AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2009, 07:26   #18601

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Galliani sprema posljednju ponudu za Džeku

Iako je sam Edin Džeko najavio da sigurno ostaje u Wolfsburgu, čini se da u Milanu još uvijek gaje nade da bi mogli dovesti bosansko-hercegovačkog nogometnog reprezentativca...

Objavili su iz talijanskog kluba da su dobili negativan odgovor iz njemačkog prvaka Wolfsburga na upit o kupnji Džeke, no potpredsjednik kluba Adriano Galliani još nema namjere u potpunosti dići ruke od možebitne kupnje tog napadača.

Prema pisanju portala Sportmediaset.it u nadolazećim će danima talijanski gigant još jednom zakucati na Wolfsburgova vrata s ponudom koja će biti i posljednja u ovoj ljetnoj "trakavici" vezanoj uz 23-godišnjaka.

Galliani je navodno spreman nešto dublje posegnuti u klupsku blagajnu i lansirati upit težak 22 milijuna eura u nadi da slomi otpor Wolfsburgovih čelnika.

Ne pođe li mu to za rukom okrenut će se ostalim metama u koje cilja. Arsenalovom napadaču Emmanuelu Adebayoru, Sevillinom strijelcu Luisu Fabianu ili centarforu Real Madrida Klaas-Jan Huntelaaru.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 07:27   #18602

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Nogometni klub Milan nije na prodaju

Pasquale Cannatelli, jedan od vodećih ljudi Fininvesta, kompanije u vlasništvu Silvija Berlusconija inače suvlasnika talijanskog AC Milana, javno je demantirao mogućnost prodaje kluba...

Talijanski su mediji nedavno izvijestili o interesu vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeika Rashida al Maktouma koji bi za 400 milijuna eura bio voljan kupiti 40 posto vlasništva talijanskog nogometnog kluba.

- Milan nije na prodaju, a nema niti smisla prodati manjinski dio vlasničkoga paketa. Nema niti potrebe za time, nakon Kakine prodaje dobro smo organizirali naše potrebe - kazao je Cannatelli.

Kaka je, podsjetimo, nedavno prodan Real Madridu za 67 milijuna eura.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 07:42   #18603

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Sljedeca dobra organizacija naših ( naših? ) potreba je prodaja Pirla i biduća prodaja Pata... A naš super ljubitelj Milana kako svi kazu Carletto traži Pata - thanx very much, forza Chelsea!!

Galliani nista ne radi, on nema nikakvu kontrolu nad ničim. Već 3 godine. To je smiješno. Ja razumijem optimizam Rinnagattusa, ali on nije opravdan. Kada pogledate kakve ekipe imaju Barca, Real, Inter, Chelsea... vidite da mi nemamo tu što tražiti. Abate, Di Gennaro, Zigoni... budimo realni.
Old 02-07-2009, 08:01   #18604

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Sljedeca dobra organizacija naših ( naših? ) potreba je prodaja Pirla i biduća prodaja Pata... A naš super ljubitelj Milana kako svi kazu Carletto traži Pata - thanx very much, forza Chelsea!!

Galliani nista ne radi, on nema nikakvu kontrolu nad ničim. Već 3 godine. To je smiješno. Ja razumijem optimizam Rinnagattusa, ali on nije opravdan. Kada pogledate kakve ekipe imaju Barca, Real, Inter, Chelsea... vidite da mi nemamo tu što tražiti. Abate, Di Gennaro, Zigoni... budimo realni.
Ronaldiniho radi punom parom u brazilu navodno je zadnjih 10 dana u punom trenanznom procesu...gledao sam klib sa neke zaklade covjek je u misicima sav..Nesta je full fit..potvrdio to blizak izvor njemu,ima zeleno svjetlo za sve napore priprema.Gattuso takodjer,Boriello vec duzi period je spreman ali jednostavno se nije racunalo na njega zadnja 2-3 kola..Kaladze takodjer..Bonera itd.

Tu je Thiago Silva koji ce biti bog i batina svim napadacima sirom evrope,Abate krilini igrac gore-dole kakvog nismo imali od Serginha mozda sad i najbrzi u ekipi pored Patoa,Flamster moze pokriti nekoliko pozcijia..Ovaj Di Gennaro je meni osobno drag igrac i gledao sam ga nekoliko puta..vrtaili smo kloca Odda..itd

Milan ima novog trenera,Milan je u novom ruhu,trenutno nema ekipe niti trenera na planeti koji ce moci citati igru Milana narednih 50-tak utakmica sto Sachhi kaze ovakav Milan sa elementom izenadjena moze biti jako opasan. Pato nece nikuda,Pirlo da ali on nam je i prakticki nepotreban u ovom sistemu koji mislimo igrat,cak kontam da bi Seedorf to bolje 3 puta odigrao..
Old 02-07-2009, 08:08   #18605

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
iz tvojih usta u božije uši mada su male šanse,treba nam dobar napadač za tu igru kao što govoriš a evo kažu da nije sve gotovo za džeku,treba pričekat i vidjet dao bog da se izrodi nešto iz toga što kažeš
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 08:10   #18606

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ronaldiniho radi punom parom u brazilu navodno je zadnjih 10 dana u punom trenanznom procesu...gledao sam klib sa neke zaklade covjek je u misicima sav..Nesta je full fit..potvrdio to blizak izvor njemu,ima zeleno svjetlo za sve napore priprema.Gattuso takodjer,Boriello vec duzi period je spreman ali jednostavno se nije racunalo na njega zadnja 2-3 kola..Kaladze takodjer..Bonera itd.

