AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 29-08-2009, 17:00   #19621

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
Anceloti ili Leonardo aaaa gospodo Carlito-mrsci....eto vam novi trener !!! Milan igra napadački....sranje u koloru !!!!

FORZA MILAN
sto se tice lea, on nije nista kriv, nemate ga sta krivit, on je trazio beka nije ga dobio ai ovako sve je super izgledalo dok se Rino nije povrijedio, napadali smo bilo smo bolji, samim tim sto je cijelu sedmicu Belruskoni ponavljo jedno, a Leo uradio drugo pokazao je da on ipak nece biti marioneta kao Carlito sto je bio.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:18   #19622

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
sto se tice lea, on nije nista kriv, nemate ga sta krivit, on je trazio beka nije ga dobio ai ovako sve je super izgledalo dok se Rino nije povrijedio, napadali smo bilo smo bolji, samim tim sto je cijelu sedmicu Belruskoni ponavljo jedno, a Leo uradio drugo pokazao je da on ipak nece biti marioneta kao Carlito sto je bio.
Carlito je jedno 5 godina trazio igrace i nista nije dobijao. Karlito je zadnju Ligu prvaka osvojia tako da je igrao sa jednim spicom iako je Berlusconi trubio da Milan treba da igra sa dva napadaca. Ma i da je citavo vrijeme bio marioneta jos nije nijednom uspio od Intera izgubiti 4:0 ( cak se ne sjecam da smo izgubili vise od jednog gola razlike. Prosle godine sa skoro istom ekipom - bez Kake, bez T. Silve, bez Neste bez Gatuza izgubio je 2:1 - i to znas na kakav nacin - penal na Pipu+ u 90 je Cezar skinuo Pipu loptu palcem lijeve noge.)
Ali ipak karlo je kriv za sve - bar tako kaze Abijati.
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:24   #19623

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post
Carlito je jedno 5 godina trazio igrace i nista nije dobijao. Karlito je zadnju Ligu prvaka osvojia tako da je igrao sa jednim spicom iako je Berlusconi trubio da Milan treba da igra sa dva napadaca. Ma i da je citavo vrijeme bio marioneta jos nije nijednom uspio od Intera izgubiti 4:0 ( cak se ne sjecam da smo izgubili vise od jednog gola razlike. Prosle godine sa skoro istom ekipom - bez Kake, bez T. Silve, bez Neste bez Gatuza izgubio je 2:1 - i to znas na kakav nacin - penal na Pipu+ u 90 je Cezar skinuo Pipu loptu palcem lijeve noge.)
Ali ipak karlo je kriv za sve - bar tako kaze Abijati.
Ma glupo je sad optuzivat i govorit ko je kriv Leo ili Carlo....Carlo je sve osvoji sa Milanom ali u zadnji par god vise nije bilo to to i moro je otic a Leo je imo tek dvije sluzbene utakmice i na njegovu nesrecu desila se ova veceras ovako na pocetku...samo je bitno da skonta sta nevalja jebg...ali s tobom se u jednom slazem carlo je psihicki znao potkovat ekipu ovo kod Lea zasad je katastrofa zbog te psihe su i pukli veceras ovako

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:26   #19624

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
E pa znas sta lave: draze mi je izgubit 4:0 od Intera, nego gubit kod kuce tekme od Reggine, Perugie, Bologne, Parme i ostali seljacki klubova, kojih nema nigdje u evropi. LEonardo nije nista kriv za ovo veceras, vec TVOJ ANCELOTTI koji je produzavao ugovor ovom Seedorfu, Jankulovskom, Pirlu. A da je tako znao, sto si ne odvede ovog Seedorfa u Chelsea? De ba, Carlo je bio obicni kreten na kormilu, kojeg se nista nije pitalo. Da nije bilo Gattusa, Kake, Pirla i ostali tadasnji zvijezdica kao Seedorf, malo sutra bi on osvojio Ligu Sampiona.
Drago mi je da smo izgubili, jer zelim da cujem gospodu iz fotelja sta ima sad rec za: tim sampiona!
I novinari nebi trebali dopustit da ih onaj lazov Galliani i onaj NE-fudbaler Berlusconi, vuku za nos i prave ih budale. Vec trebaju fino ih napast i natjerat da kazu u cemu je stvar.
SRAMOTA je ovo veceras. I ne dirajte Leonarda... ako vam je do Ancelottia, eto vam onda Chelsea pa za njih navijajte
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:34   #19625

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by ensar7 View Post
E pa znas sta lave: draze mi je izgubit 4:0 od Intera, nego gubit kod kuce tekme od Reggine, Perugie, Bologne, Parme i ostali seljacki klubova, kojih nema nigdje u evropi. LEonardo nije nista kriv za ovo veceras, vec TVOJ ANCELOTTI koji je produzavao ugovor ovom Seedorfu, Jankulovskom, Pirlu. A da je tako znao, sto si ne odvede ovog Seedorfa u Chelsea? De ba, Carlo je bio obicni kreten na kormilu, kojeg se nista nije pitalo. Da nije bilo Gattusa, Kake, Pirla i ostali tadasnji zvijezdica kao Seedorf, malo sutra bi on osvojio Ligu Sampiona.
Drago mi je da smo izgubili, jer zelim da cujem gospodu iz fotelja sta ima sad rec za: tim sampiona!
I novinari nebi trebali dopustit da ih onaj lazov Galliani i onaj NE-fudbaler Berlusconi, vuku za nos i prave ih budale. Vec trebaju fino ih napast i natjerat da kazu u cemu je stvar.
SRAMOTA je ovo veceras. I ne dirajte Leonarda... ako vam je do Ancelottia, eto vam onda Chelsea pa za njih navijajte
Odmah sve potpisujem + samo dA dodam @kakabanji za to što se stalno hvata mojeg topica o razgovoru s Abbiatijem,da si malo paažljiviji pročitao bi taj moj topic cijeli i temeljito,a ne kako ti odgovara jer je on u tom razgovoru rekao da je i Belusconi kriv koliko i Carlo!A s druge kao sto sam rekao i ja vise volim od Intera gubit 4 :0,ali Sienu i slične dobivat na normalan način,a ne sa legendarnom izmjenom u 65. min!I uopće ne razumijem šta se hvataš Ancelottija više,ovo je ako nisi shvatio forum navijača MILAN-a ,a ne Leonarda,i pogotovo ne više NJEGA koji je je u Londonu!Najbolje da je ostao do smrti trener Milan-a!!!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:55   #19626

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Deshawa se to swakom..Jankulowskog nidje.Gatuzo je isto zajebao stwar..Nzm zashto sad swi pljujete MILAN.Da je dobio drugu bi prichu prichali.Malo weci kiks,ali chitawa sezona je pred nama
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 17:58   #19627

Goca

Registered User

Goca is on a distinguished road
Pa moji Milanezi....jebemu mater iskreno sam se nadao pobjedi Milana u ovoj utakmici....pa jebena govna vas pojedose na terenu...sta se događa....koji je kurac vise....

Evo ja navijam za Juve ali kad dodju dani da mi nemamo snage za scudetto uvijek se ponadam da Milan moze biti ispred onog sugavon šintera...

Nemozete ovako...mora se ukagat u nove igrace...
Goca is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 18:00   #19628

