![]() |
|
|
#19681 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Zavrsen mercato. U zadnjim trenucima smo posudili Digao Leccu, i Willy Aubemeyang ide u Belgiju sa opcijom da ga klub moze kupit.
Kupljen niko, znaci ostajemo sa nasim "SAMPIONSKIM TIMOM" kako ga voli zvat nas hvaljeni i najdrazi il Presidente Silvio Berlusconi ![]() |
|
|
|
|
|
#19682 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Fino Bogami...
|
|
|
#19683 |
|
Registered User
![]() |
ja ipak mislim da Carlo nije bas tolika marioneta bio...i da je vidio da nema leba od Ronaldinja i zato je grijao klupu i ulazio po malo..to je najvise sto on moze da odigra...mislim da je otisao u Chelsea jer nije trpio vise ovakvu upravu gadnu koja oce da trener bude marioneta i eto u celziu pravi rezultate...kladim se da ce osvojit CH jedino sto mozemo da se nadamo da cemo dobijat male timove a od jacih i neka gubimo...u CH eto mozda se nadam cevrtfinalu ako bude povolkan zrijeb i ako prodjemo grupu al mozda se u Calciu budemo borili za prva 2 mjesta ako ne budimo gubili glupe utakmice sto je tipicno za nas...pocetak je sezone tek vidjecemo sto ce se deshavat...inter je odigrao ovo ali ako se Sneider povrijedi ili MIlito mislim da im nece bas tako lako ic a i ovaj Sneider je sklon povredama..s druge strane Juve je masinerija koja melje...
|
|
|
|
|
|
#19684 |
|
Registered User
![]() |
Pa dobro ulozili smo jedno 20 maraka u ekipu koja je inace puna sampiona prema tome nemojte se nista brinuti
![]()
|
|
|
#19685 |
|
Registered User
![]() |
A koji ce nam kurac ko ba...Pa imamo Odda,Kaladzea,Didu,Favalia,Itd...
|
|
|
#19686 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka', Seedorf, Pato, Borriello
![]() |
sta je da je, mislim da prava slika milana nije ni ova protiv intera ni onda protiv siene, mislim da smo objektivno puno lošiji od intera i juventusa, ali smo u egalu sa fiorentinom, romom... Mislim da o bekovima ne treba trositi rijeci, ali bi protiv livorna trebalo probati sa nesto drugacijom ekipom:
------------------Abbiati-------------------- ----Abate----Nesta----T.Silva--Zambrotta--- ---------Flamini----Pirlo---Seedorf----------- -----------------Ronaldinho----------------- -------------Pato---------Huntelaar---------
|
|
|
#19687 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Jel se owa nedelja sad preskache.Pa se igra one tamo?
|
|
|
|
|
|
#19688 |
|
Registered User
![]() |
Pa repke su sad u subotu i u slijedecu srijedu. Tako da nema Serie A do 12.09
|
|
|
|
|
|
#19689 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Međusobno optuživanje u svlačionici Milana
Uvjerljivi poraz od 0:4 u gradskom derbiju od Intera mogao bi imati dugotrajne posljedice u svlačionici Milana. Problem će pokušati riješiti potpredsjednik kluba Adriano Galliani. Clarence Seedorf reagirao je na optužbe da je odugovlačio s ulaskom u igru kada se ozljedio Gattuso da bi tako uzvratio treneru Leonardu koji ga nije stavio u igru od prve minute. U odugovlačenju Seedorfa, Gattuso je uspio dobiti crveni karton. - Ne može me se optuživati da sam neprofesionalan jer mi to nikada nitko u karijeri nije rekao. Bio sam u tenisicama da bi zagrijao noge, jer sam vukao ozljedu. Zagrijavao sam u tunelu San Sira i to svi znaju - rekao je Seedorf. Nizozemcu nije jasno zašto je Gattuso ljut na njega, a cijelu situaciju pokušat će u utorak na sastanku s igračima riješiti potpredsjednik kluba Adriano Galliani.
|
|
|
#19690 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Dobro je....nek se svadjaju samo, to je jedini nacin da odu iz kluba.....
|
|
|
#19691 |
|
Registered User
![]() |
Ko da obe iz kluba?
|
|
|
#19692 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Seedorf, Ronnie i takvi
|
|
|
#19693 |
|
Registered User
![]() |
Pa koce nam igrat jarane,vidis da celo neda para ni za jednog prosjecnog bocnog igraca a kamoli za velika pojacanja...Samo je Milan prodao svoje dvije najvece zvjezde u 4 godine,a nema para opet...+Gourcuf+Gilla+ostali manje vrjedni igraci...Nije mi jasno kako kriza utice samo na Milan,dok Inter i Juve nemilice trose pare...??
Pa mogao je bar dovesti Dossenu iz Liverpoola za 3-4 mil...
|
|
|
#19694 |
|
Registered User
![]() |
Milan
« | » Milan, niente lista Champions per Bonera; ma ci sono quattro portieri... 21:00 del 01 settembre Galliani&Leonardo (Foto: Claudio Villa/Getty Images) Il Milan ha diramato la lista dei giocatori che verranno utilizzati in occasione delle gare di Champions League. Novitŕ: ci sono tutti e quattro i portieri in rosa, quindi anche Dida e Abbiati; c'č anche Oddo, ma in totale Leonardo ha potuto iscrivere 24 nomi e non 25, perchč i calciatori in lista provenienti dal vivaio rossonero sono solo tre: Antonini, Di Gennaro e Abate. Questa la lista A: Portieri: Dida, Abbiati, Storari, Roma Difensori: Kaladze, Onyewu, Nesta, Zambrotta, Jankulovski, Thiago Silva, Oddo, Antonini Centrocampisti: Gattuso, Seedorf, Flamini, Abate, Pirlo, Ambrosini, Attaccanti: Pato, Inzaghi, Huntelaar, Borriello, Di Gennaro, Ronaldinho. Znaci nisu uvrstili Boneru,a jesu 4 golmana???????Koja glupost,jos je tu i Oddo a nije Bonera koji moze biti i stoper i bocni...Aaa majko mooja...jos nema ni Favalia,ma koliko mi svi bili protiv njega uvjek je bio pouzdana zamjena za nekog standardnog beka ili stopera...eto politike majko...
|
|
|
#19695 |
|
Registered User
![]() |
cuj nema Bonere? Hahahaha koji moroni
Jebo ih Oddo Eto, da su otkupili Paloschia, mogli su njega uvrstiti kao svog igraca, al jebiga nema se para. A za Gallianiev susret sutra bit ce: ma ne brini Clarence, slijedecu utakmicu ti garantujem prva postava, to ce nas Silvio rijesit. Igrat ces iza dvoice napadaca, tj. Ronaldinha i Pata. Tako nas Silvio hoce. I evo kao odsteta na ono sto su ti Gattuso, Leo i ostali u timu uradili, povecacemo i produzit cemo ti ugovor na jos 3 godine. Sta kazes? |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|