AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 30-08-2009, 07:30   #19651

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
Protutnjali su Interovi nogometaši protiv Milanovih u 4-0 pobjedi ostvarenoj u derbiju "della Madonnina" u sklopu 2. kola talijanske Serije A...

Predsjednik branitelja naslova Massimo Moratti bio je, jasno, zadovoljan učinjenim što je prokomentirao talijanskim medijima kazavši kako je utakmica bila “divna, a pobjeda njegove momčadi zaslužena”.

- Prvih 20 minuta morali smo se boriti, nakon čega smo izvrsno odigrali. Vidio sam sjajnog Milita, angažiranog Sneijdera, a o Eto'u uopće ne želim niti trošiti riječi. On je fenomen.

- I zbog još jedne stvari bih čestitao svojim nogometašima, zbog toga što su prestali nemilosrdno napadati u drugom poluvremenu - zaključio je Moratti sa smiješkom aludirajući na “milostivost” svojih nogometaša koji nisu željeli rezultatski razmontirati gradskog rivala. JADNA NAM MAJKA SVI SE SPRDAJU S NAMA
mugello is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 08:02   #19652

ShockeY

Registered User

ShockeY is on a distinguished road
nece bit nijednog transfera to svi znamo...eo Silvio kaze da mora ekipa da ostane mirna...pi
ShockeY is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 08:03   #19653

kiko

Registered User

kiko is on a distinguished road
poz svima.ja se javim jednom godisnje,heh,al citam svaki dan sta pisete.forum je super,covjek se cak i zabavi ovdje.sta rec za sinoc.dugo pratim nas klub,a ovo jako podsjeca na ono razdoblje poslije 95-96 godine.a svi znamo kak je tad bilo.sinoc jedino pato moze dobiti prolaznu ocjenu,i ja mu skidan kapu.on je se i nazad vracao i tukao s njima.e takvih nam treba 10,kao on.al necemo klonut duhom,bice bolje,mora!i da,ja se osobno zahvaljujem moratiju i igracima intera sto nas nisu nabusili 10-0,a mogli su,i zato im hvala sto su prestali napadati u drugom dijelu.zivili!
kiko is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 08:35   #19654

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Yoann Gourcuff View Post
Haha, zaostajemo 1 bod. Pa čovječe zaostajemo 1 bod jer je 2. kolo, sa ovakvom igrom, odnosno ne igrom jer mi ni ne igramo, oni se samo šetaju nakon 10. kola zostajat ćemo 10 bodova, nakon još par kola bit će 15 bodova razlike.

2. Nisu u 2 (slovima dva) mjeseca uspjeli dovesti nikoga jer Huntelaara ne smatram pojačanjem jer nema pojma, to će biti novi i još gori slučaj Gilardina, a sada da uspiju u 1 (slovima jedan) dan dovesti neko kvalitetno pojačanje.

3. I šta kada 'nagazimo' Livorno, onda će doći derbi sa Juvetusom gdje ćemo doživjet novu katstrofu gdje neće navijači odlaziti sa stadiona u 65. minuti nego neće nikako ni doći na stadion.

Ovaj Milan kakav je sinoć bio nema nikakvu budućnost, Leonardo ne zna uopće kako reagirati, može on 100 godina pričat i smišljat šta će sa Tasottijem, ali on ovome Milanu ne može pomoći.

Sinoć se dobro vidjelo da je Ronaldinho gotov, on jednostavno više u velikim utakmicama ne može ništa a i ne trudi ništa, Seedorf kakav je sada je za njega Bog i batina. Pirlovo je vrijeme prošlo, on ne može ni dodati niti jednu više točnu loptu, o bekovima se sve zna, Nesta mora puno raditi sa T. Silvom.

Ja se toplo nadam daće se ipak nešto dogoditi Milanu i da će stavri krenuti na bolje kada naš pedofil proda klub, a početak nove ere može biti ono bacanje kapetanske trake Gattusa koje mu nije trebalo, ali to je bio odraz nemoći i današnja slika ovoga Milana.

