![]() |
|
|
#19291 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Naravno timovi koji igraju pred-kvaliza Ch.League moraju prijavit svojih 25 igraca, al te prijave se ne racunaju ako igrac promjeni klub prije 01.09
|
|
|
|
|
|
#19292 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja isto mislim da Srna kada bi dosao ne bi imao pravo nastupa, izuzev ako nesto Uefa nije promjenila pravila do sada je tako bilo jer oni novu sezonu smatraju odmah u 6 mjesecu kada krenu prva pretkola pa tako da mislim da nema pravo nastupa ... ali da neduzimo on nam i nece doci pa tako zaboravimo na to... Evo Kalca su se izgleda rijesili NAPOKON, uuhhhh
|
|
|
#19293 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Evo i mene
![]() Goalkeepers * C. Abbiati o Milan o 0.00 points Defenders * T. Silva o Milan o 0.00 points * A. Nesta o Milan o 0.00 points * O. Onyewu o Milan o 0.00 points * L. Antonini o Milan o 0.00 points Midfielders * D. Di Gennaro o Milan o 0.00 points * A. Pirlo o Milan o 0.00 points * I. Gattuso o Milan o 0.00 points Forwards * Pato o Milan o 0.00 points * K. Huntelaar o Milan o 0.00 points * Ronaldinho o Milan o 0.00 points |
|
|
|
|
|
#19294 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#19295 |
|
Registered User
![]() |
Gattuso: Berlusconi nije prestao voljeti Milan
Obzirom da su Inter i Juventus svojem rosteru dodali neka nova lica, nogometaše Milana koji su tijekom ljetnog prijelaznog roka više izgubili (Kaka) nego dobili (Huntelaar) predstoji teška sezona... Svjestan je toga i defenzivni veznjak momčadi i talijanske nogometne reprezentacije Gennaro Gattuso. - Iskreno, nisam baš zadovoljan kada pomislim na start prvenstva, međutim, ne zato što smo mi slabi, već jednostavno što znam da će biti veoma, veoma teško. Moramo biti svjesni da ćemo trebati dati više, jer samo u tom slučaju nećemo imati razloga zavidjeti ikome - kazao je Gattuso, te stao u obranu predsjednika svog kluba: - Nije istina da je Silvio Berlusconi prestao voljeti ovu momčad, već su se morale riješiti neke financijske situacije. Kada se ekonomija oporavi tada će i on više trošiti. |
|
|
|
|
|
#19296 |
|
Registered User
![]() |
Agent: Milan se javio, ponovno žele Beckhama
Talijanski nogometni gigant Milan željan je ponovno u svojim redovima vidjeti Davida Beckhama (34), engleskog reprezentativca u potrazi za europskim angažmanom... Beckhama je na novu europsku avanturu nagovorio engleski izbornik Fabio Capello zaprijetivši mu da će se teško naći na popisu igrača za Svjetsko prvesntvo (2010., Južnoafrička Republika) ne bude li igrao u nekoj europskoj ligi. Trenutačno je Beckham član MLS (američka nogometna liga) momčadi Los Angeles Galaxyja odakle će se teško progurati na listu putnika za JAR. Nije trebalo dugo čekati da se jave prve zainteresirane strane, a ponovno je interes za Beckhamovim angažmanom prvi javno pokazao Milan, talijanski klub u kojem je Englez i lani odigrao proljetni dio sezone. - Milan je javno izrazio želju da dovede Davida na način sličan ovogodišnjem - potvrdio je Beckhamov glasnogovornik. |
|
|
|
|
|
#19297 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Silvio i Galiani, jebo vas Džeko obojicu u pakšu...
