![]() |
|
|
#20296 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Bonera i Onyewu 4-5 mjeseci OUT . . .
|
|
|
#20297 |
|
Registered User
Fave Players: Pippo, Maldini, Nesta
![]() |
Bas mi je zao Bonere.Jel se zna kad ce Borielo biti spreman?
|
|
|
|
|
|
#20298 |
|
Registered User
![]() |
Galliani: Beckhamov povratak je gotova stvar
Dopredsjednik Milana Adriano Galliani potvrdio je kako će engleski nogometaš David Beckham od siječnja ponovno nositi dres “rossonera”... Beckham je nakon engleske pobjede protiv Bjelorusije u srijedu navečer rekao kako je njegova posudba iz Los Angeles Galaxyja u Milan 95 posto sigurna, a Galliani je u četvrtak otklonio svaku sumnju. - Povratak Davida Beckhama na posudbu u siječnju je gotova stvar - izjavio je Galliani za talijanski Sky Sport. Milanov dopredsjednik se ujedno osvrnuo i na utakmicu između SAD-a i Kostarike u kojoj je tešku ozljedu koljena zaradio Oguchi Onyewu. Branič talijanskog kluba će biti izvan pogona najmanje četiri mjeseca, a Galliani traži kompenzaciju. - Američki nogometni savez će nam morati nadoknaditi njegove plaće - odlučan je Galliani.
|
|
|
#20299 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
...Drugo mjesto zaslužio je Milanov navijač koji se izrugivao vezi predsjednika svog kluba Silvija Berlusconija i tinejdžerke Noemi koja ga je nazivala “taticom” i od njega primala poklone.
Tijekom prijelaznog roka navijač je držao natpis na kojem je pisalo “Tatice, kupi mi Adebayora. Potpis Noemi”. ... |
|
|
|
|
|
#20300 |
|
Registered User
![]() |
Berlusconi: Nikad nisam razmišljao o prodaji Milana
Talijanski premijer Silvio Berlusconi tvrdi da nikad nije razmišljao o prodaji nogometnog kluba čiji je vlasnik i predsjednik, AC Milana... Medijske špekulacije da bi Berlusconi mogao prodati Milan intenzivirale su se nakon što je talijanski arbitražni sud u Milanu presudio da tvrtka Fininvest, kojoj je današnji talijanski premijer bio na čelu 1990. godine, mora platiti konkurentskoj tvrtki CIR 750 milijuna eura odštete, jer je tada, 1990. godine, potkupila sud kako bi se domogla izdavačke kuće Mondadori. Kao glavni kandidati za kupnju kluba sa San Sira spominjali su se albanski naftni tajkun Rezart Taci kao i neki arapski investitori. - Nikad nisam imao namjere prodati Milan. Milan je nešto što ne doživljavam s ekonomskog stajališta jer sam mu jako privržen – rekao je Berlusoni u Sofiji, gdje se nalazi na službenom posjetu u svojoj premijerskoj ulozi.
|
|
|
#20301 |
|
Registered User
![]() |
Ronaldinho: Serija A je teža od Primere
Brazilski nogometni velikan u redovima Milana Ronaldinho (29) objasnio je razlog zašto njegove igre u dresu “rossonera” nisu na razini na kojoj su bile dok je nosio dres Barcelone... - Puno je teže igrati u Italiji nego u Španjolskoj. Ovdje (u Seriji A) se ostavlja puno manje prostora za igru – rekao je Ronaldinho za španjolski dnevnik As. Ronaldinho je igrao za Barcelonu od 2003. do 2008. godine i u tom je periodu predvodio katalonsku momčad do dva naslova španjolskog prvaka, kao i naslova Lige prvaka (2006.), a dva je puta nagrađivan od FIFA-e prestižnom nagradom za najboljeg nogometaša svijeta (2004., 2005.). Po transferu u Milan Ronaldinho se nije uspio nametnuti svojim igrama, te trenutno ne igra niti u početnoj postavi “rossonera”. Neki talijanski mediji razloge takve slabe njegove igre pripisuju dugim noćnim izlascima, a tvrdi se i da je prisutan sukob na relaciji s novim trenerom Leonardom. - Nemam nikakvih problema s Leonardom. Nije mi ni bitno na kojoj poziciji u momčadi igram, u napadu na lijevoj ili desnoj strani. Ponavljam, problem je što ima puno manje prostora za igru – dodao je Brazilac, čiji se nastup protiv Rome na San Siru u nedjeljnoj utakmici 8. kola Serije A, očekuje od prve minute. Nakon sedam odigranih kola u Seriji A Milan je tek 12. na ljestvici, sa sedam bodova manje od Intera.
|
|
|
#20302 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Boriello i Thiago su odradili cijeli trening sa ekipom jucer, dok je Bonera na posebnom treningu. Ocekuje se da ce biti spreman za dvije sedmice.
