![]() |
|
|
#1486 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Пеце како бе да не си песимиста гледаше ли со Галакси не се знаеше кој на која позиција игра -БРКАНИЦА
|
|
|
|
#1487 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
kako e milanezi so ima novo ja sam malku otsecen od se na pecalba sam anglija znaete kako e u makedonija se prezivuva a ovdeka se zarabotuva za da se prezivuva
NO KAKA NO PARTY citamo se po redovno ke bidam na forumo POZZZZZZZZZZ i bez nervozi nia sme najgolemi bez KAKA,MAldini MILAN E MILAN LIFE GO ON FORZA MILAN > GRANDE MILAN |
|
|
|
|
|
#1488 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
Плус и Леонардо, пробуваше нешто со составот, како би било Роналдињо да игра на позицијата на Пирло, виде ли колку ниско играше, ма да таа позиција не е за него пошто он многу дрибла, па недал боже да ја изгуби имаме контра. Од што не сум задоволен додека ја гледав утакмицата е: 1. Оддо - цепендура невидена, незнам како можеше тој играч толку многу да падне, и у Киево и у Лацио, секогаш даваше екстра партији, тоа е тоа, за да биде трета резерва на десна страна добар е. 2. Абате - дечкото врска нема (ај може му е прва утакмица) само трча, има шпринт и ништо друго, греота 3. Ди Џенарио - не се спои со топката, иако играше бочен напаѓач. и на крај, моето најголемо незадоволство, иако и е очекувано 4. Бориело - бараше да игра централен, доби и тапа. нема да коментирам повеќе, сепак се пријателски, не се игра со при тимови, се комбинира со деца и са резерви, така да добро е на сите да им се даде шанса, па да се види кој ќе игра, кој ќе седи а кој ќе иде на позајмица или аут. Вечер у 1.00 играме со Клуб Америка, сеа Роналдињо сигурно ќе биде качен да игра полушпиц.
|
|
|
|
|
#1489 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Дај боже да ги измлатиме и после играме со Челзи и со Интер тие ќе бидат јаки утакмици а посебно со Челзи да го видиме Анчелоти шо тактика има.
|
|
|
|
#1490 |
|
Registered User
![]() |
Па не ли го гледаше вчера, ги здрвија интер, само што Челзи играше со 90% прв тим, а интер со само 40% од првиот тим, плус голот на Дрогба беше смешен, секој друг голман би го фатил тој шут, освен голманчето на интер, не го знам кој е.
Ме интересира, до кога е Пато на одмор, знам дека му дадоа ради Купот на Конфедерации, ама до кога, знае ли некој, или вечер се враќа? или за интер и Челзи? И поздрав до Дуцо и неговото враќање од печалба, ако имаш слика од некој енглески стадион пастирај одма
|
|
|
|
#1491 |
|
Registered User
![]() |
Пеце еј ај те молам кажи прв состав на милан пошто викаш дека сме доволно јаки и после наброј солидни замени зашто знаеш и ти како ќе биде на крај на октомври болницана на милан ќе епуна незнам ама волку разочаран никогаш не сум бил кои се играчи ни избегаа
Фабиано,Цисоко Џеко Санто Адре Хернанес Хунтелар кој уште не незнам тапа ако не се купи лев бек и напаѓач се плашам за следната сезона
|
|
|
|
#1492 |
|
Registered User
![]() |
Абе што ти е тебе има уште месец и кусур да купиме некој ееее има време...
|
|
|
|
#1493 |
|
Registered User
![]() |
Гуле тебе изгледа не ти е јасно од кога се почнати подготовките ..
|
|
|
|
#1494 |
|
Registered User
![]() |
Па што има везе кога се почнати кога тогаш ќе купиме некој , а и да не купиме што?
ЦЦЦЦЦ од Клуб Америца изгубивме срамота бе алоооо.
|
|
|
|
#1495 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
e PERICA PERICA gleaj ja sezonava u ocaj ke padnes.Glej od koj gubite site nadezi u voda!
|
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Registered User
![]() |
Е Даре Даре, вие за опстанок ќе се борите годинава, како прво незнам зашто да паднеме у очај од една две или повеќе изгубено пријателски утакмици, доколку ја гледаше вчера утакмицата ќе ти беше јасно дека воопшто не заслуживме да ја изгубиме, ама како и да е.
Многу кејф ми направи движењето на Роналдињо во играта на Милан, значи не е онаа игра која му ја фураше Карло, да игра само лево горе, дечкото го имаше на секој дел од теренот, се повише и повише почнуваат да се откриваат само меѓу себе он и Сидорф, што е доста позитивно. Малце се разочарав од Зигони, ама ваљда зошто ин очекував многу од детете, не беше многу лош, ама цело време ко да бегаше од топката место да се докаже, плус имаше и два чисти гола, да не речам празни кои мораше да ги даде, ама ок тоа е неискуство млад е и има време. Онјеву, дебитираше, ама со многу паника, некако не беше така сигурен како со репрезентацијата на Америка, ама и он ќе биде ок, имал само два сата тренинг со играчите и одма играше. Се на се, беше убава утакмица за гледање, да играше само Пато вчера имаше сигурно да ги шинеме со 4 - 5 гола, едвај чекам да почне сезоната.
|
|
|
|
#1497 |
|
Registered User
![]() |
Аман бе што е ова пак купуваме истрошени играчи.
Изглеа Трезеге е пред потпис ама ја мислам дечкото треба да се пензионира у последните 3,4 години нигде го нема се изгуби така да нема потреба од него и џабе фрлање пари.
|
|
|
|
#1498 |
|
Registered User
![]() |
Знаеш Гуле, не е важно дали ќе го купиме Трезеге или Фабијано или било кој друг, нас ни треба моментално напаѓач кој знае да игра затоа што сме само со Пато, Пипо и Бориело, другите се се деца и ни треба некој искусен.
Така да уопште не се секирам дали тоа ќе биде Трезеге или Дарко Панчев или кој било друг, само да знае да игра. Во нападот оваа година би ги имале Ди Џенаро, Зигони и како беше тој третиот, ама сите тие не се играчи кои би влегле од клупа и би повлекле или би играле од старт, неможеме цел живот од Пипо да очекуваме, он ќе игра ама стар е и е подлежен на повреди.
|
|
|
|
#1499 |
|
Registered User
![]() |
Епа да ама не би сакал да дое Трезеге боље Фабиано или Хунтелар ама со Фабијано нема ништо така да би било подобро некој помлад напаѓач.
|
|
|
|
#1500 |
|
Registered User
![]() |
Извини вака може Трезегол е постар, ама за Фабијано е ѕвериште, за Хунтелар не, ама Хунтелар вреди 20 милиони, а нашата желба за оваа година е да останеме со што поголемо позитивно салдо. Имаме тим, ни треба само малце за да се има клупа.
Нешто читав на овој Гоал.ком сеа иако е тапа и вадат дезинформации, некад и знаат да дадат инфо, така да сме биле заинтересирани за Муса Дембеле од АЗ Алкмар, тој е интересен играч, вреди малце, сака мала плата, па дури и би се сложил да биде и резерва, за следната година само тоа ни треба, добра резерва не првотимец, тоа треба да се свати, затоа и Галеани и Силвио не сакаат да дадат пари.
|
|