![]() |
|
|
#19546 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
sta vam je Milanezi svi vi postuete vec par meseci da smo niko i nista da smo slabi da nemozemo da dobiemo niko iz top klubovi i sad svi ste zapaleni da cemo reala dobiti da mozda na son,pa samo bacite pogled na nihovi startni sastav
-----casilas ramos--pepe--albiol---arbeloa-- Ponaldo-Alonso---diara- ---------KAKA- ----Raul---__Benzema ovo e masineria molim se da ne doziveme niki debakal |
|
|
|
|
|
#19547 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
![]() ![]()
|
|
|
|
#19548 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
DUCO je idol mooooooooooooooooooooooj
![]() |
|
|
|
|
|
#19549 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
Gattuso --------Pirlo----------Flamini --------Nesta----------Silva ------ ma kakv real real nije prosao 5 godina dalje od knockout faze oni vec imaju prejeben kompleks |
|
|
|
|
|
|
#19550 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
a sta vi sad velite da mi smo najaci da niko nam nemoze nista ja nisam pesimist ja velim da ce biti tesko protiv reala ima otprlike oko dva meseci do dvoboj izmecu ac milan i real
za to vreme ce se vidi dali smo napredovali,mi smo za malo mozda jaci iz lani dobili smo sigurnu centralnu odbranu u Nesta i Silva Vratio se Rino flamini igra u prvi 11 ali smo zagubili KAKA (bice vrlo zanimlivo da se vidi opet KAKA na san siro ) |
|
|
|
|
|
#19551 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19552 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Steta sto nogomet nije apstraktna stvar pa ne možeš u mašti isključiti bekove. A naši bekovi su očajni i stoperima stvaraju probleme više nego protivnički napadači!
|
|
|
|
#19553 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
mislimo isto hahahahaha ![]() |
|
|
|
|
|
|
#19554 |
|
Registered User
![]() |
Ali ipak je nekakva sreca za nas milaniste ta realova obrana. Pa to je i na papiru uzas, a tek kad stupe na teren krece prava zabava. Svaka cast na napadu, kad i ako se uigraju bit ce strasni, ali ostaje otvoreno mogu li dati vise golova nego sto ramos i pepe mogu zajebat..
|
|
|
|
|
|
#19555 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
|
|
|
#19556 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
ma ovde pola ljudi nema pojma od fudbala, pa bolje igrati s Marekom, i Zambrottom koji zajedno igraju 2 ili 3 godine ili osovina Pirlo, Gato , Ambro, Nesta koja igra 7 godina i kada su u formi malo ko moze pardona odbiti, kamo li Reala koji ima svega 4 tekme protiv 4 ligasa, ROzemborga , ili devastirane Borusije.......samo da nas postede ozljede
vidjet ce te pravi milan, mene vise brine napad kako ce funkcionrati nego odbrana, u napadu smo po meni deficitni tj veznoj liniji tj, njenom ofanzivnom djelu ![]() |
|
|
|
|
|
#19557 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Cekaj malo, nije ovdje samo prica o Milan - Real? A gdje su ostali? Sta to, Marseile onako bio drugi u Francuskoj, i sad ce se naravno oprostiti od Ch. League? Eto, u Francuskoj samo Lyon i Bordoux valjaju. Aha malo morgen!
Pa nije to neka balkanska ekipa koja dodje tako daleko i kaze: eto dosta za ovu godinu. Sto smo uradili uradili smo. "Strucnjaci" ovdje se ne gleda samo kako ce zavrsiti tekma Real - Milan i Milan - Real, vec kako ce igrat protiv ostalih Evo datumi: 15 Settembre: Olympique Marsiglia-Milan; 30 Settembre: Milan-Zurigo; 21 Ottobre: Real Madrid-Milan; 03 Novembre: Milan-Real Madrid; 25 Novembre: Milan-Olympique Marsiglia; 8 Dicembre: Zurigo-Milan. Prva u Marseiu, pokusat iznenadit i izvuc 3 boda. Poslije toga ce Marseilu gorit pod nogama tako da nece dopustiti Realu da im uzme bodove. Prva protiv Reala se igra tamo. Sta to znaci? ZAtvoris se, ako izgubis jebiga, ako uzmes bod super. Jer druga je kod nas. Sumnjam da ce Kaka htijet igrat, mozda i bude dobio dva zuta samo da ne igra. Ipak nije on supak ko Ronaldo da ljubi grb Reala, vec je pred svima njima izjavio da voli Milan i da je taj klub ucinio sve za njega. Al ne bitno to, vazno je da je druga kod nas. A onda uzivanje: dolaziti Marsei na megdan, i ides u Zürich po 3 boda, a Realu dolazi Zürich pa ide u zadnjoj tekmi u Marsei. I sta vi mislite da ce Marsei rec: haj vi nas pobjedite nas ne zanima to drugo mjesto. A ako izgubimo necemo ici ni u kup uefa, sta fali. De ba malo pogledaj te plan i program. Jest Real jak i sve, al nama leze datumi, i jaca nam je odbrana od njihove, a i mi imamo Dinha i brzog Pata. Ne zelim da nas dizem medju zvijezde, ali mozemo proci u osmine. A ako budemo znali, mozemo iskoristiti okolnosti i biti prvi. I pustit Reala da se mora patit u Marsei za prolazak dalje Al haj jebes to, meni je vazna subota Jes vidio kod merde ne igra Sneijder, a kod nas Pato i Boriello u napadu? Boriello izjavljuje da je potpuno spreman i da jedva ceka tekmu, svidja mi se taj mentalitet, al zar nam nije bolje gurnut Huntelaara sa Patom naprijed? Sta vi mislite? p.s. Mogao je reci Gourcouf ne Bordoux, nije bila nikakva prica sa Leom, vec mu je Galliani rekao: mi hocemo tih 15 miliona (treba isplatit transfer Tiaga), a ako ostanes kod nas neces dobiti novi ugovor. Znaci, ili predji kod nas al postuj sadasnji ugovor, ili idi tamo a nama 15 miliona. Bila je politika novca i nikakva politika dali ce on igrat ili ne. Last edited by ensar7; 28-08-2009 at 07:21. |
|
|
|
|
|
#19558 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Ljudi sto vise nema one igre prediktovanja rezultata svakog kola?? Jel to nekom mrsko vodit evidenciju il je bilo nekih carki? :Pp nesto se ne sjecam kad je to prestalo, al cini mi se da nije bilo prosle sezone
![]() |
|
|
|
|
|
#19559 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Geof je moj čoek