AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 26-08-2009, 06:09   #19486

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
pa nesto je pisalo u talijanskim news nemam poima
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 06:24   #19487

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ja sam negdje jučer vidio da Rafinha ide u JUve?Rafinha je za one koji neznaju igrač Schalke-a
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 07:53   #19488

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Pise da ga zeli i Milan. Rafinha (24) iz Schalke, ili Adriano (25) Sevilla, ili zamjena sa West Ham Oddo sa Behrami (bivsi igrac Lazia) ili jos draze Faubert (igrac kojeg je Milan pratio prije 2 godine u Bordoux al je tad bio preskup).
Naravno, sve zavisi od Odda. Mora on otici da bi kupili novog. Zato je tu ta mogucnost sa West Ham kao zamjena. A ukoliko dodje Rafinha, nema EU pasos, Milan ce pustit Viudeza i tako oslobodit NON-EU mjesto za njega.
JA preferiram Rafinhu, iako i ovaj Faubert nije los.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 08:21   #19489

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
Faubert je ubedljivo najgori od pomenute cetvorice, a sto se tice non-eu mesta nema veze sa oslobadjanjem odnosno klub moze godisnje dovesti dvojicu (a i ne mora nijednog, ali opet ce dogodine moci dvojicu) bez obzira koliko ih ima trenutno u timu. Jedno je vez zauzeo Thiago silva.On je registrovan u ovom prelaznom roku jer su 2 mesta prosle godine zauzeli sheva i viduez. Evidentno je da smo prosle godine pametno iskoristili ta 2 non-eu mesta :-)
bane is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 08:40   #19490

Gennaro Gattuso

Registered User

Gennaro Gattuso's Avatar

Fave Players: Gattuso, Nesta, Kaka, Pirlo, Sheva...
Gennaro Gattuso is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
Pise da ga zeli i Milan. Rafinha (24) iz Schalke, ili Adriano (25) Sevilla, ili zamjena sa West Ham Oddo sa Behrami (bivsi igrac Lazia) ili jos draze Faubert (igrac kojeg je Milan pratio prije 2 godine u Bordoux al je tad bio preskup).
Naravno, sve zavisi od Odda. Mora on otici da bi kupili novog. Zato je tu ta mogucnost sa West Ham kao zamjena. A ukoliko dodje Rafinha, nema EU pasos, Milan ce pustit Viudeza i tako oslobodit NON-EU mjesto za njega.
milan svake sezone ima 2 NON-EU mjesta jedno je potrosio na T.Silvu a drugo nije, a to da ce Viudeza pustit nema smisla kad su potirali Kalca koji takoder nema status igraca iz EU
Gennaro Gattuso is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 08:45   #19491

bane

Registered User

Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
bane is on a distinguished road
To je samo dokaz koliko novinari izmisljaju, ne znaju cak ni pravila
bane is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 09:30   #19492

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Viudez ima belgijski ili portugalski pasos...Oddo mora otici jer ima velika primanja,kao i KAladze a neracuna se na njih ove godine...Mislim da bi zamjena Oddo Behrami bila odlicna,ako je Zola puko da dadne Behramia za Odda....
Old 26-08-2009, 10:20   #19493

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
špekulacije....špekulacije......

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 13:29   #19494

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Nije, cini mi se da sam vec citao o tome. Italiani imaju 1+1 pravo. Vec u julu se spominjalo, kad je bio dolazak Dzeke u pitanju, da ce otici Viudez da bi on dosao. Jer, njihovo pravilo je: 1 NON-EU + 1 NON-EU al drugi NON-EU mora otici. Kalac je duze vrijeme u Milanu, tako da je on dobio sportsko drzavljanstvo. Isto tako i Sheva. Prosle godine dvoica koji su dovedeni su bili: Cardacio i Viudez.
Al to je mislim najmanje bitno koje NON-EU i ko mora otici da bi dosao. Sto se mene tice nek ode i taj VIudez, i Oddo, pa i KAladze, al de nek dovedu vec tog beka. Ja navijam za Rafinhu, iako svi ovi gore navedeni su desnjaci a nama je prijeko potreban ljevak hehe
Old 26-08-2009, 14:45   #19495

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
NAma treba bilo kakav bek...Imamo zambrotu koji je ljevak...Moze igrati na lijevom boku kao ina desnom jer igra i desnom nogom...
Old 26-08-2009, 16:05   #19496

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Nije, cini mi se da sam vec citao o tome. Italiani imaju 1+1 pravo. Vec u julu se spominjalo, kad je bio dolazak Dzeke u pitanju, da ce otici Viudez da bi on dosao. Jer, njihovo pravilo je: 1 NON-EU + 1 NON-EU al drugi NON-EU mora otici. Kalac je duze vrijeme u Milanu, tako da je on dobio sportsko drzavljanstvo. Isto tako i Sheva. Prosle godine dvoica koji su dovedeni su bili: Cardacio i Viudez.
Al to je mislim najmanje bitno koje NON-EU i ko mora otici da bi dosao. Sto se mene tice nek ode i taj VIudez, i Oddo, pa i KAladze, al de nek dovedu vec tog beka. Ja navijam za Rafinhu, iako svi ovi gore navedeni su desnjaci a nama je prijeko potreban ljevak hehe
Cardacio ima i italijansko drzavljanstvo, evo ti dokaz http://www.transfermarkt.de/de/spiel...io/profil.html
prosle sezone 2 NON-EU su bili Seva i mladi VIudez za kojeg ste svi zapeli da ide, a momak je strasan igrac, ako ode vjerujte da cemo napravit vecu gresku nego sa Gurcuffom, neki me se mozda sjecaju sa acmilan-croatia, semir kad sam govorio kakav je Yoann igrac i bio mi je to jedan od najdrazi vecina foruma mi se smijala, e i sad kazem da ce Tabare biti jos bolji samo mu treba dati sansu.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 16:33   #19497

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Shto se tiche Vidueza mali je strashan igrach.I ne znam sto ga ne probaju jednu utakmicu..A Gurcuffu ne lezi Seria A.To je chinjenica..

http://www.youtube.com/watch?v=2gAHC98Jyd0&NR=1

Last edited by MilaneloCG; 26-08-2009 at 16:35.
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 16:45   #19498

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Lezo il ne lezo, Gourcouf je u 3 utakmice Francuskog prvenstva zabio 4 gola.
On je sjajan igrac, al nije vise Milanov, tako da jednostavno: sretno, meni je drazi Milan. Isto sam rekao i za Kaku. Stim, da zelim da se moj Milan pojaca, a ne da odjednom dodje konjina Silvio i kaze: e sad cemo sredjivat racune.
Al haj, nadam se boljim danima... kada cemo opet podici pehar Ch. League. Jer ipak, kao sto bi onaj njemacki komentator rekao: "Ne znam u kakvoj da su krizi, al ovo je Milan. Oni su uvijek sposobni da pobjede utakmicu."
Old 26-08-2009, 16:54   #19499

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Shewa je harao po Italiji,pa ode u Eng.i propade..
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2009, 18:16   #19500

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by alberto View Post
NAma treba bilo kakav bek...Imamo zambrotu koji je ljevak...Moze igrati na lijevom boku kao ina desnom jer igra i desnom nogom...
na kojeg zambrottu mislis?

onaj koji igra u milanu nije ljevak....cisti desnjak

kalla1899 is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules