AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 20-08-2009, 10:33   #19381

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Zna li iko gdje mogu gledat milanove utakmice ili u biti bilo koje jer evo obn neće prenosit,ima li na netu igdje,ja znam za dva ADTHE.NET i MyP2P.eu,ali prošle sezone sam gledao bez problema besplatno a sad upalim da gledam i pusti me minut dva da gledam i ugasi me i traži me da se ulogujem i treba se platit nešto traži me broj kartice ne znam ni ja više u pizdu ih materinu zna li iko da mi pojasni malo ovo kako ide koliko se plaća i šta li već,zamolio bih nekoga da pomogne ako zna,hvala unaprijed!!!
Imas na http://livetv.ru/en/ Skines SopCast ili neki drugi program i nista ne placas :p Jest da moras slusat kineski komentar, al tako je na vecini tih stranica
huss is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2009, 10:48   #19382

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Imas na http://livetv.ru/en/ Skines SopCast ili neki drugi program i nista ne placas :p Jest da moras slusat kineski komentar, al tako je na vecini tih stranica
Kupi digitalni reiver..najbolje ti je...
Old 20-08-2009, 11:02   #19383

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Kupi digitalni reiver..najbolje ti je...
Ja ga imam :Pp Mislim digitalni receiver :P
huss is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2009, 11:19   #19384

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Koji je digitalni resiver koja marka koliko para dodje,gdje ga mogu nać de mi malo pojasnite ako vam nije problem molim vas evo počinju prekosutra tekme pa da mogu pratit
mugello is offline   Reply With Quote
Old 20-08-2009, 15:28   #19385

alberto

Registered User

alberto's Avatar

kupi drimboks...najbolji je
sa njim mopzes gledati sve...
oko 90 eura je.....

Huss ne klepeci nisam mislio na tebe.. heh eee hee..
Old 20-08-2009, 15:29   #19386

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
mugello, obrati se meni preko private message-a, da ne bude ovdje off topic, imam digitalni reciever već par godina....i pratim svaku tekmu Milana....ima dosta sportskih programa...sila....,
pa ako već hoćeš kupovat ili nešto...

eto toliko.....

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 07:47   #19387

senna_cro

Registered User

senna_cro's Avatar

senna_cro is on a distinguished road
Ekipa, stream svih Milanovih tekmi imate na bet365:
http://www.bet365.com/extra/extra.as...ng%2cStreaming

USERNAME: mangiore
PASS: Yojesk8er

http://acm1989.bloger.hr/post/pato-o...a/1667209.aspx
http://acm1989.bloger.hr/post/pirlo-...u/1667793.aspx
http://acm1989.bloger.hr/post/gattus...a/1668915.aspx

Važno je dobro startati, čeka nas teško gostovanje u Sieni i pobjeda u gostima bi sigurno podigla
samopuzdanje pred derby della madunina
senna_cro is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 08:35   #19388

dim4e91

Registered User

dim4e91's Avatar

Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
dim4e91 is on a distinguished road
Mogu li da pitam nesto. Sreo sam jedan blog na ovoj temi pre neko vrjeme i svideo mi se al probljem je sta nisam ga zapamtio jedino znam da nije bijo http://www.acm1989.bloger.hr/ ili pa ovaj je blog dozivio redizajn pamtim da je preovladala bjela boja ako iko pamti taj blog molio bih ga da prati link. Neki su decki sa makedonije voljelji da naprave blog pa htio sam da im dam neku ideju. Hvala vam odnaprjed
Old 21-08-2009, 12:26   #19389

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Evo izgleda fiorentina uzela de silvestria,pa stvarno ovakvih kretena ko kod nas nema nigdje jebem im sve da im jebem i galianiu i berlusconiu nisu u stanju dovest igrača a znaju da se lomimo na toj poziciji,fuj pičke mater vam jebem,a realno nemamo šta tražit u vrhu tabele pa samo pogledajte interove i juventusove igrače još ako snajder dodje u inter realno 90% da će inter opet uzet scudeto s onakvim igračima i onakvim trenerom nema niko šanse pored njih,nerva me takva spucala da mi je više muka čitat ove članke sa vijestima samo možeš pročitat stalno problemi oko kluba fali nam ovaj fali nam onaj a nikakva rješenja se ne nadziru tuga i ništa više,jeste li gledali na goal.com gdje nas svrstavaju koje ćemo mjesto uzet po njihovim anketama borit ćemo se za euro ligu znači nema nas medju prva 4,a u ligi prvaka ove godine da ćemo proć grupnu fazu i onda pušiona,tuga moji milanezi i gotovo sjebali su ova dva ćelavca klub totalno,pa ljudi moji AC MILAN je institucija (barem je bio) i na samu spomen njegovog imena protivnicima treba da se ledi krv u žilama a ne da se sprdaju sa nama svi kao što je slučaj danas,eto šta su uradili ova dva ćelava majmuna i teško teško teško ćemo se vratit na stare staze slave sa ovom današnjom politikom koju vode ova dva kretena to je ja mislim svima vama jasno nego eto pogodilo me pa sam se raspisao ko lud
mugello is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 15:35   #19390

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Quote:
Originally Posted by mugello View Post
Evo izgleda fiorentina uzela de silvestria,pa stvarno ovakvih kretena ko kod nas nema nigdje jebem im sve da im jebem i galianiu i berlusconiu nisu u stanju dovest igrača a znaju da se lomimo na toj poziciji,fuj pičke mater vam jebem,a realno nemamo šta tražit u vrhu tabele pa samo pogledajte interove i juventusove igrače još ako snajder dodje u inter realno 90% da će inter opet uzet scudeto s onakvim igračima i onakvim trenerom nema niko šanse pored njih,nerva me takva spucala da mi je više muka čitat ove članke sa vijestima samo možeš pročitat stalno problemi oko kluba fali nam ovaj fali nam onaj a nikakva rješenja se ne nadziru tuga i ništa više,jeste li gledali na goal.com gdje nas svrstavaju koje ćemo mjesto uzet po njihovim anketama borit ćemo se za euro ligu znači nema nas medju prva 4,a u ligi prvaka ove godine da ćemo proć grupnu fazu i onda pušiona,tuga moji milanezi i gotovo sjebali su ova dva ćelavca klub totalno,pa ljudi moji AC MILAN je institucija (barem je bio) i na samu spomen njegovog imena protivnicima treba da se ledi krv u žilama a ne da se sprdaju sa nama svi kao što je slučaj danas,eto šta su uradili ova dva ćelava majmuna i teško teško teško ćemo se vratit na stare staze slave sa ovom današnjom politikom koju vode ova dva kretena to je ja mislim svima vama jasno nego eto pogodilo me pa sam se raspisao ko lud
Jesi dobar ba???Ohladi se malo,dobit ces cir...
Old 21-08-2009, 19:01   #19391

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Jesi dobar ba???Ohladi se malo,dobit ces cir...
Ma pusti čojeka nek dobije čir.
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 21-08-2009, 20:02   #19392

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Samo mi je zhao shto sjutra nece igrat Huntelar..
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2009, 04:18   #19393

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Senna Cro, hvala buraz za username i password. Car si majke mi. Ja sam par puta pokusao da se prijavim na tu stranicu da bi gledao tekme, al hiljade neki cekanja, izabiranja, kladjenja, te ovo te ono.... bar ti da me usrecis u novoj sezoni Serie A kad vec nece onaj kreten Silvio hehe
E sad, sto se tice De Silvestria, istina je da su ponudili, 5 miliona i trogodisnji ugovor, al nije nista potpisano. Problem? Nije sigurno dali ce Fiore proci u Ch.League, a Milan je sigurno unutra.
Sneijder odbio Inter, ko hoce da se bori za prvu jedanestorku??? hmm... meni to smrdi da bi mogao Milan uletit s ledja da ga posude i odkupe slijedece sezone. Nemoj te govorit da sanjam, al vec par sezona se desavaju takve stvari da neki drugi tim uleti u zadnjem trenutku i uzme igraca. Dobro bi nam dosao
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 22-08-2009, 05:19   #19394

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Senna Cro, hvala buraz za username i password. Car si majke mi. Ja sam par puta pokusao da se prijavim na tu stranicu da bi gledao tekme, al hiljade neki cekanja, izabiranja, kladjenja, te ovo te ono.... bar ti da me usrecis u novoj sezoni Serie A kad vec nece onaj kreten Silvio hehe
E sad, sto se tice De Silvestria, istina je da su ponudili, 5 miliona i trogodisnji ugovor, al nije nista potpisano. Problem? Nije sigurno dali ce Fiore proci u Ch.League, a Milan je sigurno unutra.
Sneijder odbio Inter, ko hoce da se bori za prvu jedanestorku??? hmm... meni to smrdi da bi mogao Milan uletit s ledja da ga posude i odkupe slijedece sezone. Nemoj te govorit da sanjam, al vec par sezona se desavaju takve stvari da neki drugi tim uleti u zadnjem trenutku i uzme igraca. Dobro bi nam dosao
evo najava:
http://www.acm1989.bloger.hr/post/se...o/1674609.aspx

mislim da cemo dobro proc veceras.... 0-2
Old 22-08-2009, 07:36   #19395

bLOND !-,-!

Registered User

bLOND !-,-!'s Avatar

bLOND !-,-! is an unknown quantity at this point
sad nedavno sam vidio neku vijest o ancelottiju , i bila je njegova slika naravno
i to ona sa gostovanja u veroni ili cataniji, nisam siguran, uglavnom sa nekog gostovanja sad u 4.-om ili 5.-om mjesecu...

i tu je ancelotti bio onako lijepo sriktan, odijelo, kravata, ovo ono, al je imo crveni šal na kojem piše "LIL" ....
ovo nije nimalo bitno, nit je uopce stvar rasprave, i znam da je totalni offtopic i totalno nebitna stvar, al me to jako zanima, znatiželjan sam po prirodi jako pa ako netko zna zašto je on jedan jedini put u svojoj karijeri nosio taj šal ?
bLOND !-,-! is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules