AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-07-2009, 18:48   #19021

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Ma kakav 4-3-3 ne mozes to igrat bez igraca, samo se na papiru formacija promijenila, a sve isto ostalo. Ne mozes bez dobrog materijala nista izgradit Ako je na osnovu ovih utakmica sudit, tesko nam se pise. Al i bolje sto se to sad dogodilo, valjda oni moroni skontaju da trebaju dovest barem jednog dobrog napadaca.
Fakat jedina stvar sto je bar sad dao ovoj djeci sansu npr napravio je 6 izmjena a mou samo 1 u jednom trenutku ...thiago dosta dobar onako lici mi na dosta dobrog stopera a amerikanac je fizicki najjaci ali dosta nesiguran mislim da onim svojim intervencijama unosi nesigurnost u odbranu...napad je bez komentara ronaldinho jeste smrso i vise trci ali psihicki ima problem, problem je glava cim ga malo udaraju nije mu po volji odma nesto ga koci...Boriello ovakav veceras nam uopste ne treba...Pato je Pato kod njega se vidi da polako treba da udje u formu...a bekovi jaooooo bekovi pa realno dva nam fale...takodjer pirlo onakav kakv je bolje ga prodat u chelski...ono ostalo sve standardno tesko ce biti leo odma namjestit neki novi nacin igre previse je carlo tu pustio korjenje

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 26-07-2009, 18:57   #19022

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
najgora utakmica na ovim pripremama... dinho slab, napad loš, pa bolje smo igrali u drugom poluvremenu kad su ušli pusti dječaci... vidjet ćemo što će biti protiv Bayerna, nije valjda da samo Varesea možemo dobit
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 03:07   #19023

rossoner210979

BANNED!

rossoner210979 is on a distinguished road
Eto vam današnjeg milana napapiru nešto izgleda ali na terenu kurac,sad se vidi kokiko nam je kaka falio i falit će,nemamo igrača,galiani i berlusconi jedite govna,ja mislim da nas mourinho ismijava kao male bebe,rasturat će nas svi počev od intera juvea pa do ostalih to nek vam je jasno i zato nemojte puno srat i pametovat vi koji slažete ekipe preko managera pa sad ko vi nešto pišete po forumu,kažite realno šta je na stvari,evo ja sam vatreniji navijač milana od 50% vas i nemam dlake na jeziku i reći ću vam što me muči a neću šutit ko pička ko neki i pričat tamo neke nebuloze kako bi trebo igrat ovaj kako onaj,to ostavimo treneru a ne nama da sudimo on je tu da složi ekipu a ne mi i ovu dječurliju što je uveo katastrofa očajno,nula
rossoner210979 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 03:24   #19024

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
rossoner354654354 znas kad ćes ti bit veci navijač Milana od mene? 3153 god a mozda ni tada ... i od vecine ovdje na forumu... zaista mi dizes neku stvar svaki put kad citam tvoje nebuloze, eto mi nismo svjesni sta je Kaka bio za nas eto mi nismo svjesni da nam trebaju barem 2 igraca, eto mi nismo svjesni da su Galiani i Berluskoni pederi i td... to samo ti znas i mislim da bi ti trebao od sada sam da pises jer jedino si ti ovdje u pravu i jedino si ti ovdje pravi navijac Milana jer mi pojma nemamo mi smo pi*ke...
Haj odjebi dan te je*o, dosta mi muke sto ih onakve moram gledat i jos moram citat tvoje postove ( a svaki sadrzi kurac,picku ovo ono)... Mi pokusavamo na normalniji način pricati i podići moral opcenito i bio sam uz Milan (kao i dosat ljudi ovdje) 96' 97' 98' kad ti vjerovatno nisi ni znao sta je Milan ... i kad je tesko i kad je super AC MILAN FOREVER
Old 27-07-2009, 06:47   #19025

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Ma mi i ne bi izgubili sinoc da ne golu nije bio Kalac, jes da smo igrali slabo, ali nisu ni oni nesto strasno izigrali za da zasluze ovaj rezultat, kako i da je svi su videli da nam treba novi napada; i ja sam siguran u tome da ce do kraja merkata to i da se desi.

