![]() |
|
|
#1756 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Се извади со Верде, а?
Ај пиши дали си у игра барем да навивам да лапаш.
|
|
|
|
#1757 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Кај е у игра коа ја стајл Минхен - Херта 1 , јес да водеа 2-0 ама тоа е.
Пеце многу сум разочаран , Фламини црвен картон , Дињо имаше добра шанса у 89 мин. ама ништо.Само Пирло се бори за топка другиве ЛЕЖАТ!!!!!!!!
|
|
|
|
#1758 |
|
Registered User
![]() |
Да да, оваа утакмица само Пирло изигра, јебига, многу фушерски гол ни дадоа, ни ние не заслуживме да тепаме, ама голот што го примивме катастрофа, му удри у колено и влезе, многу долго време среќата ни го врти грбот.
Пато секоја утакмица се повеќе ме разочарува, ќе треба да му направиме исто она што му го прави Дунга у епрезентација, да го седнеме малце на клупа, да почне да станува играч, а не да глуми ѕвезда. И уште една работа, видовте ли кога влегоа Абате и Динњо, кога извадивме еден тркач во случајов Гатусо, колку подобра беше играта, а тоа го зборам цело време, Пирло еден тркач, Сидорф, Динњо и Пато и Хунтелар у напад, тоа треба да ни биде составот, и нормално Одо више никад да не е во него, Абате ме изненади и ја признавам грешката што не верував дека може од него да биде нешто, така да боље он да игра доле десно, најмотивиран е од сите.
|
|
|
|
#1759 |
|
Registered User
![]() |
Да да коа влегоа Абате и Дињо почнавме добро да играме ама веќе касно беше џабе.
Следните две утакмици (Бари,Цирих) мора да ги добиеме иначе тешко се враќаме.
|
|
|
|
#1760 |
|
Registered User
![]() |
Не, бе, Гуле тие две ги добиваме, глеаш ли како играме, топлло - ладно цело време, имаме една солидна утакмица и една во која не бевме така добри и не заслуживме пораз, ама тоа е фудбал, кога не играш како што треба и среќата ти го врти грбот, со Бари искрено Гуле очекувам да дадеме повеќе од два гола, време е да распалиме, Фламини има црвен, а Амбросини е повреден , што значи ќе биде приморан да игра со Пирло и еден тркач т.е Гатусо, и тоа ќе биде тоа, Роналдињо со Сидорф у средина, Пато И Хунтелар, у одбрана би играл без Замброта, мислам дека он досега најслабо изигра, па Абате десно и Јанкуловски лево, у центар стандард Неста и Каладзе, Силва е повреден.
И ајде веќе нека се враќа Абиати, Сторари е добар, ама се ми е страв кога го гледам, не ми влева многу сигурност, незнам зошто, добар е ама и малце шутеви има кон нашиот гол, нема врска.
|
|
|
|
#1761 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Не ја гледав утакмицата ама мојата претпоставка за Хунтелар се исполнува, за жал...
Пеце незнам зашто викаш Неста и Каладзе во средина кога голот падна заради Каладзе ако виде.. Во ситуација кога е повреден Силва Огучи е најдобрата замена незнам зашто толку не верувате во него! После на претходната страна зборевте за Красич ... Десно крило веќе имаме едно такво-Абате а како што знам и Бекам доаѓа а ако се знае и изјавата на Абате дека он сака да игра на неговата прородна позиција т.е десно крило и си призна дека не се снаоѓа најдобро како бек .. Дунга го седнал на клупа Пато знаеш зашто зашто може да си дозволи такво нешто ние кого ќе внесеме во игра ? Со сета ОГРОМНА почит према Инзаги ама човекот го сожалувам на негови години да се остави се на негов грб? За Хунтелар не ми се збори како мува без глава е ... И незнам уште го броите ,,Дињо" за играч? ОВОА МУ Е ПРАВАТА ПРОФЕСИЈА Предводник пхахах како да не да не мисли и на светско да игра?
