![]() |
|
|
#18796 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Evo moje formacije koju bi ja koristiou pojedinim tekmama 3-5-2,mada je skoro pa nemoguce.. -------------Abiatti-------------- ----Bonera-----Nesta----Silva---- --------Flamini---Gattuso--------- ---Pato-------Pirlo------Dinho---- ---------Boriello----Fabiano------- http://www.video.mediaset.it/mplayer...=sportmediaset
|
|
|
|
#18797 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
[quote=rinogattuso;540018]Malo slika sa priprema..
http://media2.acmilan.com/200907/14456_big.jpg?ver=1 jel ovo seedorf trce? ![]() sta necu sve vidit.... ![]()
|
|
|
#18798 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#18799 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Svako ima svoje misljenje..tako da ja postujem tvoje..
|
|
|
|
#18800 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
sta su igrali bez obrane???? pricas gluposti barcelona je imala 4 defanzivca u liniji(znaci siroko postavljena,znaci bokovi pokriveni) a ovdje vidim 3 stopera(znaci bokovi prazni),barcelona je imala u vezi jednog izrazitog trkaca(toure) i xavija ako ocekujes da bi flamini i gattuso pokrivali bokove u defanzivi onda ti sredina veze ovisi o pirlu i to bi maximalno propustalo to je ako se ne varam 5 defanzivaca i xavi-najkompletniji vezni igrac na svijetu a ne 1 defanzivac kao sto si ti napisao pato,dinho,borrielo i fabiano???? osim borriela niko ne prelazi na svoju polovicu u defanzivi kod barcelone henry i etoo(pogledaj kako je igrao protiv milana) su se vracali skroz do sesnaesterca kad je trebalo jedino je messi bio oslobodjen defanzive... ovo je sve hipotetski naravno jer nema sanse da je neko lud uopce razmisljati o ovoj taktici,mozda protiv varesea ili trevisa na pripremama..... malo razmisli pa onda pisi ![]()
|
|
|
|
#18801 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Dragi moji milanisti... Milan je ranjeni lav, a znamo kako su ranjeni lavovi opasni.
Neko od trojca Džeko, Fabiano i Etoo će doć i s Patom činit čuda... Milan će s ovim kadrom osvojit Serie A... Upamtite šta sam napiso. Pišemo su u 6. mjesecu 2010. godina kad budemo slavili naslov prvaka. Do tada, čao, čao ![]() |
|
|
|
|
|
#18802 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
maa daj...pun mi je racku tog krpljenja ekipe, hebote tek sad vidim kako ona dvojica uopće nisu imali nikakav plan za Milan prije 4-5 godina, kako se nije planski kupovalo...ufff |
|
|
|
|
|
|
#18803 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#18804 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18805 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Galliani odlazi u Sevillu po Luisa Fabiana
Nogometni klub AC Milan ovog ljeta ne može napraviti ništa konkretno na nogometnom tržištu. Gotovo svaki pokušaj pojačavanja im je propao... Jako dugo su pokušavali doći do bosansko-hercegovačkog reprezentativca Edina Džeke, no ovaj je ostao u njemačkom prvaku Wolfsburgu. Prije toga je Milan koketirao i sa Emmanuelom Adebayorom, ali je i taj posao propao. I dalje su u potrazi za kvalitetnim napadačem, a sada je fokus stavljen na sjajnog 29-godišnjeg Brazilca iz Seville Luisa Fabiana, koji je prije dvije sezone u Primeri zabio 24 pogotka u trideset utakmica, dok je prošle stao na kočnicu i zabio je osam pogodaka u 26 utakmica. No, i dalje je Luis Fabiano najbolji napadač brazilske reprezentacije, što je potvrdio na nedavnom Kupu konfederacija gdje je bio najbolji strijelac (pet pogodaka) i glavni predvodnik Brazila do trona. Milan je prvo za njega ponudio 14 milijuna eura, ali je Sevilla sve odbila i poručila: "ne prodajemo ga ispod 20 miljuna". Potom je sportski direktor Milana Arideo Braida otputovao u Brazil na nove pregovore s agentom Luisa Fabiana, a početkom narednog tjedna će se i dopredsjednik kluba sa San Sira, Adriano Galliani, zaputiti prema Sevilli ne bi li ispunio ovaj posao. Luis Fabiano, koji je sa Sevillom ugovorom vezan do 30. lipnja 2011. godine, ima veliku želju otići u Milan, no i dalje je pitanje što će reći Sevilla. Milan je spreman i na neke ustupke, odnosno plaćanje dodatnih bonusa na račun Seville, no odgovor ćemo vjerojatno dobiti u utorak kada je zakazan sastanak Gallianija i predstavnika Seville.
|
|
|
#18806 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#18807 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nema bokova,pa koliko puta je Marek ispao jer je isao previse naprjed i onda kao muha bez glave pokrivao u odbrani..Po meni jako dobro moze funkcionirati ovaj sastav stim da najslobodnije role imaju nasivezni igraci jer veza po nekad zna biti kljuc pobjede i dobre igre.
|
|
|
|
#18808 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
A kad bi mi nekim cudom i zaigrali 3-5-2, za takvu su nam formaciju potrebna dva ne izvrsna, nego fantasticna beka koji su jednako dobri i prema naprijed i prema nazad, dakle koji mogu bez problema 90 minuta pokrivati cijelu stranu i jedan od stopera koji se po potrebi moze ubacivati u vezi i unosit loptu iz obrane. Naravno, mi trenutno nemamo ni jedno ni drugo... Tako da, nama prema postojecem kadru ostaje 4-3-3 ili 4-2-3-1 s recimo seedorfom ili pirlom, ronaldinhom i patom iza isturenog napadaca... |
|
|
|
|
|
|
#18809 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nema me par dana ali vidim da se nista nije promjenilo...Jedino je nas Milanista postao optimista.... Heh eh eee
|
|
|
#18810 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Bokovi nebi mnogo igrali ofanzivno jer su tu recimo Dunho,Pato,Abate na strani..mozda cak i Jankulovski koji je mnogo dobar kad vuce loptu prema golu ima jako dobre kretnje..Ne znam samo sta sam ovako iznapadan samo sam dao svoje vidjenje kako da odigramo..Kljucni faktori ovog su Pirlo,Nesta..Druga stvar je da bi ovakvom ekipom demolirali bilo koju talijansku ekipu iz donjeg doma 100% sam uvjeren..
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|