AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-07-2009, 04:12   #18646

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Milan ce ponuditi i za Adebayora jedni11 mil...Onda ce bit mi smo sve uradili ali nismo uspjeli....
Old 04-07-2009, 04:57   #18647

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
U Milanu se okrenuli Huntelaaru

Prema pisanju Tuttomercatoweba, uprava Milana se nakon neuspješnih pokušaja kupnje Edina Džeke (23) i Luisa Fabiana (29) okrenula nizozemskom nogometašu Real Madrida Klaasu Jan Huntelaaru (25)...

Wolfsburg je odbio Milanovu ponudu za Džeku tešku 20 milijuna eura, dok je Sevilla odbila 14 milijuna eura ponuđenih za Luisa Fabiana.

Stoga se Galliani u želji da popuni rupu nastalu odlaskom Kake u Real okrenuo trećoj opciji, a to je nizozemski napadač "kraljevskog kluba" koji je na Santiago Bernabeu stigao u siječnju ove godine iz Ajaxa za 20 milijuna eura, te je zabio osam pogodaka u 20 odigranih utakmica u španjolskoj Primeri.

Nakon kupnje Cristiana Ronalda, Kake i Karima Benzeme u Realu smatraju da je Huntelaar postao višak, te su voljni odreći ga se za pravu cijenu.

Talijanski i španjolski mediji pišu da bi se dopredsjednik Milana Adriano Galliani danas (subota) u Madridu trebao sastati s predsjednikom Reala Florentinom Perezom i dogovoriti sve detalje oko Huntelaara.

Spominje se i mogućnost da Nizozemac, koji s Realom ima ugovor do 2013. godine, na San Siro ode na posudbu s mogućnošću trajnog otkupa na kraju sljedeće sezone.
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 04:58   #18648

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Ambrosini: Ljuti me ovakav rastreseni Milan

Massimo Ambrosini, 32-godišnji talijanski reprezentativac, novi je kapetan Milana, nakon što je dugogodišnju karijeru zaključila ikona ovog kluba Paolo Maldini...

Kapetansku ulogu Ambrosini je vrlo dobro shvatio odmah na početku, te je za talijanske medije kritizirao politku kluba tijekom aktualnog prijelaznog roka.

- Prodaja Kake je iznimno loš potez. Sve se dogodilo tako brzo i što je najgore, klub nije imao nikakav plan B, odnosno rješenje što napraviti kada proda Kaku, našeg uvjerljivo najboljeg igrača. Ljuti me takav rastreseni i neplanski Milan - rekao je Ambrosini i nastavio:

- Sada smo u problemima, jer ne možemo dovesti adekvatnu zamjenu.

Ambrosini je dodao i sljedeće, a odnosi se na novog vođu na travnjaku Milana.

- Mnogi govore da će to biti Ronaldinho, a ja mislim da on ne može ponijeti takvu ulogu. Ronaldinho je bio genijalan nogometaš, najbolji na svijetu. Ali, ta su vremena bila prije dvije-tri godine, danas on nije isti nogometaš.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 06:36   #18649

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Bio sam optimista ali nakon ove izjave vise nisam toliko optimistican,nasa uprava se totalno pogubila ne znaju sta ce,ne mogu nikoga da dovedu,Galliani gjde god ode sam ponudom nabiju ga nogom ne izgleda lijepo nimalo,konstantne glasine o odlasku nasih preostalih najboljih igraca,bice ovo duuuuugo ljeto!
Old 04-07-2009, 06:52   #18650

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
o čemu ja stalno govorim a vi se svezali mladih igrača ovaj milan je katastrofa i nema priče,evo i kapetan je javno izjavio i zato dosta te vaše priče o mladim igračima,nama trebaju 2-3 imena svjetske klase inače ništa to vam je amen,milana nema nigdje ove godine barem za sada a i ovo za ronaldinha što je rekao stoji 100%,pojačanja su se već trebala uzet pa da se brusi forma na pripremama a imamo toliko jakih utakmica do početka sezone neće ih valjda dovodit zadnji dan pa nit zna on kud će nit ostali,a ovi igrači milana su toliko isfrustrirani eto dokle ih je dovela uprava kluba,sama izjava kapetana vam sve govori stanje u klubu je totalno konfuzno
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 07:05   #18651

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
A i smijesno je sto je ambrosini kapetan ( sto se tice staza u milanu i svega sto je dao za milan svaka mu cast, uvijek se stvarno borio ) jel je on ipak limitran igrac koji nema mjesta u klubu iz top10, prespor je on za danasnji nogomet, a time sto je kapetan ce biti u prvih 11, a on tamo nema mjesta, pa cak ni u ovom milanu bez pojacanja...

