![]() |
|
|
#19801 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Bilo mi je sve jasno nakon 20min, a što se tiče sezone bilo je sve jasno kada smo prodali Rickya. Gdje su sada ovi što tvrde kako imamo ekipu za scudetto? Mi imamo ekipu za borbu za 4. mjesto, i to je isto upitno.
ensar, svaka čast na postovima, lijepo je vidjeti da se netko trudi na forumima! Ali moram reći kako sam razočaran time što te Marek kupi jednom polu-solidnom partijom ( jer i jučer je 4,5 puta tako ispao da je to bilo komično ). A Odda neću niti spominjati. Ova naša momčad treba PET novih igrača u prvih 11, i još 2,3 na klupi. nisamo siguran niti da ovaj Leo zna što radi ( ne, neću braniti Carla jer on mi je najodvratniji trener kojega je Milan imao osim Zacceronia ). Ambro je bio očajan!! Marek i Oddo su klasa za PArmu, a See može taj svoj nogomet igrati u Espanolu! Pirlo je bio dobar, ali oko njega nitko ne zna odigrati pas pošten! Rekao sam vam da Juve ima opaku ekipu, a još nisu uigrani. Imaju napadački potencijal 3 puta jači od nas, a i obrana se temelji na čistom talijanskom stilu igre, pogotovo sada kada je Grosso došao. Inter neću niti spominjati jer oni su pokazali koliko su ispred nas. Prodajte klub i odjebite iz Milana Silvio i Galliani!! P.S. Izgleda da nam je taj Onyewu "super" transfer! Čovjek je toliko loš da je ispred njega Favalli na klupi! Caceres isto došao za 0 eura i evo ga igra beka i sasvim solidno odrađuje posao + zabio je gol.
|
|
|
|
#19802 |
|
Registered User
Fave Players: Zidane
![]() |
Gledam danas ujutro emisiju o Ligi Prvaka i stave prilog o Leonardu.......
Nije bitan on, nego poceo je nesto govoriti kako su izgubili Kaku i kako bi ga trebao zamijeniti Ronaldinho, a ovi u prilog stavili sve njegove akcije iz Barcinih dana. Mislim da to dovoljno govori o svemu. Katastrofa
|
|
|
#19803 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi gledao sam kaku sinoć kako igra za real,čovjek rastura da im nije bilo njega nebi dobili utakmice,dva im gola namjesti za 2-0 na samo njemu svojstven i mađioničarski način.Obuzela me neka sjeta gdje nam je on bio večeras,još nemogu da zamislim da je sinoć igrao za real,sve kontam da mi se priviđa,nek vide govna kakvu su grešku napravili prodajom.Da nam je on bio sinoć garantiram životom da bi dobili utakmicu.No što je tu je,njega moramo zaboravit i gotovo.A što se ove sezone tiče netrebate se sekirat jer od milana neće bit ništa.Samo se bojim marseilla u utorak,zna deshamp kako će postavit ekipu bio je trener u juventusa i igrao je u italiji toliko poznaje talijanski nogomet dobro.Moglo bi tu bit veoma veoma gusto,ma šta veoma ,nego sigurno će bit gusto,ako izgubimo drugo nam je mjesto u pitanju sigurno
|
|
|
|
|
|
#19804 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
hehe
ma nije mene Janku kupio. Vec mi je drago da barem nekako igra. I Oddo i on. Ja ne ocekujem neke velike stvari od njih. To je naprosto nemoguce. Al barem mogu biti zamjena za Zambrottu, kad ga treba odmarat za jake utakmice. A i on nije neki "sjajan" bek. Nadam se samo da ce Leo uspijet stvorit od Bonere dobrog jakog desnog beka, a onda Zambro na lijevu stranu.A za Ambrosinia mi je TAKO drago, pa sad skontaj te zasto sam ja spominjao ono njegovo produzenje ugovora vec u septembru E da vidim kako cemo ga se sad rijesit. A stavljate ga u liniju sa Gattusom i Pirlom. E po meni je on uvijek bio na transfer listi sa: Seedorf, Janku, Dida, Inzaghi, Oddo, Kaladze (tu i tamo). Eto sinoc Storari brani ispred Dide. A ovaj moron zaradjuje 4 mil. godisnje. Hoce se rijesit ovih skupi ugovora a ISTA GOVNA i dalje rade. Ma nek produze ugovor i Seedorfu, i Janku, i Kaladze, i Didi i Inzaghi, ma jebe mi se vise za te igrace. Al vise necu nikad nasjest na GLUPOSTI kao: imamo previse igraca koje nece niko, i zato ne mozemo dovest nove.Od pocetka sezone sam govorio da ce ovo biti borba za trece mjesto, al ima veliki optimisticara koji kazu da smo jaci od Juve i Intera. Meni je drago samo da dobijemo male tekme jer tako mozemo osigurat 3. mjesto, i da doguramo do osmine finala Ch. Lige. Ostalo me ne zanima za ovu sezonu. Nemamo mi snage za nesto bolje. A Marseilla mozemo nadigrat. Uvjeren sam u to. |
|
|
|
|
|
#19805 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
to mi je nesto najgore sto sam vidio od njega. Naravno pored udaranje Puyola iznemoci da ga predibla, i plakanja sudiji kad ga je Rino izmariso po desnoj strani na San Siru hehe |
|
|
|
|
|
|
#19806 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
evo jedan off Kaka je sinoc proglesen najboljim igracem tekme dobio 9
![]() |
|
|
|
|
|
#19807 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kako prenose talijasnki mediji Ronaldinho ce biti izostavljen is sastava protiv Marseilla u utorak razlog tome je ocajna partija protiv Livorna a njegovu poziciju bi trebao zauzeti prema MN Pirlo dok bi Gattuso-Seedorf-Flamini cinili onu defanzivnu trojku..
Ajde ako nista barem Leonardo je voljan experimentirati sa formacijama i pozicijama igraca!!
|
|
|
#19808 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Pravi potez je to ako se ostvari,više nikom ništa ne vjerujem!Mada i to nam nije najveći problem nego bokovi,već me sad strah Jankulovskog,a pomalo i Zambra!Ne mogu shavtit da ne pokuša sa Abateom i Antoninijem na bokovima,pa ništa ga ne košta,ovi dva su tako loši da teško može šta upropastit,jebalo ih iskustvo svih!!
|
|
|
|
|
|
#19809 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
![]() Al sta ces kad nema ko drugi. A onda ce u 15 minuti skontat da Seedorf nezna igrat tu, pa ce vratit Pirla u sredinu, i eto naseg "starosjedioca" opet na svojoj omiljenoj poziciji, iza napadaca, koju vec godinama vise ne zna igrat. Zadnji put protiv Man Utd i one slavne pobijede od 3:0 A to je bilo davni godina |
|
|
|
|
|
|
#19810 | |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Quote:
Slazem se za bekove da su nam slaba tacka pogotovo Marek i moja tvrdnja je i dalje da igramo 3-5-2 sa tri klasicna stopera i mozemo Jankulovskim kao LM-om stim da pokriva poziciju beka kada se ocajno branimo! Formacijiski jako jednostavno za istvesti ali uvjek postoji ono ali..
|
|
|
|
#19811 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Treba tog Abatea staviti na beka. Pa on je trebutno brži, jači i sveukupno bolji od svih naših bekova! A nije mu strana ta pozicija. Dobro, ne znam kakve su mu reakcije u zadnjoj liniji kod centaršuta itd., ali barem je prema naprijed ok, čak ima odličan centaršut. Iako niti to nije klasa kakva treba Milanu.
Kaka' dobio 9? Huh.... Gledao sam Yoana protiv Srbije da ga vidim i iako neki kažu da nije ništa posebno napravio, on bi nam savršeno sjeo u ekipi negdje u sredini dublje. Baš kao što je odigrao za Francusku.Dinha ne moramo komentirati, a kad se sjetim komentara nakon tekmu Varese-Milan!!! hahahahahahaha!!!!!!!! Mi gubimo u utorak uvjeren sam.
|
|
|
|
#19812 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
a ko je taj?
|
|
|
#19813 |
|
Registered User
![]() |
Raja zna li iko gdje mogu na internetu pogledat utakmicu a da se ne plaća,haj molim vas ako neko zna nek napiše adresu,hvala svima unaprijed!!!
|
|
|
|
|
|
#19814 |
|
Registered User
![]() |
www.atdhe.net
Ako ce biti preko JustinTV, onda idi na google i malo pretrazi u vezi ovog Ultrasurf-a. Nemoj ga instalisat, vec ima neki Add-on da instalises za Mozzilu, pa da mozes na miru gledat tekmu na Justin-u a ne da ti svaki minut prekida i kaze sorry previse viewers ![]() Sastavi jos nisu izasli, al evo na Corriere se spominje da bi Leo mozda pokusao Berlusconiev sastav: Seedorf iza Dinha i Pata Jebote, Silvio postade strucnjak za sastave. Trebalo bi njega stavit na klupu slijedecu tekmu hahaha Evo dva dana se svadjam sa jos par milanista tamo na gazzetinom forumu sa Laudisom, oko dovodjenja tre-quartiste Marquinhosa. Kaze kao: Milanu ne fali kvaliteta, oni imaju igraca za te pozicije. njima treba bek. Kakav kvalitet? Pirlo, Seedorf, Dinho su kao kvalitetni igraci koji obecavaju veliku buducnost za Milan? hahaha ma daj ba. Zamislite Real, Barca, Man Utd, Chelsea, da izjave u novinama u januaru nam stize Beckham koji ce nam doci kao jako pojacanje. Molim? Jebote, uzimaju penzionera kao pojacanje. Ma kakav bek, kakav vezni. Ma ne vjerujem vise ni rijeci onim govnima Gallianiu i Silviu. Oni traze. Ne traze oni nista. Nemaju oni pojma sta uraditi sa klubom. A da, Galliani je rekao da ce si prije odsijeci ruku nego prodati Kaku, i nijedan novinar se jos nije usudio pitat Galliania u intervju: sta bi sa rukom? ![]() |
|
|
|
|
|
#19815 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Veceras ocekujaem pobedu i da se vratimo na onaj pravi put, dosta je vise od pritiska koji se vrsi iznad nasih igraca i trenera, mislim da svi traze preko leba pogace, ali za tog se treba i pricekati.
Dobijemo li veceras Masej, nasa je kriza gotova u to sam siguran, e posle toga se treba cekati zimski mercato i da se kupuje.
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|