![]() |
|
|
#1801 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Гледав хајлајтс, Пато, Пато момче, па зар и ти, јас годинава сум најразочаран од него, воопшто не се труди, воопшто не е стабилен, станал ѕвезда и неигра ништо, у вторникот баш со еден другар коментиравме, за Рубин - Интер, за Балотели, и вика другаров, овој воопшто не е подобар од Пато, дури може вода да му носи, ама нема сигурно место у тимот, и се бори и дава максимум, дрибла, додава, шутира, што од ова што набројав прави Пато, НИШТО.
Овака, колку што памтам ни 96’ не игравме послабо, и тогаш имавме страшен тим, страшни имиња и завршивме 10, ова сеа што го гледам, среќа викам што не ја глеав утакмицата со Цирих е еднакво со катастрофа, дојдовме на такво дереџе да изгледаме како рома. Пробај Дим4е, најди на јутјуб, Милан - Јувентус 1996, изгубивме 0 - 6, не здробија, него, види само каков тим имаме, Капело ни е тренер. Тоа беше цела сезона плачење, после се врати Берлускони од премиерската позиција и одма следната бевме втори, па наредната знаеш титулата наша. Не сакам повеќе да зборам, мислам дека се е кажано и се видено, мораме форумов да го мрднеме во друга насока, да најдеме некоја боља тема, барем вака во деновите кога Милан неигра, за деновите кога игра се надевам ќе ни се намалат лошите зборови, останавме само на надеж. Аталанта, уффф, тим кој секогаш не победувал на свој терен, што да очекуваме.
|
|
|
|
#1802 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
#1803 |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Ни ја незнам веќе што се случува со Милан.Немаат идеја ни мотив за игра незнам што да кажам , Пато изјавил дека му недостига Кака во нападот и сеа со Аталанта ништо чудо да изгубиме у Бергамо.
|
|
|
|
#1804 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
cccc PERICA,PERICA SE POVEKE I POVEKE SMESEN STANUVAS DECKO!!
vidi na tabela oooooo vidi na tabela ooooooo!
|
|
|
|
#1805 |
|
Registered User
![]() |
Ауууу какви провокации.
Хаххахаха
|
|
|
|
#1806 |
|
Registered User
![]() |
Ne e toa provokacia be GULE!
perica neznae deka milan ima neizleciva bolest narecena"NE MOZAM DA TEPAM UTAKMICA"(MILAN REDOVNI PACIENTI)
|
|
|
|
#1807 |
|
Registered User
![]() |
Мене ти не си ми јасен, се палиш а и ти си у исти гомна, дури полоши од нас, плус Јуве и Интер ни бегаат 5 бода, што уопште не е голема разлика, со оглед на тоа дека, нема вечно овој тим да игра тапа, разликата е смешна, а Рома е тим, кој само трипати у кариера се борел за нешто, и оваа година сте без никакви амбиции, и сеа ми солиш памет.
Кажи ми, кои се амбициите на Рома сезонава?
|
|
|
|
#1808 |
|
Registered User
![]() |
Ke se sborime za za liga sampioni vas so vi se ambiciite sezonava ako gi imate!???
|
|
|
|
#1809 |
|
Registered User
![]() |
Ај честито победа еве 2-0 на полувреме.Окака Чука дал гол хахахахахахах.
|
|
|
|
#1810 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Пеце што викаш ти на мојава теорија!