Za Oniewu sta da kazem, zao mi je, al i dosad nije igrao. Znaci ja da sam Ameri samo bi porucio Gallianiu: Sta hoces? Momak vam u 10 nastupa odigrao 45' protiv Zuricha. Imate vi vaseg Kaladzea, ne treba vama Oniewu. Znaci glupo je sada da ga spominju, kad mu vec do sad nisu dali sansu. A po meni je bolji od Kaladzea. I vrijedi kao odbrambeni. Al sta ces, propast ce ko svi nasi mladi igraci. Jednostavno, nema ime ko Kaladze. Iskreno receno pun mi je k**** ove nase usrane politike. Majke mi. Pa kako vise da uzivam u tim mladima, u tim prospektima, kad ti momci nikad ne dobiju priliku kod nas. Vidim da vise nije bitno ko je trener (cak i Leonardo ne gura mlade, samo nastavio posao koji je Carletto ostavio), jednostavno mladi momci u nasem klubu propadaju, a kad odu negdje buknu i postanu asovi.Pa kako ne shvate da ovo vise ne ide. Ne mozes do vijecnosti gurat penzionere, a mlade slat na posudbe i odkupit po ogromnoj cijeni. Gledam Gilardino, momak je predobar, al nije za nas. Jer nema mijesta kod nas. I Huntelaar ce postat sjajan napadac, cim ode iz Milana. Mah, gora sam ja budala kad se zivciram sa tim idiotima. Zigoni ce biti posudjen, i onda cemo ga vratit nazad za neki 15 miliona kad vidimo koliko je to sjajan napadac. Huntelaar ce otic u Tottenham i pocet zabijat, a mi rec jebote kako kod nas nije bio tako jak. Al neka, imamo mi naseg Pippa, Seedorfa, Zambrottu, Jankulovskog, Kaladzea i Didu. To su nase zvijezde. Kao sto procita kod jednog user-a: AC Milan, zadnje odrediste penzionisanih zvijezda fudbala. |
|
|
|
|
|
#20303 |
|
Registered User
Fave Players: Gennarinho Gattuso
![]() |
Milan-Roma 3:2 Pato,Pippo,Ronaldinho,Vucinic,De Rossi
K.P.
|
|
|
#20304 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Milan - Roma 1-2
Pato - Totti, Vucinic kp
|
|
|
#20305 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Tottia ni na mapi za tu tekmu!!
|
|
|
#20306 |
|
Registered User
![]() |
Leonardo: Dosta je jadikovki, vrijeme je za rad
Milanov trener Leonardo upozorio je svoje igrače da je vrijeme da prestanu pričati o tome da će se popraviti i počnu isto činiti na travnjaku... - Dosta je jadikovki, vrijeme je za rad. Imamo raputaciju, moramo toga biti svjesni, i moramo početi postizati bolje rezultate - kaže Leonardo u predvečerje susreta protiv Rome, osmoplasirane momčadi Serije A. Milan je trenutačno dvanaesti. - Riječ je o neugodnoj momčadi i jasno je da ćemo do tri boda teško doći. Nezgodni su, igraju svoju igru, a ona im već godina donosi dobre rezultate. Ipak, došlo je vrijeme da pronađemo dobru formu. Utakmica između Rome i Milana igrat će se na San Siru u sklopu 8. kola talijanskog nogometnog prvenstva s početkom u 20.45 sati.
|
|
|
#20307 |
|
Registered User
Fave Players: Nesta ,Gourcuff,RIVERA,Kaka,Pato,MALDINI,Sheva
![]() |
sutra teska tekam ocekuem da Pato eksplodira od njega se ocekue da pravi cuda a ne od Ronaldin./ samba / hahahaha.
|
|
|
|
|
|
#20308 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Milan - Roma 3-1 Pato , Inzagi , Roni - Vucinic K.p.
|
|
|
|
|
|
#20309 |
|
Registered User
![]() |
Ekipa evo mene sa tablicom kao što sam i obećao, znači nastavljam gdje je mrki stao (http://www.milanmania.com/forums/sho...ostcount=19937). Evo rezultati nakon ove 4 odigrane tekme:
Udinese 1 - 0 AC Milan (Di Natale) AC Milan 0 - 0 Bari AC Milan 0 - 1 FC Zürich (Tihinen) Atalanta 1 - 1 AC Milan (Tiribocchi; Ronaldinho) Točan rezultat - 15 bodova, tip - 1o bodova, strijelac - 5 bodova! 1. uvijek_rossoner: 55 bodova 2. Maji_tz: 45 bodova 3. mrki; ensar 7; lukaka: 30 bodova 4. huss; milanista_mostar; 25 bodova 5. alberto; Yoan Gourcuff; vladomilan: 10 bodova 6. geoff; filipus; curki: 5 bodova U vodstvu je uvijek_rossoner koji je skinuo Di Natalea protiv Udina, Bari X i Atalantu 1:1. Atalantu je rezultat pogodio i lukaka, a moram spomenuti tragičara mrkija koji je kasnije promijenio točnu prognozu za ovaj meč. huss je jedini pogodio 0:0 sa Barijem i tako se popeo na 4. mjesto. Tu je i Maji_tz koji marljivo skuplja bodove, svako kolo barem strijelca ubode. Trebam li reći da nitko nije pogodio Zuricha? Nadam se da će se sada javiti netko tko bi mogao napraviti tablicu za idućih par kola ![]()
Last edited by senna_cro; 18-10-2009 at 07:39. |
|
|
|
|
|
#20310 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
"veliki broj" naših igrača nominovan za nagradu Ballon d´Or 2009
Link na engleskom: http://www.telegraph.co.uk/sport/foo...-nominees.html Svi nominirani igraci: Premier League Arsenal: Andrey Arshavin Cesc Fabregas Chelsea: Didier Drogba Frank Lampard John Terry Liverpool: Fernando Torres Steven Gerrard Manchester United: Ryan Giggs Wayne Rooney Nemanja Vidic Primera Liga Real Madrid: Karim Benzema Kaka Iker Casillas Cristiano Ronaldo Barcelona: Thierry Henry Zlatan Ibrahimovic Andres Iniesta Lionel Messi Xavi Yaya Toure Valencia: David Villa Sevilla: Luis Fabiano Atletico Madrid: Diego Forlan Serie A Juventus: Diego Inter Milan: Samuel Eto'o Julio Cesar Maicon Bundesliga Wolfsburg: Edin Dzeko Bayern Munich: Franck Ribery Ligue 1 Bordeaux: Yoann Gourcuff
|
| Tags |
| balkan |
|
|