AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 07-07-2009, 13:26   #18721

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
Džeko produžio ugovor za godinu dana

Prema izvještaju Wolfsburger Allgemeine Zeitunga, bosanski napadač Wolfsburga Edin Džeko (23) postojeći je ugovor (do 2011.) s prvakom nogometne Bundeslige produžio do 2012. godine...

Osim što će novim ugovorom dobiti povišicu u odnosu na prošlosezonska primanja (600.000 eura na godinu), u novi je ugovor unijeta klauzula koja mu apsolutno ide naruku. Već sljedećeg ljeta moći će otići iz kluba javi li se ponuđač koji je spreman za njega isplatiti 20 milijuna eura odštete.

Radi se o iznosu koji je Milan bio voljan isplatiti ovog ljeta. Sada nije bilo dovoljno, za 12 mjeseci hoće, barem tako tvrdi WAZ.

Prema ranijim napisima u njemačkim medijima, Džeko je mogao birati između dugotrajnijeg produžetka ugovora (do 2013.) s povoljnijim godišnjim primanjima (1.8 milijuna eura), ili između kratkoročnijeg produženja, kojeg je na kraju potpisao, uz simbolično povećanje plaće.
naš je dogodine samo da nastavi ovako kao prošle a ja mislim da hoće
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 13:31   #18722

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Ovog Amerikanca sam i ja zapazio... jak je ko beton !

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 15:52   #18723

profa

Registered User

profa is on a distinguished road
Ne vjerujem da su svi naši štoperi bolji od ovog gare, Nesta i Thiago ok, ali ostali nisu sigurno. Ovaj je pravo snažan igrač, i mislim da je dobar potez, bez obzira što smo svi nezadovoljni sa mafijašima iz uprave. Galiani samo kukumače, pa valjda nakuka još kojeg igrača. Izgleda da ćemo odustati od Cisoka zbog para, a ne zdravlja. Vjerovatno ćemo dovesti Santosa koji je ok, ali Cisoko će biti klasa i to će vrijeme pokazati!
profa is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 16:00   #18724

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Koliko god ja bio ogorcen na Gallianija, ali Nesta je za mene novo pojacanje
Old 07-07-2009, 16:20   #18725

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by Fret View Post
Koliko god ja bio ogorcen na Gallianija, ali Nesta je za mene novo pojacanje
Kako da nije..ja zdravog Nestu nebi mjenjao niti za jednog stopera na svjetu..mozgom igra covjek bice pravi kirurg odbrane,dosta ce pomoci Silvi kao i Goochu u afirmaciji,tu je i stari dobri Pepa Favalli..inace Nestin vjencani kum..lol
Old 07-07-2009, 16:31   #18726

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
...svaki Rossonero, sa barem malo grama objektivnosti, zna da ovaj danasnji Milan je samo visa-srednja klasa...

kako boli procitat ovake citate od ljudi koji se razumiju u fudbal. Koji ne navijaju za Inter ni Juve, vec jednostavno posmatraju fudbal, i drago im je gledat kvalitetnu tekmu, i onda ti ovako nesto napise na forumu. Svaka cast momku, dobro nam je rekao. Nasi ciljevi ove godine su 4. do 8. mjesto na tabeli. Mozda cak i 3. A Evropu mozemo zaboravit.
Pazi, AC MILAN, ustanova, pojam italijanskog fudbala u zadnje vrijeme, sada pada na takve grane, da nam STUTGART ukrade Huntelaara. Ne Barca, ne Chelsea, vec Stutgart uzima nase pojacanje. Ne mozemo da kupimo Dzeku, naveden u svim novinama kao nas PRIMARNI cilj, pa sad spadamo na niske grane, da se zajebavamo sa Sevillom oko Luis Fabiana. 29-godisnjaka, kojeg je Inter, kad mu je bilo 24 trazio da bude kopija Adrianu. Gubimo Cisokha ne zbog zuba, vec zbog para. A ko zna, mozda taj igrac jednog dana bude vrijedio i duplo. Al eto.
Sta hocu da kazem? Spali smo na tako niske grane, da veliki klubovi kao gospoda hodaju marketom i kupuju sta zele, a mi od plemica postadosmo ulicari, koji gledaju po otpadima nebil nesto dobro nasli za sitnu lovu. Ili jos bolje, sve sto velikanima ne treba, bacaju nama i ostalim srednjim klubovima da se grampamo za tim... zar to nije sramotno za jedno veliko ime kao sto je AC MILAN?
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 16:41   #18727

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Fave Players: maldini,beckenbauer,baresi,breitner
swordfish is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Albertazzi ne valja jer je nas igrac. Tj. potice iz Milanovih mladi. A mi znamo Galliania i Silvia, njima niko od nasi mladi ne valja, samo strani igraci koji kostaju.
Nazalost, Albertazziu je najbolje da ode u neki drugi klub da se probije, jer za Milanello on nikad nece imat pojma.
Ne znam kakav je Onyewu, nisam nesto obracao paznju na amere. Al valjda valja. Ma kakav god da je, moce nam pomoc. Mora biti bolji od Favallia. Jer muka mi je formacije: Zambrotta 33 -Maldini 41 -Favalli 38 -Jankulovski 32
4 igraca 144 godina
Fali jos Bale, i Dzeko
slazem se ensar,Bale nam treba il tak neki mladi bocni al da je poznatiji a ne neki anonimac s farskih otoka il papue nove gvineje.ne treba eksperimentirat

--u obrani zgusnuto, u napadu leprsavo--
swordfish is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 16:45   #18728

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Quote:
...svaki Rossonero, sa barem malo grama objektivnosti, zna da ovaj danasnji Milan je samo visa-srednja klasa...

kako boli procitat ovake citate od ljudi koji se razumiju u fudbal. Koji ne navijaju za Inter ni Juve, vec jednostavno posmatraju fudbal, i drago im je gledat kvalitetnu tekmu, i onda ti ovako nesto napise na forumu. Svaka cast momku, dobro nam je rekao. Nasi ciljevi ove godine su 4. do 8. mjesto na tabeli. Mozda cak i 3. A Evropu mozemo zaboravit.
Pazi, AC MILAN, ustanova, pojam italijanskog fudbala u zadnje vrijeme, sada pada na takve grane, da nam STUTGART ukrade Huntelaara. Ne Barca, ne Chelsea, vec Stutgart uzima nase pojacanje. Ne mozemo da kupimo Dzeku, naveden u svim novinama kao nas PRIMARNI cilj, pa sad spadamo na niske grane, da se zajebavamo sa Sevillom oko Luis Fabiana. 29-godisnjaka, kojeg je Inter, kad mu je bilo 24 trazio da bude kopija Adrianu. Gubimo Cisokha ne zbog zuba, vec zbog para. A ko zna, mozda taj igrac jednog dana bude vrijedio i duplo. Al eto.
Sta hocu da kazem? Spali smo na tako niske grane, da veliki klubovi kao gospoda hodaju marketom i kupuju sta zele, a mi od plemica postadosmo ulicari, koji gledaju po otpadima nebil nesto dobro nasli za sitnu lovu. Ili jos bolje, sve sto velikanima ne treba, bacaju nama i ostalim srednjim klubovima da se grampamo za tim... zar to nije sramotno za jedno veliko ime kao sto je AC MILAN?
covjeka bas stegne oko srca kad vidi na sta mu je klub spao.evo moji frendovi slave realova pojacanja i interova cak a kaj ja mogu rec:"Moj Milan je doveo onog amera".tuzno,tuzno

Old 07-07-2009, 16:48   #18729

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:

Moje ces objektivno misljenje da cujes za 53 dana tacnije kada prelazni rok zavrsi,pa sam si rekao kako se sjecam da je Gallianiu i pojedinim glavesinama u svjetu nogometa muka od tih cjena koje se nametnute Realovom trgovinom..ajde mi reci kako su se pojacali MUFC,Liverpool,Arsenal od njih krecem jer su najbogatiji trenutno..

Sramotno jeste ali ako nece Berlusconi da ulozi novac onda se Gallinai mora da sluzi svakakvim metodama
Old 07-07-2009, 16:56   #18730

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Moje ces objektivno misljenje da cujes za 53 dana tacnije kada prelazni rok zavrsi,pa sam si rekao kako se sjecam da je Gallianiu i pojedinim glavesinama u svjetu nogometa muka od tih cjena koje se nametnute Realovom trgovinom..ajde mi reci kako su se pojacali MUFC,Liverpool,Arsenal od njih krecem jer su najbogatiji trenutno..

Sramotno jeste ali ako nece Berlusconi da ulozi novac onda se Gallinai mora da sluzi svakakvim metodama
istina,treba pricekat kraj prijelaznog roka pa cemo vidjet al svejedno nije u redu da se nije dovela nijedno pojacanje,ne obicni igrac,nego pojacanje

Old 07-07-2009, 17:05   #18731

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Quote:

veze nemas ti brate, Milan nikad nece bite srednja klasa, pa makar i najgori fudbaleri igrali u njemu.
A i mozes sacekati da merkato zavrsi pa onda da pcujes, a ja sam siguran da cemo jos najmanje 2-3 igraca dovesti al to da ne budu 18-godisnjaci.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 17:18   #18732

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
"Džeko još ništa nije potpisao

Iako su mediji u Njemačkoj danas objavili informaciju prema kojoj je Edin Džeko potpisao ugovor sa Wolfsburg, do toga, još uvijek, nije došlo.

Naime, dnevni list Wolfsburger Allgemeine Zeitung, objavio je danas informaciju kako je reprezentativac Bosne i Hercegovine Edin Džeko danas stavio potpis na novi ugovor sa prvakom Njemačke. Ta informacija, međutim, nije tačna.

“Nije tačno da je Edin danas potpisao bilo kakav ugovor sa Wolfsburgom. Kolektivni godišnji odmor u Volkswagenu traje do 26. jula i prije tog datuma neće početi ni pregovori o produženju ugovora, a ne kamoli potpisivanje”, kazao je za Sportsport.ba Irfan Redžepagić, menadžer bh. “dijamanta”.

Iako se još ne znaju pojedinosti iz ugovora kojeg će Džeki predložiti Wolfsburg, pretpostavlja se da će reprezentativac Bosne i Hercegovine imati godišnja primanja između 2,8 i 3 miliona eura.
Old 07-07-2009, 18:44   #18733

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by swordfish View Post
covjeka bas stegne oko srca kad vidi na sta mu je klub spao.evo moji frendovi slave realova pojacanja i interova cak a kaj ja mogu rec:"Moj Milan je doveo onog amera".tuzno,tuzno
oni su se pojacali pa ce zato biti oboje u finalu lige prvaka?
ja ti garantiram da inter i real nece sljedece godine u europi nista znacajno napraviti.......ne igraju imena to zapamti......real je nakrcao zvijezde u prvih 11 i sad bi oni trebali uzeti ligu prvaka? ko ce im trcati u veznom redu? kakvi su im stoperi? doveli su onog albiola koji je prosle godine zabio 5 autogolova za valenciju-igracina nema sta.mislis da ce sve one zvijezde slusati nekog tamo pellegrinija????? imamo obranu i defenzivni dio veznog reda 5 puta bolji od reala ovakvi bez pojacanja. prvenstvo spanjolske nema sanse da osvoje pokraj onako uigrane barcelone......a ligu prvaka ce prije osvojiti chelsea ili barca nego oni.....kakav inter i LP? oni se u europi svaki put useru ko god ih trenirao....
ne ide to tako....pogledaj sta je brazil napravio na SP kad su u prvih 11 igrale sve zvijezde....ispali u cetvrtfinalu......

inter doveo 167cm niskog kerlona,znam dribler i sve to ali.....

Najprije su mu slomili lijevi gležanj, od čega se oporavljao sedam mjeseci. Onda mu je stradao prednji križni ligament desnog koljena te je s travnjaka ponovno izbivao sedam mjeseci. Konačno, u siječnju prošle godine ozlijedio je lijevo koljeno završivši na operaciji u Italiji.

da galliani dovede ovakvog igraca kakvo bi to samo pljuvanje bilo na ovom forumu po njemu.....

malo optimizma bogamu...........pljujte kad zavrsi prijelazni rok....neko je spomenuo onog balea jankulovski je za njega ashley cole a o quaresmi da ne govorim,za njega je ronaldinho pele i miki rapaic skupa

pustite gallianija da radi svoj posao....o momcadi cemo pricati kad zavrsi prijelazni rok a dotad ce doci jos 2 do 3 dobra igraca...pa cemo onda pljuvati ili ne..........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 07-07-2009, 20:40   #18734

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Quote:
Originally Posted by pece4ever View Post
veze nemas ti brate, Milan nikad nece bite srednja klasa, pa makar i najgori fudbaleri igrali u njemu.
A i mozes sacekati da merkato zavrsi pa onda da pcujes, a ja sam siguran da cemo jos najmanje 2-3 igraca dovesti al to da ne budu 18-godisnjaci.
Ja nemam veze o fudbalu???
Sine moj, ovaj sadasnji Milan ne moze meda, to da ti bude jasno. Jer ovaj sadasnji Milan, je Milan prije 3 godine. Pojacali se sa Patom, i Dinhom (u nadi da ga opet krene), a izgubili sve sto je valjalo. To vama ne valja Gilardino? Gourcouf? Kaka je otisao, i cinio je puno u timu. Presao sam preko toga i rekao uredu, idemo u novi pohod. Mozemo mi bez njega. Al ja ne vidim novi pohod. JA TAJ POHOD NE VIDIM! Ili ga ti vidis u tome da se propustaju zvijezdice, da kupujemo opet starog napadaca Luis Fabiana, wow on ce biti vele sila. De mi reci, ako je vec vele sila, kako to da ni ManU, ni Chelsea, ni Barca, a ma cak ni Bayernu nije palo na pamet da njega dovedu? Ej, jos mu samo treba dovest Tonia kao rezervu i onda smo kompletni. Mi jaki? Jel ti nazivas jakim vezni red gdje svako sem Flamini-a ima preko 30? (Rino, Pirlo, Seedorf, Ambro, Dinho 29, Beckham) To je tebi kao vezni red godine? Sine, Arsenal nam je pokazao prije godinu i po VEOMA dobro kolko je nas vezni red jak, da ne mozemo pratit tempo. Svaka momcad koja ima kondicije nadigra nas. Dobili smo Intera 1:0, zasto? Pocetak sezone, i svaki Milanov igrac je trcao svi 90 minuta. Sta je bilo na sred sezone? Gdje je ta snaga u ostalim tekmama? De ba, "Milan nikad nece biti srednja klasa". Procitaj bolje sta sam ti stim htio rec. Mi trenutno nemamo momcad da mozemo reci da smo jaki i da mozemo imati velike ciljeve. Nemamo je jos.... al nadam se do 31.08 da ce biti promjena

Last edited by ensar7; 07-07-2009 at 20:42.
Old 07-07-2009, 20:52   #18735

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Usput, Juventus je izuzetno blizu zavrsetka transfera za Felipe Melo. 20 miliona i Marchionni. Bili su u borbi sa Arsenalom za ovog igraca. Al ne, on nama ne treba. Premlad je za nas Milan. Jer ne znamo gdje cemo sa nasim drago cijenjenim Seedorfom, Ambrosini, Pirlo, Jankulovski. Sve lavovi koji se izlezavaju i primaju po 5 miliona godisnje na racun. Vjeruj mi, nebi ni ja isao
Trebamo promjene, i to veoma brzo. Inace nam slijedi sezona kao sto je bila 96/97 i 97/98

Tags
balkan

Posting Rules