![]() |
|
|
#20116 | |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Quote:
ČISTI PENAL
|
|
|
|
#20117 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Ko želi da gleda : http://www.iraqgoals.net/ch2.html
|
|
|
#20118 |
|
Registered User
![]() |
A na to mislis... pa mislim da nije ni to jer jos loptu nije izveo iz kornera onaj gostujuci igrac ali je bilo guranja pa mu je zato i dao zuti
![]()
|
|
|
#20119 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Nesta, R80, T.Silva, Pato
![]() |
jadni leooo skim ima posla sa konjovima
|
|
|
#20120 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ancelotti je prosle godine ovog Zuricha demolirao i slabijom ekipom po menu u 2 tekme odmarajuci pojedine igrace. Pa ovaj debil Kralj Leon nije stavio Boneru za spisak LP-a niti ga pokusava oporaviti pa sta ja dalje imam pricati.
Covjek nema plana igre nema nicega ovo je smjesno..Sad mi je tek zao sto sam ikada sumnjao u Carla koji ubija u Chelskom i kojem ce biti samo nebo granica..eto sad spali smo na grane Xamaxa,Luzerna..
|
|
|
#20121 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Zasto ne pusti himnu lige sampiona....joj jebem im mater sve kazem necu gledat a opet ko debil sjednem gledat...ovo je zaista presmjesno i donekle je i upravo rinogattuso
Velika skupina neprofesionalaca koju Leo ocigledno ne moze da motivise da trce i igraju....veliki samar citavoj istoriji Milana veceras na San Siru... PONIZENJE I SRAMOTA
... 110 anni di storia, combatti per la gloria ... Andriy Shevchenko - July 1, 1999 - May 26, 2006 Last edited by _MaJi_tz; 30-09-2009 at 15:41. |
|
|
|
|
|
#20122 |
|
Registered User
Fave Players: pato,super pippo,gattuso,pirlo,abbiati....
![]() |
Dno Dna,niŽe Od Ovog Ne Moze
|
|
|
|
|
|
#20123 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20124 |
|
Registered User
![]() |
Moze jos nize... Meni je Leo kriv samo sto je pristao da vodi ove bjednike... A Carlo je ŠUPAK i to ce uvije ostati taktika 4-6-0 ostala je zapisana zlatnim slovima... zato ne serite sa Carlom...
Ronaldinho, on nije zaboravio igrat ali on nema motiva da igra ljudi, on tacnije NEMA S KIM DA IGRA ali daleko da ga branim... Ovdje Storaria, Abiatia, Pata ,Huntelara, Nestu i Silvu ostavit ovo sve ostalo RASPUSTIT
|
|
|
#20125 |
|
Registered User
![]() |
Nisam gledao tekmu, ali mislim da je ovo najtezi poraz milana u zadnjih dvadesetak godina...Rezultatski ne, ali mislim da gore od ovoga ne moze, ljudi moji izgubili smo doma od zuricha...svicarskih amatera...
|
|
|
|
|
|
#20126 | |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20127 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Kakav ba Carlo hahahaha
Eno, onakav Chelsea, covjek IZVUKAO 0:1 pa covjece, gol je falio od dlaku. A zasto? Pa ko sto je znao u Milanu cinit, sve povukao nazad, i pustio protivnike da igraju. Ej, nemoj molim te da se sjecam onih silnih golova koje smo primali u zadnji 10 minuta sa njegovom logikom fudbala. Zato, nek nema Carletta. Draze mi je. Drugo, mislim da je ovo zadnja utakmica Leonarda. Nesto mi smrdi, al nadam se da se varam. Jer silenzio stampa je u milanellu nisu izasli pred kamere. Samo Leonardo je izjavio da je ovo katastrofa. Da smo trebali iskoristit sansu, a upropastili smo sve. Trece, Boriello, kao i prosle sezone, i ovu ce sezonu provest kod kuce u kaucu, primaju 3,5 miliona eura godisnje na racun. Gladi si jaja, jede cips, i govori da je bolestan. I znaci opet Pippo i Pato. Pa ZBOG CEGA SMO DOVODILI HUNTELAARA? E tu sam ljut na Leonarda. Pa jeboga