AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2009, 10:30   #19711

huss

Registered User

huss's Avatar

Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
huss is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Izvinet ćes Kala ali Kaladze je doveden u AC Milan kao štoper, ali silom prilika zavrsio je na lijevoj strani i pokazalo se kao pun pogodak, medjutim kasnije je ponovo vracen na stopera i to igra zadnjih 3 god... Vidjet cemo ejli to dobro ili nije sto ce ga opet staviti lijevo ali mislim da ne moze biti losijiod Jankulovskog ... ili pak može vidjet cemo...
Nije on doveden kao stoper, on je u Kijevu igro cak prema naprijed, lijevo krilo. Medjutim, slazem se sa zadnjim postom, pored Antoninia koji ima 26 i kad ce igrat, ako nece sad? oni stavljaju Kaladzea na tu poziciju, sve katastrofalni potezi ccc
huss is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 11:00   #19712

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Ja bi volio da je Antonini klasa.ali nije pokazao je to u utakmicama tim trofeja....
Old 03-09-2009, 13:02   #19713

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja sam ubijeđen da je Kaladze doveden u Milan kao štoper, pa nepratim Milan od juce jebemu majku ali nema veze, i nebitno je to...
Takodje Antonini nije zadovoljio na pripremnim tekmama ali nije opet razlog nedat mu sansu u prvenstvu...
Ipak ja mislim da je Galiani NAREDIO da Kaladze mora igrat jer ima veliku platu i milan ga se zeli rijesiti a ako ovaj ne bude igrao ko ce ga htjeti...
Old 03-09-2009, 13:31   #19714

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Slažem se i ja da Antonini nije klasa,ali zar Janku i Kala jesu???Po meni trenutno kakvo nam je stanje Antonini je najbolji izbor,a tu priču jer ima jako dobru plaću da mora igrat nabijem na kurac ako tako misle!Neće da mu se smanji ugovor ili neće da ide ča??Na tribinu snjime,pa da vidimo koliko će izdržat,pun mi je kurac više tzv. ''senatora'',to su seratori,a ne senatori,čast iznimkama!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 14:02   #19715

pece4ever

Registered User

pece4ever's Avatar

Fave Players: SFRJ Reprezentativci
pece4ever is on a distinguished road
Kaladze je definitivno donesen kao levi bek, sigurnost 100%

FOREVER
pece4ever is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 14:11   #19716

Rosson3r

Registered User

Rosson3r's Avatar

Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
Rosson3r is on a distinguished road
Kalazeova prirodna pozicija i jeste ljevi bek, ali okolnosti su ga natjerale da igra stopera.
Rosson3r is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2009, 17:23   #19717

amel82

Registered User

amel82's Avatar

Fave Players: Maldini
amel82 is on a distinguished road
Leonardo nije htio Diarru u Milanu

AC Milanov dopredsjednik Adriano Galliani otkrio je kako se Mahamadou Diarra iz madridskog Reala nalazio pred potpisom za Rossonere, no transfer je zaustavio trener Leonardo.
Trener Milana, Brazilac Leonardo, vjeruje kako je njegova momčad dovoljno popunjena u veznom redu, pa je odbio da na San Siru potpišu veznjaka Mahamadou Diarru.

"Bila je prilika da Diarra iz Real Madrida potpiše za nas, ali nam je Leonardo rekao kako je to nepotrebno i kako vezni red nema nikakvih problema", izjavio je dopredsjednik Rossonera Adriano Galliani.

28-godišnjak je izgubio sve šanse da bude starter na Santiago Bernabeu nakon dolaska Xabi Alonsa, ali je ipak ostao u klubu nakon što je većinu prošle sezone bio ozlijeđen.

Podsjetimo, Milan je bio blizu potpisivanja Aly Cissokhoa iz Porta, no na kraju zbog zdravstvenih problema San Siro je ostao bez ovog pojačanja, da bi igrač završio u Lyonu.

"Cissokhova odlična izdanja u Lyonu pokazuju da smo bili u pravo što smo ga pokušali dovesti", završio je Galliani.

