![]() |
|
|
#19606 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
i nakon ove utakmice ce silvio reci da imamo najbolje igrace na svijetu.......sve sami sampioni
|
|
|
|
|
|
#19607 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ali najgore u svemu ronaldinjo se i dalje sestka ko na modnoj pisti da je, a ne na jebenoj utakmici.
|
|
|
|
|
|
#19608 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Jankulovski isključivi krivac za sva 3 gola,nema ga uopće,a ono čega sam se bojao se obistinilo,Snaider!!!Odličan igrač kojeg mi nismo htijeli kupit,pa ga uzeo Inter(Kao i sa ibRAHIMOVIĆEM) JE ODLUČUJUĆI IGRAČ OVIH LUZERA i točno ono što im je falilo!
Bravo Galiani i Silvio,nije bed,do4.-5. mjesta ćemo doći,ali više bez pojačanja bojim se.... |
|
|
|
|
|
#19609 |
|
Registered User
![]() |
Ja ipak mislim da je za sve ovo kriv anceloti.
|
|
|
|
|
|
#19610 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
sad sve ulazi.....
|
|
|
|
|
|
#19611 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
WOOOOOOOW
68' minut navijaci vec napustaju utakmicu. Svaka cast Silvio. E bas si uspio ove sezone. Ovo je najveca blamaza Milana u zadnji 10 godina. Neka neka. Samo se pitam kako ce te izac veceras i sutra vani i pravdat ovaj rezultat, gospodo GAlliani i Silvio. Svaka vam cast |
|
|
|
|
|
#19612 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19613 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ali nam guzove oderaše u p m
|
|
|
#19614 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Gospodine Berslusconi i Galliani,uljepsali ste mi dan,neizmjerno Vam hvala!
|
|
|
|
|
|
#19615 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19616 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
Jos jednom se pokazalo... Ronaldinho je ispricana prica,on moze igrati protiv Siene,jer je odbrana Siene smjesna i spora kao i on.... Stoperi su nam odigrali odlicno,bez greske napadaci Intera nisu dali ni jedan go jer su dobro cuvani... Bokovi smjesni u najmanju ruku...Ne samo Janku,nego i Zambrota koji je davno ispuhoo... VEZA JE IZGUBILA UTAKMICU SA BOKOVIMA ZAJEDNO.... Rino ocajan...Kriv je za poraz uz Jankua najvise,glup je ba,nije htjeo da izadje odma nakon povrede,nego mu Eto pobjegne zato sto je on povrjedjen i pravi penal,tek poslije trazi izmjenu... Flamini,ako pogledate kod prvog gola da je pustio Motu i ovaj daje go..I kod treceg pasivno gleda sta se desava.... Pirlo Nista kakvi su ostali on je dobar.. za Ronia sam vec rekao... Borielo nista,los bez ijedne lopte Pato mozda i najbolji,ali se puno izvlaci uz liniju... Storari je branio sve sto je mogao.... Sedorf je pokazao da je i ovakav bolji od Dinha 5 puta... Ambro nista nije mogao popravit,vec je bilo kasno... Huntelar nekako trom,strasljiv...Neznam Da Bogda,skeptican sam... I jos smo dobro prosli,mogao se stici onaj rekord od 6-0... Znaci ako nedovedemo dobrog veznog,ali dobrog bas,mozda Van Der Vart... I Bocnog barem jednog necemo proci grupu L.P.,niti ce mo se kvalifikovati sljedece godine... ![]()
|
|
|
|
#19617 |
|
Registered User
![]() |
Trebati će nama još dosta vremena da se uigramo. Golovi dosta naivni, već je dosta rečeno ali valja ići dalje. Ovo puno boli, ali je ovo ipak samo jedna utakmica. Nemamo igrača koji mijenja ritam, Ronaldinho jeste majstor ali i njega kao i Jankulovskog, Zambrotu, Pirla izdaje snaga. Gatuso nije kriv, on je borac koji gine. Većinom nam se to isplatilo, večeras nije. Ono što je vrlo bitno jeste psihološka priprema za utakmicu, naša je bila loša. Puno nervoze, verbalnih ispada uglavnom bez razloga uglavnom pokazuju nemoć.
Svi možemo biti junaci poslije bitke, ali je kasno. O "đubradima" Ćelavcu i Silviu ne želim trošiti riječi. Nadamo se pojačanjima "pravim" a ne nekim polovcima. Van der Vart i Rafinja kao prva pomoć. Treba reći i da je vakat da Abate dobije priliku!!!! Last edited by profa; 29-08-2009 at 16:02. |
|
|
|
|
|
#19618 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
ALBERTO 6 - 0 nije najveca pobjeda Intera,nego 8-1.provjeri.
