![]() |
|
|
#19936 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
nije se htjelo dati 15 mil eura za bolje igrace,zasto bi dali za njega? novinarska patka i nista vise....
|
|
|
|
#19937 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ljudi ja sam ovo zbrojio kako sam i obećao. Ako malo kasnim tu i tamo to znači da nemam vremena, nemojte odmah odustajati. Predicti su nam bili poprilično očajni
Jer se s ovim Milanom ne zna što slijedi valjda...haha.Neki ljudi su odigrali samo jednom, neki su preskočili koju utakmicu itd. Podovali smo od 2.kola ( Milan - Inter ), jer smo prvo preskočili. Bodovao sam sve, i sa "K.P." i bez. Tj. zadnji predict koji je pojedina osoba stavila. 15 bodova točan rez, 10 tip, 5 za svakog strijelca. ( ukoliko npr. Pippo zabije 2 gola, a osoba ne napiše Pippo X2, tada joj ide 5 bodova za jedan gol, ne 10 itd.) 1. Maji_tz: 35 2. Milanista_Mostar: 25 3. Mrki: 25 4. ensar7: 15 5. alberto: 10 6. Yoan Gourcuff: 10 7. Vladomilan: 10 8.Geoff: 5 9. uvijek_rossoner: 5 10. filipus: 5 11. lukaka: 5 12. senna_cro, pace4ever, shockey, ludiot, huss, senahid1, meskalin, rosson3r, mirza: 0 ----------------------------------------------------- Ja vas molim da pregledate svoje bodove ako sumnjate jer je stvarno moguće da sam SLUČAJNO poriješio. Šteta što su neki ljudi samo jednom ili dva puta odigrali. Ali bilo je i ludih pogodaka: lukaka je pogodio da ce nam Heinze zabiti gol! A Milanista_Mostar je pogodio Livorno-Milan 0:0 ![]() ----------------------------------------------------------------- Nastavljamo???
|
|
|
|
#19938 |
|
Registered User
![]() |
Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Zambrotta, Flamini, Pirlo, Seedorf, Ronaldinho, Pato, Inzaghi.
Evo večerašnjeg sastava po najavama sa zadnjeg treninga |
|
|
|
|
|
#19939 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Mislim da je krasic solidan igrac i da bi nam odlicno dosao, ali ja vise u nista ne verujem kad je milan u pitanju dok ne bude zvanicno.
Udineze-Milan 0:1 Inzaghi |
|
|
|
|
|
#19940 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
Sastav: ----------Pippo -----Dinho-----Seedof --Flamini--Pirlo--Rino Janku--Kala--Nesta--Oddo ---------Storari http://www.gazzetta.it/Calcio/prob_f...giornata.shtml |
|
|
|
|
|
|
#19941 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
I nisam za to da Hunter bude na klupi. Ma zapravo ovo je očaj, pa imamo bekove koji OPET ne mogu centrirati niti jednu loptu! Da ovdje imamo Zambrottu i Abatea onda bih se i nadao pobjedi, ovako neću... Predict cu staviti kada vidim službenu postavu jer nije niti Gazzetta uvijek u pravu. Osobno očekujem Zambrottu.
|
|
|
|
|
#19942 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
da se pridruzim na predictite Udine - Milan konecn rezultat 0-2 super Pippo strelec nisam siguran dal ce zabiti i vtori ali za pocetak cu biti zadovolan za 5 boda.
Forza Milan bez grizi prolazimo u Udine 99% ajmo malo optimizam na forumo |
|
|
|
|
|
#19943 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Pato i Pippo ce biti u napadu |
|
|
|
|
|
|
#19944 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Licno ja nebi stavio Pipa od pocetka,jer bi ga cuvao za L.P.nema veze sto nam dolazi Cirih,ipak je liga prvaka nesto posebno a Pipo zna da igra u L.P.
Dalje,KAladze igra zato sto je T.Silva povrijedjen a Kaladze ga je dobro zamjenio protiv Bolonje..Dinju bi dao sansu poluvrijeme,a ako je neiskoristi klupa... napad samo Huntelar,jer bi i Pata trebalo malo odmoriti... Sto se tice Krasica,vidim da su neki neupuceni..Decko ima 24 god...I odlican je igrac 100%pravo pojacanje(ako dodje)...Et.. Ostaje onaj moj Predict..0-1..Pirlo..K.P.
|
|
|
#19945 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
|
|
|
|
#19946 |
|
Registered User
![]() |
Bolje ovako, nek ne igra Dinho. Spor je, tako da ce mu bolje doc drugo poluvrijeme kad protivnik bude umoran. A taman moze zamjenit ocajnog Seedorfa. I ja se slazem da je trebao gurnut Pippa i Huntelaara. Holandjanin mora igrat ako se ocekuje da se uklopi u igru. Patu malo odmora nebi skodilo poslije oni stvari od prosli utakmica.
A da, kao i sto rekoh u julu mjesecu: opet ce sezona se svodit na to da nas penzioner Pippo mora spasavat tim igrom, jer nasi dragocjeni napadaci (Boriello) su opet iz nekog cuda povrijedjeni. Ja se barem nadam da ove godine ne bude tako dugo ko prosle. Jel majke ti, kako je to moguce da covjek bude golgeter u Genovi, a kod nas dvije godine na rehabilitaciji? To mi nikako ne ide u glavu |
|
|
|
|
|
#19947 |
|
Registered User
![]() |
Uvijek se sjetim reakcije nekih na forumu nakon prijateljske Varese-Milan. "Dinho se vratio", "u strašnoj je formi!", "idemo po scudetto..."
![]() Na kraju je Kaku zamijenio čovjek kojemu je San Siro zviždao prošle sezone jer nije htio trčati, super-Dinho je na klupi mamuran, a beka igra Oddo! Fantastični Milan!! Udinese - Milan 1-2 di Natale, Pato, Seedorf K.P. ------------------------
|
|
|
|
#19948 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Udineze - Milan 0 - 2 (Ronaldinho x2)
|
|
|
|
#19949 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Udineze : AC Milan
2 : 1 di Natale 2X , Inzaghi K P.
|
|
|
#19950 |
|
Registered User
![]() |
Udinese - Milan 0:1 Pippo K.P.
mrki ja ću napravit tablicu za iduća 2-3 kola ![]()
|
| Tags |
| balkan |
|
|