![]() |
|
|
#19171 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Sastanak nece danas biti odrzan zbog ne dolaska Berlusconija...navodno se odgadja za sutra ipak u Milan nista novo....AAA da skoro da zaboravim jutros po dolasku u Millanelo Celo je navodno verbalno napadnut od strane navijaca
|
|
|
#19172 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Zambrotta: "Predsezona nije važna"
Loši rezultati Milana tijekom predsezonskog perioda uopće ne brinu domaćeg aduta, Gianlucu Zambrottu koji poručuje da će se Milano vratiti kad će se računati... Čak tri uzastopna poraza, onaj protiv njemačkog Bayerna, talijanskog Intera i argentinske Boce Juniors, potpuno opravdano zabrinuli su sve obožavatelje Milana koji uoči samog početka sezone očito ne funkcionira baš najbolje. Međutim, Gianluca Zambrotta uvjerava sve fanove da mjesta za paniku jednostavno nema: "Prvih nekoliko susreta zapravo uopće nije važno te se odrađuju upravo zato da bi se pronašle i zakrpale eventualne rupe u igri ekipe." "Igrali smo protiv momčadi koje su ispred nas u pripremnom razdoblju, ništa više. Vremena za oporavak još uvijek ima napretek što potvrđuje i prošla godina kada smo nakon loše predsezone imali drugu najbolju obranu i zasigurno jedan od najboljih napada u ligi", izjavio je Zambrotta. "Zapravo, ako sasvim realno pogledamo na situaciju, predsezona uopće nije važna", sa osmjehom poručuje Gianluca Zambrotta.
|
|
|
#19173 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
PROŠLOG je mjeseca trener Milana izjavio da bi svoj sastav volio osnažiti dovođenjem francuskog napadača Juventusa Davida Trezegueta.
Dotični 31-godišnji nogometaš starosjedilac je Juventusa u kojem igra od 2000. godine. U razgovoru za La Gazzettu dello Sport priznao je da postoje kontakti s klubom sa San Sira, međutim i da nije spreman napustiti klub i otisnuti se među “rossonere”. "Razgovarali smo s Leonardom i potpredsjednikom Adrianom Gallianijem. Poštovanje koje mi je Milan iskazao vrlo mi je važno, ali istovremeno vezan sam uz Juventus, koji mi je dao priliku da postanem igrač kakav danas jesam. Odlazak u Milan bila bi izdaja navijača i suigrača koje poštujem", odbacio je Trezeguet mogućnost odlaska u Milan prije no što je dodao kako vjeruje da još uvijek može biti važan igrač najjačeg torinskog nogometnog kluba. "Bilo bi čudno vidjeti Milanovu majicu na Trezeguetu", prokomentirao je nedavno kapetan Juvea Alessandro Del Piero mogućnost odlaska suigrača s kojim ga veže devetogodišnje iskustvo igranja u istoj momčadi. David Trezeguet prošle je sezone zbog ozljeda sakupio tek simboličan broj nastupa za Juventus, a osim Milana interes za njegovim angažmanom pokazali su Roma, Lyon, Marseille, te madridski Real i Atletico. Pošteno. |
|
|
|
|
|
#19174 |
|
Moderator
![]() |
Evo Magath izjavio da ce osvojit sa Shalkeom naslov prvaka,samo nezna kada?!
To treba primjeniti za ove naše,tipa, dovest ćemo pojačanja samo neznamo kad.. ![]() |
|
|
|
|
|
#19175 |
|
Registered User
![]() |
Pa tako nekako i dodje hehehehehe.....
|
|
|
#19176 |
|
Moderator
![]() |
Ovi juznoamericki komentatori su cudo...MASSIVE RESPECT!!! hahahahha
Pirlo hmmmm....pravo kapetanski ![]() http://acmilanblog.net/2009/08/01/hi...rs-1-pens-4-5/ Pato treba jos pure(palente) jesti... ![]() Usput sam naletio na neke snimke,iz Italije prije 10 pa nadalje godina...Gledam kako su tada ultrasi na poluotoku imali kako bi se reklo ''veće ovlasti'',kako je pritisak na klub uvijek bio dosta jak,te su se pitali ili su sami utjecali na dosta bitnih odluka oko voljenog kluba(uvjeren sam da je neko drugo vrijeme pritisak bi na kljucne ljude ACM bio mnogo veci,samim time sam siguran da bi situacija u klubu bila drugacija nego danas)...a sranja nije bilo nista manje nego danas tj. mnoge restrikcije utječu ali opet se nije previse u globalu promjenila situacija,osim da je dosta klubova okrenulo ledja ultrasima bas zbog tih sranja,iako ih ne opravdavam,osim u pojedinim slucajevima,mislim da je tada stanje opcenito u tal. nogometu po meni bar bilo vise nogometnije sto bi rekli....Necu da serem previse,zanima me ako netko zna,naravno bar od neke druge ruke,kakvo je sada tj. malo detaljnije opisati danas situaciju oko predhodno navedenih stvari...Bio bih mnogo zahvalan...p.s. ne zanimaju me previse net informacije nego neke cinjenice.Unaprijed hvala Last edited by DavieBoy; 04-08-2009 at 06:13. |
|
|
|
|
|
#19177 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Nikakva. Navijaci nemaju vise nikakve ovlasti u klubu. Danas su ti italijanski klubovi "azziende" ili prevedeno preduzeca, na kojem sefovi i gazde zaradjuju. Tako, da ovi silni ustanci navijaca protiv kluba i ne znace toliko. Tj. boli ih briga
|
|
|
|
|
|
#19178 | ||
|
Registered User
![]() |
Meni je žao zbog offtopičarenja, ali ne mogu jednostavno da ne prokomentiram Torcidu u Žilini pa makar i bann dobio, jer očito je da neki ne znaju uopće o čemu se radi i komentari tipa "dobro su i dobili po kostima kad su se išli kurčit" su mi toliko digli živce!