Glupo mi je komentirati ekipu koja izgubi 4-0 a pri tome ima jedan poluopasan sut u 1h30min igre,ali ne samo to ,ovakva ce biti svaka druga tekma Milana ,patnja do bola.Jer danasnji Milan je prosjecna ekipica sa neadekvatnim igracima koje inzistira Seria A ili Lp Igraci nisu krivi sto ne znaju nego vodstvo kluba koje je postavilo te igrace na teren.Iskreno,meni je drago da se ovo dogadja jer ovakve stvari moraju nesto pozitivno promjeniti,kad=tad,al strpljiv sam docekat cu i to.Kada kopilad iz uprave pocne logicno razmisljati ili kad odu sa svojih zaljepljenih stolica. p.s. PROFA ,slazem se za Gatusovu borbenost i shvacam opasku oko Jankua,Zambrote,Pirla,ali svakako,deckima,prvensteveno fali jednaa stvar koju duze vrijeme ne posjeduju a to je JEBENI MOZAK! Svakako,igraci su i razumijem da im je pretesko nekad sve to pohvatati,valjaa trcat i kontat u isto vrijeme jos zato dobijati tolike novce ,a da ti pritom mozdane vijuge (ako su ih ikad imali) ostanu uredu.Zaista se izlazu velikom psihickom i fizickom naporu.Zalim ih.Jer nogomet je jebeno teska IGRA! Naglasavam IGRU jer taj pojam za danasnji nogomet je kvantna fizika,bas zbog debeloguzaca poput Silvia,Abramovica itd. Danasnji nogomet je posao i zato mi se gadi(cast pojedincima). Samo cu dati opasku kako je Silvio kukao zbog enormnih kolicina novca oko danasnjih transfera,pazi ti gospdina,kad je on bio BOSS kad se imalo i troslio onda je ok,kad ti dodje DJEK iz Arabije i rokne ti bianco cek onda nije ok.Ehh gosp.Silvio...poso je dobar,a para laka...... Last edited by DavieBoy; 29-08-2009 at 16:17. |
|
|
|
|
|
#19619 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Anceloti ili Leonardo aaaa gospodo Carlito-mrsci....eto vam novi trener !!! Milan igra napadački....sranje u koloru !!!!
FORZA MILAN
|
|
|
|
#19620 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Do prvog gola Intera ( a svi znamo ko je kriv ) Milan nije lose stojao na terenu vrsilu su pritisak na igrace Intera i imali par dobri sansi...evo bas sad sam odgledo reprizu vrlo dobro trce svi cak i Pirlo TRCI JEBOTE...Medjutim poslje prvog gola kad je pukla odbrana odnosno gospodin Ceh nije izrotiro u preuzimanju ...i onda nevjerovatno kako sve pada...U zadnjih par god ovo sto sam danas gledo ova ekipa je najgora sto se tice psihicke spreme to najvise zamjeram Leu...Ronaldinhu ako ne prodje prvi pas sve je gotovo propo svijet samo se buni sudiji prica neke faule traze...pogledajte ga protiv Siene nevjerovatno u 7 dana kao drugi covjek (znam ja da ga jaci igraci cuvaju ali to je bi njemu posticaj trebo biti jebg) Gattuso ono nikad nebi napravio ne znam ni sam sta mu je jer onako se kapiten ne ponasa i ostavlja igrace na cjedilu...i onda Pirlo jednostavno stane istina ni bekovi ne trce u napadu ne otvaraju ali on je jednostavno prestatican....
Thigao je veceras imo najvise posla mora pokrivat ledja onom glupanu Jankulovskom i pazit na svog igraca....meni je najcudnije bilo kad je izvadio Flaminija jednostavno nisam taj potez nikako skonto ...Jer mozemo mi imat dva stopera najbolja na svijetu...ako oni nemaju pomoc bekova i veznog reda nema nista od tog, samo kolko su puta danas morali izaci i kolko su interovi igraci bili slobodni da sutaju pa udje i onaj sut jedan...Jednostavno ovako nepotpuna ekipa i vrlo vrlo losa psihicki ne moze puno trazit, igrace na momente i to je to...jebg a i gospodin Predsjednik je napustio utakmicu svaka mu cast pravi primjer svima....MRKI ZAMOLIO BI TE DA STAVIS ONAJ VIDEO DOLASKA KAKE U MILAN NAKON TRANSFERA I STO SAM JA BRUJIO CITAVO LJETO JEBO LI IM SVAKI EURO STO SU DOBILI OD PRODAJE KAKE....
|
| Tags |
| balkan |
|
|