![]() |
|
|
#18631 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18632 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ove kalkulacije su jako glupe i neutemeljene... Bog zna kako će ovi na terenu igrat i kako će izgledat. Npr. Zrinjski je prošle sezone prodo sve što je u njemu "valjalo" i pričalo se da smo sigura borba za opstanak pa ovi razvale čitavu ligu ko o šale i uzmu prvenstvo ko da igraju sami u njemu.
Milan i dan danas ima kvalitetu, bez obzira na sve i po čemu mi možemo tvrdit da npr Ronaldinho neće bit stari? Ili da Pirlo neće bit stari ili pak Seedorf? Iako se ovo i meni samom čini više kao znanstvena fantastika, činjenica je jedna - mi pojma nemamo na šta će ovo ličit. Možda Pato izraste u Shevshenka + Kaku iduće sezone, možda dovedu Džeku, možda umjesto Džeke dovedu Hunteelara za kojeg smo svi prije godinu dvije govorili da je čudo a sad odjednom ga niko ne želi... Mislim, bezvezno preseravanje o nekim stvarima koje ni malo ne kontroliramo. Bog zna kako će Milan izgledat ove sezone...Bog zna, a mi ne znamo, no eto...forum je pa nek se piše! |
|
|
|
|
|
#18633 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18634 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18635 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
AFERIM ....
|
|
|
|
|
#18636 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Bice Milan opet sampion, opet sampion, opet sampion!!! :Ppp
|
|
|
|
|
|
#18637 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Evo jutros pisu da je celo u Spaniji da dovede Luisa Fabiana...Iskreno i nije neko rjesenje ja sam bio vise za Benzemu ali kad ima onaj Perez jebem mu pare njegove...Meni se nesto cini da bi ovaj Fabiano mogo biti ko Oliviera, a takodje i Bale iz Tottenhema se spominje kao lijevi bek nas novi ....
|
|
|
#18638 |
|
BANNED!
![]() |
Milan je trenutno kurac od kluba,eto dokle su nas doveli ćelo i comp.,doveli su klub dotle da niko više neće u njega a prije su se borili ko će prije završit u njemu eto kako su nas bacili na niske grane a ovo što se tiče mladih igrača ovo ti je kurac niš koristi bez pravih pojačanja karina klub i to nek vam je jasno,gledali ste tekme kad kaka nije igrao zbog ozljede mislim 7-8 utakmica i milan je tih 7-8 utakmica bio u kurcu i sjetite se kako je milan igrao kad se on vratio na teren zato kažem da od milana ove sezone nema ništa nemamo kvalitetne zamjene ni igrača a okanite se ovih mladih neprovjerenih jer budimo realni malo nemamo lidera na terenu glavnu kariku i to je najveća greška kluba u povijesti što su prodali kaku on je koliko toliko i privlačio igrače da dođu u milan da igraju s njim ali ove sezone s ovim kadrom 5-6 mjesto maksimum,daj bože da ne bude ali sve su prilike
|
|
|
|
|
|
#18639 |
|
BANNED!
![]() |
Milan nema apsolutno nikakve šanse za potpis luisa fabiana pored manchester uniteda,to je surova realnost i gotova priča nisu ni trebali ići na pregovore ćelo i braida čitam da su otišli pregovarat i to žalosno sa kakvom cifrom 13 mil
|
|
|
|
|
|
#18640 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18641 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Dragi moj DavieBoy, i ja bi najradije da sad ZNAM da cemo mi ove sezone biti prvi u Serie A i uci u finale Ch.League. Al eto to smo govorili svih ovi godina, pa vidi sta ispade... E sad je izgleda i ovim u foteljama doslo do glave, da ovako ne ide. Povecavaju ugovore starosjediocima (mogu biti siguran da su im potpisali cak i ugovore u upravi kad zavrse igracku karieru), ne kupuju mlade, vec samo imena, i na kraju dobijes jedan tromi tim, gdje se svi povrijede od napora, i gdje nista vise ne funkcionise. Sad su prodali najskupljeg, Kaku, tako da nema vise riktanja ugovora po njemu (9,5 mil godisnje), vec se sad rikta po 5 mil za najjaceg. Moramo shvatit da su dosad svi oni (Pirlo, Rino, Seedorf, Inzaghi, Dida,...) potpisivali svako ljeto nove vece ugovore riktajuci se po Kaki. Kad on moze imat 9,5 e onda mogu i ja 5 ili 6. I tako smo se i dovukli da imamo najplacenije penzionere na svijetu. Sad je dosta toga.
