![]() |
|
|
#1831 |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
А Даре уште еден ваков шкарт пост и ќе те банирам од сајтов, океј.
|
|
|
|
#1832 |
|
Registered User
Fave Players: Totti,Menez,Vucinic,De Rossi....
![]() |
dobro dobro ne se nerviraj znam deka si nervozan poradi toa sto ke se borite sezonava za opstanok ama ok ne ve zaebaam vise!
|
|
|
|
#1833 | |
|
Registered User
Fave Players: Pirlo,Bierhoff,Maldini,Nesta,Kaka..
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#1834 | |
|
Registered User
Fave Players: kaka pirlo nesta maldini gatusso
![]() |
Quote:
И пак нема да ги тепаме овој пат и самиот сакам да губиме!
|
|
|
|
|
#1835 |
|
Registered User
![]() |
И ја сакам да изгубиме да лета Леонардо.
|
|
|
|
#1836 |
|
Registered User
![]() |
Неможев да издржам да не ги искоментирам последниве два поста, ќе кажам само два збора ништо повеќе:
Вистински НАВИВАЧИ Edit:А под дефинија за вистински навивач се подразбира, човек кој кога неговиот тим е во кризни моменти он јавно извикува дека сака да го гледа својот клуб како губи.
|
|
|
|
#1837 |
|
Registered User
![]() |
Ne igra toti vucinic 2 meseca aut baptista povreden mexes povreden menez povreden znaci ke vi igrame so okaka cuka u napad i so casseti i andreolii u odbrana ako ne tepate stvarno sramota!
|
|
|
|
#1838 | |
|
Registered User
![]() |
Quote:
Дај не сери ако победиме ќе почне оној ќељавион : Сеуште сме бр.1 во светот и слични срања
|
|
|
|
|
#1839 |
|
Registered User
![]() |
Па број 1 сме у светот и 100% подршка му давам на кељавиот.
Колку и слабо да играме, никад не сум рекол дека сакам да изгубиме и дека сме слаби, прашај го Даре, затоа и ме зеза сеа као нешто, што му кажав што тим е Милан сезонава, дека сме тим со Шампионски амбиции, дека идеме годинава на титула, и дека вака нема уште многу да играме, ќе се излезе и од кризава. Да си ми бил ти жив и здрав сезоната 1996, е вака исто и ја ко тебе реагира на се, пошто тогаш сум имал исто размислување т.е исто години како ти сеа, и се палев на се, дури и се имав степано за Милан, јебига денови, ова ние што го имаме е страва, само неможам да си објаснам зашто не се трудат, дали Леонардо нема доволно авторитет или се води некој инат. Значи сакам да ти кажам, сум поминал и полоши моменти со Милан, па Милан секлогаш се враќал на голема врата и тоа на чело со Силвио и со Галеани, ако Милан значи нешто во фудбалот тоа е благодарение на нив, и ако Галеани тврди дека сме најдобри во свет тогаш сме најдобри во свет, па ти пљукај сеа и по нив и по Милан и по мене, ама да знаеш, јас никогаш нема да посакам Милан да изгуби, НИКОГАШ, можам да несакам некој играч или тренер, како на пример Амбросини, го пљукам цело време, ама кога ќе даде гол се дерам ко идиот. Не дека сес ти кажувам дека сум поголем навија или помал навијач од тебе, сакам да ти укажам на тоа како јас глеам на работите, знам што се дешава, јасна ми е целава ситуација и ја сакам промени, ама и ваков како што е ќе го бодрам, ја Вардар го уништија тоталка, и дојда и луѓе кои јас не ги сакам да го водат клубот, па ја сепак останав за него, со Вардар су расетел, и сеа кога го гледам вака уништен ми е страшно криво, ама кога и да ме прашаш кој е најголем клу и кој е најдобар клуб во земјава ќе го добиеш овој одговор, ВАРДАР, истото го мислам и за Милан.
|
|
|
|
#1840 |
|
Registered User
![]() |
компанијата Fininvest која ја држи Берлускони фамилијата и го контролира клубот Милан е казнета со 750милиони евра од страна на Италијанскиот суд. Поради оваа тешка казна се збори дека Берлускони е подготвен да отстапи поголем дел од акциите на Милан
http://goal.com/en/news/10/italy/200...gasted-by-750m http://milannews.it/?action=read&idnotizia=12528 епа еве ти еден топол поздрав од Берлускони !Значи кризата се продлабочува! И сега за претходниот разговор! Јас сум човек што сум реален брат и што си кажува што му лежи на душата! Со ова што во моментов располага Милан не ни може да се споредува со една Џенова со една Фиорентина со еден Наполи но нас не вади секогаш фактот што Милан е голем клуб па доста од клубовите против нас влегуваат со почит и со страв ама лошата работа е што ние тоа неможеме да го искористиме веќе 5 години! А веќе 10 години немаме сменето ни 5 % од првите единаесет! Незнам незнам до кај ќе води овоа со старциве во тимот со лошата трансфер политика па да му ебам мајката некој клуб да ги пратеше играчите за који беше заинтересиран Милан во изминативе 3 години ќе направеше ненормален тим што ќе освојува се и сешто! Не ми е јасно стварно што работи управата на Милан но по се изгледа овие 750 милиони не се мала работа ...времето ќе покаже се јас мислам дека кризава ептен стана неподнослива јеби га 5 години без скудето а и притоа интер не претрка ме боли срцево криво ми е нешто смрди во клубот!
|
|
|
|
#1841 |
|
Registered User
![]() |
Албански нафтен тајкун сака да го купи Милан!
So Se Desava So Milan Ej Cccccc Siptarov Ako Go Zeme Milan Ke Go Uprasti I Samiot Klub I Seria A
|
|
|
|
#1842 |
|
Registered User
![]() |
Тој е оној миљардерот од Албанија што ги има сите бензински пумпи во Албанија! Е сега не е се тоа фората тој е добар стабилен одличен бизнисмен од таа гледна точка јас му се восхитувам нема врска што е Албанец ! Е ама јас разбрав дека се работи за нешто друго за тоа и беше спомнат и тој е некој бос и добро се познаваат со Берлускони е сега фората е што овој сака да купи 40 % од акциите на Милан значи клубот се проценува на вредност од 750 > милиони значи 40 % би биле доста доволни за да врати дел од тој долг Берлускони ако и воопшто го има !Значи со тие 40 % што он би ги имал би го спасил Милан тоа е доста прифатливо решение и за Милан и за Тачи е сега работата е што би се случило со Берлускони дали му одговара ова зашто сигурно има доста матни зделки во клубот и нема да биде сам нема да иде профитот/перените пари само кај него ! А иначе Тачи би требало да донесе и неколку засилувања од светска класа! Значи од финансиски план и живнување на клубот тоа би било перфектно!
Ама покрај сите шпекулации се надевам дека Берлускони ќе искочи со изјава Не продавам ни М од МИЛАН! И секако дека ќе се вратиме на голема сцена како и секогаш! Но исто да не ја исклучиме и можноста за капитулација на Милан! После некој работи неможеш да си ист ! Kако тргнаа работиве оваа година се наопаку од лошо полошо секој ден ! КРИВО МИ Е!
Last edited by dim4e91; 06-10-2009 at 13:58. |
|
|
|
|
|
#1843 |
|
Registered User
![]() |
Да да се полошо и полошо иде за Милан оваа година.
|
|
|
|
#1844 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|