AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 02-09-2009, 10:56   #19696

Senahid1

Registered User

Senahid1's Avatar

Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
Senahid1 is on a distinguished road
Sranje u koloruuuuuu !!!!!!!!!!

Senahid1 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 13:24   #19697

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by Senahid1 View Post
Sranje u koloruuuuuu !!!!!!!!!!
I to rezolucija boli glava!!!!!
Silvio je stvorio ovaj mocni Milan,i sad ga lagano unistava,polako ali sigurno nasa zvjezdica sve slabije sija,a glumi nesta kofrci se,nece da proda baremi dio dionica kluba,samo je polako zatvaro novcanik a iz kluba izvlacio sto je vise moguce,to ne lici nimalo na njega,mislim pratim Milan citav zivot i znam vrlo dobro da nikad nije zalio pare za klub!!
Pa jebo te to je covjek koji je obarao rekorde sto se tice placanja obestecenja za igrace od Gullita pa do Lentinija.
Crno nam se pise,radije nek ubace primaveru sa pojedinim igracima iz prvog tima(Nesta,Thiago,Pato,Rino,Abate..)oni ce se barem boriti,a ne ko ovi preplaceni istroseni "senatori" ili ti ga sampioni kako voli reci nas voljeni predsjednik!!!Koji se samo setaju po terenu stimaju frizure,i prate stanje an svojim tekucim racunima!!!
CIRKUS PRAVI!!!!

Last edited by prle; 02-09-2009 at 13:28.
prle is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 13:56   #19698

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Zaborawio si Gatuza..E ne znam.I mene pizdi owa situacija.Kolko god mi da prichamo,nije on toliko glup.Sigurno zna shta radi..Nije da ga branim,ali..Owog ljeta se nije ni isplatilo dowest nekog finog igracha.Real je swima digo cijene..
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 14:33   #19699

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by MilaneloCG View Post
Zaborawio si Gatuza..E ne znam.I mene pizdi owa situacija.Kolko god mi da prichamo,nije on toliko glup.Sigurno zna shta radi..Nije da ga branim,ali..Owog ljeta se nije ni isplatilo dowest nekog finog igracha.Real je swima digo cijene..
tu je i gattuso,nisi fino vidio
a ne znam sneijder koji bi nama dosao ko saka na oko kostao 15 mil,De silvestrijeva cijena bila 5,5 mil,,van der vaart od 7-10mil,ne znam sve su to igraci koji bi nama bili od velike koristi a nisu bili skupi al eto.......

Last edited by prle; 02-09-2009 at 14:37.
prle is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 15:12   #19700

MilaneloCG

Registered User

MilaneloCG's Avatar

Fave Players: Pato
MilaneloCG is on a distinguished road
Oprosti u3powah se da je ronaldinjo Ja bih wishe wolio Hernanesa nego ikog..
MilaneloCG is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 16:57   #19701

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Lisandro Lopez i Cisshoko ko je gledo utakmice Liona u kvalifikacijama za LP vidio je kakvi su to igraci. Prvog smo kao nesto imali u planovima. al se odustalo, a za drugog svi znate sta je bilo. Nije uopste toliko stvar u novcu, i sa manje novca se moze dovest kvalitetnih igraca. Problem je u politici kluba. Jednostavno kao da namjerno zele oslabit klub, mada ja nikako ne mogu da shvatim koji je tu interes, ako vec nece da prodaju klub.
huss is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 17:23   #19702

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by huss View Post
Lisandro Lopez i Cisshoko ko je gledo utakmice Liona u kvalifikacijama za LP vidio je kakvi su to igraci. Prvog smo kao nesto imali u planovima. al se odustalo, a za drugog svi znate sta je bilo. Nije uopste toliko stvar u novcu, i sa manje novca se moze dovest kvalitetnih igraca. Problem je u politici kluba. Jednostavno kao da namjerno zele oslabit klub, mada ja nikako ne mogu da shvatim koji je tu interes, ako vec nece da prodaju klub.
aufff za njih 2 se isplatilo dati 50 milja, jer onaj Lisandro postigne preko 20 golova di god igrao lik je prejeben, a 80 % toga mu Ally namjesti
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 17:58   #19703

