![]() |
|
|
#19426 |
|
Registered User
![]() |
Ma mi moramo biti zadovoljni jel smo za ovu sezonu dobili uvjetno novi stoperski par nesta-silva koji su kako citam izvrsni + gattuso + hunter... I ja sam bio prilicno negativan tijekom predsezone, ali trebali bismo imati ipak malo vise vjere u mogucnosti ove momcadi jel mislim da se tim penzionerima vratio neki entuzijazam kojeg nisu imali godinama bas zbog tog konstantnog podcjenjivanja od strane javnosti...
A diego nije ni pola kake, on je samo vrlo dobar prednji vezni od kojeg je i ovakav dinho miljama daleko sto se tice lucidnosti i poteza. Nemojmo se predavati pred ovakvim interom i juventusom, bit je ionako u malim utakmicama, a nekako sam pouzdan da leonardo nece igrat protiv chieva i inih cudesnu 4-6-0 formaciju i stvari ce odmah ici nabolje |
|
|
|
|
|
#19427 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ma ljudi mi smo i prosle sezone izgubili scudetto u "malim" tekmama, sjetite se da smo u prva dva kola izgubili obje = 6 bodova i onda jos 3-4 takodje male nerijeseili (nesjecam se koje) eto ti 12 bodova a Inter nam je pobjegao 10...
Ali sve to zahvaljujuci nasem DRAGOM Ancelottiu koji se bojao Bolonje, Chieva i drugih i stavljao taktiku 4-6-0 kao sto nekeo vec predhodno napisa... Scudetto se NE MOŽE OSVOJITI u prvih 5-6 kola ali se MOŽE IZGUBITI zato idemo polako mislim da imamo dobar tim mada ne bi lose bilo dovest tog De Silvestrija a rijesit se Odda I Kaladzea (imaju platu po 4 mil) koji vise ne mogu igrat da nivou AC Milana
|
|
|
#19428 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
zub me ugodno iznenadio nisam gledao cijelu tekmu, ali sigrno ima potencijala ova ekipa da nesto uradi u Seriji, ko zna mozda i u LP
![]() |
|
|
|
|
|
#19429 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Saberi se mali,isfrustriran si... Rino i Ambro nemogu trcat???Nidje veze...Borielo nema pojma???Aloo ba...
|
|
|
|
#19430 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Kao prvo alberto nemoj me zvat "mali" jer nisam ja s tobom klikera igrao pred zgradom.
A kao drugo, te frustracije pisi nekom drugom i nemoj me napadat kako nemam pojma o fudbalu. Znaci ako imas sta reci protiv mog posta, fino KULTURNO napisi. I DA, tacno je, pratim fudbal, i u mom prijasnem postu sam fino opisao jucerasnju utakmicu, i stanje kako mi izgleda ova momcad kroz pripremne, a vise kroz sinjocnu tekmu, obaziruci se na prijasnje sezone i na trenutacne Inter, Juventus, Fiorentina i Lazio. I moj zakljucak je da ovo nije ekipa za scudetta. A sad ako imas nesto pametno reci, a da me pri tom neces napadat da sam "ko zna sta", volio bi cuti tvoje misljenje |
|
|
|
|
|
#19431 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]() Imamo tim koji se bori , a to nisam gledao već neko vrijeme, lijepo ih je gledati, za promjenu...a ona 2 gola, bilo je čisto pravljenje budalom od odbrane Siene...izigrani ... eno gledam drugi gol pokazali na treninzima Barcelone, kako se igra, pa uče malo Messi i ekipa ![]()
|
|
|
|
|
#19432 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
sad će doći milanista_mosta i reći : "Milan pobijedio
" ![]()
|
|
|
|
#19433 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan je prvak!!!!!!!
a i pobjedio je ![]() |
|
|
|
|
|
#19434 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Inter nerijesio, Etto iz penala
a da sladje bude bivši rossoner Kutuzov im ga zavukao ))))))))))))))
|
|
|
#19435 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
inter igrao doma s barijem 1-1 hehe
gol dao kutuzov,igro je u milanu prije rivas iz baria promasi zicer zicera u 91. minuti inter nije ni blizu jak ko proslih godina nema vise zlatana
|
|
|
#19436 |
|
Registered User
![]() |
Da smo mi sinoć odigrali 1:1 sad bi mnogi govorili ne valja ovo ili ono. Ukoliko fizički budemo mogli parirati Interu, dobit ćemo ih glat, i neće više moć srat!!!!
|
|
|
|
|
|
#19437 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Nisam dijasporac, samo studiram u Grazu. Iz Zenice sam.
Inter 1:1 hehe ![]() Pa ljudi moji, oni nemaju pojma hahaha. Znaci vezni red im je Stankovic-Motta-Vieira-Muntari. Ovaj kasnije izlazi da bi usao Balottelli, a na poluvremenu usao Quaresma mjesto Vieire. E sad, gledas Motta povucen, a Stankovic i Quaresma (Vieira) pokusavaju nesto uradit s loptom, nebili uposlili onu troicu naprijed. Al oni to ne mogu napravit protiv onako izgubljenog Baria hehe. Pa tek sad vidim koliko znaci onaj Ronaldinho. Covjece sto ti je lakse kad imas nekog da ti da perfektan pas. A onda onaj Eto'o, sine moj, pa on je izgubljen. On ne zna sta treba radit. Ma ne, njih troica u napadu ne znaju ko ce sta. A odbrana im je toliko spora, da cemo im u nedelju stvoriti VELIKE probleme sa brzim Patom i Huntelaarom. E moj "Special ONE", toliko je igraca nagurao u tim, a i dalje su tarabe u evropskom fudbalu. Jest Inter trcao i imao loptu u nogama, al protiv Baria. Pitam se kako ce biti protiv nas, Juve, i spanaca i engleza. Bit ce zanimljiv derbi ![]() A moram i napomenut da je Interu sviran penal iz cistog kornera. Bonucci izbije ispred Militovih nogu loptu u korner, ovaj se zali, i sudija mu da penal cccccc Al tu je Kutuzov koji pobjegne dizelasima Cordoba i Lucio i matira sjajnim potezom Cesara hehe u zdravlje Bari, HVALA ![]() |
|
|
|
|
|
#19438 | |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Quote:
Sto se tice Ronniea i Diega, meni je Diego ipak bolji igrac ali opet - svako ima svoj pogled. Ali sve u svemu sudit cemo nakon pola sezone..i prosle godine su pisani hvalospjevi za Dinha nakon gola Interu pa opet nije nista ispalo
|
|
|
|
#19439 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Za sve sto kritikuju Boriella da nije odigro i ostalo....
Arrigo Sacchi, guest Driving Championship, has long spoken of the lot of the Milan extolling the work of Flamini and Borriello saying: "Flamini and Borriello have worked very well especially Borriello who has worked well and it is the right man for the attack Milan has the why so many open lanes for Pato and Ronaldinho
|
|
|
#19440 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
inter bez zlatana i adriana vise nije tako fizicki mocan da mu ne bi mogli parirati
|
| Tags |
| balkan |
|
|