![]() |
|
|
#19831 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#19832 |
|
Registered User
![]() |
qq Inzaghi 2 puta...kralj!
|
|
|
|
|
|
#19833 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
PIPPO INZAGHI------------ KRALJ
Plati kloniranje Inzaghia - konju Berlusconi kad vec nedas pare za pojačanja ...
|
|
|
#19834 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini
![]() |
Gledao sam drugo poluvrijeme,odlicno smo igrali!!! Pipo kralj :-)
FORZA MILAN
|
|
|
#19835 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi nemojte se zavaravat,ovo je bilo vise sretno nego spretno....
Storari nas je izvadio nekoliko puta... Oddo kriv za go,uzasan glup ko konj.... Pato nula,nista nemoze,bas nista promasio 100%sansu,ustvari promasio loptu... Flamini takodje los,glup je ide klizeci sa dvije noge bez potrebe cesto je gubio lopte... Zambrota losss...Nidje veze... Sedorf kakav takav imao je dvije asistencije tako da je zasluzio visoku ocjenu,cak je i trcao...Pipo kralj...Ne samo sto je zabio dva gola nego trci bori se,cesto se vracao na nasu polovicu zalosno je sto je on gotov duplo stariji od Pata a vise trci i bori se... Odbrana nam je dobra imali su par dobrih intervencija.... Pirlo solidan trudio se... Ambro kapitenski dok ga nije zamjenio Rino koji je odradio sta je trebalo... Nadam se da ce ova utakmica biti prekretnica za sezonu... Takodje se pokazalo da je Sedorf i u ovakvom stanju bolji od Ronaldinha... I naravno pokazalo se da je PIPO bas SUPER PIPO... Grazie Pipo....
|
|
|
#19836 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
bologna pada u nedjelju sa ovakvom igrom 100%
|
|
|
|
#19837 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Neki su ovdje pisali da je Pipo za transfer liste... poručujem vam slijedeće...
Udarajte glavom od betonski zid ostatak života, hvala. |
|
|
|
|
|
#19838 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Quote:
...![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#19839 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Pa ja neznam da li sam ja gledao drugu tekmu ili vas većina poleti sa svakom pobjedom,kako je i alberto rekao više sretno nego spretno,Storari je par puta odlično odbranio i obrana je bila na mjestu i jako dobra,ostalo sve osim Pippa čisti prosjek i samo Pipovom njuhu za gol možemo zahvalit ova tri boda!Ne kažem da je bilo loše,bilo je bolje nego protiv Intera i Livorna,ali još uvijek ne na razini onakvog Milana kakvog mi svi ovdje želimo!Zato spustite malo loptu na zemlju i poslije pobjeda i poraza,istina je negdje u sredini obično!Mislim da treba podhitno stavit Pirla na mjesto Ronaldinha i Seedorfa,a ovu obojicu na klupu,iza Flamini,Ambro i Rino,a bokovi Abate i Antonini,to bi ja mislim već sličilo pravom borbenom i ofenzivnom timu kakvog želimo!Ovo su sve neki kompromisi,vidjet ćete da Dinho sigurno igra u nedjelju ponovo u prvom sastavu!
I još jednom PIPPO nema cijenu i on će vjerovatno u 55. godini zabijat za neku amatersku momčad golove sa istim žarom kao danas i kao prije 10-15 godina!TOTALNI KRALJ!!!! |
|
|
|
|
|
#19840 |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
PIPPO INZAGHI,kralju naklon do poda.Jos kad ga vidim kako slavi gol...place mi se kolko se ''stari'' bori i gine za dres koji najvise voli!!!SVAKA CAST MAJSTORE! Kako je lijepo vidjeti ove dresove bez ikakvih kurcevih reklama,znam da se bez njih ne moze al svakako ih je lijepo vidjeti...
|
|
|
|
|
|
#19841 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
EHEHEH ma znam ja da nije to nesto... al jbg srce titra kad se pobjedi jos u C L , da smo ne znam kako igrali pobjeda je pobjeda i nadam se da ce biti prekretnica...
ps: slazem se sa ovim zadnjim postom oko taktike i promjena...
