![]() |
|
|
#20191 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Majko moja draga.............................Nidje veze,nista niscim......Koji klocevi.....Aaaaaaa..
Pato masi prazan go,pa on veze sa zivotom nema....Sedorfa necu komentarisati zato jer nije vrijedan...Smjesna Atalanta koja ima naj losiju ekipu u Italiji,sa igracem manje nekih 60-ak minuta(ako racunamo i sudijsko vrijeme)izdrzi navodni pritisak Milana.... Jos imaju i kontre neke....Milan uputio 5 udaraca u okvir,to je mjerilo ... Abate me razocaro,polago sam nade u njega ali nista....Zambrota totalna budala,pa bolji je i Janku od njega... Leonardo daj ostavku majke ti,umjesto da odma na poluvremenukrene sa 3 spica,gubi i ima igraca vise to je razumnjivo da trebas pojacat napad on se usro i nema muda... Mislim da je ovo kraj nadanja za jedno od 4 mjesta za L.P.ostaje nam jedino da osvojimo ligu prvaka pa da idemo direktno..HA Ah ah a HAHA AHhahaaaa...
|
|
|
#20192 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20193 |
|
Registered User
![]() |
Da nam ne bi suca izgubili bi i današnju utakmicu.Pa ono ne samo da je bio penal za atalantu ono je 10 penala.Ja mislim da je sudija reko pa šta hoćete više,isključim im igrača vi nemožete dat gol,ne sviram im čist penal ko suza vi opet nemožete dat gol.Pa šta više hoćete od mene da ga ja dam umjesto vas još.Ovo je bruka i sramota,ove godine pušimo na svim frontovima pa zato mogu dovest momke iz primavere da se uigravaju ovu sezonu,ta ionako nećemo nikako vidit europe iduće godine tako da nemamo šta izgubit
|
|
|
|
|
|
#20194 |
|
Registered User
![]() |
Katastrofa...
"Nesto" smo pokazali od 70 minuta...Prije toga ocjene bih davao 0 svima...Igraci su upali u jako losoj formi, ne znam sto da promijeni...jedino kad se vrati di gennaro mozda njega malo da proba umjesto slodorfa jer ovaj nam se usra u ekipu... Huntelara ne treba pustati neko vrijeme, dok se ne oraspoloze "kreativni" igraci ( u koliko uopste ima takvih u ovom milanu) Nesta i Storari su jedi za pohvalu od pocetka sezone..ostalo...sacuvaj boze.. P.S. Rino, smorio si vise sa Ancelottiem...sta sad treba da se vracamo, u kako nam je bilo lijepo za vrijeme kapela (npr.) Posao je hvala mu, uradio je dosta dobrih stvari, ISTO TAKO DOSTA I LOSIH... |
|
|
|
|
|
#20195 |
|
Registered User
![]() |
Ekipa da bi funkcionisala mora imati dusu....
Dusa ove ekipe su bili redom,Baressi,poslije Maldini,poslije Shewa,Poslije Kaka,poslije Kake nema duse ekipe....Nema onog idola navijaca,nema prave IKONE kluba...E to je problem... I Bice jos mnogo vremena,jer da bi jedn mladi igrac stasao,i postao dusa ekipe mora uz sebe imati nekog slicnog,ko ce mu biti uzor a sada mladim igracima sedorf uzor,ili Ronaldinho koji vise pije nego trenira..Eto vam srzi problema...