Last edited by geoff; 04-07-2009 at 07:08.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 09:14   #18652

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Ma nase glavesine cekaju da pocne rasporadaj Reala..Gallinai unosi nemir u svaki moguci transfer daje ultimatume,zahtjeve,barata ciframa i mogucnostima..On Nikad nece dati za Fabiana vise od 15 miliona..ovo je neka vrsta obmane,jos je rana faza mercata..pripreme pocinju za 3-4 cetri dana ,u kakvom ce stanju doci igraci na prozivku i slicno..
Zanima me reakcija ovi malaca i to..ovo je neka vrsta Milanovog experimenta..

Ja jednostavno ne mogu Milanu da okrenem glavu i to je to..
Old 04-07-2009, 10:12   #18653

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ma samo opušteno . . .
Old 04-07-2009, 10:22   #18654

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Cissokho: Nemam problema sa zubima

Prije nekoliko tjedana činilo se da će 21-godišnji Senegalac s francuskom putovnicom Aly Cissokho pojačati redove Milana...

Cissokhov klub Porto i Milan bili su već dogovorili sve detalje transfera i sam igrač bio je na liječničkom pregledu u Milanu, kada su stvari zapele.

Naime, ustanovljeno je da Cissokho ima dentalnih problema zbog kojih bi Milan mogao povući svoju ponudu tešku 15.2 milijuna eura. Sam Cissokho takve napise opovrgava.

- Zdrav sam i nemam nikakvih problema sa zubima. Oni su zdravi i u savršenom stanju kao uvijek. Nikada nisam imao takvih problema - rekao je Cissokho za Corriere dello Sport.

- Ne znam zašto u Milanu govore takve stvari, ali u svakom slučaju mi se ne sviđaju. Za njih sam saznao dosta poslije liječničkog pregleda. Nakon samog pregleda otišao sam u Senegal na odmor i kada je on završio tek tada sam saznao da su se pojavili problemi. Nakon pregleda, koje sam obavio dva puta, za Milan i za Talijanski nogometni savez, nitko mi nije rekao da imam problema.

- Sada me već ovakva situacija prilično umorila. Jedini mi govore da ostajem, drugi da ipak idem u Milan. Ono što ja želim je konkretan odgovor. Stvarni problem nisu moji zubi već je problem u cijeloj priči novac - dodao je ovaj lijevi branič, još uvijek član Porta.

Ovakav rasplet situacije zacijelo će dodatno iznervirati Milanove navijače čiji čelnici ne uspijevaju dovesti nikakvo zvučno pojačanje od početka prijelaznog roka, a s druge su strane prodali najveću zvijezdu kluba, Brazilca Kaku.
Old 04-07-2009, 10:58   #18655

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Redžepagić: Džeko može samo u Milan

Kada smo mislili da je priča oko transfera Edina Džeke konačno završena u igru se umiješao i engleski Chelsea. Ekipa Romana Abramovića na adresu njemačkog prvaka poslala je ponudu u vrijednosti od 23 milijuna eura.

No, menadžer Irfan Redžepagić, reagirao je na ovu ponudu te naglasio da je jedina destinacija Edina Džeke talijanski Milan.

- Da Chelsea ponudi 100 milijuna eura Džeko neće preći u redove bluesera. Ukoliko napusti Wolfsburg, jedina destinacija može biti Milan. Razgovarali smo sa Milanom, te imamo obavezu da se držimo dogovora. - kaže Irfan Redžepagić, menadžer Edina Džeke.
Old 04-07-2009, 12:17   #18656

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
http://www.24sata.hr/util_scripts/ge...r_suff=547x435
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 12:21   #18657

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Dzeko jos ne potpisa ugovor sa Wolfsburgom
Znaci i dalje se zna sta hoce: dres Milana i nazad ime "Dzeko"
Ako nam ga ne dadnu ove godine, a morace , slijedece godine je za 10 mil nas.
E sad, sta bi zelio, 25 mil ili 10 ili za dvije godine nista ...
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-07-2009, 14:25   #18658

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Yoann Gourcuff View Post
Haha...dobra!
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 05-07-2009, 04:52   #18659

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Milan gubi i Huntelaara

Nakon što su dobili nekoliko košarica čelnici Milana nastavljaju grozničavu potragu za napadačem. Prema pisanju talijanskih medija glavna meta Rossonera je holandski napadač Klaas Jan Huntelaar, ali po svemu sudeći niti od ovog transfera neće biti ništa.

Naime, slavni talijanski klub ne želi odmah kupiti holandskog napadača, nego su skloni opciji pozajmice na godinu dana, pa tek onda ukoliko bi Huntelaar zadovoljio ukuse stručnog štaba Milana, bili bi spremni za razgovore sa Realom oko definitivnog otkupa njegovog ugovora.

Međutim, predsjednik Rala, Florentino Perez, ne želi niti čuti za takvu opciju jer nakon enormne potrošnje madridskom klubu su potrebni novci i zbog toga najvjerovatnije holandski napadač ipak neće svoju karijeru nastaviti u gradu mode.
Old 05-07-2009, 04:53   #18660

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

AAAA Galiania, gdje ti je sad prijatelj Perez.... Ove naše nesposobnjakoviće svi redom guze kako hoće...

Tags
balkan

Posting Rules