kakabanja

Registered User

kakabanja is on a distinguished road
[quote=deejaysale;548110]Odmah sve potpisujem + samo dA dodam @kakabanji za to što se stalno hvata mojeg topica o razgovoru s Abbiatijem,da si malo paažljiviji pročitao bi taj moj topic cijeli i temeljito,a ne kako ti odgovara jer je on u tom razgovoru rekao da je i Belusconi kriv koliko i Carlo!A s druge kao sto sam rekao i ja vise volim od Intera gubit 4 :0,ali Sienu i slične dobivat na normalan način,a ne sa legendarnom izmjenom u 65. min!I uopće ne razumijem šta se hvataš Ancelottija više,ovo je ako nisi shvatio forum navijača MILAN-a ,a ne Leonarda,i pogotovo ne više NJEGA koji je je u Londonu!Najbolje da je ostao do smrti trener Milan-a!!!![/QUOTE
1.Ja sam navijac Milana
2. Drugo meni je Celzi bio simpatican dok je Murinjo bio tamo
3. Mi smo Sienu prosle godine donili 5:1 tamo a da li cemo slicne dobijati to je veliko pitanje
4. Vecerasnja utakmica je postavljena seljacki. Znaci hajmo mi kao napadati pa sta bude. E jebiga ja navijam za Milan ( i volim fudbal ) iz razloga sto se je kod Milanovih trenera uvijek znaloo sta i zbog cega to rade ( kod Karla se je to moglo i vidjeti - sad sto neki to ne vide to nije moj problem)
5. E Karla se hvatam sto je bio nas igrac i donedavno i nas trener a vi ste citavo vrijeme po njemu pljuvali
6. Karla smatram zajeno sa Kapelom, Murinjom i Prandelijem najboljim trenerom na svijetu.
7. Nadam se da ce Leo podnijeti veceras ostavku jer ovakav nered u ekipi nisam odavno vidi a mogao bi i da pokaze da nije marioneta pa fino kaze
Niste mi doveli igrace koje sam htio i zato cao djaci.

7. Nisam imao ikakve zle namjere prema tebi ali mi je onaj navodni razgovor sa Abijatijem digao tlak. Pa ko je abijati da prica takve gluposti o Karlu (ne znam datum ali mi se cini da je u tom trenutku jos uvijek bio nas trener)
Pozdrav
kakabanja is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 18:16   #19629

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Eto Silvio je nakon utakmice posjetio igrace u svlacionici i rekao im "da ne gube hrabrost i da moraju nastavit vjerovat u svoje mogucnosti" ili u prevodu ja ne trosim vise ni eura na ekipu, a vi kako znate i kolko umijete igrajte... Znaci sve po starom, covjek je posenilio i ne zna sta prica, ovi nas razmontirase a on i dalje vjeruje da ova ekipa moze nesto uradit.
A vidim svi smo pogodili rezultat :P heheheh
huss is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 18:18   #19630

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Utichu godine na njega
Old 29-08-2009, 18:22   #19631

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by kakabanja View Post

tako je brate !!! potpisujem !

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 18:26   #19632

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
ono što bih ja izmijenio kod trenutne postave je :

Flamini-Nesta-Silva-Zambrota

...........Ambrossini.............

Abate------Pirlo-----Ronaldinho
------Pato.........................
---------------Inzaghi..........

ako ništa, ovim je koliko toliko stalo do Milana...bar su trčali u ovih nekoliko tekmi što sam ja gledao, ispravite ako se varam !!!
P.S. Ronie malo dole, da vidi kako je uzeti loptu...više će je cijenit i bolje dodavati naprijed, a ne svi dodaju njemu..on je proslijedi, pa prošlo prošlo, ne prođe-ništa nikome ( fataj suca za ruku )...

tako je Kaka igrao...ode sam po loptu i doda je (ako su debili u napadu, onda on sam ošuta i to je to )

Pozzzz

Last edited by Senahid1; 29-08-2009 at 18:29.
Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 29-08-2009, 18:36   #19633

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Flamini-Nesta-Silva-Zambrota

Abate------Pirlo-----Ronaldinjo

Pato.....Inzagi....huntelar.

Nisu htjeli ni Robena,ni snajdera.Nego kupishe Huntelara...

Last edited by MilaneloCG; 29-08-2009 at 18:39.
Old 29-08-2009, 18:50   #19634

huss

Registered User

huss's Avatar

Quote:
Originally Posted by Goca View Post
Ma šta uostalom i ja pametujem...

TREBA VAS RAZVALIT KAD STE GOVNA!!!!!

Amauri -- Pirlo

Razvalice tebe moderator, ne brini :P
Old 29-08-2009, 18:58   #19635

huss

Registered User

huss's Avatar

Nemam se namjeru raspravljat s tobom, jer mi nisi mentalno dorasto. Mozes jos veceras iznosit svoje frustracije na ovom forumu, sutra ce te ionako skinut... Ne brini, garantujem ti to, nisi ti prvi debil koji je ovdje zaluto :P Eto adio!

Tags
balkan

Posting Rules