![]() |
|
|
#1606 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
ОФФФФФФФФФ, Даре, да ти е жива и здрава рома, на неа лапнав 4000, најсигурен кец ми беше, додуше малце ме смрзна, ама лапензи бите, хахахаха.
Плус интер го изеде, а и јувентус не ми се видоа многу јаки, од 11 минута па се до крај се бранеа и се извадија, ќе биде како што зборев дека имаме најсилен состав у Серие А. Има време, сеа го чекаме дербито, па прашање до Дим4е, што очекува?
|
|
|
|
#1607 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Хаха што очекувам?
Чекај бе прво кое дерби ? Играње со цигани дерби ли е ? Шала на страна мурињо може го бива во поставување тактика водење екипа ама трансверите од кога дојде во Интер му се тиња така да Милито Ето Тиаго .... за мене не им се засилување мислам дека не им се уиграни добро и тоа е нашата предност ние имаме можеби стар состав но сите добро се познаваат! Имам големи очекувања од патката дечкото е баш онаков каков што сум сакал од секогаш дрзок без почит би сакал тоа од вчера да им го прави и на циганите следното коло! Па како домаќини би сакал да победиме ама и нерешено не е лош резултат ако се земе во предвид што јуве игра во Рим. Јее даре пеце еднаш ќе навива за вас хахаха ![]() Пс кај ни е Гуле?
|
|
|
|
#1608 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
Perica ne zbori gluposti vide deka igravme so 4ca prvotimce drugite ja ne gi mi bea ne poznati ja gleav u zivo utakmicata!cek da se vratat site pa da ve ubieme?
OOOO VE BOLI KAZETO NOKVA KE VLAZNO DO UMERENO,DOJDI MILAN TI , PA I DA NI ZAVRNE KE TE EBEME!POZZ |
|
|
|
|
|
#1609 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Гуле се врати од кај Грчиштата вчера хаха.
Важно утакмицата ја глеав у Битола супер игра на Пато и Дињо , а за Пирло се знае. Туку цела Грчка ја пројдов нигде не најдов дрес од Пирло , ако знае некој тука у Скопјево да не има негде у Фан Шоп можда??
|
|
|
|
#1610 |
|
Registered User
![]() |
ќе ми дадеш гуле 85 евра, у јануари кога ќе идам да го гледам дербито интер - Милан, ќе ти земам оригиналче, ќе сси земам и за мене ама со број 10 и ќе пишува Георгиевски или пак ќа ставам само Петар, сеуште сум у недоумица.
Даре смири се малце, почна глупости да пишуваш, неразбирлиов да не речам, која ти е граматикава, ја не ги ми беа не познати што ти значи ова, и ве боли КАЗЕТО и ова? Не се пали, ја ја пишав вчера 1 и добитна комбинација, слушај ме другпат, Џенова се многу силни,вие не сте и конкуернција, за вас 4,5,6 место, ако успеете пошто конкуренцијата е силна, а ние, нам не ни бега титулата годинава.
|
|
|
|
#1611 |
|
Registered User
![]() |
A da nadezen si?Ke ve rascepat inter sledno kolo. ja ti vikam da ni se vratat povredenite titula ne bega godinava!!
plus sea pregovaraame so pavlicenko use on da doe i mislam ke sibame po 5 gola na utakmica prvi 11 na roma:doni, cicinho.juan,mexes,riise,pizaro,de rossi,guberti,totti,baptista,vucinic so ke naprai milan protiv ovie 11 ziti se?????????????? |
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#1613 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Рома ![]()
|
|
|
|
|
#1614 |
|
Registered User
![]() |
Даре не претерувај сега и ти
Ма да во последно време ретко ве победуваме ама и не губиме!...Абе пеце планираш да идеш за италија а? Дај кажи нешто подетално како планираш преку некоја компанија?
|
|
|
|
#1615 | |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Quote:
Ја можам да дадам 30-40 евра максимум за дрес.
|
|
|
|
|
#1616 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
![]() Quote:
di silvestri potpisa za fiore. a se zalat nemat pari epa zs ja zgolemuvat platata na ronal. ondak za tie pari ke ga kupea de silvestri 6,5 mil evra smesno. Ciganite zagubia ![]() bas steta ocekuvav da izgubat.i nea potcenuvajte Roma od niv i ovaa sezona ke go jademe za Roma nemame resenie mos Leonardo ke smisle neso. P.S.ke moze li nekoj da kaze so se desava so Kardacio i Viudez. |
|
|
|
|
|
|
#1617 |
|
Registered User
![]() |
MILANEZI pisete mi gi poslednite 10 meca megu roma i milan?
|
|
|
|
|
|
#1618 |
|
Registered User
![]() |
Што ќе ти се ќе се обидуваш да докажеш нешто ?
|
|
|
|
#1619 |
|
Registered User
![]() |
Da Vidam Koga Vi E Poslednata Pobeda Nad Roma!
P.s. Redovni Pacienti |
|
|
|
|
|
#1620 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
М-во Милано, Р-во Рома 1997-98 Милан - Рома М(0:0) - Р(0:5) завршивме на 10 место 1998-99 Милан - Рома М(3:2) - Р(1:0) завршивме на 1 место 1999-00 Милан - Рома М(2:2) - Р(1:1) завршивме на 3 место 2000-01 Милан - Рома М(3:2) - Р(1:1) завршивме на 6 место 2001-02 Милан - Рома М(0:0) - Р(0:1) завршивме на 4 место 2002-03 Милан - Рома М(1:0) - Р(1:2) завршивме на 3 место 2003-04 Милан - Рома М(1:0) - Р(1:0) завршивме на 1 место 2004-05 Милан - Рома М(1:1) - Р(2:0) завршивме на 2 место 2005-06 Милан - Рома М(2:1) - Р(0:1) завршивме на 2 место 2006-07 Милан - Рома М(1:2) - Р(1:1) завршивме на 4 место 2007-08 Милан - Рома М(0:1) - Р(1:2) завршивме на 5 место 2008-09 Милан - Рома М(2:3) - Р(2:2) завршивме на 3 место Еве ако нешто ти значи. ПС. заборавам да додадам на кое место завршувала рома, ама ако сака Даре може да си провери, што значи, ако не го рачунаме калчополи скандалот, само 2 пати во овие 12 години рома била пред Милан, па сеа види си даре што имаш да ни покажеш и докажеш.
|
|
|