Last edited by dim4e91; 24-09-2009 at 13:36. |
|
|
|
|
|
#1762 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Пошто не си ја гледал утакмицата неможеш да збориш за Хутелар, велзе у 80 минута, одма после тоа попивме црвен и имавме играч мање, плус од никаде сам си створи шут, да играше од старт и он и Дињо и Абате, на местата на Пипо, Гатусо и Оддо, друг ќќе беше муабетот, али тоа е, вина можеме да бараме од секого, ама најмалце од одбраната а посебно Каладзе. И уште нешто, значи пак ќе кажам, да ја гледаше утакмицата, ќе знаеше што се случи кога влезе Дињо, какви топки им даде меѓу 6 души, ама нашите играчи сакаат да пимплаат у шеснаестерец, да шутнеа може приказната ќе беше друга. Значи ја глеав цела, и ти викам со сигурност дека Гатусо, Пипо и Одо беа катасрофа, зборам офанзивно, дефанзивно изигравме на ниво, само како што кажав немавме среќа, офанзивно потфрливме, и заборавив Пато дупка, бега од гол, цело време е на страна, и додавањата му се млаки, и секоја примена топка му е изгубена.
|
|
|
|
|
#1763 |
|
Registered User
![]() |
Епа ете и Пато е неизвесен со Бари се повредил па изглеа ќе играме со Хунтелар и Пипо у напад , Дињо полушпиц и у средина ќе дое Сидорф заедно со Пирло и Гатузо.А Замброта можда изигра слабо со Удинезе ама дава се од себе на другите утакмици не заебавајте.
|
|
|
|
#1764 |
|
Registered User
![]() |
А утакмицине како ги ѓаѓам на тредот за предвидување на утакмици што го водиш ти Пеце сеа.Ќе ве стигнам не се секирајте пропуштив 2,3 кола,иначе...
|
|
|
|
#1765 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Registered User
![]() |
Абе сеа, не дека изиграл сјајно, ама им протна 4 - 5 топки, него терба да се шутира, нека се пуца и од 20 метри не е проблем, само ние тоа не го правиме, тупење со 500 додавања, а Хунтелар играше само 9 минути и плус и со играч помалце, што можеме да очекуваме да направи, ти кажав, одбрамбено бевме солидни, али ни фали тој Ван Дер Ваарт у средина, да го земевме приказната ќе беше друга.
Ти се погоди колото, ќе видиме дали ќе не стигнеш, Мирза го немаше колово, он доста стандарно гаѓа, а ова коло само ти имаше резултат ние сите со по 2 погодока.
|
|
|
|
#1767 |
|
Registered User
![]() |
Сега во 4 на Еуроспорт играат Парагвај - Италија светско за играчи под 20, за Италија ќе игра Албертраци носи број 5 и е дете на Милан, игра одбрана, па да видиме што имаме.
Штета, ама само еден играч од Милан игра за Италија Под-20
|
|
|
|
#1768 |
|
Registered User
![]() |
Колку добар наслов прочитав на еден италијански сајт, се однасеува за утакмицата против бари и гласи вакa:
Sveglia Huntelaar! и во превод значи, Разбуди се Хунтелар! Осеќам дека ќе се разбуди вечерва и после оваа ноќ, голови ќе бидет смешка за Милан. Едно прашање, каде се сите тие клубови посилни од нас, еве на пример денес, ја невидов дека Јуве ја надигра Болоња и на крајот си го папааа, ние на пример на Болоња не и дозволивме да шутне на гол, а и промашивме 5 чисти гола, истото ни се деси и со Удинезе, не искористуваме шанси и не казни несреќата. И до Даре, алооооооооооо ромааааааа, кој стигне ве пупи, абе вие годинава за опстанок ќе се борите, глас да не чујам повеќе, ц ц ц.
|
|
|
|
#1769 |
|
Registered User
![]() |
Перица не се пали еве 25 мин неаме ни една шанса Бари играат ко да се домаќини а не гостини срамота е ова.
|
|
|
|
#1770 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Иначе како изигра Албертаци?
|