![]() |
|
|
#1456 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
пеце што е работава бе почнаа подготовката ние се замараме со зигони барета ди џенаро фавали цццццц ова не се трпи секој ден се понервозен сум..
|
|
|
|
#1457 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Не бе Дим4е, немаш потреба од нервоза, и треба да се купуваат такви играчи, а и Силвио кажа дека и овој тим е конкурентен со што и се слагам, али знам т.е 100% сум сигурен дека ќе купиме два - три нови играчи, јаки, као на пр. Хунтелар и Фабијано.
Али Дим4е, што ме плаши највеќе е тоа што Амбро е капитен, знаеш дека воопшто не го сакам и не го почитувам како играч, али не тоа тоа што ме плаши, ме плаши формацијата 4-3-3, во која доколку е Амбро капитен би изгледала вака: Гатусо----------Пирло---------Амбросини со што добиваме тотално некреативна средина, го затвараме Пирло со два тркачи исто како што правеше мајмунот Карло и се давиме у средина, нападот ќе биде ок пошто ќе се игра на пример Пато-----------------Инзаги/Бориело--------------Роналдињо Али моментот со средината е стварно лош, многу лош. Види на пример Јуве или интер, они имаат само по еден разбијач и двајца креативци, па зашто ние мораме да играме со два. Ете зашто јас у ствари не го сакам Амбро, заради него ние мораме да играме со еден кративец помалку или како што беше во времето на Карло со еден напаѓач помалку. Па вие викавте он не вади и дава гол, па долку он не играше за време на мајмунот, а место него имавме два напаѓачи тогаш Милан немаше да има потреба да се вади, а напаѓачот што ќе играше на негово место че даваше повеќе голови. Како закључок, значи воопшто не ми е гајле дали ќе донесеме засилување или не, екипа конкурентна реално гледано имаме, ме плаши само капитенската лента на Амбро. ОК нека игра Амбро, ама на клупа тогаш би се молел да седат Гатусо и Фламини (кои реално се подобри од него) за да се добие место за уште еден креативец.
|
|
|
|
#1458 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
perica so e rabotava so protestive u milano vide so izjavile od rakovodstvo na klubot deka ovoj tim e konkurenten i deka nema potreba od zasiluvanje.
|
|
|
|
|
|
#1459 |
|
Registered User
![]() |
Еве бе Даре, имаме засилувања, го купивме ѕверот Онјеву одбрамбениот играч на американската репрезентација, и мислам со него ја завршивме работата во одбраната, сеа останува уште у напад да дојдат Хунтелар и Фабијано и туто е комплето.
Ќе лапаме скудето, време е.
|
|
|
|
#1460 |
|
Registered User
![]() |
So zboris ti be koj e toj onjevu pa go remetea na kup konfederacii.A cek ti izglea sakas i Huntelar i Fabijano da dojdat .Dvajcata nema sansa eden moze
|
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Registered User
![]() |
Иначе американецов е мој пронајдок
![]() ![]() Иначе мора да се бара лев бек знаеш дека македончено не го бива Цисоко ако дојде тоа ќе биде одлично одбрана ќе имаме и многу ќе ме потсеќа на онаа кафу-неста-стам-малдини Замброта-Силва-Ониеву/Неста-Цисоко добра одбрана зар не?Е сега Пеце знаеш ли зашто највеќе се секирам затоа што подготовките почнаа а ние ништо сериозно само ова денес што беше одличен потег а итоа и за без пари сигорурно тоа му беше целта на Берлускони за без пари да донесе играч и ти викам то ме плаши затоа што се сеќаваш дека лани Рони беше на олимписките игри и небеше на подготовките со Милан и тоа резултираше со неуиграност во тимот се гушеше со кака како што се сеќавам он беше добар само додека кака беше повреден и не играше па сега ќе ја има таа слободаа и ќе биде на подготовките со Милан и ваљда ќе се уигра и ќе биде добар а и догодина е свеетско првенство а светсково Бразил да