P.S. Berlusconi je sinoć mogao i uštediti, dresove uopće nije trbalo prati, nije se nitko ni oznojio.
imamo i nostradamusa ovdje na forumu.....u kladionicu sinko i na juve protiv nas stavi kucu........
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 08:39   #19655

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Rasturise nas ko bugarsku skupstinu!!!
Ovo sve vise podsjeca na period 96-2001!
Hvala B&G do jaja!!!
Ne moze pita od govana sto bi se reklo u narodu!!
Old 30-08-2009, 08:58   #19656

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Ja cekam slijedece dvije tekme, protiv normalni klubova. Jer, ako budemo dobijali ostale utakmice, i igrali protiv njih agresivno i napadat svih 90 minuta, pa onda me boli i briga sto cemo izgubiti od juventusa i intera. Meni je vazno da osvajamo bodove kod drugih ekipa. Jer ukupno imas 38 tekmi, 114 bodova, minus 12 od juventusa i intera, eto ti 102 boda sa ostalima. oduzmi 20 koje ces izgubit, i zavrsavas sezonu sa 82 boda
Ali, kao sto rekoh, cekam slijedece dvija tekme, pa cu tek onda moci rec dali je to nas domet. Jer jaci je bio Inter previse. Ama bas previse. Nema bekova, a i kad su naprijed bolje da nisu, jer nisam vidio ni jedan pametan pas od njih. I mogao bi vec jednom i Abate da zaigra. Sigurno nije losiji od ovih sadasnje 11-orke
Transfer? Ma kakav transfer. Sincici zatvorili dedi novcanik, nema vise trosenja para od FiniInvest na tvoje pizdarije. A ovaj senilan, pa vidi da ne moze vise pomoc klubu, al ga neda nikome, jer je on GAZDA. Znaci ostajemo sa istim sastavom, nece niko doci, nece niko otici (jer niko nece penzionere) tako da je sve na Leu i glavnim igracima da dignu momcad.
Lijepe rijeci sinoc Mourinha za Lea: Znam da je to bolna stvar, al Leo je dobar trener i sad treba da je sa svojim igracima, da im pomogne, da nastave radit i da sto prije predju preko ovoga.
Drugo, bravo Leonardo, kad je preuzeo cijelu krivicu radi crvenog kartona na sebe: Ja sam kriv. Roni je najavio da je povrijedjen a ja sam mu sugerirao da nastavi jos par minuta dok se Seedorf spremi.
Svaka cast, tako se skida pritisak sa igraca.
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 09:41   #19657

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
opet cu reci ono sto sam rekao prije par mjeseci: Milan je postao ono sto je Interss bio 90 godina, prosjecan klub!!!
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 10:03   #19658

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ono sinoć je bilo ponižavanje...
I kad je brod tonuo sve dublje nas PRESIDENTE napusta San Siro, kamera snima Galiania ali drugog nema jer ga boli neka stvar... Da barem proda klub bilo kome, jer ne sumnjam da bi ti dr ulagali i za godinu dana napravili jedan NOVI AC Milan...
Nama u ekipi trenutno valjaju 3 maximalno 4 igrača, ostalog se svega rijesiti ...

Ako Ronaldinho mora igrati neka igra u napadu sa Huntelarom a neka Pata stave iza njih da igra to je Kaka igrao... Nesto ovako bi ja probao jer pno sinoc neide definitivno...

.........................Abiati/Storari.................................
.....Flamini.......Nesta......T.Silva.........Zambro/Kaladze...
.............Abate...........Pirlo............Gattuso.................
.............................Pato..........................................
..................Huntelar............Ronaldinho/Inzaghi...........

Milsim da bi puno bolje bilo, jer Ronaldinho ne moze trcat i treba ga stavit u špicu da potezom rijesi ili ga na klupu od toga nesto...
Old 30-08-2009, 11:02   #19659

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Ono sinoć je bilo ponižavanje...
I kad je brod tonuo sve dublje nas PRESIDENTE napusta San Siro, kamera snima Galiania ali drugog nema jer ga boli neka stvar... Da barem proda klub bilo kome, jer ne sumnjam da bi ti dr ulagali i za godinu dana napravili jedan NOVI AC Milan...
Nama u ekipi trenutno valjaju 3 maximalno 4 igrača, ostalog se svega rijesiti ...

Ako Ronaldinho mora igrati neka igra u napadu sa Huntelarom a neka Pata stave iza njih da igra to je Kaka igrao... Nesto ovako bi ja probao jer pno sinoc neide definitivno...

.........................Abiati/Storari.................................
.....Flamini.......Nesta......T.Silva.........Zambro/Kaladze...
.............Abate...........Pirlo............Gattuso.................
.............................Pato..........................................
..................Huntelar............Ronaldinho/Inzaghi...........