FORZA ČELIK
amel82 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 04:29   #19718

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Po meni bi Kaladze mogao defanzivno odigrati puno bolje tog beka od Mareka. Jer način na koji Marek igra obranu je komičan stvarno. A to da mi nismo nikoga doveli i da se još Galliani hvali ( a počeo je davati izjave odmah NAKON KRAJA mercata!!! ) kako je Cissokho dobar, to nećudublje niti komentirati jer postanem očajan

P.S.
Kaladze je igrao i zadnjeg veznog u Dynamu
Old 04-09-2009, 05:35   #19719

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
De pustite sad Kaladze. Valjda Leo bolje zna sta Kala moze igrat a sta ne. A sad napadat toliko Jankulovskog... mislim do juce nam je svima valjao kao bek. Jos se razmisljalo dovuc novog i gurnut Janka naprijed na lijevog veznog. Pustite covjeka. Odigrao losu tekmu, evo mu sad treninzi, vidjet cemo protiv Livorna kakav je, pa cemo onda odlucivat.
A za tog Diarru, mislim da je Leo mogao da bira: dobit ces Diarru, jer i ovako imamo jak napad sa Pato, Dinho, Boriello i Inzaghi, ili uzmi Huntelaara. I ovaj je po meni pametno odlucio i kupio Huntelaara. Jer, cijelo ljeto pametujemo da ce Dinho preuzet funkciju Kake i davat lopte napadu, da bi se sad stvorio strucnjak Silvio i rekao da je Dinho napadac. A za Boriella i Inzaghi je nemam rijeci. Prvi ne moze prazan gol pogodit, drugi je vec u godinama. I ne zelim se svaku sezonu zimi izvlacit stavljajuci Pipa u napad. Sad barem imamo Pato, Hunte i Boriello. A ako se ko povrijedi tu je Pipo.
A drugo, sta ce nam Diarra pored Rina, Flaminia, Pirla, Ambrosinia? Gdje ga stavit? jer u prvoj 11-ci mogu samo dvoica igrat, a ovdje vec imas 4 kandidata, svaki sa platom preko 4 mil. godisnje
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 06:05   #19720

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by amel82 View Post
"Cissokhova odlična izdanja u Lyonu pokazuju da smo bili u pravo što smo ga pokušali dovesti", završio je Galliani.
Ovo je valda najsmjesnija izjava koju sam ikada cuo od neke osobe koja se trudi biti iole ozbiljna, ali se opasno poigrava s inteligencijom milanovih navijaca.

Mislim, to kada sam procitao, prvo sam morao prec jos par puta, jel zdrava i normalna osoba NE MOZE takvu glupost izjavit niti u svom podrumu a ne za medije, ovo je nesto prestrasno da se taj idiot jos i hvali kako ovaj dobro igra u lyonu...mislim, ne samo sto se drugi sprdaju s nama, sada nas sprda i galliani jos, dobro da nije reko da i messi igra super pa smo bili u pravu sto smo ga htjeli dovest, ali su oni idioti iz barce odbili nasih 7.8 mil + oddo....katastrofa...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 06:08   #19721

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Meni Janku nije nikad bio kalibar za Milan,pa kome pravo kome krivo,to možete provjerit po mojim postovima prije 2-3 godine pa ćete vidjet da sam tako i tada tvrdio!On je igrač za Udinese,Palermo,Fioru....
Kaže index da Berlu prodaje Milan Gadafiju za 700 miliona eura,nekako ipak ne vjerujem da će se on riješit MIlana koliko god mi ga je puna kapa
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 06:19   #19722

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Mislim da je sasvim očito iz naših postova od cijele prošle i pretprošle sezone da nismo zadovoljni igrom Jankulovskog kao beka. Ovo nije jedna pogreška koju on kao može ispraviti na treninzima. On jednostavno ne zna igrati u zadnjoj liniji, to čak komično izgleda na trenutke. U ova 2 kola kriv je za 3 gola. Cijele prošle sezone uz Kaladzea je bio najopakiji igrač naše obrane...

