![]() |
|
|
#19096 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma sve je pod kontrolom. Mi imamo najbolju ekipu u Italiji...bit ćemo prvaci. Mi smo Milan!
|
|
|
|
|
|
#19097 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Sto nemamo sponsora BWIN na dresu? Jel to i BWIN skontao da je Milan gubitak para? hehe
Ja stvarno nemam pojma sta oni imaju u cilju. Stvarno mi je cudna situacija. Al haj, vidjet cemo... |
|
|
|
|
|
#19098 |
|
Registered User
![]() |
ne mogu virovat... pa prije bi se pippo sam ruga bayernu
![]()
|
|
|
#19099 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Zato sto su vec par puta platili kazne. Prema Zakonima u Bavarskoj zabranjeno reklamiranje sportskih kladionica, eto zato nije bilo sponzora na dresu.
|
|
|
|
|
|
#19100 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
aha, hvala
![]() |
|
|
|
|
|
#19101 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Ne znam fakat al ovo je bilo bas da se sjebes...kao da gledam neku 3 ligasku ekipu...najgore od svega sto fkt ne fale nam samo 3 igraca ali i da dodju vec sljedece sedmice neka pojacanja moraju se uigrat, a izgleda zato nece biti vremena...izgleda kao da leo i nema neke taktike ali vise on ne moze napravit neku taktiku jer su izgledali kao prebijene macke svi redom na terenu...da ne komentarisem svakog...Nakon izjave Berlua da Milan zeli igrace ispod 23 god Leo je javno rekao da su takva dva igraca Dzeko i Cishoko pa ih nema u ekipi takodjer je rekao da igraci poput Neste Borriela i Gattusa nisu igrali po 5 mjeseci minimum i da ne moze od njih odma ocekivat neku igru ili nesto graditi preko njih...znaci vec sada poslje mjesece javno govori i napada ovu dovojicu a izgleda nazalost da je Carlo to davno trebao uradit...a Celo nakon ovih izjava odrzava sastanak odma sa Leom...Jedina dobra stvar sto im se pokusava suprostaviti ne zeli da bude njegovo ime koristeno kao razlog njihove nesposobnosti...Carlo nikad nije zelio ronaldinha ali nikad to javno nije ni potvrdio vise su to sve spekulacije...Fakat kao sta kazu riba smrdi od glave ali ovo sto smo veceras mogli vidjet itekako smrdi i veoma lose...razumijem ja da su umorni ali da su ovoliko nespremni ne razumijem nikako...ne zelim trcat pred rudu ali oni moraju bar 3 igraca dovest i to sto je najvaznije dovest prave igrace koje trener zeli i misli da moze snjima nesto napravit...jer niko ne moze vise gledat Favallija na beku ili Pirla kako ne zeli da igra odbranu(u napadu ga i razumijem sto drzi onoliko loptu jer svi stoje niko se ne krece,bekovi uopste ne otvaraju stranu)...sve u svemu svaki dan postaje gore a sve je manje vremena do pocetka prvenstva....
|
|
|
#19102 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Sve u svemu znači sinoć su nas rastavili na proste faktore
))))
|
|
|
#19103 |
|
Registered User
![]() |
Evo vrti se prica da je navodno sinoc Pirlo dao posljednji gol za AC Milan i da nas napusta... Snaider iz Real M je navodno njegova zamjena (slažem se) i jos za ostatak novca bi se i Huntelar takodje doveo... Mislim da bi to dobro bilo , zaista nam treba dosta dosta svjeze i motivirane krvi u timu...
Kaladze,Favali,Oddo,Kalac,Storari meni ne bi bili ni u 5 timu a ne u prvom.. Ono sinoc je u najmanju ruku sramota
|
|
|
#19104 |
|
Registered User
![]() |
Evo počeo je i Leonardo da opravdava poraze nesto slicno kao i Ancelotti sto je radio, mislim imao je od koga da uci jeb ga
|
|
|
#19105 |
|
Registered User
![]() |
Zasto se neki cude sinocnjem debaklu?
Pa to je samo normalan slijed dogadaja zbog klupske politike koja proda najboljeg igraca i ne dovede nikoga. Svi veci klubovi su kupili 3,4 prava pojacanja, a mi smo produzili s favalliem... Mozemo se zivcirati zbog toga ili se malo zajebavati na vlastiti racun , ipak mora i za nas klub doci bolje vrijeme, nece ovako dovijeka biti![]() |
|
|
|
|
|
#19106 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#19107 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Pa ono....da nismo ovako "posebni" nikad nebi procitao toliko dobrih fora na vlastiti racun zadnje vrijeme, tako da.......
![]()
|
|
|
#19108 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19109 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Stiže pojačanje iz Salzburga! Toga se ni Lecce nije sjetio!
Sneijder je 5 puta jači igrač od Pirla, samo neka dođe. Da su doveli toga Cissokha koji je životinja i pravu špicu mozda bi i bili 3 u serie a, ovako ne znam što objektivno očekivati. Borbu za kvalifikacije u LP. Onda prodaja Pata jer smo u "minusu", onda prodaja Thiaga i Flaminia i na kraju prodaja kluba kada se "računi" podmire za 4,5 godina...
|
|
|
|
#19110 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
pa Parma i Genova imaju boli mercato od Milan
![]() ![]() ![]() ![]() |
|