Zasto su dovuceni Zigoni i ostali mladi? Pa mi vec godinama nemamo igraca u timu da je potekao iz nasih skola. Sve ovo sto vidis je dovedeno sa 22 ili vise godina. Ali, napravili smo gluposti misleci da mozes dobiti Dzeku za 18 miliona hahaha. Pa i ja bi im se nasmijao da sam predsjednik Wolfsburga hahaha Al eto, radimo na tome. A da Dzeko zeli doci, NAJVECI pokazatelj je da Dzekson jos nije potpisao novi ugovor. Sto znaci, istice 2011, a slijedeceg ljeta on vrijedi samo 10 mil hehe. To Wolfsburg zna, a u slucaju da mu i tad ne dadnu, u januaru ga dobijes besplatno ![]() Galliani je danas na SkyItalia izjavio da ce do kraja augusta dovest jednog velikog napadaca, i sad sam 99,99% siguran da je to Dzeko. Sjeti te se prosle godine Ronaldinha. U julu su svi govorili da ce preci, a nisu nam ga dali. I na kraju augusta ovaj sleti u Milano. Jer je Barci bilo jasno da ga ne mogu zadrzat. Tako da to i jest nasa taktika, uzivaj te sa Dzekom, nadaj te se ugovoru, al nece te ga dobit. Pa tako, sredinom augusta kad shvate da ne ide, pustit ce nam ga za neki 22 miliona. Bale? Dobar je, i svi ga spominju. Super zamjena za zubatog Cissokha. volio bi da ga dovucemo. Meni je vazno samo da sastavimo dobru momcad do kraja godine, prodjemo grupe, i onda se nadat da ulovimo srece u barazu za osmine Ch.L. Rossonero, mozemo mi i bez Kake. Vjeruj mi. Jest on Bog i batina, al mozemo i bez njega. Dosta smo zaradili s njegovom prodajom, a da ga se nismo sad rijesili, nebi nikad vise. Jer slijedece godine nebi vrijedio tih para. On nas je nosio, al je i dizao cijene. Ili ako ti znas, de mi objasni kako mozes vodit tim, gdje jedan zaradjuje 10 mil a ostali 4. Haj objasni ostalima da oni nemaju pojma, a da je ovaj Tito Ne ide. Zato sada mogu smanjit place ostalima. Drugo, nebi Kaká nikad pristao da mu smanje platu na 7 miliona. Al to nije do Kake, vec do njegovo pohlepnog oca. Zato, bolje da smo ga prodali. ALI samo ako cemo nastavit ovim putem smanjivanja izdavanja para.Last edited by ensar7; 03-07-2009 at 11:03. |
|
|
|
|
|
#18642 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Leonardova ispovijest: Umjesto da uživam u bogatstvu, pao sam u depresiju
"LAGODAN život i hedonizam doveli su me do nesanice i tahikardije", izjavio je 40-godišnji trener nogometaša Milana, Leonardo Nascimento de Araujo, za brazilski tjednik Veju. Bio je to nenogometni razgovor s nekad vrhunskim brazilskim nogometašem, koji je priznao da je patio od teških psihičkih poremećaja na vrhuncu karijere, taman u vrijeme dok je nastupao za Milan (1997.-2001.). "Dogodilo se to prije desetak godina, kada sam bio 30-godišnjak. Osjećao sam se krivim jer sam si mogao priuštiti skupu odjeću, kao i izlazak na otmjena mjesta. Umjesto da sam uživao u toj ekskluzivi, razbolio sam se. Bolovao sam od depresije, koja je za posljedicu imala nesanicu i tahikardiju." "Pohađao sam terapije tri mjeseca. Moja bivša supruga i roditelji pomogli su mi izvući se. Počeo sam čitati filozofske i psihološke knjige, te sam ubrzo dobio ideju osnovati zakladu Gol di Letra. Ubrzo sam sasvim ispraznio vlastiti milanski dom. Riješio sam se čak i kompjutera", otkrio je Leonardo, koji je spomenutu zakladu za pomoć siromašnoj djeci pokrenuo zajedno s prijateljem i nekadašnjim suigračem u Sao Paulu i PSG-u, kao i u brazilskoj reprezentaciji, Raijem. Istom je prilikom otkrio da nikad nije niti će imati menadžera. "Tijekom čitave sam karijere samo vodio vlastite poslove te administrirao vlastitim financijama. Uvijek sam investirao bez pomoći posrednika, te sam se tome mislio isprva posvetiti nakon što sam završio karijeru nogometaša. Tada sam mislio da nikad neću željeti biti trener. Čak sam priznao vlasniku kluba Silviju Berlusconiju da sam upisao privatni tečaj menadžmenta na Sveučilištu Bocconi." "I dalje se vidim u poduzetničkim vodama. Mislim da je moja trenerska karijera samo jedna etapa pri mome razvoju u poslovnog čovjeka." http://www.index.hr/sport/clanak/leo...ju/440184.aspx
|
|
|
#18643 |
|
Registered User
![]() |
Ovaj ne izgleda nimalo naivno!
http://www.youtube.com/watch?v=2PMi5emuuXs |
|
|
|
|
|
#18644 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
MILAN - In the records collected by Panini Digital for the Lega Calcio, Ignazio Abate (at Torino last season) was the best Italian player of the 2008/2009 Serie A season when it came to crosses made during open play.
|
|
|
|
|
|
#18645 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Sevilla odbila Milanovih 14 milijuna eura za Fabiana
Nogometni klub Sevilla odbio je u petak navečer Milanovu ponudu od 14 milijuna eura za svog napadača Luisa Fabiana (29)... Brazilski je nogometni reprezentativac u iščekivanju velikog transfera, a i sam je njegov agent potvrdio razgovore s upravom Milana, kazavši pritom da je to prevelika prilika da je Fabiano propusti. Ipak, prva runda pregovora oko najboljeg strijelca (pet golova) i člana reprezentacije koja je osvojila Kup konfederacija, nije okončana uspješno. Unatoč odbijenoj ponudi Sevilla i dalje iskazuje spremnost da nastavi razgovore koji bi, poveća li Milan svoju ponudu, odveli Fabiana na San Siro. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|