![]() |
|
|
#19501 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Službeno: Sneijder pet godina Interov
Milanski sportski dnevnik Gazzetta dello Sport piše da je nizozemski vezni nogometaš Wesley Sneijder (25) definitivno novi član Intera, te donosi detalje ugovora... U pratnji svog agenta Sřrena Lerbya Sneijder je pristao na potpisivanje petogodišnjeg ugovora s četverostrukim uzastopnim talijanskim prvakom prema kojem će godišnje zarađivati četiri milijuna eura netto. Vrijednost transfera (odšteta) iznosi oko 15 milijuna eura. Podsjetimo, dugo je vremena Sneijder odbijao odlazak iz Real Madrida, ali je na kraju bio prisiljen popustiti zahtjevima uprave koja ga je proglasila viškom. Istovremeno Gazzetta dodaje da Inter na kraju ipak neće uspjeti dovesti i brazilskog napadača Rome Julija Baptistu iz Rome. - Nisam danas (srijeda) razgovarao ni sa kime iz Intera. Hoću naglasiti da je Julio jako sretan u Romi – rekao je Herminio Menendez, Brazilčev agent, čijeg klijenta ugovor s rimskim klubom veže do lipnja 2012. |
|
|
|
|
|
#19502 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Gurkufa mi uopste i nije toliko zao jer pored toga sto je losa igrao za nas prilicno je spor, vise bih voleo u ekipi nekog ko moze da istrci kao kaka. A mozda to jedno non-eu mesto sacuvamo za januar i dovedemo nekog (recimo hernanesa taman kad se zavrsi njihovo prvenstvo)
|
|
|
|
|
|
#19503 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Kao prvo Viudeza treba dati na posudbu jer nece dobijati puno prilike za igru (a strasan je ), drugo Gourcuuf nije spor i to je fantastican igrac a to sto mu Ancelotti nije davao šansu to je druga stvar upropsatio je i Henrya kad je ovaj bio u Juventusu pa decko ode u Arsenal i eksplodira, Shevchenko nema pasport Italy i bio je ogras non eu>..
Rafinja najvjerovatnije u Juventusu za 8 mil eura... A neko je rekao da zambrota nije ljevak? Pa druže sjeti se sta je igrao u juventusu 7 godina pa onda reci nesto... Tacnije moze igrat i lijevo i desno... u juventusu lijevo, u repki desno u Barci desno...
|
|
|
#19504 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Gourcuf je igrao jednu cijelu sezonu,znaci da je dobivao priliku,ali pored KAke i Sedorfa od tada jednostavno nije mogau medju 11,a nije htjeo sjediti na klupi...
|
|
|
#19505 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
#19506 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Isto kao maldini koji je ustvari desnjak.A gurkuf da je neki igrac valjda bi se vratio ne bi se bojao konkurencije, pogotovo sto je anceloti bio na putu u celsi (koji ga navodno nije pustao da igra koliko je bio zasluzio)
|
|
|
|
|
|
#19507 |
|
Registered User
![]() |
Bolje u Milanu sjediti na klupi,nego u Bordou biti kapiten....
|
|
|
#19508 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
uvijek nabacuje desnom,rijetko lijevom bez obzira na kojoj strani igrao..... ![]()
|
|
|
|
#19509 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
prema tome......nije ljevak i točka
|
|
|
|
#19510 |
|
Registered User
![]() |
A dan ga jebo pojedinci su zaista zalutali u fudbal. Lijepo sam ti naveo gdje je sta igrao i ti procjeni jeli ljevak, desnjak ili srednjak boli me k....
