![]() |
|
|
#18691 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Milanovi navijači radili nerede
Povratak Milanovih zaposlenika s ljetnih praznika na radno mjesto započeo je nimalo ugodnim scenama koje su upriličili najvatreniji navijači tog kluba... Bačene boce i baklje činili su dio folklora koji je natjerao izvjestitelja Sky Sport Italije da trčeći potraži zaklon od pomahnitale horde, koja je uvredama i vikanjem adresirala klupske čelnike. Razlog njihova nezadovoljstva počiva u činjenici da je klub prodao svog ponajboljeg nogometaša (Kaku), a da, s druge strane, pojačanja nisu dovedena. Najveća je salva uvreda upućena predsjedniku kluba, talijanskom premijeru Silviju Berlusconiju, te potpredsjedniku Adrianu Gallianiju, a odnose se na nedavno izrečene izjave prema kojima se Milan i bez pojačanja može nositi s četverostrukim uzastopnim talijanskim prvakom Interom. "Svi koji nas pokušaju zaustaviti završit će u bolnici", prenosi Sky Sport Italia uzvike stotinjak klupskih pristaša, smirenih tek nakon što je na lice mjesta stigla policija i njih petnaestak odvela u stanicu. |
|
|
|
|
|
#18692 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Ok, ovo je valjda vec peti put danas da se stavlja ista vijest......
![]()
|
|
|
#18693 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#18694 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
|
|
|
#18695 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Dobar dan gospodine Galliani, imao bi jedno pitanje... hahahahaEj, padam sa stolice od smijeha, na samu zamisao situacije hahaha ![]() Svaka cast na vicu |
|
|
|
|
|
|
#18696 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
http://www.corrieredellosport.it/vid...fosi+al+raduno
Odlicno je sta daju podosku Leonardu..ajde neka su krenule pripreme..neki igraci su citav dan bili podvrgnuti raznim psiho-fizickim testovima..Mislim da Ronaldinho prvih nekoliko dana mora da radi po vlastitom planu i programu,ocekivano. Nestom ce najvjerovatnije biti sve ok,ovi malci su ja mislim jos na testiranju..Gattuso mi je pravo nabrijan IDOLO ko uvjek..car!! Ajmo glavu gore ljudi ako nam dodje TAJ napadac i Cisokhho imat cemo poprilicno solidan tim,kako god ja ne mogu da budem pesimista pa nek sve ide u pm.
|
|
|
#18697 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja sam te nerede očekivao mnogo mnogo prije i malo je to sta treba uraditi i malo ih je bilo cuj stotinjak nigdje veze... Treba čitava Curva sud da se sjorga na prostorije uprave i da im jebe mamicu al prije svega Berlusconiu i Galianiu...
|
|
|
#18698 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18699 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
ovi mogu u tal s našim fudbalskim savezom
![]() SAVEZ/UPRAVA NAPOLJE ![]()
|
|
|
#18700 |
|
Registered User
![]() |
Milan doveo novog branica. Oguchi Onyewu, 27 godina, amerikanac, ima pasos Belgijski, tako da je EU igrac. Iz Standard Liege za 0 eura. Igrao je na Confi Cupu za ameriku i prozvan kao sjajan branic.
Ubrzo izvjestaj na Gazzetti i Corriere dello Sport |
|
|
|
|
|
#18701 |
|
Registered User
![]() |
odkud sad ovo lol, ti to znas prije gazzete i corrierea 0o
edit: ipak ne prvi put cujem za ovog frajera, gledo sam USA na conf kupu ali nisam obratio pozornost na pojedince pa tako ni na njega |
|
|
|
|
|
#18702 |
|
Registered User
![]() |
hehe razni forumi i stranice. Evo objevili su ti sad svi, i gazzetta i corriere.
http://www.gazzetta.it/Calcio/Calcio...00406008.shtml http://www.corrieredellosport.it/Not...ericano+Onyewu samo uzivaj kad saznam nesto novo, ne brini javim vam ![]() |
|
|
|
|
|
#18703 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Konacno nesto dobro, bas sam ga i ja zapazio na kupu konfederacija podsjeca dosta na Alexa i gradjom i igrom. Uglavnom ne sjecam se da se iko naigro pored njega na ovom kupu. Bice dobro pojacanje osim ako mu ne nadju karijes na nekom zubu :Pppp
|
|
|
|
|
|
#18704 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Navodno se nekoliko evropskih klubova mlatilo za njegove usluge Ajax,Totenham,Villareal..Dosta snazan igrac,pokretljiv..Jedan od najbitnijih u Standardu i ev sad u americkoj repki..mislim da ovo mozemo smatrati kao dobrim potezom ako nista..
|
|
|
#18705 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
lošiji od svih naših stopera!! Neka igra Albertazzi!
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|