Milsim da bi puno bolje bilo, jer Ronaldinho ne moze trcat i treba ga stavit u špicu da potezom rijesi ili ga na klupu od toga nesto...
sine pa djes Pata stavljati iz napadaca kada je on napadac
Old 30-08-2009, 12:26   #19660

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Bebo mala, ja sam napisao sta bi trebalo pokusat jer jedino on ima karakteristike Kake, dribling, brzinu i pregled igre, i zasto ne ga probat, a takodje bebo mala sam Pato je izjavio prije nekih 20-tak dana da voli igrat malo iza jednog klasicnog napadaca...

I GLAVNO : Pato nije nikad klasični napadač ni bio cak ni kad je doveden kod nas, nego ga je nevolja natjerala da igra kao jedini istureni sa Calovom kukavickom taktikom ... Ako nisi suvise mlad razumjet ces sta govorim jer ja sam Pata gledao i prije nego je dosao kod nas... Za mene su klasicni napadaci, Borielo,Inzaghi,Huntelar, a Pato, Dinho su ofanzivni ali ne klasicni špicevi...
Old 30-08-2009, 12:49   #19661

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
evo vidim da svi neke formacije postavljaju pa da i ja dam misljenje sta treba promijenit

.......................Abbiati.............................
....?............Nesta.......Silva.............?........
Abate...................?......................Flamini
...........................?................................
..............?.....................Pato..................

Ovi upitnici su pozicije na kojima imamo igrace koji igraju davno prevazidjen fudbal, a to je uzasno spora igra. Eh sad zasto ih je cak 5, to je zbog nase pametne uprave cija je politika transfera zadnjih 5 godina bila dovodjenje istrosenih igraca. Da se na vrijeme krenulo sa dovodjenjem mladjih igraca ili dalo vise sanse nekim momcima iz primavere sad ne bi dosli u situaciju da moramo mijenjat pola tima. Al et ko sto kaze stara poslovica "ko zna za sta je to dobro"
huss is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 15:21   #19662

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
A danas je i Juve dokazao koliko je "slab" kako neki ovdje kažu i koliko su samo obična ekipa. I to bez Camoranesia, Sissoka i Del Piera u prvih 11. Igraju odličan nogomet a Cannavaro je u odličnom stanju kao što sam i predvidio. Ovo je sezona SP-a, svi Azzuri ce biti 100% fit. Iaquinta rastura, a o Diegu i Amauriu necu niti trošiti riječi.

Dinho može svratiti do Torina da Diegu malo očisti kopačke i to.
Old 30-08-2009, 16:26   #19663

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
A danas je i Juve dokazao koliko je "slab" kako neki ovdje kažu i koliko su samo obična ekipa. I to bez Camoranesia, Sissoka i Del Piera u prvih 11. Igraju odličan nogomet a Cannavaro je u odličnom stanju kao što sam i predvidio. Ovo je sezona SP-a, svi Azzuri ce biti 100% fit. Iaquinta rastura, a o Diegu i Amauriu necu niti trošiti riječi.

Dinho može svratiti do Torina da Diegu malo očisti kopačke i to.
I jos kad dodas da je Paloschi vec zabio dva gola za Parmu...sve je super...ajde postavi onaj video dolaska Kake u Milan ponovo...da vide malo atmosferu i sta su uspjeli sjebat ona dvojica celavaca (berlu je presadio sebi kosu )

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 16:53   #19664

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by meskalin View Post
sine pa djes Pata stavljati iz napadaca kada je on napadac
Pato nije napadac, Patova prirodna pozicija je iza dva napadaca, sto je i sam izjavljivo ovog ljeta, da bi volio igrat na poziciji dje se najbolje osjeca a to je iza dva napadaca jer nema tjelesne predspozicije za napadaca, medutim Catlito je pokusvao od nejg da napravi apadaca.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 30-08-2009, 17:25   #19665

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Quote:
Originally Posted by Rosson3r View Post
Pato nije napadac, Patova prirodna pozicija je iza dva napadaca, sto je i sam izjavljivo ovog ljeta, da bi volio igrat na poziciji dje se najbolje osjeca a to je iza dva napadaca jer nema tjelesne predspozicije za napadaca, medutim Catlito je pokusvao od nejg da napravi apadaca.
ma jesi ti dobar de nemoj gluposti govoriti!!! Snider,Rui Costa, Gerrard, nekada je i Kaka to bio 10 tj koji igra iza 2 napdaca gdje moras imati odlicnan pass i udarac, dok je u Pata pas kriminalan lik je jebeno krilo ili polu-spic, ali nikako ne moze igrati iza 2 napadaca !!

Tags
balkan

Posting Rules