Evo šta kažu iz kluba navijača! Quote:
Quote:
![]() Evo ovdje imate sliku tog dokumenta poslanog iz UEFE, a i oni su to potvrdili!!! http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...6/Default.aspx Da se sada vratim na Milana... spominje se i De Silvestri, on bi bio odlična akvizacija! Trebamo pod hitno prodati Pirla, a ja se nadam da bi ćelavci odjednom iz vedra neba mogli objaviti da smo doveli Hernanesa ![]() Ček jel mi uopće imamo još mjesta za NON-EU igrača pošto je došao Onyewu?
Last edited by senna_cro; 04-08-2009 at 08:13. |
||
|
|
|
|
|
#19179 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19180 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19181 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Milan sprema 35mil.€ za Fabregasa
Milan je i dalje u potrazi za kvalitetnim igračima, a ovaj put Rossoneri ne spremaju ponudu za napadača, već za igrača sredine terena. Tako se sprema 35 miliona eura za Arsenalovog Cesca Fabregasa. Nakon neuspjele misije da svoje redove pojača jednim od napadača, na San Siru polako pokušavaju dopuniti sredinu terena, u kojoj je ostala praznina odlaskom Kake u madridski Real. Talijanski mediji pišu kako je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani razgovarao sa predsjednikom Silviom Berlusconijem o ovom igraču. Arsenalov trener Arsene Wenger obećao je, navodno, prodati Fabregasa italijanskom klubu ukoliko Rossoneri na račun Topnika uplate 35 miliona eura. Berlusconi, Galliani, te trener Leonardo sutra će se sastati kako bi razgovarali o ovom eventualnom transferu. Da li ovo govori kako je Andrea Pirlo na izlazu, odnosno da prelazi u redove londonskog Chelsea?
|
|
|
#19182 |
|
Registered User
![]() |
Ovo za Cesca zvuci sjajno mada cisto sumnjam prosto ne vjerujem,daj boze da grijesim,ali jedino ako je Silvio nabavio neke dobre robe i DOBRO se razvalio i dobio neke vizije...........
|
|
|
#19183 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan sprema 150 mil. za Messia - Sky Sport
|
|
|
|
|
|
#19184 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Kako sam prevario Berlusconija
Kada je Ibrahimovića u ljeto 2006. transferirao iz Juvea u Inter, kontroverzni je menadžer inkasirao čak pet miliona eura provizije. Do sada nezabilježeno u evropskom nogometu. Raiolino najveće remek djelo. Mino je od Ibrahimovića s godišnjim primanjima od oko 12 miliona eura napravio najbolje plaćenog nogometaša na planeti. Uspješni transfer proslavio je u restoranu visoke klase zvanom Giannino. Slavlju su trebali prisustvovati i velikani Milana Silvio Berlusconi i Adriano Galliani. Zapravo je ovaj trio imao namjeru pregovarati u ovom restoranu. Ali kako je Raiola izigrao gazde Milana, lansirajući Ibrahimovića Interu, tako ni Berlusconi ni Galliani nisu željeli čuti za ovog Napolitanca. Kako je Raiola odigrao majstorski "dupli pas" Berlusconiju, najbolje govori podatak da je s njima dogovorio sastanak u vezi sa Zlatanom u jednom elitnom hotelu u Milanu, a dok je talijanski premijer čekao, Raiola je na drugom mjestu s Massimom Morattijem zaključivao prelazak u Inter. Ovim je pokazao da je on puno više i puno opasnije od samog nogometnog menadžera.
|
|
|
#19185 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Ništa više nije kaš što je bilo !!!
Ni AC Milan, ni Curva Sud, ni uprava naša, ni članovi i postovi na ovom forumu !!!! Sve je manje više niđe veze !!! ![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|