AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2009, 04:55   #19171

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Sastanak nece danas biti odrzan zbog ne dolaska Berlusconija...navodno se odgadja za sutra ipak u Milan nista novo....AAA da skoro da zaboravim jutros po dolasku u Millanelo Celo je navodno verbalno napadnut od strane navijaca

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 05:02   #19172

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Zambrotta: "Predsezona nije važna"

Loši rezultati Milana tijekom predsezonskog perioda uopće ne brinu domaćeg aduta, Gianlucu Zambrottu koji poručuje da će se Milano vratiti kad će se računati...

Čak tri uzastopna poraza, onaj protiv njemačkog Bayerna, talijanskog Intera i argentinske Boce Juniors, potpuno opravdano zabrinuli su sve obožavatelje Milana koji uoči samog početka sezone očito ne funkcionira baš najbolje.

Međutim, Gianluca Zambrotta uvjerava sve fanove da mjesta za paniku jednostavno nema: "Prvih nekoliko susreta zapravo uopće nije važno te se odrađuju upravo zato da bi se pronašle i zakrpale eventualne rupe u igri ekipe."

"Igrali smo protiv momčadi koje su ispred nas u pripremnom razdoblju, ništa više. Vremena za oporavak još uvijek ima napretek što potvrđuje i prošla godina kada smo nakon loše predsezone imali drugu najbolju obranu i zasigurno jedan od najboljih napada u ligi", izjavio je Zambrotta.

"Zapravo, ako sasvim realno pogledamo na situaciju, predsezona uopće nije važna", sa osmjehom poručuje Gianluca Zambrotta.
Old 04-08-2009, 05:28   #19173

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Fave Players: NO PROFIT!!!
DavieBoy is an unknown quantity at this point
PROŠLOG je mjeseca trener Milana izjavio da bi svoj sastav volio osnažiti dovođenjem francuskog napadača Juventusa Davida Trezegueta.

Dotični 31-godišnji nogometaš starosjedilac je Juventusa u kojem igra od 2000. godine.

U razgovoru za La Gazzettu dello Sport priznao je da postoje kontakti s klubom sa San Sira, međutim i da nije spreman napustiti klub i otisnuti se među “rossonere”.

"Razgovarali smo s Leonardom i potpredsjednikom Adrianom Gallianijem. Poštovanje koje mi je Milan iskazao vrlo mi je važno, ali istovremeno vezan sam uz Juventus, koji mi je dao priliku da postanem igrač kakav danas jesam. Odlazak u Milan bila bi izdaja navijača i suigrača koje poštujem", odbacio je Trezeguet mogućnost odlaska u Milan prije no što je dodao kako vjeruje da još uvijek može biti važan igrač najjačeg torinskog nogometnog kluba.

"Bilo bi čudno vidjeti Milanovu majicu na Trezeguetu", prokomentirao je nedavno kapetan Juvea Alessandro Del Piero mogućnost odlaska suigrača s kojim ga veže devetogodišnje iskustvo igranja u istoj momčadi.

David Trezeguet prošle je sezone zbog ozljeda sakupio tek simboličan broj nastupa za Juventus, a osim Milana interes za njegovim angažmanom pokazali su Roma, Lyon, Marseille, te madridski Real i Atletico.

Pošteno.
Old 04-08-2009, 05:44   #19174

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Evo Magath izjavio da ce osvojit sa Shalkeom naslov prvaka,samo nezna kada?!
To treba primjeniti za ove naše,tipa, dovest ćemo pojačanja samo neznamo kad..
Old 04-08-2009, 05:49   #19175

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by DavieBoy View Post
Evo Magath izjavio da ce osvojit sa Shalkeom naslov prvaka,samo nezna kada?!
To treba primjeniti za ove naše,tipa, dovest ćemo pojačanja samo neznamo kad..
Pa tako nekako i dodje hehehehehe.....
Old 04-08-2009, 05:53   #19176

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Ovi juznoamericki komentatori su cudo...MASSIVE RESPECT!!! hahahahha
Pirlo hmmmm....pravo kapetanski

http://acmilanblog.net/2009/08/01/hi...rs-1-pens-4-5/
Pato treba jos pure(palente) jesti...
Usput sam naletio na neke snimke,iz Italije prije 10 pa nadalje godina...Gledam kako su tada ultrasi na poluotoku imali kako bi se reklo ''veće ovlasti'',kako je pritisak na klub uvijek bio dosta jak,te su se pitali ili su sami utjecali na dosta bitnih odluka oko voljenog kluba(uvjeren sam da je neko drugo vrijeme pritisak bi na kljucne ljude ACM bio mnogo veci,samim time sam siguran da bi situacija u klubu bila drugacija nego danas)...a sranja nije bilo nista manje nego danas tj. mnoge restrikcije utječu ali opet se nije previse u globalu promjenila situacija,osim da je dosta klubova okrenulo ledja ultrasima bas zbog tih sranja,iako ih ne opravdavam,osim u pojedinim slucajevima,mislim da je tada stanje opcenito u tal. nogometu po meni bar bilo vise nogometnije sto bi rekli....Necu da serem previse,zanima me ako netko zna,naravno bar od neke druge ruke,kakvo je sada tj. malo detaljnije opisati danas situaciju oko predhodno navedenih stvari...Bio bih mnogo zahvalan...p.s. ne zanimaju me previse net informacije nego neke cinjenice.Unaprijed hvala

