AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 16-07-2009, 14:28   #18901

MIRZA

Moderator

MIRZA's Avatar

Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
MIRZA is on a distinguished road
ovi transferi kod nas, me podsjećaju na pjesmu buđav lebac
čik pogodi šta imam za večeru, buđav lebac, a kod komše pun frižider svega

samo opušteno
Old 16-07-2009, 15:59   #18902

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MIRZA View Post
ovi transferi kod nas, me podsjećaju na pjesmu buđav lebac
čik pogodi šta imam za večeru, buđav lebac, a kod komše pun frižider svega

samo opušteno
Kralj ostaje kralj

nego , ljudi, mi smo izgubili Shevu koji je tad bio ono što je Kaka sada, i svi su govorili da ćemo propast' , ovo ono.... a Boga mi, prva sezona bez Ševe, osvoji se Liga prvaka, veliki Mančester se nadera 3-0......
Jes da smo tada imali nekoga mladog da pukne (Kaka), ne vidim zašto to sada ne bi bio Pato,uz pomoć Roniea ??????

zato , kad je Milan u pitanju, slažem se sa Bahom Topalbećirevićem : " Protiv Milana nema favorita" .

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2009, 16:15   #18903

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Evo dragi Milanisti u ovo tmurno doba da vas nesto razveseli,snimio sam nove mixeve pa evo linkova,ako neko hoće spisak pjesam nek mi pošalje pm.Uživajte

DANCE SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25614303..._2009.mp3.html

HOUSE 1 SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25615709..._2009.mp3.html

HOUSE 2 SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25616967..._2009.mp3.html
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2009, 19:28   #18904

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Evo dragi Milanisti u ovo tmurno doba da vas nesto razveseli,snimio sam nove mixeve pa evo linkova,ako neko hoće spisak pjesam nek mi pošalje pm.Uživajte

DANCE SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25614303..._2009.mp3.html

HOUSE 1 SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25615709..._2009.mp3.html

HOUSE 2 SUMMER J & J 2009
http://rapidshare.com/files/25616967..._2009.mp3.html
1. Prvi remix,za moj ukus naravno,mi bar pocinje oko 7min, cagica,zagrijavanje takav sam tip,ne volim uvode od kojih cu zaspati
20 i 20 e minute su izvrsne,pogotovo upad sa el mariachima desperados theme (viva tequila blanco) krajevi 30 min su mi takodjer odlicni,preferiram sve ritmove uz gitaru ,koju inace dugo sviram ,period od 40 do sat vremena mi je recimo ,opet, ne po mome ukusu,malo zesci beat mi je zivlji,napetiji ostalo ok...da ne bude ovo glazbeni forum, reko samo da ti napisem svoje misljenje, vidim da si predan mixanju mjuze,a i mjuza je moj zivot(osim sporta,pive,chibe,cevapa....) cijenim.svaka cast Al opet.to je dance,house vise pase

Last edited by DavieBoy; 16-07-2009 at 19:31.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 00:01   #18905

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Nakon što su bezuspješno pokušavali dovesti bh. reprezentativca Edina Džeku iz Wolfsburga, čini se kako Milan u svoje redove neće uspjeti dovesti niti brazilskog napadača Luisa Fabiana iz Seville, iako su posljednjih dana iz kluba najavljivali da je taj tranfer praktički gotova stvar.

28-godišnji Brazilac u ugovoru ima odštetnu klauzulu od oko 29 milijuna eura, koju Milan nije spreman isplatiti, dok u Sevilli nisu spremni pristati na ništa manje od toga.

Generalni menadžer Milana Adriano Galliani je za Corriere dello Sport izjavio: "Nismo Sevilli poslali novu ponudu. Ponuda koju smo poslali je ista kao i prvi put i ništa se nije promijenilo."

"Nemamo službene ponude za Fabiana. Ponuda koju je Milan poslao je povučena jer talijanski klub trenutno nema novca da kupi Luisa Fabiana. Fabiano će se priključiti našoj momčadi na pripremama 21. srpnja. Vjerujem da će on ostati u Sevilli još dvije sezone." rekao je predsjednik Seville Jose Maria Del Nido.

Sve je ovo potvrdio i Milanov odvjetnik i savjetnik za transfere Leandro Cantamessa, koji je izjavio: "Pregovori oko Luisa Fabiana nisu nas doveli nigdje. Mi smo pregovarali samo sa Sevillom, a ne i sa igračem. Naša ponuda je odbijena. Ne znam hoćemo li poslati novu ponudu, ali mislim da nećemo."

