![]() |
|
|
#20266 | |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
Quote:
Ronaldinjo i Forza Milan so samba do skudeto yeaaaaaaaa |
|
|
|
|
|
|
#20267 |
|
Registered User
![]() |
Evo Milanezi prodaje se original Milanova majica veličine XL iz sezone 07/08 sa logom lige prvaka na rukavima, nabavljena od milanovog Fizioterapeuta Tome Vrbnjaka koji je iz vž-a kao i ja, na leđima natpis pato i broj 7 , prodajem za 200 kn, šaljem i poštom
http://img76.imageshack.us/img76/3158/picture004f.jpg http://img204.imageshack.us/img204/8...ture002kha.jpg http://img190.imageshack.us/img190/2...ture005gxd.jpg http://img374.imageshack.us/img374/6...ture003dch.jpg http://img27.imageshack.us/img27/1610/picture001rmx.jpg http://img193.imageshack.us/img193/8...ture009wcm.jpg http://img384.imageshack.us/img384/188/picture008r.jpg |
|
|
|
|
|
#20268 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
David Beckham preskup Milanu?
Čini se da David Beckham ipak nije toliko blizu novoj posudbi u Milan, kao što je to izgledalo posljednjih dana. Razlog je, kako to često biva, novac... Engleski nogometaš je drugu polovicu prošle sezone proveo na posudbi u Milanu, a istu je namjeru imao i ove sezone. Budući da mu je engleski izbornik Fabio Capello poručio kako mora igrati u Europi ako želi na Svjetsko prvenstvo u Južnoafričku Republiku, Beckham je ponovno htio među "rossonere", a cijeli posao je počeo požurivati i njegov klub Los Angeles Galaxy koji želi da se njegova zvijezda u potpunosti koncentrira na doigravanje u američkoj MLS ligi. No prema pisanju News of the Worlda, kalifornijski klub traži 85.000 eura tjedno za posudbu Beckhama, a Milan je spreman ići maksimalno do 50.000 eura. Beckham se prošle sezone sam odrekao dijela novca kako bi mogao zaigrati za talijanski klub, ali engleski mediji pišu kako nije vjerojatno da će jednako postupiti i ovaj put. Naime, velik je broj europskih klubova koji bi ga rado vidjeli u svojim redovima, tako da nekadašnji veznjak Manchester Uniteda i Real Madrida odlazak na San Siro više ne smatra jedinom kvalitetnom opcijom.
|
|
|
#20269 | |
|
Registered User
Fave Players: SFRJ Reprezentativci
![]() |
Quote:
|
|
|
|
|
#20270 | |
|
Registered User
Fave Players: Weah,Barbarez, Maldini, in future Pato and Dzeko
![]() |
Quote:
Javi preko PM
|
|
|
|
#20271 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Frey: "Cijela Italija mrzi Juventus"
Pred međusobnu utakmicu Fiorentine i Juventusa, koja je na rasporedu sljedećeg vikenda, vratar Fiorentine Sebastian Frey je izjavio kako i danas na cijelom Apeninskom poluotoku, a posebno u Firenzi, postoji određena mržnja prema torinskom klubu, koja je posebno uvećana nakon Calciopoli skandala iz 2006. godine. "I ja sam iskusio ono što je Juventus radio. Posebno dok sam bio u Parmi, bilo je nekih sudačkih odluka protiv nas za koje se upitate kako je to moguće. Nije ni čudo da je izbio skandal. 'Sportska mržnja' prema Juventusu se u danas osjeti u cijeloj Italiji. Tada su imali sjajnu momčad i vjerojatno bi u svakom slučaju pobjeđivali." rekao je Frey. Juventus je bez pobjede u Serie A još od 19. rujna, ali Frey je svjestan snage svojih protivnika: "Mislim da su oni sjajna momčad i bit će to odlična utakmica za gledanje, ali za Firenzu je to uvijek posebna utakmica i svi koji nose dres Fiorentine to znaju. Protiv sebe ćemo imati koncentriranu i odlučnu momčad, jer i onui znaju da je to za Fiorentinu posebna utakmica i za nju će se posebno pripremiti, jednako kao i mi."