Last edited by DavieBoy; 04-08-2009 at 06:13.
DavieBoy is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 07:09   #19177

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Nikakva. Navijaci nemaju vise nikakve ovlasti u klubu. Danas su ti italijanski klubovi "azziende" ili prevedeno preduzeca, na kojem sefovi i gazde zaradjuju. Tako, da ovi silni ustanci navijaca protiv kluba i ne znace toliko. Tj. boli ih briga
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 08:01   #19178

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Meni je žao zbog offtopičarenja, ali ne mogu jednostavno da ne prokomentiram Torcidu u Žilini pa makar i bann dobio, jer očito je da neki ne znaju uopće o čemu se radi i komentari tipa "dobro su i dobili po kostima kad su se išli kurčit" su mi toliko digli živce!

Evo šta kažu iz kluba navijača!

Quote:
“Mi smo od običnih građana Žiline bili primljeni srdačno i ljubazno,a i od njihovih navijača, iako smo ih brojčano nadjačali pa i to nije sad neko mjerilo,ali isti ti navijači su kad su panduri nas počeli napadat (to van je odgovor ko je počeja) vikali ACAB, te pljuvali po svojoj policiji, a virujte mi jer govorin ovo iz prve ruke, masu naših je uspilo uteć tako jer su ih slovački građani sakrivali po svojin kućama i haustorima od policije! Tako da se kanite od prozivanja Slovaka jer ti ljudi nisu ništa krivi, nego čak i obrnuto!! Policija je svugdi policija, i njima su naši panduri braća,a ne ostali građani!!”

“Slovački narod, običan Slovak, nema nikakve veze s ovim. U Žilini smo od ljudi dočekani srdačno i s dobrodošlicom, a nije baš da smo grupa berača cvijeća. Kako bi mi dočekali Slovake da čelavih glava dođu u tolikom broju na rivu, ka šta smo mi prekjučer došli na glavni trg? S puno manje osmijeha sigurno. Nemojte zaboravit i da su nam naši poznanici i prijatelji iz Slovačke pomogli da kupimo tih 300-400 karata, koje smo na razne načine dobili.”

Pozivamo vas da pročitatate i poziv žrtvama diskriminacijskog i rasističkog ponašanja te se javite u KN sa svom dokumentacijom potrebnom za žalbe i protutužbe. Također, pozivamo vas da ne radite ništa u afektu prema građanima Slovačke, koje i dalje smatramo prijateljima. Osim što je krivo usmjereno, bilo bi i kontraproduktivno za sva naša nastojanja.

Policijski roboti režima nemaju veze sa Slovacima.
A evo i UEFA stoji iz Torcide!

Quote:
"KN Torcida je došao u posjed odluke UEFE od 22.8.2008. na koju su se pozivali MŠK Žilina i slovačka policija, a i neki mediji, kada su tvrdili da je navijačima Hajduka zabranjen ulaz na stadion u Žilini. Međutim, ova odluka potvrđuje da su KN Torcida i navijači koji su u vlastitoj organizaciji nabavili ulaznice i otputovali na utakmicu, bili u pravu kada su tvrdili da njima nije zabranjen dolazak na utakmicu.

Naime, ovom odlukom UEFE naloženo je Hajduku da se suzdrži od naručivanja odnosno kupovanja ulaznica za sljedeće dvije gostujuće utakmice, što podrazumijeva i suzdržavanje od organizacije putovanja navijača. Odluka UEFE ne odnosi se na navijače koji su u vlastitom aranžmanu nabavili ulaznice i otputovali u Slovačku te im ulazak na stadion nije mogao biti zabranjen temeljem navedene odluke UEFE. Tome u prilog govori i činjenica da propisi UEFE uopće ne predviđaju mogućnost da se navijačima određenog kluba zabrani pristup na stadion.

Prema tome MŠK Žilina je bila dužna pustiti sve navijače na utakmicu koji su imali ulaznice, pogotovo ako su ih sami nabavili, i to bez obzira na to da li imaju navijačka obilježja ili ne.

KN Torcida će zbog šokantne brutalnosti policije pružiti svu moguću pomoć svim navijačima koji su pretrpili štetu ili ozljede bez obzira na njihovo državljanstvo te je u tu svrhu stupio u kontakt s odvjetničkim uredom u Slovačkoj radi pružanja pravne pomoći oštećenim navijačima Hajduka. Bitno je napomenuti da navodi policije da je ulaz na stadion navijačima onemogućen jer su izazivali nerede i jer je prijetila eskalacija nereda nije istinit budući da nereda prije utakmice nije bilo, a navijači koji su ulaznice nabavili putem Ticketportala dobili su pisanu obavijest o stavu MŠK Žilina da "nitko tko govori hrvatski jezik neće biti pušten na stadion" i to satima prije nego što su navijači Hajduka zaustavljeni pred stadionom."
Sigurno ste vidili one brutalne slike iz Žiline i mislim da je sada posve jasno o čemu se ovdje radi

Evo ovdje imate sliku tog dokumenta poslanog iz UEFE, a i oni su to potvrdili!!!
http://www.slobodnadalmacija.hr/Hajd...6/Default.aspx

Da se sada vratim na Milana... spominje se i De Silvestri, on bi bio odlična akvizacija! Trebamo pod hitno prodati Pirla, a ja se nadam da bi ćelavci odjednom iz vedra neba mogli objaviti da smo doveli Hernanesa
Ček jel mi uopće imamo još mjesta za NON-EU igrača pošto je došao Onyewu?

