AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-07-2009, 10:29   #18616

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Pato još na popisu želja Chelseaja

Prvog dana srpnja Carlo Ancelotti je i službeno preuzeo klupu Chelseaja, a najveća želja koju je izrekao Abramoviču je Brazilac Pato iz Milana. Upravo zbog mladog napadača je i produljio ostanak u Italiji, gdje pokušava nagovoriti čelnike svog bivšega kluba da ga puste u London.

Izvori bliski "crveno-crnima" potvrdili su kako bi u klubu bili spremni prihvatiti ponudu od 47 milijuna eura, no Abramovič toliko ne želi dati. Milan je nešto ranije odbio 36 milijuna, no Ancelotti ne odustaje te je od Rusa isključivo tražio da mu dovede mladog Brazilca.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:36   #18617

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
http://www.youtube.com/watch?v=71KOoaaoEfs

Meni ovo izgleda na sutinu,usput gol kola..

http://www.youtube.com/watch?v=tnogdhHZmTs

Ovdje se moze vidjeti kako pretrcava linije veze odbrane kao od sale..
Ne mislim ti sad spustat ista, ali ovakve clipiche mos nac jos od gro igraca po ligama petice.......

Budimo realni, da je Abate tako fenomenalan mnogi klubovi bi ga trazili, jer nije samo milan "mudar u pronalazenju talenata".

..i btw, odakle znas da ce Thiago bit bog i batina svim napadacima u ligi? OK mozda bude ali to je MOZDA. Da ga je kupio Juventus, nebi ga ti ni spominjao.

Sve ove nepoznate igrace treba uzeti sa dozom rezerve, a ne pricat kako smo uvjereni da ce sad odjednom oni explodirat
Old 02-07-2009, 10:41   #18618

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Ne mislim ti sad spustat ista, ali ovakve clipiche mos nac jos od gro igraca po ligama petice.......

Budimo realni, da je Abate tako fenomenalan mnogi klubovi bi ga trazili, jer nije samo milan "mudar u pronalazenju talenata".

..i btw, odakle znas da ce Thiago bit bog i batina svim napadacima u ligi? OK mozda bude ali to je MOZDA. Da ga je kupio Juventus, nebi ga ti ni spominjao.

Sve ove nepoznate igrace treba uzeti sa dozom rezerve, a ne pricat kako smo uvjereni da ce sad odjednom oni explodirat
abate je od kadeta u milanu i potpisao je ugovor kad je dosao u primaveru i otad je na posudbama......
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 10:50   #18619

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Quote:

Pa ako si ga gledao u onim prijateljskim utakmicama prošlu sezonu, mogao si vidjeti kakva je igračina !
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 11:08   #18620

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
zivi bili pa vidjeli..

usput za Thiaga Silvu znam neke 2-3 sezone od vremena kada je igrao za mladu Brazilsku i slicno,znam sa turnira u Tulonu itd. Uvjek je bio zvjer uz Nestu ce izrast u jednog od najboljih.
Old 02-07-2009, 11:26   #18621

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Nekad me neki clanovi ovog foruma podsjecaju na Gallianija:

"We didn't buy Figo because he is too expensive, but we did sign Ibrahim Ba who is much quicker and therefore better in the long run."

Ne kazem da je Thiago los, ali pricati da ce on sijati strah u kosti napadaca je malo pretjerano, mislim
Old 02-07-2009, 11:28   #18622

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
abate je od kadeta u milanu i potpisao je ugovor kad je dosao u primaveru i otad je na posudbama......
Nisam mislio na to, nego to da nije Abate sad..neznam....novi Figo.
Da je Abate hot prospect, pricalo bi se o njemu barem kao i o Patu.
Old 02-07-2009, 11:32   #18623

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Nisam mislio na to, nego to da nije Abate sad..neznam....novi Figo.
Da je Abate hot prospect, pricalo bi se o njemu barem kao i o Patu.
gledo sam ga prosle sezone u torinu i par puta kad je igrao za mladu repku (prosle godine na turniru u toulounu) i mogu reci da je hot prospect i to kakav....

nista nije sporiji od pata,na desnoj strani ce nam dobro doci.....
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 13:19   #18624

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Ja mislim da je Di Gennaro novi Zizu
Old 02-07-2009, 13:31   #18625

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ma svejedno, ta naša riješenja se baziraju na malo novca a ne na ciljanoj kvaliteti. U mladim Azzurima ispred Abatea igraju Aquafresca, Balotelli, Giovinco itd. On je ok igrač ali ništa spektakularno i s takvim igračima nikada neces slomiti United i osvojiti LP npr.

