![]() |
|
|
#19486 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
pa nesto je pisalo u talijanskim news nemam poima
|
|
|
|
|
|
#19487 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Ja sam negdje jučer vidio da Rafinha ide u JUve?Rafinha je za one koji neznaju igrač Schalke-a
|
|
|
|
|
|
#19488 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Pise da ga zeli i Milan. Rafinha (24) iz Schalke, ili Adriano (25) Sevilla, ili zamjena sa West Ham Oddo sa Behrami (bivsi igrac Lazia) ili jos draze Faubert (igrac kojeg je Milan pratio prije 2 godine u Bordoux al je tad bio preskup).
Naravno, sve zavisi od Odda. Mora on otici da bi kupili novog. Zato je tu ta mogucnost sa West Ham kao zamjena. A ukoliko dodje Rafinha, nema EU pasos, Milan ce pustit Viudeza i tako oslobodit NON-EU mjesto za njega. JA preferiram Rafinhu, iako i ovaj Faubert nije los. |
|
|
|
|
|
#19489 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Faubert je ubedljivo najgori od pomenute cetvorice, a sto se tice non-eu mesta nema veze sa oslobadjanjem odnosno klub moze godisnje dovesti dvojicu (a i ne mora nijednog, ali opet ce dogodine moci dvojicu) bez obzira koliko ih ima trenutno u timu. Jedno je vez zauzeo Thiago silva.On je registrovan u ovom prelaznom roku jer su 2 mesta prosle godine zauzeli sheva i viduez. Evidentno je da smo prosle godine pametno iskoristili ta 2 non-eu mesta :-)
|
|
|
|
|
|
#19490 | |
|
Registered User
Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19491 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
To je samo dokaz koliko novinari izmisljaju, ne znaju cak ni pravila
|
|
|
|
|
|
#19492 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19493 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
špekulacije....špekulacije......
![]()
|
|
|
|
#19494 |
|
Registered User
![]() |
Nije, cini mi se da sam vec citao o tome. Italiani imaju 1+1 pravo. Vec u julu se spominjalo, kad je bio dolazak Dzeke u pitanju, da ce otici Viudez da bi on dosao. Jer, njihovo pravilo je: 1 NON-EU + 1 NON-EU al drugi NON-EU mora otici. Kalac je duze vrijeme u Milanu, tako da je on dobio sportsko drzavljanstvo. Isto tako i Sheva. Prosle godine dvoica koji su dovedeni su bili: Cardacio i Viudez.
Al to je mislim najmanje bitno koje NON-EU i ko mora otici da bi dosao. Sto se mene tice nek ode i taj VIudez, i Oddo, pa i KAladze, al de nek dovedu vec tog beka. Ja navijam za Rafinhu, iako svi ovi gore navedeni su desnjaci a nama je prijeko potreban ljevak hehe |
|
|
|
|
|
#19495 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
NAma treba bilo kakav bek...Imamo zambrotu koji je ljevak...Moze igrati na lijevom boku kao ina desnom jer igra i desnom nogom...
|
|
|
#19496 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
prosle sezone 2 NON-EU su bili Seva i mladi VIudez za kojeg ste svi zapeli da ide, a momak je strasan igrac, ako ode vjerujte da cemo napravit vecu gresku nego sa Gurcuffom, neki me se mozda sjecaju sa acmilan-croatia, semir kad sam govorio kakav je Yoann igrac i bio mi je to jedan od najdrazi vecina foruma mi se smijala, e i sad kazem da ce Tabare biti jos bolji samo mu treba dati sansu. |
|
|
|
|
|
|
#19497 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Shto se tiche Vidueza mali je strashan igrach.I ne znam sto ga ne probaju jednu utakmicu..A Gurcuffu ne lezi Seria A.To je chinjenica..
http://www.youtube.com/watch?v=2gAHC98Jyd0&NR=1 Last edited by MilaneloCG; 26-08-2009 at 16:35. |
|
|
|
|
|
#19498 |
|
Registered User
![]() |
Lezo il ne lezo, Gourcouf je u 3 utakmice Francuskog prvenstva zabio 4 gola.
On je sjajan igrac, al nije vise Milanov, tako da jednostavno: sretno, meni je drazi Milan. Isto sam rekao i za Kaku. Stim, da zelim da se moj Milan pojaca, a ne da odjednom dodje konjina Silvio i kaze: e sad cemo sredjivat racune. Al haj, nadam se boljim danima... kada cemo opet podici pehar Ch. League. Jer ipak, kao sto bi onaj njemacki komentator rekao: "Ne znam u kakvoj da su krizi, al ovo je Milan. Oni su uvijek sposobni da pobjede utakmicu." |
|
|
|
|
|
#19499 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Shewa je harao po Italiji,pa ode u Eng.i propade..
|
|
|
|
|
|
#19500 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
onaj koji igra u milanu nije ljevak ....cisti desnjak![]()
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|