![]() |
|
|
#19621 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
sto se tice lea, on nije nista kriv, nemate ga sta krivit, on je trazio beka nije ga dobio ai ovako sve je super izgledalo dok se Rino nije povrijedio, napadali smo bilo smo bolji, samim tim sto je cijelu sedmicu Belruskoni ponavljo jedno, a Leo uradio drugo pokazao je da on ipak nece biti marioneta kao Carlito sto je bio.
|
|
|
|
|
|
#19622 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Ali ipak karlo je kriv za sve - bar tako kaze Abijati. |
|
|
|
|
|
|
#19623 | |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19624 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
E pa znas sta lave: draze mi je izgubit 4:0 od Intera, nego gubit kod kuce tekme od Reggine, Perugie, Bologne, Parme i ostali seljacki klubova, kojih nema nigdje u evropi. LEonardo nije nista kriv za ovo veceras, vec TVOJ ANCELOTTI koji je produzavao ugovor ovom Seedorfu, Jankulovskom, Pirlu. A da je tako znao, sto si ne odvede ovog Seedorfa u Chelsea? De ba, Carlo je bio obicni kreten na kormilu, kojeg se nista nije pitalo. Da nije bilo Gattusa, Kake, Pirla i ostali tadasnji zvijezdica kao Seedorf, malo sutra bi on osvojio Ligu Sampiona.
Drago mi je da smo izgubili, jer zelim da cujem gospodu iz fotelja sta ima sad rec za: tim sampiona! I novinari nebi trebali dopustit da ih onaj lazov Galliani i onaj NE-fudbaler Berlusconi, vuku za nos i prave ih budale. Vec trebaju fino ih napast i natjerat da kazu u cemu je stvar. SRAMOTA je ovo veceras. I ne dirajte Leonarda... ako vam je do Ancelottia, eto vam onda Chelsea pa za njih navijajte |
|
|
|
|
|
#19625 | |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19626 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Deshawa se to swakom..Jankulowskog nidje.Gatuzo je isto zajebao stwar..Nzm zashto sad swi pljujete MILAN.Da je dobio drugu bi prichu prichali.Malo weci kiks,ali chitawa sezona je pred nama
![]() |
|
|
|
|
|
#19627 |
|
Registered User
![]() |
Pa moji Milanezi....jebemu mater iskreno sam se nadao pobjedi Milana u ovoj utakmici....pa jebena govna vas pojedose na terenu...sta se događa....koji je kurac vise....
Evo ja navijam za Juve ali kad dodju dani da mi nemamo snage za scudetto uvijek se ponadam da Milan moze biti ispred onog sugavon šintera... Nemozete ovako...mora se ukagat u nove igrace... |
|
|
|
|
|
#19628 |
|
Registered User
![]() |
[quote=deejaysale;548110]Odmah sve potpisujem + samo dA dodam @kakabanji za to što se stalno hvata mojeg topica o razgovoru s Abbiatijem,da si malo paažljiviji pročitao bi taj moj topic cijeli i temeljito,a ne kako ti odgovara jer je on u tom razgovoru rekao da je i Belusconi kriv koliko i Carlo!A s druge kao sto sam rekao i ja vise volim od Intera gubit 4 :0,ali Sienu i slične dobivat na normalan način,a ne sa legendarnom izmjenom u 65. min!I uopće ne razumijem šta se hvataš Ancelottija više,ovo je ako nisi shvatio forum navijača MILAN-a ,a ne Leonarda,i pogotovo ne više NJEGA koji je je u Londonu!Najbolje da je ostao do smrti trener Milan-a!!!![/QUOTE
1.Ja sam navijac Milana 2. Drugo meni je Celzi bio simpatican dok je Murinjo bio tamo 3. Mi smo Sienu prosle godine donili 5:1 tamo a da li cemo slicne dobijati to je veliko pitanje 4. Vecerasnja utakmica je postavljena seljacki. Znaci hajmo mi kao napadati pa sta bude. E jebiga ja navijam za Milan ( i volim fudbal ) iz razloga sto se je kod Milanovih trenera uvijek znaloo sta i zbog cega to rade ( kod Karla se je to moglo i vidjeti - sad sto neki to ne vide to nije moj problem) 5. E Karla se hvatam sto je bio nas igrac i donedavno i nas trener a vi ste citavo vrijeme po njemu pljuvali 6. Karla smatram zajeno sa Kapelom, Murinjom i Prandelijem najboljim trenerom na svijetu. 7. Nadam se da ce Leo podnijeti veceras ostavku jer ovakav nered u ekipi nisam odavno vidi a mogao bi i da pokaze da nije marioneta pa fino kaze Niste mi doveli igrace koje sam htio i zato cao djaci. 7. Nisam imao ikakve zle namjere prema tebi ali mi je onaj navodni razgovor sa Abijatijem digao tlak. Pa ko je abijati da prica takve gluposti o Karlu (ne znam datum ali mi se cini da je u tom trenutku jos uvijek bio nas trener) Pozdrav |
|
|
|
|
|
#19629 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Eto Silvio je nakon utakmice posjetio igrace u svlacionici i rekao im "da ne gube hrabrost i da moraju nastavit vjerovat u svoje mogucnosti" ili u prevodu ja ne trosim vise ni eura na ekipu, a vi kako znate i kolko umijete igrajte... Znaci sve po starom, covjek je posenilio i ne zna sta prica, ovi nas razmontirase a on i dalje vjeruje da ova ekipa moze nesto uradit.
A vidim svi smo pogodili rezultat :P heheheh |
|
|
|
|
|
#19630 |
|
Registered User
![]() |
Utichu godine na njega
![]() |
|
|
|
|
|
#19631 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
Quote:
![]() ![]() tako je brate !!! potpisujem ! ![]()
|
|
|
|
|
#19632 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
ono što bih ja izmijenio kod trenutne postave je :
Flamini-Nesta-Silva-Zambrota ...........Ambrossini............. Abate------Pirlo-----Ronaldinho ------Pato......................... ---------------Inzaghi.......... ako ništa, ovim je koliko toliko stalo do Milana...bar su trčali u ovih nekoliko tekmi što sam ja gledao, ispravite ako se varam !!! P.S. Ronie malo dole, da vidi kako je uzeti loptu...više će je cijenit i bolje dodavati naprijed, a ne svi dodaju njemu..on je proslijedi, pa prošlo prošlo, ne prođe-ništa nikome ( fataj suca za ruku )... tako je Kaka igrao...ode sam po loptu i doda je (ako su debili u napadu, onda on sam ošuta i to je to ) Pozzzz
Last edited by Senahid1; 29-08-2009 at 18:29. |
|
|
|
|
|
#19633 |
|
Registered User
![]() |
Flamini-Nesta-Silva-Zambrota
Abate------Pirlo-----Ronaldinjo Pato.....Inzagi....huntelar. Nisu htjeli ni Robena,ni snajdera.Nego kupishe Huntelara... Last edited by MilaneloCG; 29-08-2009 at 18:39. |
|
|
|
|
|
#19634 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#19635 |
|
Registered User
![]() |
Nemam se namjeru raspravljat s tobom, jer mi nisi mentalno dorasto. Mozes jos veceras iznosit svoje frustracije na ovom forumu, sutra ce te ionako skinut... Ne brini, garantujem ti to, nisi ti prvi debil koji je ovdje zaluto :P Eto adio!
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|