Ovu izjavu Galliania je valjda platio Moratti da se malo nasmije, ne znam... Sada ce reći kako Kaka' igra odlično u Realu i kako je to dokaz kvalitete Milanella. Gourcuffa je valjda jednom spomenuo otkako ga je prodao, a sada ponovno priča o nekakvom "mr.X" koji će doći na zimu. To će biti neki mali brazilac plaćen 5mln i doći će nam Beckham! Na ljeto ce Berlusconi prodati Pata a stići ce "campione" Adriano iz Flamenga! Ako vec ove zime Adriano ne dođe!
Old 04-09-2009, 07:28   #19723

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Za jankua se naravno slazem, on je vec godinama los igrac i nije zajebo samo ovaj derbi nego i nekoliko proslih zajedno sam svojim kolegom kaladzeom.

@mrki
Nema zime i ako prodaju pata ( a hoce naravno ) jel mi imamo nase sampione u momcadi, jos im, kao sto kazes, samo treba pridodati adriana pa da dinho ima s nekim pit i u milanu, tako da ne mora do barce svako malo...to je dio klupske politike odrzavanja igraca da mazu u maticnom gradu, a ne da se voze po europi..ipak su vec u godinama ljudi..
geoff is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 07:37   #19724

mugello

Registered User

mugello is on a distinguished road
suvišno je komentirat ove galianieve izjave muka mi je više ovo je sramota šta pričaju i rade od kluba,a čitao sam maloprije jedan članak u svezi berlusconia i da su mu kćerka i sin veliki protivnici financiranja kluba kao i da im nije ni malo stalo do kluba jer nemaju nikakve koristi na tom planu odnosno samo troše pare bez veze stoga i ona prodaja kake je bila njihova ideja i pritisak i zato mislim da ozbiljno razmišlja o prodaji kluba samo to zasad poriče i krije od javnosti ko zmija noge ali sve ovo što se dešava u klubu vodi ka tome jer uopće više nema ozbiljnost u klubu samo se sprdaju zato je bolje da ovo na vrijeme riješe dok ne bude kasno dok nam ne odu glavni igrači i ostanemo bez ikoga a sve se bojim da će tako i bit i šta onda koga dovest ako i prodaju klub jer svi su bolji igrači vezani strašnim ugovorima u svojim klubovima i ja mislim ako i prodaju klub da taj novi vlasnik potencijalni neće bacat pare bez veze jer jednostavno klub mu može služit i kao pranje para,a sigurno budite uvjereni da berlusconi voli milan kao niko što ga neće volit pa eto vam dokazi o prošlosti koje smo igrače imali i koliko je para potrošio i šta smo sve osvojili samo kažem obitelj vrši pritisak na njega jer to je sad druga dinastija berlusconievih drukčiji pogled na biznis jer on je više u godinama zanima ga premierska fotelja i mislim da se i on polako hladi od kluba jer su golema ulaganja plus treba nam vlastiti stadion da se osovimo na noge i da počnemo zaradjivat nešto a on sa ovakvom politikom sina i kćerke to budite sigurni neće bit u stanju to uraditi jer da se svadi snjima pod stare dane radi kluba kojem je u prošlosti sve dao i on bi trebalo samo da se izbori za novi zakon u italiji da tu malo zapne da malo izbalansira italijansku ligu što se tiče poreza sa ostalim ligama jer će ovako seria a propast skroz na skroz jer vidite da sve što iole vrijedi ide u englesku i španiju i talijani su izgubili totalno gledanost u odnosu na druge lige i nema više atraktivnosti i fantazista na terenu čast pojedinima a njih je vrlo vrlo malo(pato,diego) jer dovodimo one igrače koji se spremaju za penziju ili one igrače koji ne vrijede u tim ligama ni približno dobro za tu razinu da igraju tamo odnosno visok nivo propale igrače primjer ronaldinho,čast pojedincima a puštamo igrače u naponu snage barem je u milanu to slučaj,i ima toga još samo nemam živaca više pisat a ja mislim da će mnogi od vas ovo razumjet i podržat jer mislim da nisam puno u krivu
mugello is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2009, 07:55   #19725

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
http://sportske.jutarnji.hr/index.ph...lanak_id=13564
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules