AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 24-08-2009, 02:56   #19456

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
kažem ja vama....mi smo se sjebali što smo Gourcuffa prodali.....al' eto,,, neka plaču sada ....nismo loši,sve u svemu , ima i gorih...najmrže mi je što se june provuče opet nekako...kevu im derem

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 05:15   #19457

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja sam već pisao da mi i nije žao Kake kao Gourcuffa, zaista sam vjerovao tom dečku.
Paslochi je sada 50% naš, 50% Parmin.
Mourinho je vrsio nelogicne izmjene po meni NAMJERNO, da proba ubjedit Moratia da mu dovede Snaidera, sjetite se da je tako nesto radio i prosle sezone kad mu ovaj nije htio doves Qvaresmu i nakon 1 kola (isto kao juce) Morati popusti i dovede mu ga...
Old 24-08-2009, 06:16   #19458

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Murinjo je glup....A Mancini je bolji od Snajdera,a grije klupu...
Old 24-08-2009, 07:57   #19459

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
Murinjo je glup....A Mancini je bolji od Snajdera,a grije klupu...
Manchini krilini igrac, Snider igra iza 2 napadaca, po potrebi moze i na krilo, ali onda ne daje max od sebe!!! po meni interss kada bi doveo Snidera raspucili bi seriju i imali bi sanse u LP, jer jeon upravo karija koja im fali godinama, a to nemaju u Stankovicu!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 08:09   #19460

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
http://www.corrieredellosport.it/Not...o+De+Silvestri

Fiorentina kupila De Silvestria. Upravo se nalazi u Firenzi radi medicinski nalaza. Vijest potvrdjena.
E sad nam ostaje ili Bale, (ili mozda Srna, al ne vjerujem da ce pljunut 20 miliona na beka) ili ostajemo pri starom tandemu Zambro-Janku a zamjena Antonini,Oddo i Favalli
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 10:02   #19461

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
Ja mislim da moze odma Oddo , Favali i Kaladze da odu iz milana sva 3 su premnogo spori i stari DEDICE , al stvarno treba da pojacamo zadnju libiju . Jel neko zna sta je sa Abiatiem gde je on zasto nije u prvoj postavi ? Pa on ne onu sezonu mnogoo puta izvadio iz kala ja mislim da je on bolji od Storarija !!!
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 11:27   #19462

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ludiot View Post
Ja mislim da moze odma Oddo , Favali i Kaladze da odu iz milana sva 3 su premnogo spori i stari DEDICE , al stvarno treba da pojacamo zadnju libiju . Jel neko zna sta je sa Abiatiem gde je on zasto nije u prvoj postavi ? Pa on ne onu sezonu mnogoo puta izvadio iz kala ja mislim da je on bolji od Storarija !!!
pa di si ti bio proslu sezonu........pa covjek je ozlijedjen,pukli mu ligamenti.... jos ih liječi
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 11:39   #19463

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
aha ok ja sam mislio da je gotovo sa tim povredom moja greska
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 13:41   #19464

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Nisam dijasporac, samo studiram u Grazu. Iz Zenice sam.

Inter 1:1 hehe
Pa ljudi moji, oni nemaju pojma hahaha. Znaci vezni red im je Stankovic-Motta-Vieira-Muntari. Ovaj kasnije izlazi da bi usao Balottelli, a na poluvremenu usao Quaresma mjesto Vieire. E sad, gledas Motta povucen, a Stankovic i Quaresma (Vieira) pokusavaju nesto uradit s loptom, nebili uposlili onu troicu naprijed. Al oni to ne mogu napravit protiv onako izgubljenog Baria hehe. Pa tek sad vidim koliko znaci onaj Ronaldinho. Covjece sto ti je lakse kad imas nekog da ti da perfektan pas. A onda onaj Eto'o, sine moj, pa on je izgubljen. On ne zna sta treba radit. Ma ne, njih troica u napadu ne znaju ko ce sta.
A odbrana im je toliko spora, da cemo im u nedelju stvoriti VELIKE probleme sa brzim Patom i Huntelaarom. E moj "Special ONE", toliko je igraca nagurao u tim, a i dalje su tarabe u evropskom fudbalu.
Jest Inter trcao i imao loptu u nogama, al protiv Baria. Pitam se kako ce biti protiv nas, Juve, i spanaca i engleza. Bit ce zanimljiv derbi
A moram i napomenut da je Interu sviran penal iz cistog kornera. Bonucci izbije ispred Militovih nogu loptu u korner, ovaj se zali, i sudija mu da penal cccccc Al tu je Kutuzov koji pobjegne dizelasima Cordoba i Lucio i matira sjajnim potezom Cesara hehe u zdravlje Bari, HVALA
jesi ti cito moj post uopce?

To sam sve ja napisao kao repliku na tvoj post kada si ti prikazivao milan kao propalu momcad koja se ne moze boriti s tim "velikim" interom...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 14:58   #19465

