![]() |
|
|
#19561 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Mislim da Huntelar nemoze jos u prvih 11...Trebace njemu i 2 mjeseca da se uklopi...Treba nam biti jasno da je on u zadnjih 9 mjeseci vrlo malo tako dok uhvati formu Borielo,pa i Pipo imaju prednost,barem po meni...
Forza Milan...I ako Bog da 1-0 za nas...Roniiiii....
|
|
|
#19562 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Nesta chitawu sezonu tako loptu nije.Pa ga eo..
|
|
|
|
|
|
#19563 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ali tko ce zbrajati rezultate i praviti tablice? Ja to ne stignem sada u 9mj. Ima li dobrovoljaca?
|
|
|
|
#19564 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
super, evo viudez i cardacio pusteni iz kluba kako citam, super sve bolje od boljeg, mogli su pustit i pata, sta fali sto je mlad i perspektivan.
|
|
|
|
|
|
#19565 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Evo upravo sam to procitao. Rjesen ugovor sa njima.
Al cekaj, tu dovicu je doveo Fonseca, a niko u klubu ih nije vidio kako igraju prije dolaska u Milan. Dalje, bili su u Milanu, trenirali su, i nijednom nisu bili upotrebljeni. Leo ih je vidio kako igraju sad u julu i augustu, pa ako i njemu nisu zapali za oko... I kao trece, ni jedan klub u Italiji ih nije htio posudit. E pa izgleda da stvarno nemaju pojma s loptom. (Al ima njih vise u omladinskom timu Milana, narocito Digao i mali od Ancelottia) |
|
|
|
|
|
#19566 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19567 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Dobri su to igraci, ali nazalost nemamo strpljenja za mladje igrace to je i dalje problem. Cardacio je cak i ulazio nekoliko puta prosle sezone i nije uopste bio los, po meni nista slabiji od ambrosinija ili gatusa. A i te posudbe nisu nikakvo rjesenje, bojim se da cemo i malog Paloschia izgubit tako. Steta jer je to igrac koji je proso sve milanove selekcije i ono sto pokazuje trenutno dokazuje da ce bit izuzetan golgeter...
A ljudi hocel ko vodit evidenciju, pravit tabelu? Nije valjda da nema dobrovoljaca? |
|
|
|
|
|
#19568 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19569 |
|
Registered User
![]() |
Može li ovako: Svaki tjedan jedna osoba zbroji bodove i tamo negdje sredinom tjedna ( ako nam je sljedeća utakmica vikendom ) ili ( ako je u srijedu ) dan prije nove tekme stavi rezultate i novu tablicu na forum. Nije to tako teško. Evo ja cu za ovo kolo! Pa bih molio da se odmah sada netk prijavi za sljedeće! Svi koji sudjeluju su obavezni sudjelovati i u pravljenju tablica, ići ćemo u krug. Podjela odgovornosti
Ima nas dosta: Geoff, m.mostar, rinnogattuso, sale, uvijek_rossoner, davie boy....samo da nabrojim par ljudi koji bi se mogli odmah uključiti.Slažete li se??? Kako se to bodovalo? 10 bodova pogodak tipa, 10 za točan rezultat, 5 za svakog strijelca... Pradlažem da bude tako jer se starih pravila ne sjećam Pr. Milan - Inter 2:1 ( Pato, Boriello, Eto'o ) - moj tip Rez: Milan - Inter 1:0 ( Pato ) - večeras ( stvarnost! ), hahaha. Za ovu prognozu biste dobili 15 bodova ( 10 za točan tip, 5 za gol Pata ). --------------------------------------------------------------------------MOŽEMO LI POČETI??? Moja prognoza za večeras: Milan - Inter 1:1 ( Ronaldinho, Militto ) -----------------------------------------------
Last edited by mrki; 29-08-2009 at 04:57. |
|
|
|
|
|
#19570 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
uključujem se i ja u ove prognoze Milan - Inter 3:1 (Flamini, Pato, Dinho; Eto'o)
|
|
|
|
#19571 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Milan - Inter 4:0 ( Pato x3, Dinho )
|
|
|
|
|
|
#19572 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
ukljucujem se takodjer, al ja cu tip staviti oko 17:00 da vidim taktike i ostalo.
Al zasad stoji: 1:1 (Boriello, Eto'o) |
|
|
|
|
|
#19573 |
|
Registered User
![]() |
Senna-cro onda ti radiš za sljedeću utakmicu tablice i to. ok? Prvi si postao poslije mene
![]()
|
|
|
|
#19574 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Milan - Inter 2 - 0 (Huntelar x2)
da se probam i ja, prvi mi je put
|
|
|
|
#19575 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Quote:
I Mrki druze, mislim da je puno teze pogodit tacan rezultat nego tip?? Treba makar 15 bodova za tacan rezultat? |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|