To su alibi riješenja ljudi koji ne mare za klub.
Old 02-07-2009, 14:07   #18626

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ronaldiniho radi punom parom u brazilu navodno je zadnjih 10 dana u punom trenanznom procesu...gledao sam klib sa neke zaklade covjek je u misicima sav..Nesta je full fit..potvrdio to blizak izvor njemu,ima zeleno svjetlo za sve napore priprema.Gattuso takodjer,Boriello vec duzi period je spreman ali jednostavno se nije racunalo na njega zadnja 2-3 kola..Kaladze takodjer..Bonera itd.

Tu je Thiago Silva koji ce biti bog i batina svim napadacima sirom evrope,Abate krilini igrac gore-dole kakvog nismo imali od Serginha mozda sad i najbrzi u ekipi pored Patoa,Flamster moze pokriti nekoliko pozcijia..Ovaj Di Gennaro je meni osobno drag igrac i gledao sam ga nekoliko puta..vrtaili smo kloca Odda..itd

Milan ima novog trenera,Milan je u novom ruhu,trenutno nema ekipe niti trenera na planeti koji ce moci citati igru Milana narednih 50-tak utakmica sto Sachhi kaze ovakav Milan sa elementom izenadjena moze biti jako opasan. Pato nece nikuda,Pirlo da ali on nam je i prakticki nepotreban u ovom sistemu koji mislimo igrat,cak kontam da bi Seedorf to bolje 3 puta odigrao..
Svidja mi se ovaj tvoj optimizam rino, ali je totalno nerealan i neobjektivan!

Ocekivat od momcadi koja je prodala igraca koju ju je sam nosio zadnje 3-4 godine i od cijeg je ucinka iskljucivo ovisilo izdanje momcadi, a istovremeno i olako rjesavanje njegove potencijalne zamjene, je u najmanju ruku djetinjasto.

Ti sada pricas kao da je u milanu nesto krenilo nabolje, a svakim je danom situacija sve gora. Mi sada kupujemo snaznog napadaca koji nam fali jos od prodaje shevchenka, a to se trebalo uciniti prije nekoliko godina jos, da je klupska politka normalana, kao sto nije. U redu, ako ce leonardo forsirati 4-3-3 formaciju, dirktna zamjena za kaku nam i nije esencijalno potrebna,ali galliani je vec daleko zakasnio s pojacanjima za sljedecu sezonu, posto pripreme pocinju za dva-tri tjedna, a nama ama bas nista ne znaci sto mercato traje do 31.8. posto se momcad slaze do pocetka priprema, svako kasnije pojacanje je tapkanje u mraku.

Iako sam prije u postu napisao da se ova momcad temelji na nesti, pirlu i rokiju, smijesno je ocekivati da se mi bez 3 VRHUNSKA pojacanja mozemo boriti za ista ista vise od kvalifikacija za ligu prvaka. Temeljit igru na ronaldinhu koji nije odigrao postenu utakmicu od 2006. godine?pa nije to hnl!
nesta nije odigrao utakmicu godinu dana, bonera i kaladze nisu kadri niti biti postene rezerve, o mareku i oddu da i ne pricam.

Cinjenica da se milanova reputacija, nazalost, gadno srozala u zadnjih nekoliko godina za sto je kriva iskljucivo klupska politika koja je do 2004. godina bila jednostavno najbolja na svijetu. Pa mi danas i da ponudio neke ogromne nonce, nitko od velikana svjetskog nogometa ne bi dosao, trenutno se uopce ne mozemo mjeriti s barcom,realom,englezima, a nije istina da smo ista siromasniji od njih, to berlusconi moze prodavati svojim biracima u recesiji.

