AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 08-07-2009, 10:12   #18751

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milan odustao od Huntelaara, Fabiano jedina meta

Kako je priznao dopredsjednik Milana Adriano Galliani, taj klub je odustao od pokušaja da u svoje redove dovede napadača madridskog Reala i nizozemske reprezentacije Klaas-Jan Huntelaara, a jedina meta sada je napadač Seville Luis Fabiano.

"U ovom trenutku postoje samo pregovori, a to su oni oko Luisa Fabiana. Naš trener Leonardo preferira Fabiana u odnosu na Huntelaara." rekao je Galliani.

Priznao je i kako neće biti lak zadatak dovesti Fabiana na San Siro, s obzirom da 30-godišnji napadač u ugovoru sa Sevillom ima odštetnu klauzulu od 30 milijuna eura.

"Još uvijek postoje razlike i nema se puno toga za reći izuzev da moramo postići sporazum oko odštete." dodao je Galliani.

Galliano je potvrdio i kako će nakon dovođenja napadača Milan biti gotov što se tiče dolazaka novih igrača za ovoljetni prijelazni rok, u kojem je u klub stigao samo obrambeni nogometaš Oguchi Onyewu.
Old 08-07-2009, 10:16   #18752

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Jebo vas Fabiano bit ce promasaj kao i Oliveira... Ako ne moze 20 mil za Huntelara i 26-7 za Džeku koji su mladi i bolji a 30mil dati za 30-ogodišnjaka je ludost u najmanju ruku ali eto nista novo od nasih...
Old 08-07-2009, 10:52   #18753

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Jebo majku koga oni više jebu u mozak čuj dat će 30 mil. za fabiana a za 2 gorostasa u šesnaestercu i to 22 i 25 god nedaju 20 i koji milion,e sad mi nije ništa jasno ma jebite se svi,dabogda ti sva ova navodna pojačanja berlusconi skočila na nos pa da vidiš šta si učinio u zadnjih par godina,ustvari dva pojačanja jer pored ovog amera ćelo je rekao kako će doći još samo napadač a onaj trošni vezni red koji meda nemože ostaju svi do jednog čast gatussu koji vrijedi i trči kao svi oni skupa,a ronaldinha kad vidim kosa mi se digne na glavi čovjek ufuran do zla boga hoće da je stalno samo on u centru pažnje baš ga pratim kad izlaze na teren uvijek zadnji izlazi kad izlaze iz autobusa pred utakmicu uvijek zadnji izlazi samo da dobije najviše ovacija,on je ljudi moji marketing on je davno prestao igrat nogomet slava mu udarila u glavu i sad se samo šepuri
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 11:08   #18754

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by swordfish View Post
u pravu si kad kazes da nam je kaka nosio vezni red jer je i bilo tako,ali takav je bio koncept,ideja milanove igre je daj loptu kaki i on ce sve napravit.al ako promjenimo koncept igre,mozemo svejedno dobro igrat,barem bi mogli parirat ekipama u ligi
proslo prvenstvo smo izgubili zbog ozljeda i zbog katasrtofalne igre protiv malih ekipa: chievo, lecce, reggina,torino.....to treba popraviti i scudetto je nas
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 11:26   #18755

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

Fave Players: maldini,beckenbauer,baresi,breitner
swordfish is on a distinguished road
gle i protiv rome zadnju tekmu su igrali katastrofalno,onaj menez je proso ko da nema obrane

--u obrani zgusnuto, u napadu leprsavo--
swordfish is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 11:27   #18756

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

istina je da male ekipe mogu bit kamen spoticanja,al velike ekipe su kifla i njih treba dobit

Old 08-07-2009, 11:29   #18757

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

onaj inter se nije pojaco kupnjom igraca,taj klub je drek,jedino kaj ih spasava je julio cesar a juve je isto drek imaju delpijera i buffona i to je juve.sve mi mozemo ak dovedemo pravo pojacanje i to na mjestu beka a ne spice,treba spica al bocni je vazniji.igra se gradi prvo od obrane

Old 08-07-2009, 12:49   #18758

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ovo Silvio i Galliani glume malo "namazane igrace",jer su svi izvisli cijene za bilo kojeg igraca se traze neke kretenske cifre(zasto su njih dvojica direktno odgovorni),cekaju da se malo cijene spuste,ali kako je krenulo iduce godine cemo se boriti za ligu uefe,ovaj trenutni Milan nije dovoljno jak da se bori za scudetto,nek prica ko sta hoce,treba nam dobar veznjak,lijevi bek,centarfor,i stoper,jer pitanje je koliko ce Nesta biti zdrav,a Bonera i Kaladze nisu bas neki strojevi da posteno kazem,Thiago Silva je misterija,gledao sam ga na ovim prijateljskim tekmama nije djelovao lose nimalo,mada te priajteljske meni nista ne predstavljaju,vidjet cemo ga u prvenstvenim i u ligi prvaka,valjda ce biti dobar.
Old 08-07-2009, 12:58   #18759

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Prijatelju SWORDFISH zamolio bih te ako vec nesto moras napisati da obavis to u postu ili dva a ne zaredom pisati 5 postova.Nije esteticki lijepo.Zahvaljujem na razumijevanju.
Old 08-07-2009, 13:43   #18760

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Evo još jedan tekst koji predstavlja pravo stanje u klubu... što reći za ova, nazovimo ih pojačanja :/ Vidjet ćemo, možda ćemo biti najjači sada kad su nas svi već otpisali i ismijavaju se sa nama... ali ja se još uvijek nadam da će ćelavci izvuči asa iz rukava, dovesti neku klasu do kraja transfer perioda

Berlusconievo vrijeme je prošlo!

Milan u novu sezonu kreće bez Ancelottija (Chelsea), Maldinija (prestao igrati), Kake. Navijači su izgubili živce. Oguchi Onyewu, jedan od najboljih igrača američke reprezentacije na Confederation Cupu, igrač Standarda iz Liegea, nigerijskih korijena, s belgijskom putovnicom, nova je akvizicija Milana. Bez odštete.

Novi trener Leonardo (igrač Milana od 1997. do 2001., 22 gola u 96 utakmica, jedan scudetto 1999.), dobio je stopera (tandem s Thiagom Silvom, također novim igračem), ali traži i napadača, Fabiana! Tu je zapelo. Premijer i gazda “crveno-crnih vragova”, Silvio Berlusconi, ne želi se više ponašati kao pijani milijarder.

"U Španjolskoj imaju poreznu olakšicu (samo 24 posto) na strance, ali ja razmišljam kao Platini, trebalo bi stati na kraj divljanju cijena. Nogomet bi se morao vratiti u normalan život. Ali ako Madrižani imaju mogućnosti, svaka im čast. I nama je dobro došlo 67,000.000 eura. Ne mogu ih previše ni napadati" - rekao je Berlusconi.

Navijači tako ne misle. Tristotinjak ih je prosvjedovalo u Milanellu, na prvom okupljanju nove sezone. Igrači i trener Leonardo pošteđeni su uvreda. Meta je bio Adriani Galliani, prvi čovjek Milana, odnosno Berlusconijeva desna ruka. Sramota!, odjekivalo je Milanellom. Polizia i Carabinieri su uredovali, ali nije bilo sukoba. Samo malo baklji i riganje vatre.

Raspada li se Milan? Gazda Silvio nije više u stanju uložiti novih 60,000.000 eura. Uzeo ih je od Real Madrida prodavši Kaku, ali i navukao bijes navijača. Još više izjavama da ovaj Milan nije slabiji od Intera! Ustvrdio je da su Ronaldinho, Pato i Pirlo svjetionici mladima.

"Milan je stvar srca, nema tog novca za kojega bih ga prodao. I dalje ćemo pobjeđivati" - rekao je Silvio.

No, ne misle tako navijači, a novi trener Leonardo je pred velikim iskušenjima. Na svom prvom trenerskom poslu. Ostale su samo krhotine slave, pet osvojenih pokala s velikim ušima, Champions League. Jedan ciklus je zaključen, a Berlusconi očito više nije spreman ulagati u nove velike projekte. Zmije su u džepu. I godinu pritišću, 72 na leđima, nema onog entuzijazma od prije dvadesetak godina. I manje je vremena nego onda kada se bavio sastavljanjem momčadi. Slao Ancelottiju papirić sa sastavom prije finalne utakmice Champions League.

Galliani je u Milanello stigao sporednom cestom, zaobišao je prosvjednike. I prizemljio loptu: "Berlusconi je jedini nezamjenjivi igrač! S njim na čelu Milan će uvijek biti Milan! Osamdeset posto navijača slaže se s našom politikom. Što se oslikava u broju prodanih pretplata, 6724 u odnosu na 8493 u istom razdoblju prošle sezone."

Na sve je dodao i da će Milan osvojiti jedno od prva tri mjesta u novom prvenstvu. Je li Berlusconi digao ruke od Milana? Jedno su izjave za široke mase navijača, a drugo stvarno financijsko stanje. Dosadilo mu je, ma koliko to bila lijepa igračka, svake godine poravnavati račune, krpati rupe minusa sa 60,000.000 eura. Sada ih je odlučio uzeti od Pereza!

Leonardo je Brazilac, imat će dvije “domaće karte”, Patoa i Ronaldinha (s Fabianom u napadačkom tercetu sustava 4-3-3?). Ronaldinhu je odmah poručio da se nogomet ne igra hodajući i neka preuzme odgovornost. Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Chelsea... Prva su klasa. Inter je u vagonu druge klase. A Berlusconi i Galliani samo se tješe izjavama da Milan nije slabiji od Intera.

Nekad su se svi bojali crveno-crnih vragova. Nekad kao i sada vrijedilo je pravilo - koliko novca, toliko glazbe. Berlusconi je izdao navijače! Neće mu nikada oprostiti. A priča o mladima je - Arsenalova. Talijanski je nogomet u oluji financijske krize. Rad s mladima je alibi za nemoć u konkurenciji Španjolaca (novca), i Engleza (savršena organizacija).

Talijani su u deset godina prokockali 5,9 milijardi (!) eura prihoda od televizijskih prava. Potrošili su ih na igrače i trenere. Klubovi nisu sagradili nijedan stadion (Juventus ga sada gradi), a otišli su u minus od 2 milijarde eura. Milan je samo slika talijanskog nogometa.

Jutarnji.hr
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 14:31   #18761

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Svaka cast na postu.
Eto toliko o tome kako ja nemam pojma o fudbalu, i kako samo ja govorim da ovaj Milan je na silaznoj putanji. Mislim da sam u ovi 20 komentara vec dovoljno izjavio moje razmisljanje, da trebamo velike promjene, da sam protiv dovodjenja starih nabrijanih igraca, koji kostaju para i poslije kupovine cijena im pada. Luis Fabiano ce biti novi Oliveira. Dovucemo Dzeku slijedece godine, i dat Fabiana na posudbu jer nije napravio nista, i prodat ga za 7 miliona. Ove godine kao svake, nas glavni napadac ce biti Pippo Inzaghi, matori, koji jos samo po Italiji i na Allianz Areni moze zabijat golove. Trebaju nam napadaci? NE! Nama treba i vezni red. Onaj Felipe Melo nam je ogromno trebao. Ili pak taj Hernandes. Jedan mladi koji moze trcat za loptom sa Flaminiem. A ne da stoji i gleda kako se lopta krece.
Mi vise nismo vele sila. Mi smo pali. Svako zaboravlja na Napoli. Ljudi su se pojacali, i to veoma dobro. Znaci ove godine nam preostaje borba sa Roma, Napoli, Fiorentina, Lazio i mozda Palermo za 3. i 4. mjesto. Jer zaboravimo mi na Juventus i Inter. Oni su puno daleko od nas.
Neko je spomenuo da trebamo promijenit one utakmice koje smo onako lose odigrali protiv Lecce, Regina, i ostali slabi klubova. Sa ovakvim sastavom mi to necemo promjenit. Ja ne vjerujem da ce tek sad Pirlo, Gattuso, Ambrosini, Ronaldinho odjednom odjeknut i odigrat najjaci vezni red. Daleko su oni od njihovih slavni dana. Oni su roba, koja svoj vrhunac mogu samo na par utakmica postic. Ja sam trazio da ih promjenimo prije 2 godine, a evo imat cemo ih i 3. zaredom.
A Silvia i Galliani vise ne slusam. Muka mi je vise njihovih djecijih fantazija

Last edited by ensar7; 08-07-2009 at 14:33.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 16:40   #18762

Fret

Registered User

Fret's Avatar

Fave Players: Zidane
Fret is on a distinguished road
Sta se pobogu desava na "transfers" dijelu foruma????????
Old 08-07-2009, 16:52   #18763

mido_manija

Registered User

mido_manija is on a distinguished road
Povrijedi se Dzeko na treningu.
mido_manija is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2009, 17:03   #18764

swordfish

Registered User

swordfish's Avatar

ko god kaze da nemamo sanse osvojit scudetto vara se.inter i juve su suga od klubova.cijela serie a je losa liga,nas jedino mogu iznenadit mali klubovi,al za velike se ne brinem ak ce decki igrat a ne cohat jajca.btw dosta tog ovisi o sudenju,cito sam negdje da su suci najvise pomogli interu ove sezone,a nastetili milanu

Old 09-07-2009, 03:37   #18765

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

U ovom trenutku ovako stoje stvari sa Milanovim kadrom za sljedeću sezonu:

AC MILAN

IN: Onyewu (d, Standard Liege), Oddo (d, Bayern Munich), Storari (g, Fiorentina), Diniz (d, Crotone), Digao (d, Standard Liege), Abate (m, Torino), Zigoni (f, Treviso), Di Gennaro (m, Reggina), Beretta (f, Albinoleffe)

OUT: Kaka (m, Real Madrid), Shevchenko (f, Chelsea), Maldini (d, retired), Senderos (d, Arsenal), Mattioni (d, Gremio), Emerson (m, free agent); Aubameyang (f, Lille

Tags
balkan

Posting Rules