биде без Дињо? нееее ете за тоа ти викам касниме со трансвериве се сеќаваш лани што се деси со тотенхем кој купуваше во последните 20 саати! Мислам дека лошо го имаш сватено Леонардо он ќе игра вака ----------------Бориело\Хунтелар ---------Пато-------------------- ----------------Роналдињо Значи имаме курпулентен играч во нападот кој ќе биде задоолжен да дава голови само внатре во шеснаесетникот да се снаоѓа како знае Пато ќе има улога на втор напаѓач да земе да искрши некоја кичма да се прошета низ шеснаесетник и да поентира или да намести гол Роналдињо ќе има слобода да прави што сака да пробива да мести да шутира тој е сега на местото на Кака тој треба да ја има идејата во тимот (верувам во момаков за наредната сезона) Е сега мешаш Амброзини брат ама мислам дека он Гатузо Бориело Абиати се единствените кои ќе играат со срце за Милан брат тој има срце бе кога не му иде на Милан он трча се ангажира крати топки помага напред тоа е замислено како мотив за другите значи баш поради тоа е ставен за Капитен ма да зима место на некој подобар а без срце! Е сега највеќе ме буни формата на Пирло незнам колку ќе се сложите ама више ми е истрошен има 30 години ова можеби е последната шанса да се извади некоја пара од него можеби гуле ќе се буни ама толку очаен го немам видено одамна мислам дека го гледаше купот на конфедерации а и перетходната цела сезона зашто да не би отишол тој и би дошле 2ца играчи у пакрт мои фаворити Мутињо и Валсо или пак Хернандез мислам дека го имаш гледано дечкото ти е модерен пирло а башка тоа знае и да шутне од далеку да даде гол а и Пирло кога последен пат дал гол од слободен ? Еве ти и видео од него види за што калибар се работи Е сега ова добро се амортизира разликата во Милан значи имавме Малдини Каладзе Неста Гатузо Фавали Замброта Сидорф Инзаги играчи со над 30 години и од друга страна Пато Барета Ѕигони Ди Џенаро Дармеин дечки со по 20 години сега се носат Фламини Роналдињо Абате Ониеву (Цисоко-Хунтелар) Играчи со годиште од 24-28 години кои се најзрелите години кај фудбалерите и мислам дека овие играчи би требало да се носители на играта на Милан Значи со Цисоко Хунтелар (ма да јас повеќе го сакав Џеко ќе видите дека ќе жалиме за играчов) и паметен потег Продажба на Пирло и купување на дечкото ќе значи одличен избалансиран млад состав! Во секој случај мора уште 2ца да се купат П.С Како напредува идејата за Форумот? Има шанси тоа да се случи летово?
|
|
|
|
#1462 |
|
Registered User
![]() |
Ја сум задоволен со амеров, убаво кажа ти Дим4е, сеа ќе имам одлична одбрана, имаме и прв тим и клупа одбрана.
Цисоко шо не го земавме, не го земавме, ја братче верувам у Марек, он е супер играч, има центар шут, има брзина а тоа е тоа што ни треба по бочните позиции, не дека е лош у одбрана, ама минативе години сите беа лоши, не е точно дека само он играл слабо, така да.: Замброта-----Неста-------Силва/Онјеву------Марек е одлична линија. За Пирло, многу сме збореле, дечкото после финалето Германија 2006 нема пружено ни една добра партија, ама е сепак играч кој има име кој влече двајца противнички играчи, и иако нема пуштено добра лопта до некој наш напаѓач, сепак мислам дека улогата која ја има, а тоа е врската помеѓу одбраната и средината си ја врши одлично, за овој Хернанес нема да зборам, пошто не го знам, клипови на мене ништо не ми значат, зошто таму ги има само добрите потези и добрите игри на играчот, таму ги нема како играат кога целиот тим игра слабо и ги нема слабите потези, иако ми кажувале дека е добар играч, не го знам и нема да коментирам. Уште ништо за форумот, ако бидне тоа, ќе бидне и фан клуб, здравје боже, не брзаме ќе видиме што ќе биде.