|
|
|
#20196 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Kao sto sam u julu pisao, ipak se opravdalo, i danas su to vjerujem svi shvatili. Ovom Milanu nije vise sigurna ni 3. pozicija. Spominjao sam tada Napoli i Fiorentinu koji su se pojacali, Roma koja je nesto mijenjala, i rekao sam da mi na prva dva mjesta mozemo zaboravit, i da cemo voditi grcevite borbe sa Napoliem, Fiorentinom, Lazio i Palermom za 4 mjesto. A sada je Samdoria 3. hehe a mi 11. Fino Boga mi. Ovo je pravi put slave. Tako da me ovo vise i ne cudi. Ipak prijateljske utakmice su pokazatelj koliko je ekipa spremna, a mi smo samo jednu pobijedili, sve ostalo izgubili ili nerijeseno odigrali. Prestao sam se nadat vec u julu, kada su svi kupovali igrace, a mi vjerovali i dalje u ove koje imamo. To ne ide. Ne mozes tako graditi pobijede. A sto je najgore, od tog prijasnog kadra, odveden je play maker Kaka, i njegov nasljednik Gourcouf. Znaci sad imas jos goru ekipu. Doveden napadac kojeg niko nije zelio, al kasnije kad si mogao da biras njega ili penzionera Fabiana (jer za mene je svako iznad 30 godina penzioner, sorry, al sta cu ja od igraca koji za 3 godine se priprema da napusti fudbal), pa su svi izabrali Huntelaara, kao mora da je dobar napadac. Evo danas je dokazao, pa cak i meni, da nije ni cudo sto ga Real nije htio. Los, izuzetno los. Prosjecan napadac, za ekipe kao Cagliari, Bologna, Chievo, i tako te ekipe, al ne za veliki Milan.
Novi trener Leonardo, vjerovao sam u njega, al danas je dokazao da je igracka. Takav scout, covjek koji zna citat igrace, on ne moze da shvati da Seedorf nema pojma pa ga i dalje gura. Sramota. A kao takticki trener je 0. To je se danas vidilo kad nije znao da iskoristi brojcanu prednost. Nazalost Leo, hvala ti na svemu, al ti ne mozes spasiti ovaj Milan.Gurati Seedorfa, stavljat Pippa, trazit lijevog bocnog, pa stavljat Abatea na desno a na to mjesto Zambrotu, nigdje veze. Pa desnog imamo, znaci nisi u stanju da ukomponujes desno krilo u ekipu. Jer Abate ne zna igrat odbranu, i djabe se unistava igrac. Kupljen ti Onienwu, ti stavljas Favallia. Zar jedan igrac, koji je u Africi cuvao Fabiana, i Torresa, je slabiji od jednog 37-godisnjeg Favallia koji jedva da je zapazen bio u Italijanskoj reprezentaciji? Zar ti nije skola bila koliko bolje igramo sa 4-4-2? Zar se nije mogao igrati Abate-Rino-Pirlo-Flamini ili Dinho u veznom redu? Ili se mora slusat idiot Silvio koji lupeta kako on zamislja Seedorfa kao 10 iza Dinha i Pata napadace. Sramota Leo. Sramota za istinskog poznanika fudbala kao sto si ti. No, nama trenutno treba pravi strateg koji moze da nesto napravi od ove ekipe. Koji zna da iskoristi sve ove mane koje imamo. Jer, vjerujem da bi neko kao Hidink, mozda cak i Mancini, znao oslobodit putanju za Pata, i uredit onu sredinu da igraju kako treba. Milan je 90-ti isto pao u krizu, pa se reklo da su igraci uzasni, pa dodje Capello i osvoji te godine titulu sa tom ekipom. Znaci mozda i moze nesto izvuci iz ovi propalica. A u januaru moramo obavezno kupit nesto sto valja. Dzagoev bi bio prava poslastica. To je prava zamjena za Kaku. Last edited by ensar7; 04-10-2009 at 12:35. |
|
|
|
|
|
#20197 |
|
Registered User
![]() |
Real Madrid u januarskom prelaznom roku namjerava dovesti još pojačanja, a u vrhu liste želja se nalazi igrač moskovskog CSKA Alan Dzagoev.
Ovaj mladi 19-godišnji Rus jedna je od najvećih nada ruske škole fudbala, a madridski je klub već poslao predstavnike u Moskvu kako bi izvidjeli situaciju vezanu za njegov transfer. Dzagoev se u januaru nalazio na probi u Chelsea, ali s obzirom na FIFA-inu kaznu za londonski klub, Abramovič će morati odustati od dovođenja svog sunarodnjaka. I njega ćemo izgubit ako odmah nešto ne urade po tom pitanju,ali ipak mislim da nemamo nikakve šanse da ga dovedemo pored reala a isto tako mislim da dečko pored reala nebi došao u ovakav milan to nek nam svima bude jasno |
|
|
|
|
|
#20198 |
|
Registered User
![]() |
Sorry nisam odvojio repliku od ovog članka što sam iznjeo što se tiče ovog dzagaeva ali mislim da ćete shvatit kad budete čitali šta je moja replika na članak.Sorry još jednom!!
|
|
|
|
|
|
#20199 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Beckham: Milan je moj prvi izbor
Vezni nogometaš engleske nogometne reprezentacije i Los Angeles Galaxyja David Beckham (34) izjavio je za Mail on Sunday da postoje velike šanse da od siječnja ponovo odjene dres Milana... Beckham je polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Milanu i sada je odlučan u želji da se vrati među “rossonere” i tako poveća svoje šanse za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričkoj Republici sljedeće godine. - Imam nekoliko opcija, ali Milan je moj prvi izbor i dogovor bi uskoro mogao biti finaliziran – rekao je Beckham. - Prošle sam sezone proveo prekrasne trenutke u Milanu i on je veliki klub. Oduvijek sam govorio kada sam napustio Manchester Uniteda da će se teško dogoditi da zaigram za neki drugi engleski klub - dodao je Beckham, koji navodno ima na stolu i brojne ponude premierligaških klubova. Beckham je prošle sezone odigrao 18. utakmica u dresu Milana u Seriji A i zabio je dva gola, a aktualni ga ugovor za LA Galaxy veže do prosinca 2012. Engleski izbornik Fabio Capello savjetovao mu je da će lakše izboriti mjesto u sastavu koji će putovati na SP ukoliko će igrati u nekom jačem europskom klubu, a ne “preko bare” u slabašnoj MLS ligi. |
|
|
|
|
|
#20200 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Corriere: Milan kažnjava Ronaldinha zbog noćnih izlazaka?
Talijanski dnevnik Corriere dello Sport piše da bi uprava talijanskog nogometnog giganta Milana mogla uskoro kazniti svog brazilskog igrača Ronaldinha... Nekad najbolji nogometaš svijeta pod medijskim je povećalom otkako je stigao u Milan iz Barcelone u ljeto prošle godine. Njegove igre otad variraju od osrednjih do loših, a kako Milan rezultatski tone sve dublje, iz uprave kluba spremaju se sankcionirati njegovo nesportsko vladanje van terena. Navodno se to odnosi na posljednji Ronaldinhov noćni izlazak koji datira od ponedjeljka, kada je popularni Brazilac zapažen u Shocking Clubu u Milanu u 2.30 ujutro, samo 48 sati prije dvoboja s Zürichom u Ligi prvaka. Sljedećeg se dana Ronaldinho pojavio na treningu na vrijeme, kao zamjena je ušao u igru i dan kasnije protiv Züricha (u 45. minuti umjesto Seedorfa), ali je njegova igra bila neprepoznatljiva, a “rossoneri” su senzacionalno poraženi na San Siru 1-0. Bila je to navodno kap koja je “prelila čašu” dopredsjedniku kluba Adrianu Gallianiju, te se on sada sprema “lupiti šakom o stol” i kazniti igrača novčano. |
|
|
|
|
|
#20201 | |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Quote:
E sada, po fifinom pravilu, u slucaju da CSKA ipsadne iz ch. lige milan moze prijavit Dzagoeva, naravno obojica su NON-EU igraci, al ne vjerujem da ce Wolfe ispast, pa da cemo moci prijavit Dzeku. Tako da je vjerovatno da cemo dovuci Dzagoeva, a na ljeto Dzeksona. |
|
|
|
|
|
|
#20202 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Zaslužili smo poraz...dobro smo prošli, bod je veliki uspjeh...
R.I.P. Vedran Puljić
|
|
|
#20203 |
|
Registered User
![]() |
R.I.P. Vedran Puljić
|
|
|
|
|
|
#20204 |
|
Registered User
![]() |
Koji su majmuni ubili mladog covjeka.....
Taj Siroki Brijeg je leglo zla,nevjerovatno .....
|
|
|
#20205 |
|
Registered User
![]() |
Daj, ne počinji...
|
|
|