A o trenutnim pojacanjima da i ne pricam. To su igraci koji bi bili pojacanja za parmu, a ne za momcad koja bi se trebala boriti za ligu prvaka. Mi smo ove sezone morali kupiti dzeku/benzemu/eto'oa,riberya/aguera te vidica/santacrocea. Uz trojcu igraca od gore najbrojanih ovi bimladi igraci imali smisla, ovako je to jedna velika pizdarija.Prodajom kake i gorucuffa, totalnom neaktivnoscu sto se tice mercata jos od kupovine neste, moralo se namaknuti novca za postena pojacanja i kompletnu rekosntrukciju momcadi koja to treba vec zadnje tri godine.

Ovako se momcadi koje su i proslih sezone bile za nas svemirske dodatno pojacavaju, a mi kao kupujemo mlade i perspektivne. Ukoliko se na ovom mercatu ne dogodi cudu, mi od trenutne momcadi ne mozemo nista ocekivati, a i zasto bi se sekirali kad je evidentno da galliania i berlua boli neka stvar, jel da nije tako prvo ne bi prodali kaku, a drugo bi nakon prodaju vec imali upakirana tri vrhinska igraca za 100 mil. eura, ovako se oni igraju racunovodtsva i pokrivaju bilancu...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 14:11   #18627

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Zanima me otkud info o prodanih tek 400 pretplata,netko je to u prijašnjim postovima napisao pa me zanima otkud je to prenio i da li je to vjerodostojno ili špekulacija??
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 14:41   #18628

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ja sam to napisao. Jeste, tacan je. Na gazzetti sam to procitao, to su 400 koji su obnovili sezonske karte. Novih nema. Koje je sada stanje, saznat ce se u ponedeljak. Drugo, dosta ih ne zeli da obnovi sezonske, jer je to bacanje para. Prevelike cijene, a nista ne nude. (To drugo je iz pouzdani izvora.)

Abate! Komentator govori: "quando parte, non si ferma piu." kada krene, ne zaustavljiv je. Znaci sigurno imaju podatke o njemu, gledali su ga par puta, i mogu s pravom reci tu recenicu. Znaci da voli trcat i da je prebrz. A Milan nema takvi igraca (izuzev Pato i Kaká).

Ch.League! Ne znam odakle vam zamisao da mi hocemo osvojit Ch.League. To niko iz saveza nije izjavio, i tako ce i bit. Nama je cilj trece ili drugo mjesto Serie A, cetvrt-finale ch. league, i da se stvori momcad za slijedecu sezonu. Nismo previse prodali, jer stvar je u tome da mi nemamo nista. Trebamo sastavit novi tim za slijedecu deceniju. Zato smo dovukli mladi igraca, ostavili ove starije radi iskustva, i slijedece sezone bi mogli opet krenut ka tituli. Dalje ne mozemo, to se mogu kladit.

Dzeko! Milan ima u planu da uzme Huntelaara od Real Madrida i njega dadne u zamjenu za Dzeku, naravno + novac. To je ponuda koju Galliani hoce da sastavi. A da ce uzet Fabiana? Slobodno, zna dobro da je na iglama sa navijacima poslije prodaje Kake, tako da ova kupnja bi dovela klub u propast.

Seedorf! Evo izjavio je u Corrierre dello Sport kako "nebi igrao u Ajax-u" jer ima ugovor sa Milanom i zeli ga ispostovat. Citaj izmedju redova: Ajax mu nebi ponudio 4 mil. godisnje. A to su velike pare za 33-godisnjaka
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 14:58   #18629

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Galiani nudi 16-18 miliona za Fabiana, Sevilja tzaži 30 miliona. Ovo je cirkus, al najbolji je Galiani kad je prošle godine izjavio da ih zanima Villa, pa je ponudio Valenciji 16 miliona. Najgore od svega je što se sve manje nerviram, a sve više smijem. Nažalost!
profa is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2009, 15:25   #18630

Macedonian

Registered User

Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
Macedonian is on a distinguished road
Quote:
Nekad me neki clanovi ovog foruma podsjecaju na Gallianija:

"We didn't buy Figo because he is too expensive, but we did sign Ibrahim Ba who is much quicker and therefore better in the long run."

Ne kazem da je Thiago los, ali pricati da ce on sijati strah u kosti napadaca je malo pretjerano, mislim
Pa sega Ibrahim Ba ni e skaut vo Afrika
Macedonian is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules