![]() |
|
|
#20251 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Mi bar ovdje raspravljamo o cistim cinjenicama starog Milana, nesto novo naucimo ( ja npr da je Pirlo u Bresi igrao zadnjeg veznog). Cinjenica je da je Ancelotijev Milan osvojio sve sto se moze osvojiti a isto tako je cinjenica da je Ancelotijev Milan u zadnje 3 goodine ograo gotovo pa negledljiv fudbal. E sad neki misle da je jedno bilo do Anelotija a neki da je do ekipe (svak ima svoje, vise ili manje, prihvatljive argumente). Neki ( to su oni oni koji misle da je prvo bilo do ekipe) misle da je drugo do Ancelotija a neki (oni koji misle da je prvo do Ancelotija) da nije do njega da je ta igra maksimim tadasnje ekipe. Ima tu jos kombinacija prvog i drugog ali da previse ne zapetljavam... U svakom slucaju istina je (kao sto je to obicno) negdje na sredini ali u svakom slucaju ostaje cinjenica da su i Anceloti a i Kaka legende Milana. Zasto bi apsurd bio to da mi je Karla vise zao nego Kake. Anceloti je za razliku od Kake u Milanu bio 15 godina. Njegov Milan je dizao Pehare i sa Kakom i bez njega. Kaka jos uvijek nije digao niti jedan pehar bez Ancelotija. Anceloti je pehare sa Milanom dizao pehare i kao igrac i kao trener. Milan je sa Ancelotijem osvojio mnogo vise pehara nego sa Kakom. A Kake mi je recimo toliko zao da nema teorije da narednih gosina odgledam utakmicu Reala ako za njega igra Kaka. Ne valja mi dan kad u novinama vidim sliku Kake u dresu Reala. E sad mozes misliti koliko mi je Ancelotija zao |
|
|
|
|
|
|
#20252 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Uh... Nemogu upratiti sve ovo....
|
|
|
#20253 |
|
Registered User
![]() |
Glavni krivac Silvio Berlusconi full stop!.
|
|
|
#20254 |
|
Registered User
![]() |
Nakon što je u nedjelju poslijepodne odigrao utakmicu protiv Bologne, Ronaldinho je sjeo u avion i odletio za Pariz, gdje je aktivno i razuzdano sudjelovao na festivalu sambe...
Brazilski se nogometaš na koncertu u pariškom L'Ermitageu nije ograničavao samo na ples. Priključio se bendu za stolom i stao udarati po bongosima, svom inače omiljenom instrumentu. Na istom mjestu koje je posjetio prije nekoliko tjedana, pokazuje video, Ronaldinho djeluje ludo i divlje, kao da je u transu, sretno i oduševljeno u ritmu brazilske glazbe, možda i alkohola obzirom na sve ispražnjene pivske boce za stolom. Zasad se ne zna na koji će način reagirati u Brazilčevu klubu Milanu. Poznato je kako je reagirao L'Equipe: Brazilca koji je oduševljavao u dresu PSG-a od 2001. do 2003. godine pariški je sportski dnevnik prekrižio kao igrača. “Ovo je bivša zvijezda, bivši reprezentativac Brazila, bivša Zlatna lopta, bivši nogometaš...”, stoji u tekstu posvećenom nekadašanjem virtuozu. U tekstu se navodi je da Ronaldinhu predobro u životu i da se više nema za što boriti, obzirom da u Milanu igra za godišnju plaću od 10.5 milijuna eura (ugovor do 2011. godine), dok mu je Nike obvezatan do 2016. isplaćivati 3.5 milijuna eura godišnje za reklamu. Gazzetta dello Sport piše, prenoseći tekst iz francuskog lista, da je Ronaldinhov pariški prijatelj Eric Lovey izjavio da je “Ronaldinho i dalje zaljubljen u nogomet, samo je pitanje ima li još snage žrtvovati se za njega”. Sudeći prema viđenom na samba-tulumu, zaključuju u Gazzetti, očigledno je da - nema! SRAMOTA,A ONI MU JOŠ POVEĆAVAJU UGOVOR.FUJ GADE MI SE. |
|
|
|
|
|
#20255 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20256 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Jebe se Dinha sto smo mi u krizi
![]()
|
|
|
#20257 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jebe se pola ekipi na čelu sa Berlusconijem što smo mi u krizi....
|
|
|
|
|
|
#20258 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
meni deejaysale, se bas svidja ovo raspravljanje. Taman da se sjetis poneki trenutaka, da cujes neko objektivno misljenje, da razmislis o nekim situacijama i misljenjima.
A sad da se vratim. U milanu imas: scoute (koji ce ti nac igraca kojeg trener zeli); trenere (koji ce trenirat te igrace po planu i programu trenera); physio (ljude koji ce se brinut da se ne povrede, i konsultovat se s trenerom oko trening programa); tassoti koji ce sugerirat carlettu oko trenutnog tima a Braida oko novih igraca i sta se tu moze; Galliani koji pregovara kupovinu (i tu se Carletto NESMIJE mijesat); managment oko reklama i donosenje para na san siro; i onda Berlusconi, a sada vise nije on vec njegova porodica, koji daje kes. E pa krenimo redom. Carletto je fino trebao reci da mu se nadju igraci koji ce zamjenit Maldinia, JAnkulovskog, Odda, Gattusa i Ambrosinia, i jedan iskusan napadac mjesto Inzaghia. No, on je trazio one za koje vec znamo i za koje glupo placat scouta da ode gledat drogbu ili gerrarda, ili vidica ili terry pa da mi on kaze neku svoju pametnu za te igraca. Posaljes ih u drugu ligu italije, ima tamo i te kako dobri igraca. Al sta ti sluze svi ti igraci, kad ih covjek ne uvrstava. Dobio Senderosa, nista od njega. Gourcouf, nema on pojma za Seedorfa. Gilardino, ma kakvi Inzaghi je tito za njega. Treneri. Sastavis plan i program da svi igraci rade, al da se rotira ekipa. Jer ovo nije omladina koja moze trpjet treninge i svaku tekmu. Odatle i sve te povrede. Svaka utakmica ista ekipa, 3 zamjene. Physioterapeut. Zalosno da oni nisu u stanju da objasne tom covjeku da ce mu se igraci povrijedit. Tassoti svaka cast, super obavlja posao. Za Braidu ne znam toliko. E nasa ljepotica Galliani. Dovukao mu je igraca koje je htio a i koje nije htio. A ima i onih koji mu nije dovukao. Kao prvo Boriello. Nevjerovatno da je to nas napadac. Molim? Da da, to je bio nas napadac, kojeg smo imali, a Carletto rekao da nema pojma pa nek ide na posudbu. Dvije godine kasnije covjek postane golgeter u Genovi, pa ga onda moras odkupit za 10 miliona eura hehe. Znaci on tada nije valjao Carlettu, a sad mu valja kad je postao golgeter. Pa jbg. i meni bi valjao tada. Cudno da ti ko veliki strucnjak nisi to prepoznao. A onda, kad mu se vratio, ovaj ga odma unistio na treningu. Pa evo i Paloschia je poslao na posudbu, kao slab za nas. Pa evo sad vec druga godina da momak igra u parmi prvog spica. E sad ja da sam Galliani, pa ne bi mu ni ja dovlacio sve sto zeli. Sto cu ti, kad bi ti da imas ekipu od 40 igraca, i opet bi ti igrali Ambrosini, Gattuso, Seedorf i Pirlo, jer oni znaju igrat, i to sto su losi, jbg. oni su ipak zvijezde. A ove ostale stavi zadnji 5 minuta, ako nista ne pokaze, ne treba mi. To samo idiot moze da radi, a to je Carlo i radio sa nasim sastavom. Koliko je samo djecaka i momaka proslo kroz nas klub, a nikad nije okusilo travnjaka San Sira. A posto je htio da mu se dovedu novi, zasto nije rekao Gallianiu 2007 evo ti lista sa trenutnim igracima, prodaj ih. Ne zanima me, prodaj te igrace, necemo dosta izgubiti rad dresova, jer smo ipak sampioni, al zato cu sa ovim novima sastavit ekipu. Pa cemo slijedece godine biti jos jaci. Znamo kako je sve zavrsilo, sampionima se produzio ugovor i povecao za 30%. 2003 kad smo osvojili ch.ligu mislim da je tad milan dobio te najjace igrace. to je bila ta ekipa koja ce slijedeci 4-5 godina harat evropom. gattuso, pirlo, seedorf, kaka, ambrosini, inzaghi, maldini, nesta, jankulovski, kaladze, cafu, shewchenko, su bili toliko uigrani, da im je tesko neko mogao odbit pera. pa i same rijeci gattusa poslije 2006 kad su osvojili svijetsko prvenstvo su bile: drago mi je da pripadam ovoj ekipi koja je poslije toliko truda napokon osvojila prventsvo. Ova nasa generacija je to trebala. Zasluzili smo ovu premiju za nase ucinjeno djelo. I istina je, nikad vise nece postojati: Pirlo-Rino-Ambrosini. A sve troica igraju kod nas. E pa, nas strucnjak je se tad trebao sjetit i prodat te igrace i zaradit pare, jer ne mozes 15 igraca ispratit u mirovinu. Uredu Maldini, Pippo, Pirlo, Rino, mozda cak i Ambro al za moraju i svi drugi? Danas, kada vise nema Carletta, njegovo sastavljanje ekipe je doslo do vrhunca. Ono cemu smo se smijali zadnje dvije godine, danasnji Milan je doveo do vrhunca bijede i jada: 11 startni igraca, od toga 8 preko 30 godina. A zasto? Pa zato sto tim nema mladji igraca da igraju, a ovi sa preko 30 ne mogu tek tako sjedit na klupi i primat svaki 4 miliona eura po glavi. I naravno, imamo najplaceniju klupu na svijetu. Svaka nam cast. p.s. o gallianiu i njegovoj transfer politici necu da pricam, i siguran sam da on to radi sa berlusconiem. Jer, ove godine se napokon vidi da Galliani ne zna dovuci igraca za male pare. Lako je bilo kad je Silvio srao pare pa si mogao otici u svaki klub i pitat koliko kosta taj momak. A da ne pricam o prodavanju. Hahaha onakvog Gilardina za 14 mil. i Gourcoufa 15. wooow. Al zato Emerson (trazio ga Carlo kao ispomoc gattusu i pirlu, a naravno trebao radi dresova klubu) za 5, Ronaldo 10, Oliveira 18 (ako se ne varam). Pravi transferi. |
|
|
|
|
|
#20259 |
|
Registered User
![]() |
LA Galaxi je izjavio da ce u roku od dvije sedmice se znati sve pojedinosti od posudjivanja Beckhama Milanu. Zele mu izaci u susret i dozvolit mu da se vrati u Milan da bi mogao prisustvovat SP 2010. Sve je sredjeno, fale jos samo neke formalnosti. Beckham je sav sretan sto se vraca u Milano.
Hmmm? Nemamo mjesta na desnom krilu za Abatea, a imamo za Beckhama? hahahaha, kazem ja da pare okrecu svijet. milion prodati dresova Milana sa imenom Beckham puno vise znace, nego neki inkognito igrac na lijevom boku i dopustenje da Abate igra desno krilo. Jbg. Abate, nisi Beckham. Zao mi je. I druga vijest je da se Braida nalazi u Brazilu i pregovara oko prelaska Adriana u redove Milana vec u januaru. Tesko je izvuci ga iz Flamenga prije svijetskog prvantsva, al Braida vjeruje u pozitivan rezultat. Tako da ce Adriano biti nase novo pojacanje u januaru. Napokon neko skim Ronaldinho moze prije i poslije utakmice da popije i da ostane do kasno ujutro u kafani. E mislim da ce sad Ronaldinho biti pravo zadovoljan i pruzat puno bolje partije (kad je kojim slucajem trijezan) na terenu Last edited by ensar7; 08-10-2009 at 14:07. |
|
|
|
|
|
#20260 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Kakav Adriano,kakvi bakraci..Braida sve oprvognuo po nekim mojim izvorima sa tal. foruma on je tamo otisao po nekog anonimusa do 18-19 godina koji je supertalentiran vjerovatno ce se ponoviti nesto poput kupovine Pata.
Ronaldinhu trebaju golovi i tekma protiv Reala na Benabeu ako ga to ne podigne onda mislim da su mu sve ladje potonule sto se tice njegove nogometne karijere.
|
|
|
#20261 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#20262 |
|
Registered User
![]() |
sad se spominje pak da je otisao da gleda ne Adriana vec nekog mladog beka. A za Nymara ne vjerujem, jer previse je veliki klubova za njim, a mi necemo potrosit puno kesa na pojacanja. Al haj, vidjet cemo. Jer i onako im ne vjerujem vise nista.
|
|
|
|
|
|
#20263 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ancelotti: Ne radite dramu oko Milana
Talijan Carlo Ancelotti (50), uspješno je počeo obavljati svoj dio posla na novoj klupi u svojoj karijeri, onoj londonskog Chelseaja... Njegova je momčad prva u engleskom Premiershipu, a i u Ligi prvaka je startala s dvije pobjede. No, zato je u Milanu, njegovom bivšem klubu, sve puno problema, makar ih tako ne vidi sam Ancelotti. - Ajde, ne radimo dramu od toga. Klub prolazi kroz delikatno vrijeme nakon prodaje Brazilca Kake. No, Milan je nepresušno tlo uspjeha i sigurno će se vrlo brzo izvući iz nešto slabijih rezultata - rekao je Ancelotti koji je Milan u svom mandatu doveo do jednog naslova prvaka Europe, jednog finala... - Trener Leonardo nije u opasnosti, to sa sigurnošću mogu reći. Znam kako se pošteno u Milanu odnose prema svojim ljudima. Njegova stolica se sigurno ne trese, a on je, pak, upao u tešku situaciju jer nije lako voditi Milan, posebno kada su na novom početku. |
|
|
|
|
|
#20264 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Kupuju li Albanci svjetsku nogometnu instituciju?
Forbes je 2007. godine procijenio AC Milan na 644,000.000 eura. U međuvremenu prihodi Milana nisu opali. Taci je spreman platiti i više... Alfred Ormonde Edwards, i još pet njegovih kolega, redom engleskih biznismena, zapravo čipkara iz Nottinghama, prije ravno 110 godina su osnovali sportski kolektiv za kriket i nogomet - Milan. Danas njihova tvorevina stoji 700,000.000 eura. I žele ju iz ruku talijanskog premijera Silvija Berlusconija, vlasnika tog današnjeg svjetskog nogometnog giganta, a od 'ubrizgavanja' novca iz 1986. godine, kupiti arapski i albanski investitori. Poluprazne tribine San Sira već neko vrijeme pozivaju Berlusconija da se izmakne pred bogatašima. AC Milan načelno nije na prodaju, tako će podvući vlasnik, tako će reći i svaki od 144 zaposlenika kluba. Pa ipak, albanski naftni magnat Rezart Taci tvrdi da je u dijalogu s vlasnikom, a pritisak ionako već neko vrijeme sam po sebi raste. Nogometna javnost sve češće čita o prodajama velikih klubova, enormnim iznosima... U trenutku kada 'jedne noge', konkretno Cristiano Ronaldo stoji 95,000.000 eura, 700 milijuna za instituciju se ne čini mnogo. Ili jest!? Procjene brojnih govore da je to fer cijena. - Mi za sada tražimo načina kupiti 50 posto kluba, a koji se nalazi u dugu od oko 374,000.000 eura - izjavio je za BBC saudijski princ Faisal bin Fahd bin Abdullah, precizirajući potom da je za polovicu Liverpoola spreman zapravo dati 558,000.000 eura. Iako je i taj posao