Tu je Thiago Silva koji ce biti bog i batina svim napadacima sirom evrope,Abate krilini igrac gore-dole kakvog nismo imali od Serginha mozda sad i najbrzi u ekipi pored Patoa,Flamster moze pokriti nekoliko pozcijia..Ovaj Di Gennaro je meni osobno drag igrac i gledao sam ga nekoliko puta..vrtaili smo kloca Odda..itd

Milan ima novog trenera,Milan je u novom ruhu,trenutno nema ekipe niti trenera na planeti koji ce moci citati igru Milana narednih 50-tak utakmica sto Sachhi kaze ovakav Milan sa elementom izenadjena moze biti jako opasan. Pato nece nikuda,Pirlo da ali on nam je i prakticki nepotreban u ovom sistemu koji mislimo igrat,cak kontam da bi Seedorf to bolje 3 puta odigrao..
potpisujem, to je to,
imamo Ronaldinha koi se vraca, mali Pato, novog trenera, nove taktike, sve u svemu, mi smo konkurentna ekipa na svim poljama ove sezone.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 08:14   #18607

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Ma sta ce biti gotovo dovest cemo jos minimalno 2-3 igraca u to nema sumnja pricekajte samo da celavcima na racun legne 25 miliona 1.8. od prala Champions Lige..nece oni da diraju iz svog dzepa..
Old 02-07-2009, 08:15   #18608

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post
Ona je sve to....

Rino brate sve one igrace sto si tu nabrojo su na mjestu ali ne kontam zasto kontas da Kaka ne spada tu...slazem se against modern football ali to recite Berlusconiju i Perezu....i da hvala Carlo na svemu ali dalje ruke od Pata, on i celo dobri prijatelji toga me i najvise strah tako je i s Kakom bilo Perez dobar prijatelj i eto...
Opet kazem za citavu ovu situaciju su krivi samo tata i celo i kompanija....

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 08:26   #18609

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Spada Kaka tu al to je jednostavno gotova prica..zadnjih mjesec dana govorimo grazie,grazie i slicno..Jednostavno ja njega vise ne dozivljavam 1% kao sto sam prije al et.. vrijeme ne moze da se pomjeri da se neke stvari isprave jednostavno to je to..
Old 02-07-2009, 08:49   #18610

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Spada Kaka tu al to je jednostavno gotova prica..zadnjih mjesec dana govorimo grazie,grazie i slicno..Jednostavno ja njega vise ne dozivljavam 1% kao sto sam prije al et.. vrijeme ne moze da se pomjeri da se neke stvari isprave jednostavno to je to..
Ok tebra tvoje misljenje postujem, ja samo pokusavam da pokazem da su Kaku prodali i postupcima svojim otjerali iz Milana i da nije bas ono boli me kurac odo ja odavde....kad si vec pominjo Gennarinha ne znam jel iko spomeno da je pristao da mu se smanji plata i tako produzio ugovor na jos jednu god....video ti je fenomenalan

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 08:57   #18611

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Originally Posted by _MaJi_tz View Post
Ok tebra tvoje misljenje postujem, ja samo pokusavam da pokazem da su Kaku prodali i postupcima svojim otjerali iz Milana i da nije bas ono boli me kurac odo ja odavde....kad si vec pominjo Gennarinha ne znam jel iko spomeno da je pristao da mu se smanji plata i tako produzio ugovor na jos jednu god....video ti je fenomenalan
Samo sam tio ukazati na VRISAK Curve Sud!!Ringhino je nama falio i dusom i tjelom..to ce se vidjeti statisticki bitni je igrac od Kake mislim na to kad igra da ne gubimo i slicno..
Old 02-07-2009, 09:13   #18612

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Taj Di Gennaro nije bio u prvih 11 Reggine, a Abate je jedan ok igrač koji se ne moze usporediti sa Serginhom jer je Abate jednodimenzionalan i nema niti blizu tehniku i šut kao Serginho. On je jedno brzo krilo za seria a, to je to.

Ronaldinhu ne vjerujem nista dok ne vidim da trči. A to se nije dogodilo vec 3 godine.
Old 02-07-2009, 09:16   #18613

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
Taj Di Gennaro nije bio u prvih 11 Reggine, a Abate je jedan ok igrač koji se ne moze usporediti sa Serginhom jer je Abate jednodimenzionalan i nema niti blizu tehniku i šut kao Serginho. On je jedno brzo krilo za seria a, to je to.

Ronaldinhu ne vjerujem nista dok ne vidim da trči. A to se nije dogodilo vec 3 godine.
HAHAHHAAHHAH!! e moj Mrki Di gennaro odigrao 32 tekmu za Regginu od toga 24 starter bio 2 gola i 4 aisista od toga 1 zabio na San Siru i usput unistio nase odbrambene u apr navrata..

Odi na youtube vidi Abateovih par videa..pa onda reci vec sta mislis!!il da ja postavim ako nemas volje..
Old 02-07-2009, 09:53   #18614

mrki

Registered User

mrki's Avatar

ne mogu naci, ajd stavi ti pliz.
Old 02-07-2009, 10:05   #18615

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Quote:
ne mogu naci, ajd stavi ti pliz.
http://www.youtube.com/watch?v=71KOoaaoEfs

Meni ovo izgleda na sutinu,usput gol kola..

http://www.youtube.com/watch?v=tnogdhHZmTs

Ovdje se moze vidjeti kako pretrcava linije veze odbrane kao od sale..

Tags
balkan

Posting Rules