![]() |
|
|
#19351 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19352 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ipak ide i na Sport Ro,uprravo počelo,pozzzzz
|
|
|
|
|
|
#19353 |
|
Registered User
![]() |
Gubimo 1:0 na poluvremenu ali igramo dobar fudbal. Malo nas jebu i sudije, al i sreća nije uz nas. Gol im visi u zraku al nikako da padne. Ovo poluvrijeme je ohrabrujuće. Dali smo sebi nesretan gol, ali Silva igra dobro. Valjda im uvalimo šta u drugom, pogani jedni sretni!
|
|
|
|
|
|
#19354 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Kakva akcija, Abate-Pato, ovaj Abate je strasan igrac, nebi valjalo ako ga damo Laziu, nadam se da ce ostat.
|
|
|
|
|
|
#19355 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Evo ga...Zasluzeno jebi ga...Bili smo bolji...Barem 2 penala cista nije nam sudio...
Jedino me brine ovaj Huntelar,ako bude igrao ovako bice 4-ti napadac....
ACMILAN !!!!!Inter !!!Juve !!!KAKA????Ko je to??? Last edited by alberto; 17-08-2009 at 16:02. |
|
|
|
|
|
#19356 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Prvi trofej za Leonarda i Milan u ovoj sezoni.....jes da je na penale...al smo ih fakat nadigrali...Ronaldinho se poigravao s njima ....fino fino
![]()
|
|
|
|
#19357 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
de nemoj zezat, jebote pa covjek tek doso daj mu malo da se prilagodi, meni se bas svidio, dosta se trudio izvlacio otvaro, ima i solidan dribling i sve, i mislimda ce biti strasno pojacanje samo da se malo uklopi.
|
|
|
|
|
|
#19358 |
|
Registered User
![]() |
Radujmo se ljudi, pobjedi se ne gleda u zube, a naša je i ako na penale i više nego zaslužena. Ne bih se složio da je Huntelar bio slab, ipak je tek došao i proradit će on sigurno. Mene je posebno dojmio T.Silva, mislim da je bolji od svakog stopera reprezentacije Brazila. Žao mi je Što je Berlusconi izjavio da nema više pojačanja, dobro bi nam došao jedan bek, al šta je tu je. Ako Flamini noćas nije pretrčao 15 km nije ni jedan.
|
|
|
|
|
|
#19359 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Nažalost nisam gledao tekmu ali me ohrabruju vaši postovi, možda i ne bude tako crna sezona, pogotovo komentari za Dinha su ohrabrujući...
|
|
|
#19360 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
trazite bekove, ali morate se danas sloziti da je Jankulovski odigrao sjajno, i da se videla koliko je velika razlika izmedju njega i Antoninija.
|
|
|
|
#19361 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ma evo pisu kako nece dovodit novog beka, nego ce Abatea stavit na tu poziciju, zbog brzine, a i centarsut mu je bolji nego kod svih nasih bekova, tako da to i nije losa ideja. Dobro su igrali veceras, izgleda da ih Leo polako ustimava, jos kad se vrati Seedorf bice to dobra ekipa...
|
|
|
|
|
|
#19362 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan pobjedio
![]() |
|
|
|
|
|
#19363 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Antonini je bio ocajan kad je usao...Dok je Abate jos jednom dokazao da je potencijal...
Imali smo manjak igraca u sredini jer Roni nije trcao...Bokovi su nam definitivno najtanji... Borielo sjajan kad je zamjenio Huntelara koji igra nekako pickasto,cim ga neko dotakne siri ruke...Pato hvata formu na vrijeme,kako je samo Legrotaljea provaljivo... Rino lud...zamalo je zgrizo Mela.....
|
|
|
#19364 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Leonardo: "Ova nam pobjeda puno znači!"
Mnogo toga dobroga u igri svoje momčadi uočio je trener Milana Leonardo nakon osvajanja Berlusconijeva trofeja, tradicionalnog turnira kojeg prije početka sezone u Seriji A, igraju Milan i Juventus. Milanova je momčad slavila u ponedjeljak navečer pobjedu 6-5 izborenu nakon pucanja jedanaesteraca, nakon što je osnovni dio utakmice završen bez pobjednika 1-1. "Mnogo pozitivnoga nosimo iz te utakmice, od samog pristupa utakmici u kojoj su igrači istrčali na teren željni odmjeravanja snaga s jakim suparnikom, ali i samim sobom. Ova nas je pobjeda osokolila" - veli brazilski stručnjak jake talijanske nogometne momčadi, koja je miljama bila udaljena od dobre forme u predsezoni. "Zadovoljan sam igrom posljednje linije u momčadi, zadovoljan sam i kako je koljeno Gennara Gattusa izdržalo napore, te kako se Ignazio Abate uklopio. Pobjeda nam je podigla i moral pred sezonu" - dodao je Leonardo, čija će momčad sezonu otvoriti subotnjim gostovanjem kod Siene.
|
|
|
#19365 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Niko ne spominje odlicnu suranju Silve i Neste ali doslovno odlicno razumjevanje, je da su nam bokovi tanki ali Marek nije bio los ofanzivno cak po meni dobar..Huntelar se privikava sa ekipom,novi stadion novo okruzenje,sve..nije pickast neg rezerviran njemu treba jos mjesec dana prilagodbe i onda mozemo davati sud.. Abate prva zamjena def. covjek mjenja ritam tekme za 90 stepeni,pa centarsut kod Patovog gola je bio za deset! Ono je jako dobra ekipa koja uz pravu Leovu strategiju i taktiku moze poniziti svaku ekipu na svjetu,sinoc se vidjelo da motiva ima.. U analizi Talijanske televizije za Milan nisu dosudjena 2 penala i ono kad je Inzaghi isao 1 na 1 sa Buffonom nije bio ofsajd.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|