|
|
|
#20272 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20273 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
CR7 se ozlijedio pa neće igrati protiv nas nijednu utakmicu,nije lijepo veseliti se tuđoj nesreći,ali mi smo u nesreći već neko vrijeme pa se valjda ne računa nama to veselje :-))
|
|
|
|
|
|
#20274 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Agent: Džeko je igrač Juventusovog kalibra
Moguće preseljenje sjajnog BiH napadača Wolfsburga, Edina Džeke, u Juventus prokomentirao je i poznati talijanski agent Silvano Martina... Nekadašnji golman cijeloga niza talijanskih klubova, a danas agent koji vodi brigu i o Gianluigiju Buffonu, ovih se dana nalazio u rodnome Sarajevu, gdje se susreo s prijateljem iz djetinjstva, Edinovim ocem Mitom Džekom. Prvi je ovo povratak 56-godišnjeg Martine u rodni grad nakon 44 godine izbivanja, pa ne čudi što je emotivno pričao: - Poznajem vrlo dobro Mita, išli smo u isti razred sedam godina, nakon čega smo često igrali nogomet na ulici. Ja, on i njegov brat Aljo, koji sada živi u Švedskoj, postavili smo dva štapa koji bi označavali gol, a ja sam bio taj koji je obično stajao između njih. Bio sam poslovno prije nekoliko dana ondje i susreo se s Mitom nakon puno vremena. Susretu je prisustvovao i Edin, piše Tuttosport. - On je krasan dečko, na prvi dojam ostavlja sliku dječarca, ali se na terenu preoblikuje. Nije tajna da je želja velikog broja klubova, čak i Manchester Uniteda. Juventus? Apsolutno da, ali ne bih ja o tome pričao - zaključio je Martina. |
|
|
|
|
|
#20275 |
|
Registered User
![]() |
Ja bih osobno volio da igra,ne radujem se ni ja tudjoj nesreći i volio bi da se oporavi barem za uzvratnu baš da vidimo kako stojimo protiv moćnog reala na terenu.Nadam se da nas neće ponizit,ja mislim da je tu pao dogovor izmedju galiania i pereza da nam ne zabiju više od tri komada po utakmici ha,ha,ha......
|
|
|
|
|
|
#20276 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Ronaldinho na treningu sat i pol prije svih
Punih devedeset minuta prije ostatka Milanove nogometne momčadi na trening je došao, u posljednje vrijeme osporavani, Ronaldinho (29)... Brazilac je odlučan u namjeri da vrati formu koja ga je nekad krasila, za što mu nije teško odraditi duži trening i primjerom povesti momčad koja trenutačno drži razočaravajuće 12. mjestu u poretku klubova u talijanskom nogometnom prvenstvu. Stigao je Ronaldinho tako danas (ponedjeljak) na trening u 9 sati ujutro, odnosno sat i pol prije no što se to od igrača očekuje. Ohrabrujuć je to znak i za trenera Leonarda kojem talijanski mediji broje posljednje dane na klupi momčadi. Inače, Ronaldinho će u kasnijim satima dana biti u Monacu gdje ga očekuje ceremonija proglašenja osvajača nagrade “Golden foot”. Radi se o priznanju koje primaju samo nogometaši stariji od 29 godina za svoje sportske uspjehe u individualnom i timskom aspektu, osobnost i poštovanje koje uživaju u javnosti i među nogometnim stručnjacima. Ronaldinhovi protukandidati su kapetan i napadač madridskog Real Madrida Raul Gonzalez, napadač Barcelone Thierry Henry, te vratar Juventusa Gianluigi Buffon. |
|
|
|
|
|
#20277 |
|
Registered User
![]() |
Sportmediaset javlja da je Braida u Brazilu zbog Neymara i Maldonada..............
|
|
|
#20278 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Cisto sumnjam da ce od toga biti nesto.Neymar je skup za nas, a Maldonado bi trebao da ima evropski pasos,zar ne?Mozda dovedemo nekog anonimnog Brazilca do 1,5 mil e samo da popunimo to upraznjeno mesto za stranca.
Nisam ni jednog od njih dvojice gledao, jesu li oni uopste dovoljno kvalitetni? I otkud sad nasoj upravi pare kad celo leto nisu imali? |
|
|
|
|
|
#20279 |
|
Registered User
![]() |
ma koji crni maldonado, taj u fenerbahčeu nije uspio ostaviti traga pa se vratija u brazil, ne znam kojeg će nam vraga on...
|
|
|
#20280 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Koliko ima godina?Mozda je mlad bio kad je bio u feneru.Ja nisam ni cuo za njega dok se nisu pojavile glasine da cemo ga mozda dovesti.I tiago silva se nije bio snasao u portu i u rusiji kad je bio prvi put u evropi
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|