![]() |
|
|
#19126 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nisam ni ja gledo tekmu...
|
|
|
#19127 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Baresi, Pandev, Van Basten, Kaka
![]() |
Quote:
Paa nisam gledao utakmicu ali to sta sam vidio od sazetke je bilo vrlo dobro, napadali smo celu utakmicu al ne znaju gol da dat jebiga sta chesh. Ronaldinho je isto bio vrlo dobar, imao i nekoliko sprintova za chudo ali primili smo taj glupi gol na kraju i to ti je. Primetio sam da smo napadali i pokraj to sto smo imali vodstvo a Boca nije mogla stichi do nash gol celu utakmicu sem na kraju. ![]()
|
|
|
|
#19128 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Pa jesmo bolje igrali nego protiv Bajerna ali jebo te ova Boca je jedva osigurala opstanak u svom tek zavrsenom prvenstvu ... mi smo protiv bajerna i intera pokazali nemoc i to se treba gledat to su nam protivnici po mjeri a ne Boca...
ps: Vidim torcidaši fasovali DOOOOOBAR degenek, e ee sad koliko pizde protiv BBB (mislim na cijelu Hrvatsku) odjednom se sad zale kao bili su nas kao stoku nismo nista radili, a lijepo im receno da nece moci na stadion i sl Ja bi volio da su i BBB fasovali onako i bilo koji nebitno odakle i sa kojeg kontinenta koji se iz tekme u tekmu kurče... hehehehe ali bije slovak u p m hehehehheheh
|
|
|
#19129 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Martins potpisao za Wolfsburg, otvara se staza Dzeko. U slijedecim danima vjerovatno ce doci nova ponuda Milana, neki 20 odma i 5 poslije odredjenog vremena, i tada bi vjerovatno Wolfsburg i pristao na transfer
![]() |
|
|
|
|
|
#19130 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
|
|
|
#19131 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
alliani opovrgnuo da s Izraelcima kupuje Milan
Dopredsjednik Milana Adriano Galliani opovrgnuo je da sa skupinom izraelskih investitora namjerava preuzeti vlasništvo nad talijanskim nogometnim divom... Milan se ovoga ljeta nalazi u nezavidnom položaju. Prodao je Kaku Real Madridu, a nije uspio dovesti nijedno zvučno pojačanje. Sve je to izazvalo bijes navijača, što je, pak, dovelo do špekulacija da bi se talijanski premijer Silvio Berlusconi mogao maknuti s mjesta vlasnika kluba. Berlusconi kao vodeći čovjek države ne želi u vrijeme krize velikom potrošnjom novca na nogomet biti loš primjer, što se navijačima nimalo ne sviđa. Ipak, prema Gallianijevim riječima, vodstvo kluba ostaje isto. - Priča o prodaji Milana je potpuno pogrešna. Moja veza s Berlusconijem je neraskidiva i traje još od studenoga 1979. - izjavio je Galliani za La Repubblicu. |
|
|
|
|
|
#19132 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19133 |
|
Registered User
![]() |
Ma ne , ne znam vjerovatno dosta toga, ali volim da gledam kako oni koji se kurče dobijaju degenek hehehehehehehehehheh jer netreba se kurcit ako ne znas letjet ihihihihih
ps: Pirlo u Chelski a nama navodno Snaider, Huntelar, i zaista bi nam dobro dosao barem jedan dobar bek...
|
|
|
#19134 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
“The offer of Ł7m plus Pizarro is not satisfactory and with these conditions Pirlo is not for sale,” Galliani told Sky Sport Italia.
Meanwhile, Galliani also dropped hints on the search for Real Madrid striker Klaas Jan Huntelaar. “I will meet with my friend [Real President] Florentino Perez very soon.” obecavajuce zvuci.... vidit cemo...
|
|
|
#19135 |
|
Registered User
![]() |
Džeko produžio ugovor s Wolfsburgom
Saga oko Edina Džeke napokon je privedena kraju. Bosansko-hercegovački nogometaš produžio je ugovor s Wolfsburgom do 30. lipnja 2013... Napadač njemačkog prvaka i drugi strijelac Bundeslige u prošloj sezoni dugo je ovoga ljeta bio na meti Milana, a kad je Wolfsburg i definitivno spustio rampu, krenula je sapunica oko potpisivanja novog ugovora. No, u subotu je konačno i ta priča završena, Džeko (23) je ugovor, koji je trajao do 2011., produžio za dodatne dvije godine. - Ovo je pozitivna stvar za budućnost kluba. Edin je važan član naše momčadi - izjavio je trener Wolfsburga Armin Veh. Džeko je u njemački klub stigao prije dvije godine iz čeških Teplica, a lani je u Bundesligi postigao 26 golova, uspješniji je bio samo njegov suigrač, Brazilac Grafite s 29. - Sretan sam što smo se dogovorili prije starta Bundeslige. Radujem se njemačkom prvenstvu i Ligi prvaka - poručio je Džeko.
|
|
|
#19136 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: Ne prodajem Milan
Milanov predsjednik i vlasnik Silvio Berlusconi demantirao je glasine kako se namjerava povući s vlasničke pozicije... U petak je dopredsjednik Milana i prvi operativac Adriano Galliani opovrgnuo da sa skupinom izraelskih investitora namjerava preuzeti vlasništvo nad talijanskim nogometnim divom. Berlusconi je, pak, ponudio sličnu izjavu: - To su samo priče i glasine, u kojima uopće nema istine. Uslijedilo je i pitanje o Andrei Pirlu kojeg, navodno, samo potpisivanje ugovora dijeli od odlaska u Chelsea. - O tome ne znam ništa, nisam razgovarao s Gallianijem - kaže Berlusconi.
|
|
|
#19137 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: Chelsea nam nudi premalo za Pirla
Adriano Galliani, dopredsjednik talijanskog nogometnog prvoligaša Milana, tvrdi da im je londonski Chelsea poslao neprihvatljivu ponudu za njihovog veznog igrača Andreu Pirla... Galliani nije precizirao što znači ''premalo'', ali mediji javljaju da je donedavni Milanov trener, a od ove sezone menadžer Chelseaja Carlo Ancelotti ponudio za Pirla 8 milijuna eura i peruanskog 30-godišnjeg napadača Claudija Pizarra, koji je prošlu sezonu odigrao na posudbi u njemačkom Werderu. - Za tu cijenu Pirlo nije na prodaju - poručio je Galliani. Dodao je da je njegov klub obnovio zanimanje za nizozemskog napadača iz madridskog Reala Klaasa Jana Huntelaara.
|
|
|
#19138 |
|
Registered User
![]() |
Sjajne vijesti!!!ccccccc
Nista braco Slivio vise nije zaniteresovan,i prodaje igrace za koje moze dobiti dobar kesh,i onda ce na kraju vjerovatno prodati klub,samo se treba nadati da ga sto prije proda,jer kako je krenulo kakvu cemo ekipu imati dabogdaaaa da budemo medju prvih 6.
|
|
|
#19139 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Jebem ti, još bi trebalo da mi Židovi klub kupe....jebem im sve pogano
![]()
|
|
|
|
#19140 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nedamo Milan zidovima.....
|
| Tags |
| balkan |
|
|