A za Gourcuffa nije da se nije zelio vratiti nego su nasi stavili klazulu da ga ovi mogu kupiti za 15 mil nakon posudbe, ljudi vidjeli sta imaju u rukama i naravno da ce platiti tu sicu za njega, znaci da su ga Bergi i Galiani htjeli vratili bi ga... A decko 100% ima mjesta u ovom Milanu a vi pricajte sta hocete jer mislim da dosta vas mozda tek od nedavno prati fudbal jer nemam drugog opravdanja za neke tako debilne postove...
|
|
|
#19511 |
|
Registered User
![]() |
Kaka: Milan će pobijediti Inter u derbiju
Nova velika zvijezda madridskog Reala, Brazilac Kaka, komentirao je izglede svog bivšeg kluba Milana u velikom derbiju 2. kola talijanskog nogometnog prvenstva protiv Intera koji je na rasporedu u subotu... - Milan će pobijediti 2-0. Pato će zabiti prvi gol na asistenciju Ronaldinha ili Thiaga Silve, a zatim će Alessandro Nesta zabiti drugi. Uvijek ću navijati za svoje bivše suigrače bez obzira gdje igrao - rekao je Kaka za Gazzettu dello Sport. BWIN.com: Milan 2.70 X 3.00 Inter 2.50Registracija Brazilski playmaker, koji je u ljetnom prijelaznom roku zamjenio Milan Realom u transferu vrijednom 67 milijuna eura, komentirao je i ždrijeb Lige prvaka koji je na rasporedu kasnije u četvrtak. - Volio bih izbjeći Chelsea jer sam jako vezan za Carla Ancelottija i nadam se da ćemo se sa njima susresti tek kasnije u skupini. Isti je slučaj s Milanom. Kaka je odgovorio i na pitanje bi li slavio gol postignut protiv Milana. - Ne, ako zabijem gol Milanu slavlje mi ne bi bilo ni na kraju pameti.
|
|
|
#19512 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho zrači optimizmom
Iako Milana ovog ljeta prate loši pripremni nastupi, Brazilac Ronaldinho smatra da takve rezultate ne treba gledati i poslao je jasno upozorenje Interu pred subotnji veliki milanski derbi Serije A. Pomalo uspavani Brazilac Ronaldinho konačno se pojavio u medijima, ovaj put sa velikom dozom optimizma pred subotnju utakmicu protiv Intera. "U odnosu na prošlu godinu, sretan sam čovjek. Igram svih 90 minuta, imam povjerenje svih i osjećam se odlično. Ovo je najbolje moje vrijeme od kada sam u Milanu." "Došao sam u Milan pobijediti. Mislim da je sada pravo vrijeme da to učinim", završio je bivši igrač Barcelone i jedno vrijeme najbolji fudbaler svijeta. Rossoneri bi pobjedom nad Interom ove subote otišli na plus pet, budući da je Milan u prvom kolu kao gost pobijedio kod Siene, a Inter na Meazzi (samo) remizirao s Barijem 1:1. Ronaldinho vjeruje da Milan ove sezone može osvojiti Ligu prvaka. "Možemo doći kraja. Mislim da možemo postati prvaci zahvaljujući iskusnim igračima koji su ovdje."
|
|
|
#19513 |
|
Registered User
![]() |
kako za koga,za mladog igraca je definitivno da igra pa makar u reggini,sjedenjem na klupi nece napredovati....
|
|
|
#19514 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19515 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ancelotti ne može bez svoga Milana
Talijanski strateg Carlo Ancelotti ovog je ljeta napustio Milan i talijanski nogomet, a nove izazove je pronašao na klupi londonskog Chelseaja... Početak je bio više nego dobar za Ancelottija, jer je njegova momčad u tri startne utakmice Premiershipa ostvarile tri pobjede. Novi ispit im slijedi u subotu kada će na svom Stamford Bridgeu ugostiti novog prvoligaša Burnleyja, koji je na početku već skinuo jedan veliki skalp (pobjedili su na domaćem travnjaku Manchester United). BWIN.com: Milan 2.70 X 3.00 Inter 2.50Registracija No, da Ancelotti ne može još uvijek zamisliti život bez talijanskog nogometa potvrđuje vijest iz Chelseaja. Naime, čim odradi utakmicu na klupi u prijepodnevnom terminu Ancelotti će sjesti na zrakoplov za Milano. Istog dana, ali u večernjem terminu, na San Siru veliki derbi igraju Milan i Inter, a Ancelotti ne može propustiti ogled u kojem je mnogo puta, kao trener Milana, sudjelovao proteklih godina. - Samo da stignem doći do lože - rekao je Ancelotti. |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|