Luis Fabiano ima ugovor sa Sevillom koji vrijedi još dvije godine. S obzirom da se čini kako je Emmanuel Adebayor blizu potpisa za Manchester City, a Jan-Klaas Huntelaar za Stuttgart, nije lako za pretpostaviti koji će napadač biti nova meta Milana.
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 02:59   #18906

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
boga ti odakle im sad interes za mancinija,nije odigro dvije utakmice prošle sezone za inter i kao navodno adriano psiho bolesnik koji može igrat samo još u brazilu i isto tako se trezeguet se spominje,kao i mancini nije odigro 2 utakmice u prvenstvu za juventus fuj!!!
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 03:02   #18907

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Hvala @Davie,bolji sam uživo :-),ako si u ZG večeras radim U Maraschinu na Cvjetnom trgu(Inače sam ovo ljeto u Clubu Boa-Malinska najveći dio) pa prodji na picence!Sorry ekipa na malo offtopic.

Milan sve po starom,mrtvilo niš se ne dešava,svi se nadamo .....Nikad nisam opuštenije pratio prijelazni rok,znam da smo nemoćni i da Berlu neće da da više pare i to je to!Da mi ljeto još ljepše prođe pobrinuli su se ovi moji s Kantride pa izgubiše od Luxemburžana,prestrašno,majke mi,možda sam ja u pitanju,nosim maler onima za koje drukam :-(
Old 17-07-2009, 03:54   #18908

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

http://www.index.hr/sport/clanak/see...ti/442056.aspx

Strašno,najveća ljenčina prigovara drugoj najvećoj ljenčin i u klubu,kakva sprdnja,jaooooo
Old 17-07-2009, 04:44   #18909

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Lud, zbunjen, (ne)normalan
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 05:18   #18910

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
Quote:
Hvala @Davie,bolji sam uživo :-),ako si u ZG večeras radim U Maraschinu na Cvjetnom trgu(Inače sam ovo ljeto u Clubu Boa-Malinska najveći dio) pa prodji na picence!Sorry ekipa na malo offtopic.

Milan sve po starom,mrtvilo niš se ne dešava,svi se nadamo .....Nikad nisam opuštenije pratio prijelazni rok,znam da smo nemoćni i da Berlu neće da da više pare i to je to!Da mi ljeto još ljepše prođe pobrinuli su se ovi moji s Kantride pa izgubiše od Luxemburžana,prestrašno,majke mi,možda sam ja u pitanju,nosim maler onima za koje drukam :-(
A znam,tamo su mi radili neki frendovi...Naletim ako Bog da
Old 17-07-2009, 06:13   #18911

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Quote:
http://www.index.hr/sport/clanak/see...ti/442056.aspx

Strašno,najveća ljenčina prigovara drugoj najvećoj ljenčin i u klubu,kakva sprdnja,jaooooo
Ovo je laz 100% ovaj index nekad pise vjesti kao da im je pola redakcije na drogirano!!pratim sve u vezi Milana maximalno ukljucujuci najradikalinije talijanske forume i nigdje ni slova o ovom a za cudo odjednom na indexu osvane..
Old 17-07-2009, 07:37   #18912

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by rinogattuso View Post
Ovo je laz 100% ovaj index nekad pise vjesti kao da im je pola redakcije na drogirano!!pratim sve u vezi Milana maximalno ukljucujuci najradikalinije talijanske forume i nigdje ni slova o ovom a za cudo odjednom na indexu osvane..
ti ne shvacas da je tassotti izvjestitelj za index.hr o vijestima iz milanella
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 10:20   #18913

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Milan/

eto ti ispod video: Siparietto Seedorf - Dinho
Istina je za svadju
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 10:22   #18914

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
A sta mislite ako pri kraju sezone, kad shvatimo da necemo dovuci ni jednog od ovih jacih napadaca, mi dovucemo Van Nistelroya, ili Luca Tonia, ili Trezeguea?
Jer, i prosle godine smo dovukli Shevu kao rezervnog napadaca, a evo i sad bi mogli jednog od ove trojke, posto ostale nam niko neda
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 17-07-2009, 12:49   #18915

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
A sta mislite ako pri kraju sezone, kad shvatimo da necemo dovuci ni jednog od ovih jacih napadaca, mi dovucemo Van Nistelroya, ili Luca Tonia, ili Trezeguea?
Jer, i prosle godine smo dovukli Shevu kao rezervnog napadaca, a evo i sad bi mogli jednog od ove trojke, posto ostale nam niko neda
Pa to je vrlo moguc scenario,od ove trojice kad bi Trez dosao ja ne bio bio toliko ljut i tuzan.
Pojavila se glasina o trampi Oddo-Trez ne znam sad tacno na kojem portalu(nemojte me ruziti zaboravio jbg)sto bi bilo vrlo dobro,uzimajuci u obzir kako nam ide ovaj mercato,i kako je Oddo igrao kod nas to bi bio odlican posao,Trez je po meni sjajan spic,idealno bi bilo uzeti ga ovu godinu i iducu strovaliti nedje a onda dovesti Džeku.Kad vec ne mozemo nikoga da kupimo doduse igraci hoce kod nas ali ovi klubovi podivljali sa cijenama i Alex Ferguson se zalio na to i rekao da nece kupovati nista do januara.

Tags
balkan

Posting Rules