AC Milan Forums  

Go Back   AC Milan Forums > AC MILAN > MilanMania International

Notices

Thread Tools Display Modes
Old 28-09-2009, 06:32   #20056

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
kakav 4-3-3 sa hunte-pato-pippo
de malo skontaj te sta trazite To je ne izvodljivo sa sporom trojkom u veznom redu.
Svaka cast Leonardu na press-u poslije tekme. Kaze: zvizduci su opravdani. I treba tako. Koliko je aplauz zasluzan, toliko je i zvizdanje.
Lijepo receno. Priznao je gresku, shvatio je u drugom poluvremenu gdje grijesi, al ne mozes 6 igraca zamjenit. Napokon izbacio Seedorfa. I trebao bi pokusat da igra kao svi ostali: 4-4-2 Abate desno, flamini moze u sredini sa pirlom, e sad lijevi. Ili stavit Dinha, ili razjebat sve: njega u sredinu gurnut naprijed, lijevo flamini, pirlo nazad, i onda opet se vratis na staro. I sad skontas koliko sranja je taj Ronaldinho dovukao sa sobom. Hoce da igra. Kad igra hoce da igra svoju poziciju. A kad igra tu poziciju, nema pojma... cccccc hahaha ovo je za plakat.

no drugo pitanje, ej, imali neko Milanov Wallpaper? Treba mi za desktopa 1280x800. Najdraze bi mi bila ona slika sa vrha stadiona, sve puno, i na juznoj tribini zastava italije i pise: I campioni Ima na netu, al mala. Treba mi velike dimenzije
hvala
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 06:42   #20057

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
Fomacija koja se po meni idealno uklapa u ovaj profil Milana jeste 3-5-2!! Ali o njoj nije bilo nikakve diskusije nicega kod nasih glavesina tako da..

Druga stvar Leonardo je sinoc ucinio kardinalnu pogresku kada je ubacio Odda mjesto Dinha..ja sam ocekivao zamjenu Ambrosini-Jankulovski kao LM-a sta ima pomjerati onako umornog i bezglavog Abatea u vezni red..

Ne kontam ono sa Seedorfom i slobodnom ulogom za koju pod prvo trebaju trkacke sposobnsoti a ne kao prebijena macka da se vucara i gubi 10 lopti..Nikako da nauci neke stvari..
Old 28-09-2009, 06:57   #20058

mrki

Registered User

mrki's Avatar

Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
mrki is on a distinguished road
Ja sam toliko razočaran da ne mogu suvisli komentar napisati. Kasnije ću nešto sastaviti, nekakvu analizu onako kako sam ja to vidio.

Samo bih htio reći da se još jednom pokazalo kako je Ronaldinho gotov igrač i kako te bajke sa treninga nisu ništa drugo nego GLUPOST!! Mi imamo 7,8 igrača koje treba OTJERATI da bi ovi drugi malo podigli svoju igru itd.

Pata uništavaju i čovjek je u igračkoj depresiji, što je sasvim normalno jer igra sa invalidima! Pa taj Dinho ne moze prijeći ni mene! Sramotan nogometaš! Treba ga prodati odmah sada i kupiti Giuliana! A na ljeto ponovno Gourcuffa i još jednog veznog. Treba nam 8 novih igrača i PRAVI trener. Jer Leo je odličan čovjek koji zna sve o nogometu i savršen je skaut. Ali NIJE trener!

-------------Storari--------
---?-----Nesta----Silva--?----
--------------Pirlo---------
-------Flamini-----?
--------------?----------
---------?-------Pato------

OVO mi imamo. Inače, zadovoljan sam kako Pirlo igra ove godine. Daje sve od sebe i preuzima cijelu igru, trudi se. Pokazuje klasu i ne ponaša se kao dijete poput Seedorfa i Dinha. Ali njemu treba brza i snažna momčad ( npr. Azzuri ), a ne ovi debili.

I to je to, bez 100mln eura nista od nas. Santarcoce, Criscito, Gourcuff, Giuliano, Dzeko. To je to za PRVIH 11. I još 3 za klupu. Yoan je rekao da bi se rado vratio jer mu je bilo lijepo u Milanu i Milanellu.

P.S.

Jeste li vidjeli nekakve Arape opet u loži na San Siru???

Last edited by mrki; 28-09-2009 at 07:01.
mrki is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 07:52   #20059

meskalin

Registered User

meskalin's Avatar

Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
meskalin is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by mrki View Post
Ja sam toliko razočaran da ne mogu suvisli komentar napisati. Kasnije ću nešto sastaviti, nekakvu analizu onako kako sam ja to vidio.

Samo bih htio reći da se još jednom pokazalo kako je Ronaldinho gotov igrač i kako te bajke sa treninga nisu ništa drugo nego GLUPOST!! Mi imamo 7,8 igrača koje treba OTJERATI da bi ovi drugi malo podigli svoju igru itd.

Pata uništavaju i čovjek je u igračkoj depresiji, što je sasvim normalno jer igra sa invalidima! Pa taj Dinho ne moze prijeći ni mene! Sramotan nogometaš! Treba ga prodati odmah sada i kupiti Giuliana! A na ljeto ponovno Gourcuffa i još jednog veznog. Treba nam 8 novih igrača i PRAVI trener. Jer Leo je odličan čovjek koji zna sve o nogometu i savršen je skaut. Ali NIJE trener!

-------------Storari--------
---?-----Nesta----Silva--?----
--------------Pirlo---------
-------Flamini-----?
--------------?----------
---------?-------Pato------

OVO mi imamo. Inače, zadovoljan sam kako Pirlo igra ove godine. Daje sve od sebe i preuzima cijelu igru, trudi se. Pokazuje klasu i ne ponaša se kao dijete poput Seedorfa i Dinha. Ali njemu treba brza i snažna momčad ( npr. Azzuri ), a ne ovi debili.

I to je to, bez 100mln eura nista od nas. Santarcoce, Criscito, Gourcuff, Giuliano, Dzeko. To je to za PRVIH 11. I još 3 za klupu. Yoan je rekao da bi se rado vratio jer mu je bilo lijepo u Milanu i Milanellu.

P.S.

Jeste li vidjeli nekakve Arape opet u loži na San Siru???
znas kada ce Milan kupiti 8 igraca NIKADA mozda ni tada Mialnu po meni trebaju 2 beka i vezni igrac koji ce biti brz i imati dobar pas, a ne ko zub odlican pass, a vuce se ko mrtva macka ili seedrof koji dobro odigra saku 5 tekmu.....
meskalin is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 08:12   #20060

kiko

Registered User

kiko is on a distinguished road
strpljeni spašeni
kiko is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 08:47   #20061

uvijek_rossoner

Registered User

uvijek_rossoner's Avatar

Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
uvijek_rossoner is on a distinguished road
Ja se molim samo za jednim pojačanjem : Novim 100%-tnim vlasnikom koji ce ulagati u igrace i stadion...
Old 28-09-2009, 09:20   #20062

geoff

Registered User

geoff's Avatar

geoff is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by uvijek_rossoner View Post
Leonardo: Sretni smo što nismo izgubili

Agonija Milanovih nogometaša u Seriji A se nastavlja. Nakon šest odigranih kola “rossoneri” su tek 11. na ljestvici s osam osvojenih bodova i treća su najneefikasnija momčad lige...

Posljednja razočaravajuća predstava Milana bila je ona na nedjeljna na San Siru protiv Barija koja je završila podjelom bodova 0-0.

Crveno-crni su tako propustili zabiti gol u četiri od šest prvenstvenih utakmica, te su ukupno s tek tri postignuta gola treća najsterilnija momčad lige iza Livorna i Atalante.

- Bari je dobra momčad i zaista smo se mučili protiv njih. Na kraju moramo biti zadovoljni našom igrom u obrani jer smo skoro izgubili utakmicu – rekao je Leonardo, čije su igrače navijači kluba na kraju dvoboja ispratili salvama zvižduka.

- Mučimo se sa stvaranjem prilika i normalno je da navijači očekuju više od nas. Motivacija za napredak je tu, ali protiv Barija jednostavno nismo ništa uspijevali – dodao je brazilski strateg "rossonera", koji će priliku za popravak dojma imati već u srijedu u dvoboju 2. kola Lige prvaka protiv Züricha na San Siru.
Dobro, protiv reala cemo nesto uspjet vjerojatno kad vec protiv velesile baria nismo...
geoff is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 09:42   #20063

rinogattuso

Registered User

rinogattuso's Avatar

Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
rinogattuso is an unknown quantity at this point
@mrki primjetio sam ja 2 arapa i ljevo od njih je bio neki krupniji stariji covjek koji je radio neke biljeske..loza oko Galliania je sve praznija i praznija..pa ko moze da gleda ovaj bezidejni i sterilni Milan..ja moram gledati tekme Milana to je jace od mene ali..
Old 28-09-2009, 09:56   #20064

ensar7

Registered User

ensar7's Avatar

Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
ensar7 is on a distinguished road
onaj crnjo, sto je kraj njega jedan bijelac mu nesto objasnjavao (pokazale su kamere to dva puta) je amerikanac koji zeli kupit Bari. Al to je vec sigurna stvar, ostale su samo formalnosti. Ne brini te, nece nas niko kupit. Neda nas nas "Don Berlusconi" i njegov pomocnik "Sonny" bolje poznat kao Galliani.
Necu jos da osudjujem Leonarda, samo kazem da je jucer bila njegova greska u velikom. Pirlo je ikona. Vjerovao sam u njega sve ove godine kako je u Milanu. Al sam ovog ljeta poceo da slusam vecinu koja ga je napadala, pa sam cak i ja bio za to da ga prodamo, a tek sad vidim kako covjek opravda svoje lice. Trebao sam ljubit tv kad su ga uhvatili na aerodromu i pitali ga za transfer a on rekao: nemam pojma i ne zanima me. Ja sam igrac Milana, i to me jedino zanima.
Svaka cast care.
A i Dinho je opravdao svoje. Pokazao se da je jos losiji nego sto smo ga smatrali. Ej ne znam za vas, al meni se ovaj Dinho cini kao na igrici: ono povecas mu brzinu, al onda moras smanjit tehniku s loptom. Ako pak povecas tehniku onda moras smanjit inteligentnost... hahahahaha ono je da te Bog sacuva. Postali smo kao ovi Premierligaski klubovi. Dovedu Sabica u 32 godin, Besliju, Skoru, tj. sve one koje vise niko nece, a kod nas su TITO cak i poslije 30-te. Jesmo ekipa, strasna ekipa
ensar7 is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 10:06   #20065

deejaysale

Registered User

deejaysale's Avatar

Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
deejaysale is on a distinguished road
Ja sam ugasio tv kad je ODDO ušao,to je za mene kraj tekme,i ubuduće neću ni palt kad vidim Odda i Kaladzea u sastavu,u srijedu idem na Zurich,ali tako teškom mukom da je to strašno!!
Teško mi je sve to gledat,pratim,svi me zajebavaju,a ja se i dalje držim ponosno i govorim pogledajte trofeje,ali neću ni to još dugo moći pričat,pregazit će i te trofeje godine!!
deejaysale is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 12:27   #20066

alberto

Registered User

alberto's Avatar

Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
alberto is on a distinguished road
Quote:
Originally Posted by deejaysale View Post
Ja sam ugasio tv kad je ODDO ušao,to je za mene kraj tekme,i ubuduće neću ni palt kad vidim Odda i Kaladzea u sastavu,u srijedu idem na Zurich,ali tako teškom mukom da je to strašno!!
Teško mi je sve to gledat,pratim,svi me zajebavaju,a ja se i dalje držim ponosno i govorim pogledajte trofeje,ali neću ni to još dugo moći pričat,pregazit će i te trofeje godine!!
Isti sam ti,nemogu da zivim od raje..........
Old 28-09-2009, 13:25   #20067

prle

Registered User

prle's Avatar

prle is on a distinguished road
Ma ovo nisu ni Dede vise na terenu nego BABE!!!!
Ovaj tim je svoj maksimum dao `07,i tada je trebala revolucija,a sta se nama desilo Babama su dati poboljsani dugogodisnji ugovori i kolaps!!
Leo je mozda pogrijesio protiv Barija ali ja ga ne krivim ni za to ni sekunde,covjek pokusava mijesa mijenja,al sta ces ti kad je nama protok lopte kao usporeni snimak,Seedorf dok se okrene i i namjesti za dodavanje protivnicki igraci vec uzeli loptu i opucali na gol!!
Samo me je strah sta ce biti protiv Reala u ligi prvaka.
Ne mogu u kucu da udjem kako treba,buraz mu navija za jube a stari za inter cirkus,i svaki boziji dan me jebu u zdrav mozak!
Silvio nabijem te!!!

Last edited by prle; 28-09-2009 at 13:28.
prle is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 14:09   #20068

Yoann Gourcuff

Registered User

Yoann Gourcuff's Avatar

Fave Players: Kaka
Yoann Gourcuff is on a distinguished road
Ma ja se ustvari najmanje bojim za te dvije utakmice sa Realom, zašto?
- Zato što je x puta dokazano da ova naša ekipa ( sa Kakom ili bez njega ) uvijek u tim 'velikim' utakmicama da ono najbolje od sebe i odigra vrlo dobro.
Pri tome znam da smo recimo već ove sezone izgubili od Intera 4:0 ali to se ne može uspoređivati sa Ligom prvaka.

Naš problem su, naravno, ove tzv. 'male' utakmice ( Bari i sl. ) jer mi ćemo na takvim utakmicama izgubiti titulu a ne u dvije utakmice i dva poraza u utakmici s Interom.

Možda je ovo samo moja nada i želja, možda mi protiv Reala doživimo pravi debakl, kažem, ne znam, ali ja mislim da nećemo već da će te dvije utakmice ( a posebno mislim pri tome na onu drugu koju ćemo igrati doma ) biti možda i najbolje naše utakmice ove sezone.

Ne znam, teško mi je, proživljavam istu muku kao i svi vi, kao i svi navijači Milana u svijetu, ali evo ipak se svi mi još uvijek nadamo nekakvome preokretu, postoji kod svih nas onaj mali tračak nade da će sa svakom sljedećom utakmicom krenuti na bolje, ali ne znam ... ne znam što reći, nisam pametan ...

Ne znam ...

FORZA MILAN !!!
CAMPIONI !
Yoann Gourcuff is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 15:12   #20069

ludiot

Registered User

ludiot's Avatar

Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
ludiot is on a distinguished road
malo da razbistrimo glave vidite sta je derbi prvo idu navijaci ondak tekma
http://www.nogometni-magazin.com/new...nto_video_news
ludiot is offline   Reply With Quote
Old 28-09-2009, 15:42   #20070

_MaJi_tz

Registered User

_MaJi_tz's Avatar

Fave Players: Gennarinho Gattuso
_MaJi_tz is on a distinguished road
MILAN-ZURICH 2:0 Pato Pippo
K.P.

... 110 anni di storia, combatti per la gloria ...

Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006
_MaJi_tz is offline   Reply With Quote

Tags
balkan

Posting Rules