|
|
|
#19298 |
|
Registered User
![]() |
Gattuso: "Čeka nas teška sezona"
Vezni nogometaš Milana Gennaro Gattuso vjeruje kako njegovu momčad očekuje jedna jako teška sezona. Rossoneri su ovog ljeta ostali bez trenera Carla Ancelottija, kapetana Paola Maldinija i svog najboljeg nogometeša Kake. "Da budem iskren, nisam smiren dok razmišljam o početku sezone. Ne zato što nismo dobri, nego zato što će biti jako, jako teško." "Zbog toga se moramo držati zajedno, ne samo na terenu ili za vrijeme treninga, nego i van terena moramo misliti o onome što nas čeka. Moramo sami sebe uvjeriti da svaki od nas mora učiniti nešto dodatno." rekao je Gattuso. Gattuso ipak vjeruje kako bi Milan mogao sve iznenaditi, slično kao u sezoni od prije tri godine kada smo osvojili Ligu prvaka, UEFA Superkup i Svjetsko klupsko prvenstvo. Ipak, kaže kako ga više od rezultata interesira dobar nogomet. "Što se tiče ostalih klubova, ne trebamo biti zavidni ni na koga. Sada radimo bolji posao nego tada 2007., a vidite što se dogodilo te godine. Najvažnije je da vjerujemo, da imamo kompaktnost prave momčadi, a onda se svašta može dogoditi." "Moramo imati 2007. u našim glavama, svi su mislili da smo gotovi, a mi smo osvojili tri trofeja. Ne želim i sada tri trofeja, samo želim sezonu koja će zadovoljiti naše navijače. Sada nas okružuje malo entuzijazma, treba nam puno više." dodao je Gattuso
|
|
|
#19299 |
|
Registered User
![]() |
Milan doveo Romu i prodao Kalca
Talijanski nogometni gigant Milan potvrdio je da je raskinuo suradnju s australskim vratarem Željkom Kalcem (36) i zamijenio ga Flavijem Romom (35), sada već bivšim talijanskim vratarem Monaca... "AC Milan objavljuje da je uzajamno raskinuo suradnju s Željkom Kalcem. U budućnosti mu želimo sve najbolje i ujedno mu se zahvaljujemo na svemu što je dao klubu. Također želimo objaviti da smo otkupili ugovor Flavija Rome, koji je potpisao za naš klub do lipnja 2010. godine, stoji u Milanovom priopćenju. Kalac je za Milan igrao od 2005. godine i skupio je manje od 60 nastupa za "rossonere" u svim natjecanjima. Roma ima 35 godina, karijeru je započeo u Laziju 1993. godine, a u osam godina provedenih u Kneževini odigrao je skoro 250 utakmica za Monaco. Milan tako trenutno u svom rosteru za sljedeću sezonu ima čak četiri vratara, pored Rome, tu su Christian Abbiati, Marco Storari i Nelson Dida. |
|
|
|
|
|
#19300 |
|
Registered User
![]() |
Corriere: Milan želi kupiti Drenthea
Prema pisanju talijanskog dnevnika Corriere dello Sporta, talijanski nogometni gigant Milan razmišlja o kupnji nizozemskog lijevog braniča Real Madrida Roystona Drenthea (22)... Iako Milan zasad nije službeno stupio u kontakt s Realom oko Drenthea, to bi se navodno trebalo dogoditi uskoro, a uprava "rossonera" spremna je za Nizozemca platiti između tri i četiri milijuna eura da bi ga dovela na jednogodišnju posudbu s mogučnošću trajne kupnje na kraju sezone za cijenu od nekih sedam do osam milijuna eura. Prvotna želja Milana na lijevoj strani obrane je Gareth Bale, igrač Tottenhama, ali Corriere dodaje da je Drenthe puno bliže transferu pogotovo nakon ranijeg prijelaza Klaasa Jana Huntelaara sa Santiago Bernabeua na San Siro.
|
|
|
#19301 |
|
Registered User
![]() |
mislim da bi Drenthe bio odličan, ali čini mi se nekako slabiji u defanzivi
![]() nego nešto me kopka... gdje je nestao Felipe Mattioni? mislim da smo ga se čak i riješili, jel on na posudbi bio prošle godine? Doveden kao novi Cafu, mislim da je i igrao nešto sitno u Serie A, a sad ga nema...?
|
|
|
#19302 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Otišooooooooooooo Kalac!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
|
#19303 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19304 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19305 |
|
Registered User
![]() |
Inter za Gourcuffa spreman platiti 25 milijuna eura
Prema pisanju francuskih medija, milanski Inter, četverostruki uzastopni talijanski nogometni prvak, opasno je "zagrizao" za kupnju Yoanna Gourcuffa (23)... Francuski veznjak je prošle sezone imenovan za najboljeg igrača francuskog nogometnog prvenstva u kojem je predvodio svoj Bordeaux do naslova prvaka. I u jedinom odigranom kolu u novoj sezoni, u domaćoj utakmici protiv Lensa, Gourcuff je ponovo dokazao svoju kvalitetu, te je u visoku pobjedu 4-1 ugradio dva gola. Tako La Parisien piše da je Inter, koji je u potrazi za kvalitetnim rješenjem u veznoj liniji, za Gourcuffa spreman izdvojiti čak 25 milijuna eura. U srijedu je predsjednik Bordeauxa Jean-Louis Triaud opovrgnuo mogućnost da Gourcuff napusti klub ovog ljeta, ali izdašna ponuda Interovog predsjednika Massima Morattija mogla bi ga ipak natjerati da se predomisli. Ukoliko do transfera dođe Gourcuff bi dobio drugu priliku dokazati se u talijanskoj Seriji A, nakon što se u dvije sezone u Milanu (od 2006. do 2008.) nije baš naigrao. Aktualni ugovor Gourcuffa s Bordeauxom važeći je do 2013. godine. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|