AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2009, 04:25   #18736

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Znate sta. Mi mozemo pa se nadamo na neki transfer al vidite ovu razliku sada prvo transferi milan u zadnji nekoliko meseca sta smo mi doveli
07/07/2009 Oguchi Onyewu Standard --> Milan
27/06/2009 Davide Di Gennaro Genoa --> Milan
15/01/2009 Mattioni Gremio --> Milan
HAHAHAH ovo je sve koliko je to mizerno jaoooo nemoguce al vidite sada
Primer Real
01/07/2009 Karim Benzema Lyon --> Real Madrid
26/06/2009 Cristiano Ronaldo Man Utd. --> Real Madrid
25/06/2009 Albiol Valencia --> Real Madrid
30/01/2009 Julien Faubert West Ham --> Real Madrid
22/12/2008 Lassana Diarra Portsmouth --> Real Madrid
17/12/2008 Parejo QPR --> Real Madrid
I najveco ime sta su doveli je KAKA
i micemo nesto da uzmemo mislim vreme je da se vratimo u realnost gde smo sada sta imamo i sta smo DOVELI a sta smo oterali
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 04:52   #18737

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Fave Players: maldini,beckenbauer,baresi,breitner
swordfish is on a distinguished road
ako pogledate s jedne strane,mi imamo 11 igraca + zamjene i to je dovoljno za nogometnu momcad.ako svaki od tih 11 + zamjene daju sve od sebe u svakoj utakmici milan moze napravit cudo,al ne doslovno cudo neg pravo cudo jer na njega osim nas milanista,uprave i igraca nitko ne racuna da ce napravit ista veliko ove sezone.ako pogledate s druge strane,kolike su sanse da ce svaki igrac dat maksimum u svakoj tekmi + ozljede koje su nepredvidljive,a nemamo toliko dobre zamjene.moj je zakljucak da je sve moguce sve dok imas 11 igraca,ali oni moraju dat maksimum i onda cemo tek nes napravit.sjecam se tekme s werderom.druga tekma.golove smo jedva zabili,a primili smo ih ko da nam je bilo svejedno.e tome treba doc kraj.treba zabit gol i onda dat sve od sebe da se sacuva svoja mreza a usput ugrozi protivnicka.pa i s 1-0 se dobiva tekma.cilj nogometa je zabit gol vise od protivnika.treba pricekat pocetak sezone pa cemo vidjet sto se dobrog desilo na pripremama i u kupnji

--u obrani zgusnuto, u napadu leprsavo--
swordfish is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 05:03   #18738

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ja treniram nogomet u klubu u kojem seniori igraju 1.zagrebacku ligu,a juniori kojih sam clan igraju 3.hrvatsku.u kupu su nas izvukli s lokomotivom.znamo svi da je lokomotiva sastavljena od dinamovih juniora i igraca koji od malena igraju u lokomotivi.mi smo poveli protiv njih,ali oni uspjeli zabit gol koji nije bio regularan i igrali smo na penale.vec samim tim sto smo do penala dogurali je uspjeh i skoro smo ih dobili na penale da frend nije puknuo ko da je s lopatom puco i sam taj 1 promasaj nas je kostao prolaska dalje.tako da sve je moguce ak se da sve od sebe.jos kaj je najgore mi smo svi izvan forme jer se svaki vikend opijamo,a lokomotiva je ozbiljan kljub koji puno trenira,nase sanse su bile minimalne,al smo dali sve od sebe,cak i nas najlosiji igrac koji ne zna trcat je dao sve od sebe i dobro odigro.tako da sve je moguce

Old 08-07-2009, 06:18   #18739

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by swordfish View Post
ja treniram nogomet u klubu u kojem seniori igraju 1.zagrebacku ligu,a juniori kojih sam clan igraju 3.hrvatsku.u kupu su nas izvukli s lokomotivom.znamo svi da je lokomotiva sastavljena od dinamovih juniora i igraca koji od malena igraju u lokomotivi.mi smo poveli protiv njih,ali oni uspjeli zabit gol koji nije bio regularan i igrali smo na penale.vec samim tim sto smo do penala dogurali je uspjeh i skoro smo ih dobili na penale da frend nije puknuo ko da je s lopatom puco i sam taj 1 promasaj nas je kostao prolaska dalje.tako da sve je moguce ak se da sve od sebe.jos kaj je najgore mi smo svi izvan forme jer se svaki vikend opijamo,a lokomotiva je ozbiljan kljub koji puno trenira,nase sanse su bile minimalne,al smo dali sve od sebe,cak i nas najlosiji igrac koji ne zna trcat je dao sve od sebe i dobro odigro.tako da sve je moguce
upravo to......ne igraju imena nego dobro poslozena momcad,igraci koji ce ginuti na terenu,iskustvo sa perspektivnim mladim igracima....na tom putu ide milan.....
abate i di gennaro za njih dvojicu garantiram da ce kad budu igrali ginuti na terenu ko gattuso

---------abbiati-----------
oddo-nesta-silva-zambrotta(marek)
---------gattuso------------
-----pirlo-------flamini
pato--borrielo-ronaldinho

u ovoj momcadi od svakoga ocekujem da gine na terenu osim dinha,jedan takav se moze istrpiti,kad bi bar ponovio onu formu iz prvog dijela sezone,a ne vidim zasto ne bi,pred njim je godina u kojoj mora izboriti nastup na SP a to nece losom formom...tako da od njega ocekujem dosta ove sezone
borrielo je do ozljede dominirao ne znam zasto ne bi nastavio,pato vrlo dobar cijelu sezonu,
stoperski tandem nesta(onyewu)-silva je 5 puta bolja od maldini-favalli
a mi smo s maldinijem i favalliem bili medju 5 najboljih obrana u ligi.

sve u svemu ova momcad je puno kompaktnija nego ona od prosle sezone,nema kake ali i nema favallia tak oda ti dodje na isto.....

Last edited by kalla1899; 08-07-2009 at 06:30.
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 06:23   #18740

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
A kako znate da Real nece biti momcad? Samo zato jer kupuju zvijezde pa je onda nemoguce da postanu tim?
Neko ce reci......e bas ce sad realovci dati 101% svaki.

Kako znate da ce Milan biti momcad? Jel bio prosle sezone?
Old 08-07-2009, 06:27   #18741

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ne znamo,al se nadamo.moras mislit pozitivno

Old 08-07-2009, 06:32   #18742

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

najbitnije je da se nitko ne proda.treba dovest jednu zvijezdu i pokojeg anonimca i ak nebude nis ove,mozda iduce bude nes

Old 08-07-2009, 06:35   #18743

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ove sezone nam treba bit cilj osvajanje scudetta jer u europi su nam sanse jako male.talijanska liga je drek.osim intera i juvea,ne vidim ko bi mogo ozbiljnije ugrozit milan.cak ni roma nije nes.vec dugo cekamo da se pehar donese u milanovu sobu s troofejima

Old 08-07-2009, 06:52   #18744

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ova momcad je u procesu stvaranja,imamo novog trenera,nove igrace,mi bi htjeli da milan bude kompetentan s ostalim klubovima ali bojim se da je to nemoguce na pocetku stvaranja,mozda ova sezona treba bit za uigravanje,a iduce mozemo nes ocekivat

Old 08-07-2009, 07:49   #18745

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Milan je bio kenja prošle sezone i da nije kake bilo bila bi upitna i liga prvaka i sami znate ako ste pratili koliko smo pali u igri kad se on bio ozljedio u onih 7-8 utakmica a kako se milan dignuo kad se on vratio i osvojili bodove za ligu prvaka i dosta priče više nego treba vidit za ta pojačanja i nabrijat ovo preplaćenika što je ostalo i ovakav milan borba 5-6 mjesto naredne sezone,vidit ćemo kad počne sezona onda pa ćemo pričat ali ovako bez zamjene za kaku teško a budimo realni sa ovakvom politikom kluba nećemo je ni nać,dovodimo tamo neke anonimce,na šta spadosmo
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 07:49   #18746

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
De budite bar malo objektivni, svi mi ovdje prije svega obozavamo milan, naravno da trebamo biti pozitivni i u ova teska vremena za nas klub, ali nekoliko je cinjenica koje ne mozemo osporiti...

Zadnje dvije,tri sezone igramo daleko ispod razine i ugleda na kojem pociva nas milan, mnogi igraju preko kurca jel su stari, imaju para i vec su sve osvojili sto se god moglo. I sad prodamo najboljeg igraca koji je iskljucivo nosio nasu igru, ne dovedemo nijedno pojacanje i sad se necem pametnom kao mozemo nadati.

Valda ce sada kao oddo, jankulovski,ambro,pirlo,seedorf,ronaldinho kao pronaci nove motive i neku novu mladost pa cemo odjednom proigrati kao recimo 2003. Svi bi to mi voljeli, ali za to je sansa otprilike 2%.

I sto pricate da mercato traje do 31.8., to je istina, ali se momcad slaze do pocetka priprema, a ne tri dana prije pocetka prvenstva.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 08:07   #18747

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
I jos, pa pogledajte samo brazil-italija s kupa konfederacija, koja je to razlika u momcadima u odnosu na 2006. godinu. Italija je prakticki ista, dok u brazilu igraju jos valda kaka i lucio, pa je i rezultat onda bio onaki kaki je bio...

Bez pravih pojacanja i gubitkom najboljeg igraca nemozemo ocekivati nista pozitivno u novoj sezoni, a posebno se tu uklapa i berlusconijeva prica da smo maltene najjaci u italiji, ako ne i u europi, i da nam pojacanja zapravo uopce niti ne trebaju.
geoff is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 08:20   #18748

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Normalno trebaju što prije dovest ako misle kroz ove pripreme da uigraju momčed jer realno od ovih utakmica u pripremama 90% pušimo garant,milan nije više kao prije i ko god kaže da jest taj se grdno grdno vara samo neće sam sebi da prizna ko god on bio,trenutno smo po jačini inter,juve,roma,fiorentina,pa smo mi tu negdje iza genove možda,to je realnost pa vi pričajte šta god hoćete,jer nam je vezni red noso kaka,sad njega nema i to je kraj priče pa se sad vi slagali ili ne slagali tako vam je,statistika sve govori
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 08:21   #18749

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ja sam reko,treba pokusat osvojit scudetto.u europi nas ne vidim

Old 08-07-2009, 08:24   #18750

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Quote:
Originally Posted by rossoner210979 View Post
Normalno trebaju što prije dovest ako misle kroz ove pripreme da uigraju momčed jer realno od ovih utakmica u pripremama 90% pušimo garant,milan nije više kao prije i ko god kaže da jest taj se grdno grdno vara samo neće sam sebi da prizna ko god on bio,trenutno smo po jačini inter,juve,roma,fiorentina,pa smo mi tu negdje iza genove možda,to je realnost pa vi pričajte šta god hoćete,jer nam je vezni red noso kaka,sad njega nema i to je kraj priče pa se sad vi slagali ili ne slagali tako vam je,statistika sve govori
u pravu si kad kazes da nam je kaka nosio vezni red jer je i bilo tako,ali takav je bio koncept,ideja milanove igre je daj loptu kaki i on ce sve napravit.al ako promjenimo koncept igre,mozemo svejedno dobro igrat,barem bi mogli parirat ekipama u ligi

Tags
balkan

Posting Rules