![]() |
|
|
#20026 |
|
Registered User
Fave Players: franco,ricky,paolo,marco...weah
![]() |
milan bari 2:0 Pato, Pirlo
KP ![]() |
|
|
|
|
|
#20027 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
MILAN: Storari; Abate, Nesta, Kaladze, Zambrotta; Gattuso, Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Ronaldinho, Huntelaar.
Mijenjam predict zbog sastava: Milan - Bari 3:0 Ronaldinho, Huntelaar, Ambrosini KONAČNI PREDICT ------------------------- Mislim da je ovo ok sastav, probojni smo po bokovima a nadam se da ce Seedorf i Pirlo igrati malo više naprijed blizu Ronaldinha, prakticki 4-2-3-1.
|
|
|
|
#20028 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
milan bari 2-0 ronaldinho,huntelaar
|
|
|
|
#20029 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ja bi volio da je stavio Jankulovskog umjesto Ambrosinia i ovo ostalo ovako...ali nema veze
|
|
|
#20030 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Ja sam se resio vise da ne ucestvujem u ovoj igri, posto sam dva puta tipovao i mi smo oba puta izgubili, tako da bice bolje i za Milan i za nas navijacima ja da sedim sa strane kad je u pitanju predict the score igra.
Idemo na pobedu.
|
|
|
|
#20031 |
|
Registered User
![]() |
gleda li ko,kako igraju,igra li ronaldinho kakav je?
|
|
|
|
|
|
#20032 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20033 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Leonardo je kriv za ovo. Po prvi put ga optuzujem. Poceo da izmislja pozicije igracima
![]() Ronaldinho NIKAD nije bio napadac, i niti ce ikad. Prvo ne krece se kako treba, drugo napadac ne zadrzava loptu vec ide naprijed dok nema nikoga da postigne gol. Tako da losa postava taktike vodi da nas ubijaju u sredini. Abate los. Dosta propusta. Rino zatvoren. Ubacit Pata za Ambrosini (radi duplog zutog, i nesiguran mi je sa taklinzima), Dinho iza pata i hunte, seedorf lijevo, rino desno, pirlo u sredinu. |
|
|
|
|
|
#20034 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
a jebo ga sudija da ga jebo. Pa prvo huntelaar metar van offside-a, onda ambrosini dva metra iza huntelaara. E jebem te corava. I onda kazu: pa nisu sudije krive za izhod rezultata.
Al haj, i nama je bio gol u marseilu iz cistog offsidea sretno u drugom poluvremenu |
|
|
|
|
|
#20035 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Milan na svom stadionu nemoze dobit Barija???
ocajni smo, i gledam napadate Huntelara, hajd nek mi neko kaze kako je dosao u Milan jel imao i jednu dobru loptu da je dobio, da su mu nasi vezni igraci stvorili sansu??? jest moj kurac imo, igramo ocajno, sve i jedan ofanzivni igrac nam je OCAJAN, da nam nije Storarija gubili bi smo svaku utakmicu. |
|
|
|
|
|
#20036 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
koji smo mi mazohisti.........gledati ovakav milan......
|
|
|
|
|
|
#20037 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
hahhahahahaha 0-0
|
|
|
|
|
|
#20038 |
|
Registered User
Fave Players: Pato
![]() |
Mamurni a u stwari ochajniiii..Ne kriwim Lea.Shto ce grdan trazi nesto al ne moze od owih igracha nishta dobit.Ako budemo 6 7 do polusezone.Pa dako se pojachaju malo i 4 da ischupaju.
|
|
|
|
|
|
#20039 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Jao koja je ovo budalastinja vise gledat pa u p.m.
Kiksali i Juve i Inter jebote umjesto da im pridjemo nas Bari drzi u saci sva sreca pa je raspolozen Storari...Ensare ne branim Lea ali covjek mora izmisljat pozicije igracima jednostavno ne raspoloza sa dovoljnim brojem kvalitetnih igraca ustvari kvalitetnih profesionalaca koji igraju trce i bore se...Stvarno je ovo tuzno gledat kako lopta ide sporo u napadu...malo citam forum kazete sve dobro ali nema spone izmedju veze i napada...da nema kad tu sponu cine nasa dva najsporija igraca u timu i da kad su prodali Kaku koji je tek se sad vidi kolko bio vazan igrac i kad nije zabijo i asistiro jer je trco otvaro prostor za napadace .... i sam vidis kolko je igraca igralo bekove na ove tri zadnje utakmice covjek mora isprobavat sta ima jebg...Abate krene na desnom beku pa zavrsi na desnom veznom pa onda cak i na prednjem veznom...
|
|
|
#20040 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Milan ceka ista sudbina kao Notingen Forest ako se nesto ne promijeni, pa pogledajte samo ko nam sjedi na klupi za rezervne igrace, a VIDUEZ JUCE ZABI ENGLEZIMA
![]() |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|