kupoprodaje 'u povojima', otkriva da se vrijednost jednako velike svjetske nogometne institucije u ovom slučaju procjenjuje na više od 1,100.000.000 eura. Istina, Liverpool se donedavno u kalkulacijama britanskog lista The Independent držao visoko na sedmom mjestu najbogatijih klubova svijeta, s godišnjim prihodom od 242,000.000 eura, ali je Milan bio samo mjesto ispod njih, s prihodom od 239,000.000 eura. Prije par godina, točnije 2004., razlika je bila značajnija u korist Milana. Bili su treći, sa sličnom zaradom, 'redsi' na 10. mjestu, s puno skromnijim sredstvima no danas, gotovo upola manjim. Godinu poslije pozicije su zadržali, ali je iznosom bio osjetan rast Liverpoola, što sugerira stagnaciju Milana, zadržanu do danas, odnosno rast otočkih klubova, sada izuzetno primjetan. Pojednostavljeno, vrijednost 'redsa' je stvar česte promjene, dočim je Milan, bez obzira na sve, konstanta. Vrijedio je te novce i prije pet godina, vrijedi i danas. A u obzir valja uzeti i ono što se ne može izraziti brojkama. 'Brand', instituciju, tradiciju, ime... Forbesova lista Milan 'uredno' drži među najbogatijih 10, smatra da je vrijednost kluba prije dvije godine bila 644,000.000 eura, a donosi i podatak održanog iznosa prihoda, dočim profit prije oporezivanja u 2007. godini procjenjuje na 36,000.000 eura. - Potrošiti 700,000.000 eura za mene nije problem - rekao je spomenuti Taci. Samo još da i Berlusconi pristane. Berlusconija na prodaju Milana mogu 'prisiliti' sudovi, ukidanje Alfanova zakona Ključnim trenutkom moguće prodaje Milana doživljava se presuda talijanskog suda da Berlusconijeva trvtka Fininvest mora platiti kaznu od 750,000.000 eura rivalu CIR-u, zbog korumpiranja sudova, iz njihove 'borbe' iz '90. godine, a oko kupnje izdavačke kuće Mondadori. Međutim, odnedavno je prisutna još jedna sitnica, a koja bi, razmašu li se sudovi u novostečenoj 'slobodi' mogla Berlusconijeve misli udaljiti od lopte. Naime, Ustavni sud je prije koji dan proglasio neustavnim i Alfanov zakon (predviđao suspenziju sudskih postupaka protiv nosilaca četiriju najviših državnih funkcija), čime je otvorena mogućnost nastavka kaznenih procesa protiv Berlusconija. Momčad Milana vrijedi 251,000.000 eura Aktualna vrijednost Milanove momčadi je, prema Transfermarktu, 251,000.000 eura. Samo u posljednjem prijelaznom roku su utržili 79,000.000 eura. Istovremeno su kupili igrača za 21,000.000 eura, ostvarivši profit od 58,000.000 eura. Kao najskupljeg igrača sada imaju Ronaldinha, oko 29,000.000 eura. 1. Manchester United - 1,511.000.000 eura (porast 4%) 2. Real Madrid - 1,093.000.000 eura (porast 5%) 3. Arsenal - 970,000.000 eura (0%) 4. Bayern München - 897,000.000 eura (porast 21%) 5. Liverpool - 816,000.000 eura (pad 4%) 6. Milan - 800,000.000 eura (porast 24%) 7. Barcelona - 775,000.000 eura (porast 22%) 8. Chelsea - 647,000.000 eura (porast 5%) 9. Juventus - 485,000.000 eura (porast 18%) 10. Schalke 04 - 412,000.000 eura (porast 9%) |
|
|
|
|
|
#20265 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Niko nista...A Dzeko opet zabija...
|
| Tags |
| balkan |
|
|