Seedorf, kad on misli shvatit da taj covjek nema pojma vise. I on opet gura Seedorfa iza pata i Pippa. I onda ga vadi na poluvremenu. Pa do kad vise? Ako ce nastavit ovako sranje cinit, haj odma pakuj sutra kofere. Odjebi vise i ti i Seedorf, i Pippo, i nestavljanje Huntelaara. Pa koliko god da je Dinho los, on ce uvijek vise napravit od onog mrtvog Seedorfa. A Pippo, ma daj. Od silnih onih sansi, pa Huntelaar bi zabio barem dvije. Al kako ce, kad on udje, onda igra samo on sa Seedorfom i Dinhom polumrtvima. A kad Pippo igra, e onda sve oko njega se vrti i svi su u top formi. Pato? Haj sine u U20 pa tamo malo igraj par sedmica da skontas kako patit se. Daj te nam Zigonia. Cetvrto: i zadnje. Postao sam pesimista. Gotovo je. Vise im ne vjerujem. Leo ima moju zadnju podrsku sad u nedelju, samo ako stavi mlade da igraju. Jebiga, ovako vise ne ide. Onda dovuci djecu iz omladine, i daj im da igraju. Jer ovo vise nema smisla. Zalosno. Pato se krece, al ne znam gdje. Kriv Leo jer mu nezna objasnit. Pippo dva puta skinuo zicer suigracima. Pippo non stop u offside, i trebam se divit nekom debilnom njegovom sutu po sred gola. Pa pogledaj Dzeku, covjek skoci i gurne lotpu uz samu stativu. Pippo opalio posred gola i mi bi rekli, eh sto ti je Pippo, legenda. Ma kraj. slijedecu gubimo. I od sad tipam samo protiv nas. Vise nemam nikakvog optimizma. Veceras je bila bruka na tribinama. 25.000 gledaoca na stadionu koji prima: 82.000 woooooow Svaka cast Silvio. Bas si pomogao ekipi. E sad bi zelio da vidim ko ce mu doci na zimskom prelaznom roku hehe |
|
|
|
|
|
#20128 |
|
Registered User
![]() |
ma šta Carletto rastura u Chelskom, rastura sa strašnom ekipom s kojom bi i neko od nas rastura da je vodi :/ svaku utakmicu se izvlačija, osim protiv tot'hama, sve ostalo je bilo u nadoknadi... a dobro je prošao i ovaj vikend protiv Wigana
![]() ekipa šta kažete na Spalettija...? meni se on trenutno čini kao strašan izbor. on je i digao Romu, uveo je u LP makar se nisu baš proslavili... i za kraj: ŠTA GA VIŠE LOME, TO GA VOLIN JAČE! ACM 1899 Doći će i naše vrijeme... jednog dana ![]()
|
|
|
#20129 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Ljudi..Leoo nema iskustva,nema autoritet...Milan moze voditi samo Talijanski trener,ili neka velika zvjezda Milana,ali VELIKA kao Van Basten isl...
Mislim da bi Spaleti izvukao maximum iz ove ekipe.... Dalje..Pato....????ne klupa,nego tribine ba,pa sa svojim godinama mora da gine,a on se vuce kao mrtav konj po terenu.... Nije da mi nismo imali sanse,imali smo 10-ak extra sansi,ali nesmije Zurich napraviti 3-4 100%-tne u Milanu,to nemoze.... Nemoze se ovako igrati na svom terenu i tacka.... Sad slijedi Real,koji me nije odusevio,cak je Marsej bio bolji,Real daje prvi go iz ofsaida,drugi iz smijesnog penala i jos sudija daje crveni igracu Olimpika...Cak je i poslije olimpik imao nekoliko sansi sa igracem manje... Ali mi sa ovakvim pristupom Sedorfa,Ronia i posebo Pata nemozemo dobiti nikog..... Eto...Razocaran sam...Ali znam da ce se Milan jednog dana vratiti jaci nego ikad.... Forza Milan...Merda Silvio&Galiani....
|
|
|
#20130 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Nego jos veceras dati nogu ovom diletantu pa pokusat dovest Prandelija (na polusezoni, do tada Cezare Maldini) a ako ovaj ne bude htio (a hoce ako mu se ponude pare i da on pravi sastav) ili Spaletija u najgorem slucaju. Valja nas cupati jer smo po meni jedan od najozbiljnijih kandidata za Serie B. |
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|