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
Lisandro Lopez je kosta 24 miliona + 4 miliona po zaslugama
E ti 28 miliona nasi nebi nikad dali, a nebi ni ja
Jer za 25 se mogao dovuci Dzekson.
Cissokho 15 miliona, al tu pricu znamo.
Oslabadjanje Viudeza je ipak ono sto sam mislio: slobodno mjesto za NON-EU igrac u januaru. Galliani je to danas potvrdio. A to bi bio vjerovatno Hernanes.
Silvio i pare? Klub AC Milan je pod zastitom firme Fininvest, u posjedu Berlusconia. Ta kompanija se brinula o svim finansijskim stvarima naseg kluba, a to i danas cini. Naravno, danas vise tu firmu ne vodi Silvio, vec njegova djeca. Ali, poslije porodicni problema nestasnog oca, draga njegova djeca su mu zatvorili kasicu i rekli da Fininvest vise nece vadit klub iz govana. Jer moramo shvatiti da ova govna od ugovora se vuku vec dugo dugo dugo vremena. Nije prosle godine potpisan tako veliki ugovor sa Seedorfom, Pirlom, Jankulovski, Kaladze, Nesta, Dida, Ronaldinho, Flamini, Kaka, Zambrotta, Gattuso, Oddo, Boriello. To je vec duzi niz godina radjeno. Mislite da je Flamini presao u Milan samo zato sto je to Milan? Aha, radi para koje su mu date ugovorom. E sad taj dug se stvarao godinama, i svake godine bi dosao Fininvest, pardon Silvio i sa firmom izmirio Milanove dugove. Eh, prije godinu dvije nestalo nam je para za dovodjene zvijezdica bas radi toga. Nema velikih prihoda. I zato je Silvio i dovukao Ronaldinha. Za te pare je mogao dovuci 2-3 jaci igraca, al on je insistirao na dovodjenju Dinha, jer je znao da slijedece ljeto pusta Kaku. I tako da bi ublazio bol nama navijacima dovede nam Dinha. Slijedece ljeto ili ti ovo ljeto, bi kako je i trebalo biti: Kaka prodat, Cissokho vec spremljen za kupnju, Ronaldinho se nazalost nije pokazao kao prava zamjena, spremno sve za vracanje Gourcoufa, ali... e dosta je bilo. Djecica su rekla tati NE. Dosta vise otplacivanja dugova. Vec dvije godine se ovaj klub pati, e necemo ga vise izdrzavat. Zato, nek sam klub si podmiri dugove. I tad nastaje odjednom: 15 mil. za Cissokha su potrebni za nesto drugo, otkazan transfer. Gourcoufu se govori vrati se ali ne mozes dobiti novi ugovor, al nama vise trebaju pare, zato... znas vec. Dugo poznati transfer Dzeko u Milan isto propada, jer milan vise nema para da plati obestecenje, tako da napokon klub pocinje da razmislja. Skontali su da su troskovi ugovora preveliki za ovakav klub. I zato se niej niko doveo, a u zimu a najkasnije ljeto slijedece godine otice i ova grupica penzionera: Oddo, Kaladze, Seedorf, Jankulovski, a mozda cak i Pirlo, jer nema povecanja ugovora, a prva ekipa koja se javi, vas je
Eto, tu je problem ove godine. Jednostavno, glavni financijator ekipe je rekao dosta. Previse trosite. Zato su slijedila sva ova desavanja. Tako da ove godine gosp. penzioneri mogu da zadnji put uzivaju u carima San Sira, jer slijedece godine ih vise nema.
A jedna pozitivna stvar ovog ljetnog transfera: napokon cemo imat nase mlade igrace (cak i one novo kupljene buduce zvijezdice) koji ce izrast u prvu ekipu. To me raduje
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2009, 18:50   #19704

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
kalla1899 is on a distinguished road
jedna opaska za gornji post.......dinho je doveden za 21 mil eura i za te pare se nije moglo dovesti kako si ti napisao 2-3 jaca igraca

flamini je doveden besplatno i samim time u startu zasluzuje vecu placu,inace jedna od boljih kupovina u zadnjih 10 godina
kalla1899 is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 06:07   #19705

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Ma kakav fininvest, pa Berlusconi je najbogatiji covjek u Italiji i cini mi se medju 3-4 u Evropi, tako da ta prica kako su mu djeca zavrnula slavinu izgleda presmijesno. Pogotov ko zna kakvi su porodicni odnosi u Italiji. Meni jedino logicno objasnjenje moze biti, da je izborna godina u Italiji i da stari lisac, namjerno nije htio trosit novac (zbog recesije), da bi na taj nacin dobio glasove fukare i raje :P Politika je jebena stvar, politika donosi moc, a moc jos vise novca. Ne brinite inteligentan je to covjek, cim je on od brodskog pjevaca doguro do premijera i najbogatijeg covjeka Italije.
huss is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 07:04   #19706

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

evo sad zele staviti kaladzea na lijevog beka,pa sta su cekali dosad,to je njegova pozicija jos dok je igrao u kijevu
Old 03-09-2009, 07:07   #19707

kalla1899

Registered User

kalla1899's Avatar

Club by club wage bills:
Inter 150m;
Milan 125.5m;
Juventus 115m;
Roma 69.7m;
Fiorentina 40m;
Genoa 38m;
Napoli 37m;
Lazio 32.9m;
Palermo 30m;
Parma 26m;
Sampdoria 24m;
Bari 20m;
Bologna 20m;
Cagliari 19m;
Udinese 18m;
Siena 17.5m;
Catania 17.5m,
Livorno 14.3m,
Chievo 13m;
Atalanta 13m.
Old 03-09-2009, 09:16   #19708

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Mislim da je Kaladze to mogao igrati prije 3-4 godine,a sada nemoze jer je u godinama a izgubio je i osjecaj jer je proteklih godina igrao stopera...Jedan je Veliki PAOLO MALDINI,covjek je u 40-oj mogao igrati i na boku i na stoperu...
Old 03-09-2009, 09:46   #19709

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Izvinet ćes Kala ali Kaladze je doveden u AC Milan kao štoper, ali silom prilika zavrsio je na lijevoj strani i pokazalo se kao pun pogodak, medjutim kasnije je ponovo vracen na stopera i to igra zadnjih 3 god... Vidjet cemo ejli to dobro ili nije sto ce ga opet staviti lijevo ali mislim da ne moze biti losijiod Jankulovskog ... ili pak može vidjet cemo...
Old 03-09-2009, 09:50   #19710

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Jedina sezona kad je on zadovoljio kriterije za Milan je bila ta kad je igrao na boku,ali je jako žalosno da sad njega stavljamo da vadi kestenje iz vatre pored živog Antoninija koji ne može biti lošiji od obojice!!Kakve bedastoće rade oni,pa to stvarno više nije normalno
deejaysale is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules