![]() |
|
|
#18601 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Galliani sprema posljednju ponudu za Džeku
Iako je sam Edin Džeko najavio da sigurno ostaje u Wolfsburgu, čini se da u Milanu još uvijek gaje nade da bi mogli dovesti bosansko-hercegovačkog nogometnog reprezentativca... Objavili su iz talijanskog kluba da su dobili negativan odgovor iz njemačkog prvaka Wolfsburga na upit o kupnji Džeke, no potpredsjednik kluba Adriano Galliani još nema namjere u potpunosti dići ruke od možebitne kupnje tog napadača. Prema pisanju portala Sportmediaset.it u nadolazećim će danima talijanski gigant još jednom zakucati na Wolfsburgova vrata s ponudom koja će biti i posljednja u ovoj ljetnoj "trakavici" vezanoj uz 23-godišnjaka. Galliani je navodno spreman nešto dublje posegnuti u klupsku blagajnu i lansirati upit težak 22 milijuna eura u nadi da slomi otpor Wolfsburgovih čelnika. Ne pođe li mu to za rukom okrenut će se ostalim metama u koje cilja. Arsenalovom napadaču Emmanuelu Adebayoru, Sevillinom strijelcu Luisu Fabianu ili centarforu Real Madrida Klaas-Jan Huntelaaru. |
|
|
|
|
|
#18602 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Nogometni klub Milan nije na prodaju
Pasquale Cannatelli, jedan od vodećih ljudi Fininvesta, kompanije u vlasništvu Silvija Berlusconija inače suvlasnika talijanskog AC Milana, javno je demantirao mogućnost prodaje kluba... Talijanski su mediji nedavno izvijestili o interesu vladara Dubaija i premijera Ujedinjenih Arapskih Emirata, šeika Rashida al Maktouma koji bi za 400 milijuna eura bio voljan kupiti 40 posto vlasništva talijanskog nogometnog kluba. - Milan nije na prodaju, a nema niti smisla prodati manjinski dio vlasničkoga paketa. Nema niti potrebe za time, nakon Kakine prodaje dobro smo organizirali naše potrebe - kazao je Cannatelli. Kaka je, podsjetimo, nedavno prodan Real Madridu za 67 milijuna eura. |
|
|
|
|
|
#18603 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Sljedeca dobra organizacija naših ( naših? ) potreba je prodaja Pirla i biduća prodaja Pata... A naš super ljubitelj Milana kako svi kazu Carletto traži Pata - thanx very much, forza Chelsea!!
Galliani nista ne radi, on nema nikakvu kontrolu nad ničim. Već 3 godine. To je smiješno. Ja razumijem optimizam Rinnagattusa, ali on nije opravdan. Kada pogledate kakve ekipe imaju Barca, Real, Inter, Chelsea... vidite da mi nemamo tu što tražiti. Abate, Di Gennaro, Zigoni... budimo realni.
|
|
|
|
#18604 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Tu je Thiago Silva koji ce biti bog i batina svim napadacima sirom evrope,Abate krilini igrac gore-dole kakvog nismo imali od Serginha mozda sad i najbrzi u ekipi pored Patoa,Flamster moze pokriti nekoliko pozcijia..Ovaj Di Gennaro je meni osobno drag igrac i gledao sam ga nekoliko puta..vrtaili smo kloca Odda..itd Milan ima novog trenera,Milan je u novom ruhu,trenutno nema ekipe niti trenera na planeti koji ce moci citati igru Milana narednih 50-tak utakmica sto Sachhi kaze ovakav Milan sa elementom izenadjena moze biti jako opasan. Pato nece nikuda,Pirlo da ali on nam je i prakticki nepotreban u ovom sistemu koji mislimo igrat,cak kontam da bi Seedorf to bolje 3 puta odigrao..
|
|
|
|
#18605 |
|
BANNED!
![]() |
iz tvojih usta u božije uši mada su male šanse,treba nam dobar napadač za tu igru kao što govoriš a evo kažu da nije sve gotovo za džeku,treba pričekat i vidjet dao bog da se izrodi nešto iz toga što kažeš
|
|
|
|
|
|
#18606 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
imamo Ronaldinha koi se vraca, mali Pato, novog trenera, nove taktike, sve u svemu, mi smo konkurentna ekipa na svim poljama ove sezone.
|
|
|
|
|
#18607 |
|
Registered User
![]() |
Ma sta ce biti gotovo dovest cemo jos minimalno 2-3 igraca u to nema sumnja pricekajte samo da celavcima na racun legne 25 miliona 1.8. od prala Champions Lige..nece oni da diraju iz svog dzepa..
|
|
|
#18608 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
Rino brate sve one igrace sto si tu nabrojo su na mjestu ali ne kontam zasto kontas da Kaka ne spada tu...slazem se against modern football ali to recite Berlusconiju i Perezu....i da hvala Carlo na svemu ali dalje ruke od Pata, on i celo dobri prijatelji toga me i najvise strah tako je i s Kakom bilo Perez dobar prijatelj i eto... Opet kazem za citavu ovu situaciju su krivi samo tata i celo i kompanija....
|
|
|
|
#18609 |
|
Registered User
![]() |
Spada Kaka tu al to je jednostavno gotova prica..zadnjih mjesec dana govorimo grazie,grazie i slicno..Jednostavno ja njega vise ne dozivljavam 1% kao sto sam prije al et.. vrijeme ne moze da se pomjeri da se neke stvari isprave jednostavno to je to..
|
|
|
#18610 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ok tebra tvoje misljenje postujem, ja samo pokusavam da pokazem da su Kaku prodali i postupcima svojim otjerali iz Milana i da nije bas ono boli me kurac odo ja odavde....kad si vec pominjo Gennarinha ne znam jel iko spomeno da je pristao da mu se smanji plata i tako produzio ugovor na jos jednu god....video ti je fenomenalan
|
|
|
#18611 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#18612 |
|
Registered User
![]() |
Taj Di Gennaro nije bio u prvih 11 Reggine, a Abate je jedan ok igrač koji se ne moze usporediti sa Serginhom jer je Abate jednodimenzionalan i nema niti blizu tehniku i šut kao Serginho. On je jedno brzo krilo za seria a, to je to.
Ronaldinhu ne vjerujem nista dok ne vidim da trči. A to se nije dogodilo vec 3 godine.
|
|
|
|
#18613 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Odi na youtube vidi Abateovih par videa..pa onda reci vec sta mislis!!il da ja postavim ako nemas volje..
|
|
|
|
#18614 |
|
Registered User
![]() |
ne mogu naci, ajd stavi ti pliz.
|
|
|
|
#18615 |
|
Registered User
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=71KOoaaoEfs
Meni ovo izgleda na sutinu,usput gol kola.. http://www.youtube.com/watch?v=tnogdhHZmTs Ovdje se moze vidjeti kako pretrcava linije veze odbrane kao od sale..
|
| Tags |
| balkan |
|
|