|
|
|
#19842 |
|
Registered User
![]() |
ovo nam je bila najvaznija tekma ja mislim... dobili smo glavnog konkurenta za drugo mjesto i to u gostima.... sad ostaju samo lagane utakmice, osim reala naravno
![]() |
|
|
|
|
|
#19843 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Vi sto bljutate Pata, da nije bilo njega malo sutra i se Pippo tako lako setao. Ako niste primjetili imao je svih 96' igraca sa sobom. Tako da je se Marsei vise koncentriso na njega, a Pippo i dalje kao u starim danima, brzi sprint, offside - offside, a ako nije, onda je sam pred golom i GOL Svaka cast majstore. E takav nam jedan mlad treba, a takav jedan je Dzeko a ne Boriello.Oddo majmun, kriv je za gol. Trci za Heinzeom i tapse ga. Ja majmuna. I jos nedaje duge pasove vec napucava loptu, pa ako je dobra, dobra je. Jedini njegov dobar pas, je asist za Pata. Los, strasno los. Real bi to iskoristio. Nesta i Tiago nemam rijeci. Ja vec dvije godine nisam vidio onako siguran dvojac u odbrani Milana. Jedino sto sve oko njih ne funkcionise. Storari svaka cast. 8,5 od mene. Jao lijepote u 77' haha Izlazi Inzaghi i ulazi Huntelaar. Zar je moguce? Doslo mi je da placem od dragosti. Dosada sam navikao da napadac izadje a udje vezni ili odbrambeni. Svaka cast Leo. Gledam Porto imao igru u zadnji 20-25 minuta. hahaha pa ne cudi me. To je onaj moron izvukao sve ofanzivno i stavio kompletnu odbranu. Sta ces, moron od covjeka. Eh, da smo imali mlade i jake igrace, koji mogu da igraju svih 90' e onda bi ona taktika od Lea se pokazala pravo. Jer vidi se da zna sta hoce. I napokon poslije godina i godina posta, Milan je igrao sa 5 igraca ispod 26 godina (Pato, Hunte, Abate, Tiago, Flamini) Cekamo Bolognu |
|
|
|
|
|
|
#19844 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
vecerasnja utakmica je ja mislim prva tekma nakon 3-4 godine da je nisam pregledao, jednostavno nemam vise zivaca cekat zadnju minutu i molit Boga da nesto ude, ne zanosite se ovom pobjedom i corava koka ubode neko zrno, vidjeli smo Dinha proiv Siene pa smo slavili da se vratio pa dvije tekme nakon tog karina, kako god ove godine smo donji, i nemojte Patu sudit nakon jedne utakmice vjerujem da je i njemu dojadilo da gubi i meni bi, milan je nekad bio institucija, strah u svijetu nogometa, a danas im se podsmijavaju kreteni kao sto je morati, inter nam uvali 4 komada, i samim tim za mene je ova sezona vec uveliko izgubljena, ne zanosite se i ne ocekujte cudam jer ona se u stvarnom zivotu rijetko desavaju, bio sam optimista medutim treba biti realan i pomirit se sa istinom.
a da sto se Storarija tice, dokazuje se ono sto sam govorio, strasan golman, samo mu treba samopouzdanja i imamo strasnog golmana. Edit: upravo sam gledao pregled Pato los??? kod prvog gola 4 igraca navukao na sebe i dodao Sedorfu, a i kod drugog gola takode je Pato dodao do Sedorfa. Last edited by Rosson3r; 15-09-2009 at 17:19. |
|
|
|
|
|
#19845 | |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Quote:
evo sada sam pogledao sazetak tekme i mogu reci za ove pritiske protivnicke ekpie rade kada Prilo odigra katastrofalno, pa ne mogu da vjerujem da lika nema u 90 minuta nidje, jednostavno nema vise onih njegovih lopti ili presjeceni napada, svaka cast Ambri ili Gattu za trcanje i sve ali Prilo mozgom igra i pravi prekrsaje kada treba i gdje treba, ali u posljednjih godinu danana njega jednostavno nema ni na mapi, a kada on ne igra protivnici imaju loptu nogama, a Nesta i Silva ne mogu jednostavno spasiti gol....moje misljenje Pirla prodati i to su sada trebali Chelseu za sto vise para i kupiti pokretnijeg igraca zeljnog igre, njega zdilati i Zuba za 50 milja i kupiti 2 odlicna vezna igraca, jer napad imamo, takodjer i odbranu ( osim KLooca njega hitno mjenjati), ali prioritet je po meni mjesto zadnjeg veznog... po meni pozicija zadnjeg veznog je pozicija na kojoj Milan zapocinje svoje napade i pravi odbrane vec posljednjih 10 godina, ako tu nismo jaki nam ni od igre nista, zato mjenjaj Prila ili koncepciju igre prebaci na bekove ko nekada Serzinjo i Cafu!!! |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|