![]() |
|
|
#18991 |
|
Registered User
![]() |
mrki, stavio sam ja gore jedan video sa nekim njegovim potezima iz utakmice, ali ako pogledaš highlightse tekme skrivija je jedan gol
![]()
|
|
|
#18992 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Treze bi bio odličan za 1 sezonu dok ne dođe Džeko slij.sezone,a usput kad bi se još i Odda riješili,uffff,odlično,ali ionako niš od toga pa ne treabamo trošit tipkovnicu :-))
|
|
|
|
|
|
#18993 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Večeras je tekma sa Chelskiem i našim DRAGIM ,-) bivšim trenerom ;-)))))))) , ujedno to je jako dobar ispit za ovu momčad Milana da vidimo odprilke gdje smo u ovom trenutku... Nadam se da Dinho neće biti umoran
))) od utakmice sa Americom i da ce i večeras biti u elementu...
|
|
|
#18994 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ima da ih unistimo
![]() hahhaha |
|
|
|
|
|
#18995 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
5-0.................
|
|
|
#18996 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
ljudi sta da kazem ovo je katastrofa opet smo izgubili i znate sta pa mi nemamo golmana kakav gol je primio ovaj kalac sramota , mi smo samo jadnici
![]() |
|
|
|
|
|
#18997 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
2:1 ... nije loše, nije.
|
|
|
|
|
|
#18998 |
|
BANNED!
![]() |
brajo sve ćemo da pušimo do kraja i neka tako nam i treba kad smo daleko najslabiji od svih ekipa s kojima trebamo igrat
|
|
|
|
|
|
#18999 |
|
Registered User
![]() |
Izgubili jesmo, al da su oni bili bolji vala nisu. Ja sam očekivao mnogo lošija izdanja. Da nije ovog konja Boriela, koji je odbranio jedan naš gol i promašio još jedan bilo bi to drugačije (treba nam pod hitno centarfor i tu nema priče). Evo kratke snimke utakmice, izgleda da se Ronjo polahko vraća, jednom je Mikelu provuko loptu kroz noge tako da ovaj nije ni znao gdje se nalazi.
http://www.youtube.com/watch?v=vKxJX19NQcI |
|
|
|
|
|
#19000 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Dajte ljudi sa mnogo jacim timom (kaka') primili smo 5 komada od Chelsia prije dvije godine, ovo sinoc je supper... golmana mi nemamo odavno onaj kalac je za vješala, a i napadac bi nam trebao definitivno... sve u svemu dobra partija jer ipak chelsi ima tim za 1/2 lige prvaka u najmanju ruku
|
|
|
#19001 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Na osnovu ovog videa i nismo toliko lose igrali, ali opet ista prica odbrana nula treba jos dosta posla oko uigravanja.SAMO POGLEDAJTE KRETANJE PIRLA KOD DRUGOG GOLA CHELSKIJA IZ SNIMKE SE BOLJE VIDI I TAJ NJEGOV RADIJUS KRETANJA KO KOD BALKONSKIH VRATA FAKAT ME OPET NERVIRA. A drago mi je zbog Zubija mora nas neko ove god gurat jebg Mikel je jednostavno ispo djete ovde
svaka mu cast.Leonardo je prvi put javno izjavio da je nezadovoljan kako Milan radi sa transferima nadam se da nece na ovom stati i da ima muda da se suprostavi onoj dvojici...
|
|
|
#19002 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
kakav kalac,pa on je nas 3. ili 4. golman dida i abbiati ce braniri ove sezone.....kakav kalac bogamu glupoga???? de mislite malo sa svojim glavama....
|
|
|
|
#19003 |
|
Registered User
![]() |
odlična tekma... nismo ni u jednom trenutku bili lošija momčad... onaj prvi Drogbin gol bija je praktički neobranjiv. najveće je razočaranje Oddo, 0 u ofanzivi, još uvijek šalje lopte na tribine kad ide centrirat, zaista žalosno je što jedan takav igrač radi u Milanu
![]() Nesta - Silva su bili odlični, mislim da će biti nezaustavljivi kad se još uigraju, a dosta dobar je bio i Onyewu kad je ušao, strašan u skok igri... Dinho sve bolji i bolji, opet pogodija prečku iz slobodnjaka, asistira Seedorfu ![]() Abate me također iznenadija, jako brz i ima odličan šut... na kraju sam zadovoljan svime osim rezultatom... imali smo 2 prečke, i to je moglo biti drugačije ![]()
|
|
|
#19004 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Zadovoljan sam..Jedino jos da kazem da se Sedorf povrijedio(nadam se teze)jer je sinoc bio uz Odda najlosiji.... Bili smo bolji gotov cijelu tekmu.... ![]()
|
|
|
|
#19005 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Da je bio Abbiati na golu rezultat je mogo biti i povoljniji, ali iovako nije bila losa igra. Samo cini mi se da smo mnogo brze igrali kad su polovinom drugog poluvremena usli ovi mladji igraci Abate, Di Genaro i Zigoni. Nije bilo onih dodavanja po 10 minuta izmedju Pirla-Odda-Kalaca :Ppp Momci ocito imaju vise motiva, zato bi to trebali iskoristit sljedece sezone. Abate me pozitivno iznenadio, prodoran je po desnoj strrani i za razliku od Odda zna dobro centrirati, on bi lako mogo biti standardan medju 11 na pocetku sezone.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|