|
|
|
|
#1463 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Само во што ... Се чека он да се врати од одмор од Сенегал па да се направи сериозен муабет зар не ги читаш неговите изјави дечкото сака да игра во Милан! Јанкуловски па да ти кажам можеби напред знае да изигра добро во офанзива ама дефанзива е дудук јас би го шитнал него за замена на Цисоко мислам дека солиден ќе биде Антонини кој може да игра и лево и десно бочно а башка и наше дете тоа ќе биде од големо значење догодина во одбрана би ги имале Бонера (игра и десен бек) Каладзе Неста Замброта Антонини Силва Онјеву Дармеин и Михеланџело Албертаци и Мрек да иде аут у рома Пирло после финалето во Германија најдобро му беше цела сезона во ЛШ стварно ама незнам исплашен сум дека толку од него... Бразилчето е закон знаеш зашто зашут уште пред 1-2 години лео не советуваше да го земеме јас верувам во Лео знае што сака И годинава нема да сакам да освоиме ЛШ би бил горд со полуфинале ама до полуфинале да ги поебеме Реал М ЗНАЧИ НАЈВИШЕ САКАМ ДА ОСВОИМЕ КАЛЧО НЕЛИ Е ПОМОЌНО ЧУВСТВОТО ДА СИ ПРЕД ИНТЕР И ЈУВЕ ?????????????
|
|
|
|
|
#1464 |
|
Registered User
![]() |
Да да и ја сакам само скудето, а у ЛШ доволно ќе ми биде само победа над реал ништо веќе.
Ја Дим4е не реков ништо за Цисоко, само мислам дека тој трансфер е веќе пропаднат, дај боже да дојде, го гледав на само 4-5 утакмици и ми направи кејф, али не се сложувам со тебе дека Антонини е боља опција од Марек, па Марек е у се бољи од Антонини, а ти му зимаш на Марек само една лоша сезона, исто како и за Дида, сите одма заборавивме што може дечкото у една сезона, ја викам да му дадеме шанса на Марек оваа сезона, па ако изигра како и минатата ок ќе се извинам зошто не сум бил у право, но сепак мислам дека ни е најдобра опција на левата бековска позиција. Башка не му го давам Марек на Даре, не заслужува да оди во треторазреден клуб хахахахахаха
|
|
|
|
#1465 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Абе доста за Пирло више бе доста.
Дечкото ќе игра прва постава и не си иде и доста више коментирате да си иде ова она епа кур ќе си иде!!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#1466 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ни јас не сакам да си оди, ама дечкото нема никаков придонес, дај боже да ја врати формата па да уживаме у фудбалот. ![]()
|
|
|
|
|
#1467 |
|
Registered User
![]() |
Ili DE ROSSI.
abe perica koj tretorazreden klup koa 3 sezoni ne nemate tepano:kaka,roni,pato dzabe sve menekeni a gatuso i pirlo ja im predlaga da napraat use edna reklama za gaki poso samo za toa gi biva.. PACIENTI |
|
|
|
|
|
#1468 | |
|
Registered User
Fave Players: Pato, Inzaghi, Gattuso, Flamini, Ambrosini,Abiatti
![]() |
Quote:
![]() ![]() Па сам тој не му даде да мрднат на Виља и Торес Башка и вол е, 193cm е висок, 100 кила е тежок...има маме да ебуе, нема да примиме гол од нафрлена топка доколку игра он ![]() http://i26.tinypic.com/biuv6c.jpg Едвај чекам да го видам у дрес на Милан BTW ![]() ![]() ![]() Last edited by Macedonian; 09-07-2009 at 06:39. |
|
|
|
|
|
|
#1469 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Абе Перица не се секирај Пирло сигурно се враќа у форма.
Виде како играше на Купот на Конфедерации.Звер е дечкото он беше заслужен за победата против САД.Погледни го третиот гол и ќе видиш (ако не си го видел).
|
|
|
|
#1470 |
|
Registered User
![]() |
Е ај гуле кажи како изигра ? Или не гледаше?
|
|