Sinoc, on sto mi se nije dopalo, je to sto smo igrali sa dva razbijaca, okej pripremna je i sve se isprobava, ali ovo je bila prva takva ove sezone i mi smo bili isti kako lani, to je bila Carlova igra i zbog toga smo i gubili.
Zato, zelim reci, ako igramo 4-3-3, onda u sredini mora biti Prilo koji razigrava, Sidorf koji ce biti covek ko zna da doda i da krene u spicu, i najvaznije samo jedan razbijac, znaci ili Flamini ili Gatuso ili Ambro. Resi li se Leo da igra sa dva razbijaca, nas ceka sudbina Carla proteklih 3 - 4 sezona. Nadam se da ce igrati kako protih Celsija, to je bilo ono istinsko.

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 07:43   #19026

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Nisam gledao a po komentarima i bolje je sto nisam...
KAda igramo sa Bayernom??Jeli to sljedeca utakmica...
Old 27-07-2009, 07:51   #19027

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Nisam gledao a po komentarima i bolje je sto nisam...
KAda igramo sa Bayernom??Jeli to sljedeca utakmica...
Srijeda 29.07 sportklub serbia live...20:45

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 11:32   #19028

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Huntelaar Milanu posljedni voz?

Da ozbiljno razmišljaju o dovođenju holandskog napadača Klaas-Jan Huntelaara u Milan, potvrdio je i sam trener Rossonera Leonardo. Brazilski stručnjak u porazu od gradskog rivala Intera osjetio je nedostatak kvalitetnih napadača.

U prijateljskom ogledu ljutih gradskih rivala Milan je poražen od Intera rezultatom 0:2 (oba gola postigao Diego Milito), a brazilski stručnjak na klupi Milana došao je do zaključka da klubu treba kvalitetan napadač.

Podsjetimo da je za 67 miliona eura Kaka prešao u redove madridskog Reala, pa se postavlja pitanje zašto na San Siru ne dovode kvalitetne igrače, ipak, radi se o cirfi koja može biti mamac za bilo kojeg igrača. Jednog takvog Milanezi su vidjeli u bh. reprezentativcu Edinu Džeki, Emmanuel Adebayoru, Luisu Fabianu, ali skoro svi su im propali.

"Ukoliko bi došli do prilike da nekoga kupimo, onda bi to sigurno bio Huntelaar", rekao je novinarima Leonardo.

Napadač madridskog Reala više nije u kombinacijama trenera Manuela Pellegrinija, a njegov transfer u Stuttgart je propao. Za njegove usluge zanima se i engleski Tottenham, ali i Milan. Vremena je malo, državni šampionati samo što nisu počeli, pa je izvjesno da će tek uslijediti prava ponuda Milana.
Old 27-07-2009, 11:36   #19029

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Džeko: "Nije tajna da želim u Milan!"

Bh. reprezentativac Edin Džeko trenutno se oporavlja od neugodne ozljede koju je zadobio na treningu kada je na njega grubo startao Talijan Andrea Barzagli. Džeko je dao intervju novinaru Die Welta, a mi ćemo prenijeti samo neke važnije dijelove.

Kakav je bio osjećaj otići na odmor sa naslovom prvaka Njemačke?
“Veoma lijep, no odmor je brzo prošao. Moram priznati da sam ponovni dolazak u Wolfsburg doživo kao da se vraćam kući. Svi smo mi velika porodica koju krasi povezanost.”

U odnosu na prethodnu sezonu nedostajat će trener Felix Magath?
”Magath je bio kao drugi otac. No, moram kazati da je Armin Veh dobar čovjek i da nas može učiniti jednako jakima.”