Last edited by senna_cro; 04-08-2009 at 08:13.
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 08:53   #19179

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post
Meni je žao zbog offtopičarenja, ali ne mogu jednostavno da ne prokomentiram Torcidu u Žilini pa makar i bann dobio, jer očito je da neki ne znaju uopće o čemu se radi i komentari tipa "dobro su i dobili po kostima kad su se išli kurčit" su mi toliko digli živce!

Sigurno ste vidili one brutalne slike iz Žiline i mislim da je sada posve jasno o čemu se ovdje radi

Evo ovdje imate sliku tog dokumenta poslanog iz UEFE, a i oni su to potvrdili!!!

Da se sada vratim na Milana... spominje se i De Silvestri, on bi bio odlična akvizacija! Trebamo pod hitno prodati Pirla, a ja se nadam da bi ćelavci odjednom iz vedra neba mogli objaviti da smo doveli Hernanesa
Onyewu ima belgijski pasos...Navodno spremamo ponudu za Fabregasa od 35 mil...
Old 04-08-2009, 09:58   #19180

DavieBoy

Moderator

DavieBoy's Avatar

Quote:
Originally Posted by senna_cro View Post

Kazem,dosta vise o toj temi...U bilo kojem kontekstu...Istina se zna i glupo je vise o tome sta dodavati.
Old 04-08-2009, 10:12   #19181

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Milan sprema 35mil.€ za Fabregasa

Milan je i dalje u potrazi za kvalitetnim igračima, a ovaj put Rossoneri ne spremaju ponudu za napadača, već za igrača sredine terena.

Tako se sprema 35 miliona eura za Arsenalovog Cesca Fabregasa.

Nakon neuspjele misije da svoje redove pojača jednim od napadača, na San Siru polako pokušavaju dopuniti sredinu terena, u kojoj je ostala praznina odlaskom Kake u madridski Real.

Talijanski mediji pišu kako je Milanov dopredsjednik Adriano Galliani razgovarao sa predsjednikom Silviom Berlusconijem o ovom igraču.

Arsenalov trener Arsene Wenger obećao je, navodno, prodati Fabregasa italijanskom klubu ukoliko Rossoneri na račun Topnika uplate 35 miliona eura.

Berlusconi, Galliani, te trener Leonardo sutra će se sastati kako bi razgovarali o ovom eventualnom transferu. Da li ovo govori kako je Andrea Pirlo na izlazu, odnosno da prelazi u redove londonskog Chelsea?
Old 04-08-2009, 10:52   #19182

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ovo za Cesca zvuci sjajno mada cisto sumnjam prosto ne vjerujem,daj boze da grijesim,ali jedino ako je Silvio nabavio neke dobre robe i DOBRO se razvalio i dobio neke vizije...........
Old 04-08-2009, 11:01   #19183

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Milan sprema 150 mil. za Messia - Sky Sport
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 11:04   #19184

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Kako sam prevario Berlusconija

Kada je Ibrahimovića u ljeto 2006. transferirao iz Juvea u Inter, kontroverzni je menadžer inkasirao čak pet miliona eura provizije. Do sada nezabilježeno u evropskom nogometu. Raiolino najveće remek djelo. Mino je od Ibrahimovića s godišnjim primanjima od oko 12 miliona eura napravio najbolje plaćenog nogometaša na planeti.

Uspješni transfer proslavio je u restoranu visoke klase zvanom Giannino. Slavlju su trebali prisustvovati i velikani Milana Silvio Berlusconi i Adriano Galliani. Zapravo je ovaj trio imao namjeru pregovarati u ovom restoranu. Ali kako je Raiola izigrao gazde Milana, lansirajući Ibrahimovića Interu, tako ni Berlusconi ni Galliani nisu željeli čuti za ovog Napolitanca.

Kako je Raiola odigrao majstorski "dupli pas" Berlusconiju, najbolje govori podatak da je s njima dogovorio sastanak u vezi sa Zlatanom u jednom elitnom hotelu u Milanu, a dok je talijanski premijer čekao, Raiola je na drugom mjestu s Massimom Morattijem zaključivao prelazak u Inter. Ovim je pokazao da je on puno više i puno opasnije od samog nogometnog menadžera.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 04-08-2009, 16:02   #19185

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Ništa više nije kaš što je bilo !!!
Ni AC Milan, ni Curva Sud, ni uprava naša, ni članovi i postovi na ovom forumu !!!!

Sve je manje više niđe veze !!!

Senahid1 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules