![]() |
|
|
#19741 |
|
Registered User
![]() |
znam znam, heh, ali italija ne igra ovako lijepo
nit ikada oće... samo to komentiram eto... al inače je i meni italija ispred brazila ![]() |
|
|
|
|
|
#19742 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Milan već u siječnju ide po 'novoga Kaku' u Palmeiras
Talijanski će klub u siječanjskom prijelaznom roku iz Palmeirasa dovesti veznjaka Marcosa Antonija da Silvu Goncalvesa (19), poznatijeg kao Marquinhos. Brazilski mediji tvrde da je Marquinhos nasljednik velikoga Kake. Prema Transfermarktu cijena mladog Brazilca je oko 1,7 milijuna eura. Igra na mjestu razigravača te na desnoj strani veznog reda. Upravo ono što je Kaka u Milanu nekoliko godina radio najbolje.
|
|
|
#19743 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
eh, ovo već ide nabolje...samo neka se dovode mladi...pukniće neko
![]()
|
|
|
|
#19744 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Gdje si to procitao? Jer dobar je mali, al nije igrao sinoc.
Al zabrinjava me to, sto je Palmeiras vec ovo ljeto prodao Keirrisona Barci, tako da tesko da ce se odreci jos jedne buduce zvijezdice |
|
|
|
|
|
#19745 |
|
Registered User
Fave Players: Weah, Van Basten, Savicevic, Kaka
![]() |
Evo Morati hoce da gradi novi stadion za Inter, kapaciteta oko 60 000, sa modernim sadrzajem, cak i grijacima sjedalica :Ppp S obzirom da on obicno ispuni obecanja, za nekih 3-4 godine se sele sa San Sira. A Milan ce ostat jedini "podstanar" na stadionu kojeg je 1926. izgradio Milanov predsjednik Piero Pirelli, a Inter ga poceo koristit 1947 g.
|
|
|
|
|
|
#19746 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini(C),Rino, Pirlo, Nesta, Spahić, Barbar
![]() |
jedina dobra vijest...ostaje nama San Siro
))
|
|
|
|
#19747 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Ostace kad se odkupi.Posle se mozhemo nadat nechemu..
|
|
|
|
|
|
#19748 |
|
Registered User
![]() |
Evo Corriere dello Sport navodi, kako bi Milan u januaru dovukao Rafinhu (Schalke 04), Bale (Tottanham) i Beckham kao posudba. Otisli bi vjerovatno Oddo, i Jankulovski kao zamjena u Tottenham.
Dalje se spominje da bi Al Maktoum usao kao vlasnik dijela AC Milana, i stim bi dovukao novih para za pojacanje kluba. (Ja mislim da je to privremeni ulaz, za kompletnu kupovinu kluba na ljeto) A sigurno je da od jula 2010 firma Al Maktouma: Emirat Airlines, ulazi u Milan kao glavni sponzor i davat ce 20 mil. godisnje. |
|
|
|
|
|
#19749 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19750 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Tek toliko da se vidi da sam ziv....
|
|
|
#19751 |
|
Registered User
![]() |
Ma da, to je to
![]() Ma oni imaju kesa, i posto on planira da udje sad u zimu, to je zato, da bi pokupovao igraca da ostvare nesto do ljeta. Jer znaci da sigurno zeli da na ljeto kupi klub. Ja bi bio presretan kad bi se to ostvarilo Rafinha desno, Bale lijevo, Nesta, Tiago ili Oniewu, Pirlo-Flamini-Abate-Dinho; Pato i Hunte |
|
|
|
|
|
#19752 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Van Basten Milanu: Bez kupovine nema uspjeha
Milanova napadačka legenda Marco van Basten (44) upozorio je čelne ljude na krive poteze koje vuku i kazao da im bez investiranja u pojačanja slijedi sezona bez trofeja... Nakon što su se mediji i navijači “rossonera” već obračunali s klupskom politikom, isto je učinio i njihov bivši napadač, prokomentiravši nedavni poraz od gradskog rivala Intera: - Kako možete biti sretni nakon poraza 4-0? Kako možete biti kompetitivni u trenucima kada se ostali pojačavaju, a vi ne kupujete igrače? - postavio je Van Basten jasna pitanja klupskoj politici koja je ovoga ljeta prodala najboljeg igrača (Kaku), a dovela Thiaga Silvu i Klaas-Jana Huntelaara. - Huntelaar je sjajan napadač, dobar u šesnaestercu i osobno se nadam da će uspjeti u Italiji. Ali, usamljen je. Jeste li primijetili koliko je igrača doveo Inter, a koliko Juventus? Mnogo su više uložili nego Milan. - Bez ulaganja nema niti pobjeda, pa ukoliko pojačanja nisu dovedena teško je vratiti se na stare staze slave. I ne bude li uspjeha, za to nikako ne treba kriviti trenera Leonarda. On dobro radi svoj posao, neće ga se smjeti kriviti ukoliko izostanu pobjede. Radi s onime što ima - zaključio je Van Basten, koji je i sam figurirao kao mogući trener Milana nakon odlaska Carla Ancelottija u Chelsea.
|
|
|
#19753 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ambrosini i Milan produljili suradnju
Vezni nogometaš Milana Massimo Ambrosini (32) produljio je vjernost klubu, te će prema novom potpisanom ugovoru na San Siru ostati do kraja lipnja 2011. godine... Nakon prve profesionalne sezone u redovima Cesene, Ambrosini je 1995. godine došao u Milan u kojem, uz posudbu Vicenzi u sezoni 1997/98, od tada neprekidno igra. Zadovoljni trener Leonardo i čelništvo kluba odlučili su Ambrosinijevu vjernost nagraditi novim ugovorom za dodatnu sezonu u odnosu na onu ranije sklopljenu. “AC Milan je produljio ugovor kojim veže igrača Massima Ambrosinija (kapetana) za klub do 30. lipnja 2011. godine”, stoji na službenim internetskim stranama kluba sa San Sira.
|
|
|
#19754 |
|
Registered User
![]() |
Super, de jos nek produze vjernost Seedorfu, Jankulovskom, Kaladzeu, Didi, i jos nekim penzionerima, i onda nek mi seru na ljeto kako ne mogu nikoga kupit jer su sadasnji ugovori preveliki.
Jer, ne vjerujem da si je Ambro smanio platu, mislim zasto bi. Kad vidi da Galliani nema pojma, onda moze trazit sta hoce. |
|
|
|
|
|
#19755 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Mislim da Ambro ne ide u istu rečenicu sa ovima koje si nabrojao!Niti ima takvu plaću niti je ikad šta posebno tražio,a još je jedan od rijetkih koje bar ja smatram pravim Senatorom!Uz njega može samo još Gattuso(od trenutnih igrača) po meni u tu rečenicu
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|