Mnogo je govora bilo o Vašem prelasku u Milan?
”Još kao dijete sam bio fasciniran tim klubom. Želio sam otići, 23 su mi godine i dobio sam ponudu kluba o kojem sanjam. Želim na San Siro, to nije nikakva tajna, ali je moj klub imao pravo odbiti ponudu. Sa Wolfsburgom imam ugovor do 2011. godine i rekao sam treneru da mi je želja napustiti ga. Veh tvrdi da ima velike planove i da sam mu potreban.

Kada je uspostavljen kontakt između Vas i Milana?
“Dogodilo se to prije dvije godine, ali sam tada iz Teplica stigao u Wolfsburg. No, konkretne stvari su se počele događati nekoliko dana nakon završetka prošle sezone.”

Klub Vas nije pustio. Da li to znači da je san o Milanu nedosanjan?
“Nije, još uvijek ga sanjam.”
Old 27-07-2009, 12:06   #19030

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Samo naslov pročitajte

http://www.goal.com/en/news/10/italy...ng-of-giuseppe
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 12:10   #19031

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Hmmm...Dobar je Rossi,ali mi imamo Pata,tako da ako dodje Rossi moramo igrati 4-3-3...
Old 27-07-2009, 12:27   #19032

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by milanista mosta View Post

hehe vidio sam i ja al mislim da je haker... steta sta je milan postao ruglo pa se svi sprdaju
Old 27-07-2009, 13:13   #19033

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ja patnje sinoc majko draga!!!!
Onaj Kalac meni ne bi ni prisao Milanellu a kamoli stao na gol,bolje da je juniora nekog stavio da brani,nego onu RORU mrtvu isto pracovjek stare mi!
Mada je bilo dosta i umora koliko se meni ucinilo,ali ajd sta je bilo bilo je.
Ako mozemo Pirla sloziti Chleskiju za 30 mil.treba ga odma poslati tamo,a Boriella isto tako momentalno mijenjati za nekoga mozda ga probati uvaliti Napoliju za Lavezzija nesta se suskalo da spremamo ponudu za njega.
Ima jos do kraja prelaznog roka treba nam par igraca podhitno,ako ne dovedemo prave igrace bice zeznuto do jaja!
Old 27-07-2009, 13:35   #19034

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by prle View Post
Ja patnje sinoc majko draga!!!!
Onaj Kalac meni ne bi ni prisao Milanellu a kamoli stao na gol,bolje da je juniora nekog stavio da brani,nego onu RORU mrtvu isto pracovjek stare mi!
Mada je bilo dosta i umora koliko se meni ucinilo,ali ajd sta je bilo bilo je.
Ako mozemo Pirla sloziti Chleskiju za 30 mil.treba ga odma poslati tamo,a Boriella isto tako momentalno mijenjati za nekoga mozda ga probati uvaliti Napoliju za Lavezzija nesta se suskalo da spremamo ponudu za njega.
Ima jos do kraja prelaznog roka treba nam par igraca podhitno,ako ne dovedemo prave igrace bice zeznuto do jaja!
kako ne shvacate da nama treba target man a ne brzanac u napadu

pa dokle vise
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 27-07-2009, 13:49   #19035

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kalla1899 View Post
kako ne shvacate da nama treba target man a ne brzanac u napadu

pa dokle vise
ma shvatam covjece boziji,a koga dovesti evo Džeko nam propade(barem za ovo ljeto),onaj Fabiano takodje(sto mi je u neku ruku i drago nesto nisam bio za njegovo dovodjenje)
Adebayor,otisao u city,ko ostaje od raspolozivih Huntelaar i Trezeguet,bilo ko od njih dvojice bi bio odlicno rijesenje,ali je pitanje sta ce Galliani uraditi,sad mene plasi vijest da je Toni prekomandovan u B tim da nase glavonje ne polete za njim Lavezzzi moze biti u rotaciji sa svima u napadu a i moze igrati malo povucenije,na to sam mislio.

Tags
balkan

Posting Rules