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
jest, imas pravo.
Sjecam se te diskusije. Al sad kad sam ih vidio protiv Siene, uzeci u obzir malo i to, da Siena i nije neka velika ekipa, mi i nismo toliko losi. Ne znam kako cemo se nositi sa Chelsea, Real, Barca, Liverpool, jer oni su bas jaki u veznom redu, a i veoma veoma brzi. A onda gledajuci taj "velicanstveni" Inter, kojeg sam i sam tako nazvao, jer su kupili jakog Milita i Mottu, shvatio sam da mi i nismo toliko lose postavljeni u Serie A. Jer pored svih tih igraca, oni i dalje letaju ko muha bez glave. Al treba mi jos par utakmica, da tacno vidim gdje stojimo. Nismo na dnu, al nismo Boga mi ni na vrhu. Daleko je onaj sastav Milana koji je osvojio Ch. League.
A ovi dana je se pokazalo, da mi stvarno nemamo para. Sad je to svima jasno. Oni 5,5 miliona eura koliko je kostao De Silvestri nisu mogli biti placeni iz samo jednog razloga: Oddo. Tek kad on ode, Milan ce imat pravo da dovede novog beka. Jer su nam ugovori previsoki. Na dalje, doveli smo jedva Huntelaara jer vise para od 15 miliona nismo imali. To i jest razlog NE DOVODJENJA Dzeke, gosp. Silvio je zatvorio novcanik.
I ovog ljeta, ona velika TRANSFER politika Galliania o kupovini igraca, se pretvorila u prodaju igraca. Al vidi se da on tu nema pojma, kao ni pri kupovini. Jer kako inace objasnit da evo danas, 24.08.2009 jos uvijek se nisu prodali igraci koji su na transfer listi: Oddo, Kaladze, Seedorf.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 16:10   #19466

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Slazem se da se mozda i ne bismo mogli nositi s barcom i inima, ali za serie a i iznenadjenje u ligi prvaka imamo zaista dobru momcad. Stoperski par sjajan, pirlo i dinho ako hoce igrat vrhunski, rino i flamini kao razbijaci sjajni, napad s hunterom,pippom,patom i boriellom isto jako dobar, abbiatti kad se vrati vrlo dobar golman prakticki bez greske. Nije to uopce tako lose...

A interu glavni fantasista stankovic, a iz njega muntari,motta,vieira,cambiasso...to je lose veza koja je mogla funkcionirat kad se nabijala lopta prema ibri, sad cemo vidjet kako ce se snac...mozd u serie a budu dobri, ali u ligi prvaka se oprastaju u osmini finala, ako ih bas ne bude pogodio dobar zdrijeb...

O juveu nemogu trenutno puno toga rec jel puno ovisi o diegu kako ce on to sve vodit, mogli bi biti jako opasni, ali bi ih isto tako losa obrana i defanzivni trener mogli ujebati..

Ukratko, nismo inferiorni u serie a nikako, u lp cemo vec vidjet kako ce to izgledat..
geoff is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 16:56   #19467

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by geoff View Post
Slazem se da se mozda i ne bismo mogli nositi s barcom i inima, ali za serie a i iznenadjenje u ligi prvaka imamo zaista dobru momcad. Stoperski par sjajan, pirlo i dinho ako hoce igrat vrhunski, rino i flamini kao razbijaci sjajni, napad s hunterom,pippom,patom i boriellom isto jako dobar, abbiatti kad se vrati vrlo dobar golman prakticki bez greske. Nije to uopce tako lose...

A interu glavni fantasista stankovic, a iz njega muntari,motta,vieira,cambiasso...to je lose veza koja je mogla funkcionirat kad se nabijala lopta prema ibri, sad cemo vidjet kako ce se snac...mozd u serie a budu dobri, ali u ligi prvaka se oprastaju u osmini finala, ako ih bas ne bude pogodio dobar zdrijeb...

O juveu nemogu trenutno puno toga rec jel puno ovisi o diegu kako ce on to sve vodit, mogli bi biti jako opasni, ali bi ih isto tako losa obrana i defanzivni trener mogli ujebati..

Ukratko, nismo inferiorni u serie a nikako, u lp cemo vec vidjet kako ce to izgledat..

Muntarija nece biti protiv Milana, jer posti cijeli mjesec Ramazan
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2009, 17:44   #19468

curki

Registered User

curki's Avatar

Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
curki is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
... ili ostajemo pri starom tandemu Zambro-Janku a zamjena Antonini,Oddo i Favalli
ne daj Bože!
Old 24-08-2009, 20:05   #19469

milanista mosta

Registered User

milanista mosta's Avatar

Fave Players: Kaka
milanista mosta is on a distinguished road
Ja još ne mogu vjerovat da Kaka nije igrač Milana....
milanista mosta is offline   Reply With Quote
Old 25-08-2009, 03:42   #19470

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Berlusconi: Ronaldinho će ove sezone biti među najboljima

Mnogo je bilo skeptika koji su se javili pred početak sezone u talijanskom nogometnom prvenstvu, a koji su odgovarali na pitanja o formi Milanove zvijezde Ronaldinha...

Predbacivalo se Brazilcu da nije niti sjena igrača kakav je bio iz Barceloninih dana, te se spočitavala njegova zainteresiranost za nogomet. Sve ih je Ronaldinho “razoružao” igrom u prvom kolu Serije A, u kojem je Milan upisao gostujuću 2-1 pobjedu u Sieni uz dojmljivu igru Brazilca na poziciji organizatora igre.

Riječima hvale njegov je nastup opisao trener momčadi Leonardo naglasivši da je riječ o talentiranom nogometašu, te da je optimističan glede njegove budućnosti u klubu.

Isto je ponovio i predsjednik kluba Silvio Berlusconi:

- Tako sam sretan zbog njega. Ne bih ga mijenjao niti jednim igračem, jer kada je on na travnjaku onda slijede dva-tri nevjerojatna poteza. Po meni je idealna pozicija za njega ona blizu suparničkog šesnaesterca, na poziciji napadača ili ofenzivnog veznog. I Leonardo se s time slaže.

- Ronaldinho je tip osobe koja mora osjećati poštovanje. Uvjeren sam da će ove sezone biti jedan od najboljih igrača Serije A - dodao je talijanski premijer.

U svojoj prvoj sezoni u Milanovom dresu Ronaldinho je nastupio u 30 utakmica, te je postigao osam pogodaka. Razina je to ispod one koju su u klubu očekivali, no zaljubljenost Milanovih čelnika u brazilskog majstora i dalje je aktualna.

Tags
balkan

Posting Rules