Доколку се намалат целите дека ќе се добие на резултати? Т.Е Доколку им се чукне главата на тие во соблекувална и кога ќе зборат со играчите да се инсистира да не се прими гол т.е да не дојде до олабавување....да се искочи пред нив со став дека се бара нерешен резултат на пример со Аталанта а резултатот да дојде како награда! Тоа е мислам дека најпаметно нешто што може да се направи а во исто време и ги мотивираш играчите на друг начин ги потценуваш уф можам да замислам како би разбудило ова дел од играчите! Ова би ги поделило играчите реално вредни и БЕЗВРЕДНИ ... Која грешка ја направивме само со КАрдачио и Виудез незнам дали го видовте голот на Виудез против англија ... тоа беше перфекција! ама во ситуација кога на ,,Роналдињо" не му иде нема замена нема кој Сидорф не е тоа тоа не може се да се остави на него истото се случува и со кардачио како одлично би дошол како замена на Пирло јас се плашам и покрај неговите бедни игри дека ако се повреди се би било полошо и од овоа што сега се дешава! Еве на пример јас прв од младите би го пуштил Албертаци! И би пробал со Оду и Хармони ви текнува на ѓупчињата од поготовките во Америка ...која само живост ја внесуваа а играа нешто слично како кака нешто ги влечеше на лево.... Ај да не го тупам многу што мислите за мојата теорија Намалени цели= РЕЗУЛТАТИ Кога можеше гуевски да го смали данокот и да ја постигне целта да се зголему бруто националниот производ зашто ние да неможеме ![]()
|
|
|
|
#1811 |
|
Registered User
![]() |
Незнам Дим4е, не сум паметен, сум го гледал Милан и во полоша ситуација, знам дека е криза и дека неможеме цело време вака, сепак, не ја разбирам ситуацијата, како можат сите овие играчи вака да играат, да кажам штрајкуваат за нешто неможам, зимаат страшно големи плати, а и не е само оваа сезона, и минатите три ни беа исти вакви, само што тогаш го имавме Кака.
За младиве што ги наброја незнам, ги глеав имаат потенцијал, ама неможат сеуште да се носат во оваа лига. Незнам Дим4е не сум паметен. А Даре, тоа што го напиша, тоа не се амбициите на Рома, тоа се твоите сништа, мешаш баби и жаби, реално те прашав, ама се глеа дека немаш одговор.
|
|
|
|
#1812 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Kako e milanezi dali nekoj od vas seuste sonuva,Pece se razbudi li covece im davav nereseno so cirih a oni selanduri nemozat i za bod da se izborat.Ajde vo kriza sme ama i srekata ni go zavrte grbo vo oivia teski denovi dve stativi imavme so cirih
a toa za da se dade sansa na mladite vo potpolnost se slozuvam.Abate dobiva se poveke poverenie,ama so mladite koga Antonini se uste nema minutaza i Onuevu. |
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Registered User
![]() |
На Цирих ни нерешено не му давав, која ти е филозофијата, плус Антонини ни е едне од младите така? хахаахах тоа исто кога нашиот коментатор незнам на која Тв, ваљда на Сител, вика добро е да се подмладува репрезентацијата, еве го младиот Георгиевски Славчо, аххаахах, ја и он учевме основно, што значи има 30 години, подмладување, така и ти си Антонини, ај провери убаво, 27 години, ако е тоа млад играч.
За Абате се согласувам да добива поголема шанса, само незнам на која позиција, првата утакмица како десен бек ја изигра страшно добро, ме изненади, ама следните две не се снајде баш најдобро, за во средина, кратки пасови му се ужасни, али затоа има најдобра набаценка од 90% играчи во италијанската лига, ко на Бекам му се набаценките. Ониеву, труба, дрво неделкано, добро што го земавме безпари, па виде ли какви две грешки направи кога влезе, Каладзе за него е Неста. Значи само Каладзе може да го мења Силва, Ониеву 4 опција. И мора Хунтелар да игра многу повеќе, треба да му се дадат 3 до 4 утакмици кои ќе ги игра по 90 минути, незнам дали се сеќавате и Креспо кога дојде 6 месеци не можеше да даде гол, толку му требаше да се аклиматизира, и после сите знаеме што следуваше. Затоа викам, повеќе игра за Хунтелар, тој е тежок ѕвер.
|
|
|
|
#1814 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Пеце ме нервираш
Ај кажи зашто е огучи дрво зашто антонини не е добар а хунтелар е добар а исто и шевченко зашто беше добар лани?
|
|
|
|
#1815 |
|
Registered User
![]() |
Потпуно се согласувам нели се сеќаваш коа се кладевме кој ќе дае појше голови , Шева ни еден меч не заигра само штета што се повреди Бориело и од тогаш падна у формата.
|
|