![]() |
|
|
#19381 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19382 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19383 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19384 |
|
Registered User
![]() |
Koji je digitalni resiver koja marka koliko para dodje,gdje ga mogu nać de mi malo pojasnite ako vam nije problem molim vas evo počinju prekosutra tekme pa da mogu pratit
|
|
|
|
|
|
#19385 |
|
Registered User
![]() |
kupi drimboks...najbolji je
sa njim mopzes gledati sve... oko 90 eura je..... Huss ne klepeci nisam mislio na tebe.. heh eee hee..
|
|
|
#19386 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
mugello, obrati se meni preko private message-a, da ne bude ovdje off topic, imam digitalni reciever već par godina....i pratim svaku tekmu Milana....ima dosta sportskih programa...sila....,
pa ako već hoćeš kupovat ili nešto... eto toliko..... ![]()
|
|
|
|
#19387 |
|
Registered User
![]() |
Ekipa, stream svih Milanovih tekmi imate na bet365:
http://www.bet365.com/extra/extra.as...ng%2cStreaming USERNAME: mangiore PASS: Yojesk8er http://acm1989.bloger.hr/post/pato-o...a/1667209.aspx http://acm1989.bloger.hr/post/pirlo-...u/1667793.aspx http://acm1989.bloger.hr/post/gattus...a/1668915.aspx Važno je dobro startati, čeka nas teško gostovanje u Sieni i pobjeda u gostima bi sigurno podigla samopuzdanje pred derby della madunina ![]()
|
|
|
#19388 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Mogu li da pitam nesto. Sreo sam jedan blog na ovoj temi pre neko vrjeme i svideo mi se al probljem je sta nisam ga zapamtio jedino znam da nije bijo http://www.acm1989.bloger.hr/ ili pa ovaj je blog dozivio redizajn pamtim da je preovladala bjela boja ako iko pamti taj blog molio bih ga da prati link. Neki su decki sa makedonije voljelji da naprave blog pa htio sam da im dam neku ideju. Hvala vam odnaprjed
![]()
|
|
|
|
#19389 |
|
Registered User
![]() |
Evo izgleda fiorentina uzela de silvestria,pa stvarno ovakvih kretena ko kod nas nema nigdje jebem im sve da im jebem i galianiu i berlusconiu nisu u stanju dovest igrača a znaju da se lomimo na toj poziciji,fuj pičke mater vam jebem,a realno nemamo šta tražit u vrhu tabele pa samo pogledajte interove i juventusove igrače još ako snajder dodje u inter realno 90% da će inter opet uzet scudeto s onakvim igračima i onakvim trenerom nema niko šanse pored njih,nerva me takva spucala da mi je više muka čitat ove članke sa vijestima samo možeš pročitat stalno problemi oko kluba fali nam ovaj fali nam onaj a nikakva rješenja se ne nadziru tuga i ništa više,jeste li gledali na goal.com gdje nas svrstavaju koje ćemo mjesto uzet po njihovim anketama borit ćemo se za euro ligu znači nema nas medju prva 4,a u ligi prvaka ove godine da ćemo proć grupnu fazu i onda pušiona,tuga moji milanezi i gotovo sjebali su ova dva ćelavca klub totalno,pa ljudi moji AC MILAN je institucija (barem je bio) i na samu spomen njegovog imena protivnicima treba da se ledi krv u žilama a ne da se sprdaju sa nama svi kao što je slučaj danas,eto šta su uradili ova dva ćelava majmuna i teško teško teško ćemo se vratit na stare staze slave sa ovom današnjom politikom koju vode ova dva kretena to je ja mislim svima vama jasno nego eto pogodilo me pa sam se raspisao ko lud
|
|
|
|
|
|
#19390 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#19391 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Ma pusti čojeka nek dobije čir.
|
|
|
|
|
|
#19392 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Samo mi je zhao shto sjutra nece igrat Huntelar..
|
|
|
|
|
|
#19393 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Senna Cro, hvala buraz za username i password. Car si majke mi. Ja sam par puta pokusao da se prijavim na tu stranicu da bi gledao tekme, al hiljade neki cekanja, izabiranja, kladjenja, te ovo te ono.... bar ti da me usrecis u novoj sezoni Serie A kad vec nece onaj kreten Silvio hehe
![]() E sad, sto se tice De Silvestria, istina je da su ponudili, 5 miliona i trogodisnji ugovor, al nije nista potpisano. Problem? Nije sigurno dali ce Fiore proci u Ch.League, a Milan je sigurno unutra. Sneijder odbio Inter, ko hoce da se bori za prvu jedanestorku??? hmm... meni to smrdi da bi mogao Milan uletit s ledja da ga posude i odkupe slijedece sezone. Nemoj te govorit da sanjam, al vec par sezona se desavaju takve stvari da neki drugi tim uleti u zadnjem trenutku i uzme igraca. Dobro bi nam dosao |
|
|
|
|
|
#19394 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
Quote:
http://www.acm1989.bloger.hr/post/se...o/1674609.aspx mislim da cemo dobro proc veceras.... 0-2
|
|
|
|
#19395 |
|
Registered User
![]() |
sad nedavno sam vidio neku vijest o ancelottiju , i bila je njegova slika naravno
i to ona sa gostovanja u veroni ili cataniji, nisam siguran, uglavnom sa nekog gostovanja sad u 4.-om ili 5.-om mjesecu... i tu je ancelotti bio onako lijepo sriktan, odijelo, kravata, ovo ono, al je imo crveni šal na kojem piše "LIL" .... ovo nije nimalo bitno, nit je uopce stvar rasprave, i znam da je totalni offtopic i totalno nebitna stvar, al me to jako zanima, znatiželjan sam po prirodi jako pa ako netko zna zašto je on jedan jedini put u svojoj karijeri nosio taj šal ? |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|