![]() |
|
|
#20416 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Leonardo: Niti u jednom trenutku nisam posumnjao u našu pobjedu
Trener Milanove nogometne momčadi koja je u srijedu na Santiago Bernabeu srušila Real Madrid pobjedom 3-2 tvrdi da niti u jednom trenutku nije strahovao za ishod meča... - Što da kažem? Utakmica je sve rekla za sebe. Pristupili smo joj na najbolji mogući način, premda smo rano primili pogodak. Nismo izgubili vjeru u sebe, a odigralo smo sjajno drugo poluvrijeme - započeo je brazilski trener opis susreta u kojem je prihvatio rizik ofenzivne igre s Ronaldinhom, Patom, Pirlom i Seedorfom. - Na koncu se sve svodi na ravnotežu u momčadi, a ova je dovoljno iskusna da utakmici pristupi na više načina. Ne samo zato jer smo igrali susret na Santiago Bernabeuu, ali budući da smo se susreli s momčadi koja je napadački orijentirana zaključio sam da će najbolje biti odgovoriti na jednak način. Niti nakon primljenog pogotka nismo strahovali za pobjedu. Igrali smo protiv sjajne momčadi, ali i momčadi čija nam igra odgovara - dodao je Leonardo, potom se osvrnuvši na pogrešku svog vratara Nelsona Dide: - I oni su griješili, a Dida je iskusan igrač koji se zna nositi s takvim situacijama. - Lako je sada pričati, ali oduvijek sam planirao igrati u formaciji 4-3-3. Ne mogu negirati da je ova pobjeda iskovana na utakmici protiv Rome (pobjeda 2-1, op.a u jednakoj postavljenoj igri), ali do nje se može doći samo ukoliko vezni red čini dobar posao, a napadači se pravovremeno kreću. Budući da i Real igra slično ovo se ispostavilo kao dobra strategija - zaključio je “kovač” prve Milanove gostujuće pobjede u Ligi prvaka u kojoj su “rossoneri” hvatali suparnikovih 1-0. |
|
|
|
|
|
#20417 |
|
Registered User
Fave Players: Thiago Silva,Pato,Nesta,
![]() |
ja sam veceras momacki proslavio ovu pobjedu milana napio sam se ko stoka i neznam za sebe tako da cu kometnare o reekmi stavit sutra , forza minal
![]() |
|
|
|
|
|
#20418 |
|
Registered User
Fave Players: Kaka
![]() |
Jutro poslije....
Kakav osjećaj !!!!!!!!!! Svaka čast Leonardu i svim igračima, ne treba nikoga izdvajati, svaka čast cijeloj ekipi !!! @alberto, napisao si i nikom nije ljepše neg je nam....samo da je vako svaki dan - Evo ja ću malo promijeniti: I nikom nije ljepše neg je nam......jebat ćemo Real svaki dan... Jedva čekam za 2 tjedna utakmicu na San Siru, pun stadion pravih navijača i znam da možda ne treba sada tako pričati, ali ne mogu odoliti i napisati da mi ovaj Real možemo doma razbiti 3-0 ali u svakom slučaju uvjeren sam u još jednu pobjedu. Ponos i srce AC Milana - Neke se 'stvari' ne mogu kupiti novcem ! |
|
|
|
|
|
#20419 |
|
Registered User
![]() |
hehe, jutro poslije...
Sinoc sam mahnito pisao po forumu jel su mi misli samo dopirale nakon velicanstvene pobjede...Oduvijek mi se gadio taj real, jos od ere galacticosa ponajvise, i sada kada su oni ulozili 250 mil. eura u pojacanja, a mi kupili huntelaara na rate jedva, sada je taj osjecaj sjajan kada ih pregazimo na njihovom terenu, a seedorf ocita lekciju njihovom cijelom veznom redu, ponajvise predvidivom kaki.... Zapravo je tragedija za nogomet da nekaki xabi alonso kosto 30. mil. eura, a to je jedan totalno prosjecan igrac, ambro kojeg cesto kritiziram je miljama daleko od njega. Pato je za benzemu igracina, a o njihov obrani niti ne bih pricao... A sada malo i onama... Dida jest zajebo onaj gol, ali se jako digao nakon toga i ubiljezio je pno sjajnih obrana i on dobiva vise no prolaznu ocjenu Obrana je na celu s nestom naravno je bila sjajna cijelu utakmicu, nije kriva ni za jedan gol jel su svi udarci bili izvan 16erca...moram priznat da su i bekovi defanzivno bili dobri, oddo posebno, cuvao je kaku kao i ronalda 2007. godine... Vezna duplo bolja od realove...Pirlo nekeko nezamjetan, ali zbog gola koji je promijenio tijek utakmice zasluzuje i titulu man of the match..Ambro trkacki odlican, sjajna lopta za pata, dobar standardno u skoku, pravo kapetanski...Seedorf najbolji igrac po meni...nekada mi je fascinantno koliko je to lijen i nezainteresiran igrac...onako kako je sinoc igrao, ovi mladi igraci tipa fabregas,xavi,iniesta,essien mu ne mogu kopacke vezat...a priotiv rome prvo poluvrijeme sam htio razbiti tv koliko je los bio... Napad predvodjen patom sjajan, on je tamo lomio marcela i albiola, dao dva gola, uz seedorfa najbolji igrac...borriello me ugodno iznenadio jel je masom u napadu puno doprinio nasoj pobjedi, mislim da bi ga leo trebao malo vise koristit...ronaldinho je generalno slab bio, ali je pretrpio puno faulova od ramosa...ALI lupio je onog smrada od raula zbog cega je za mene man of the match... Kod onog naguravanja poslije ponistenja naseg regularnog gola se jasno vidjela sva zelja nasih igraca da pobjede taj real. I to me odusevilo.. kako je ronaldinho reagirao ( nije bas fair play, ali ko ih jebe ), kako je nesta dotrcao i krenio se obracunavat, to me odusevilo...tu se vidjela ogromna motivacija... mnogi su ih podcijenili, kladionice ponajvise...moj frend, inace navijac juventusa je ladno odigrao dvojku jos naglasivsi da danas kladionica daruje koeficijente.. Navijaci najjaci u europi, to je jasno valda svima... Cuti jasno i glasno MILAN MILAN u pol madrida..neprocjenjivo.. Na kraju, nismo napravili konkretno nista u smislu plasmana dalje jel ima jos puno teskih tekmi, ali ja sam bio toliko sretan poslije ove pobjede da ju mogu usporedit s onom protiv man. utd. na san siru ili osvajanja lp 2003. ili 2007. HVALA TI GRANDE MILAN! |
|
|
|
|
|
#20420 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Vidite vi ovo. Ovaj decko nije kriv sto je otiso tamo jer ga je neko izbacio vidite ovu izjavu ma njemu ipak MILAN usrcu:
Kaka: Nisam ni mislio da je Milan u krizi Brazilski nogometni as Kaka, koji je u prošlom, ljetnom prijelaznom roku prešao iz AC Milana u madridski Real, u srijedu je zaigrao protiv donedavnih suigrača iz redova ''rossonera''... Milan je u 3. kolu C skupine slavio na stadionu Santiago Bernabeu s 3-2, pa sada obje momčadi imaju po 6 bodova, odnosno dvije pobjede i poraz. U Milanu je briljirao mladi brazilski napadač Pato, strijelac dvaju golova za goste. • VIDEO: Liga prvaka, srijeda - Žao mi je što smo izgubili od mojih viših suigrača. No, Pato je vrlo moćan igrač. Nadao sam se pobjedi, ali ovoga puta nismo je mogli dohvatiti. Nadam se da ćemo ih svladati sljedeći put na San Siru, kako bi bili sigurni za prolaz skupine. Siguran sam da ćemo na kraju izboriti plasman u drugi krug – izjavio je Kaka. O krizi rezultata u svom bivšem klubu je reako: - Nikada nisam ni smatrao da je Milan u krizi. Šest godina proveo sam u tom klubu i znam da su još uvijek vrlo jak protivnik u Europi – poručuje 27-godišnji Brazilac, koji se vrlo srdačno pozdravio sa svojim bivšim suigračima uoči dvoboja i nakon njega. - Razmijenio sam dva dresa, jedan s Ambrosinijem i jedan s Inzaghijem – otkrio je na kraju Kaka.: Liga prvaka, srijedaka, srijeda |
|
|
|
|
|
#20421 | |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Quote:
Ja sam osobno mislio da cemo izgubiti vani, ali su naši odigrali stvarno genijalnih 45min, jer prvih 45 smo bili onako prosjećni, dok je Real bio očajan u potpunosti. Smiješno je da nakon 250mln njigovu igru kreiraju Diarra i onaj neki španjolac mladi, dok je Alonso zatvoren. ( A i taj Alonso nije nikakav nogometni genije, iako je vrlo dobar igrač ). O Dinhu bih se složio sa ensarom - on je odigrao ok, ali to nije to. Ne treba se zavarati sa par driblinga itd. Imao je želju, vidjelo se, ali još nije spreman. Spremniji je, da, i nadam se da ce podići trkačku formu još jer to je nužno!! Većina njegovih utakmica ove godine bila je očajna, tako da ga dobrih 60-ak minuta ne iskupljuje. Ali šamarčina mu je bila za 10!!!! hahahaha!!! KAko sam uzivao u tome kada je onaj Raul počeo nešto glumatati!! BRavo Dinho! Dida - komičan. Imao JEDNU dobro obranu, još jednom mu je lopta ispala komično kada je na našu sreću Raul bio u opsajdu nakon šuta Kakae. Potpuno je nepomičan i spor nakon reakcije, padane kao letva i to je to. 4mln eura za ovo... Dobro strane: NEsta, Thiago, Oddo ( dobar u fazi obrane i taktički discipliniran ), Seedorf (!!!!!), Pirlo, Ambro, PATO ( naravno potvrđuje se da je bolesno dobar igrač ali ne može sam i kada oko njega 6,7 igrača kaska po terenu. KAda mu suigrači otvaraju prostor on ubija. Zato je za njega šteta sto mu nema Kake vise. )! Zambro je potpuno izgubio fizičku snagu i vrlo je loš, vrlo. Sjetimo se da nam je sudac poklonio nesuđeni penal u kojemu je Zambro reagirao kao da je pao s marsa. Taktički sam oduševljen što smo odigrali tako visoko i što smo ih doslovno napali. Iako u prvom dijelu nismo zapravo složili niti jednu ozbiljniju akciju. 10 za borbu i za navijače koji su pokazali tim jadnicima u Madridu kako se navija. Nije mi bilo lako gledati Rickya u dresu Reala, ali odlično smo ga zatvorili s obzirom da Benzema i Raul uopće nisu ulazili duboko a nitko osim XAbia nije bio ustanju loptu dodat. Forza Milan!! Iako nam je momčad sastavljena samo za ovakve utakmica jer ovi igrači mogu eksplodirati, ali ne konstantno. Zbog godina naravno. Sada moramo uzeti 7 bodova iz preostale 3 tekme i biti PRVI u grupi, i tako izbjeći teže protivnike u osmini!!
|
|
|
|
|
#20422 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20423 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Ekipa je jutros imala laksi trening sa malo poduzim brifingom Lea i strucnog staba kao i cestitke od Galliania.Odmah se okrecemo iducoj utakmici sa Chevom u gostima,ja bi odmorio neke igrace i izasao sa ovakvim sastavom..
---------------Dida---------------- --Oddo---Silva---Kaladze--Antonini-- -----Abate----Flamini---Jankulovski-- -------------Ronaldinho------------- -----Hunetelar------Boriello----------
|
|
|
#20424 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Forza Milan......
Grazie Ragazzi..
|
|
|
#20425 |
|
Moderator
![]() |
http://www.youtube.com/watch?v=dpbFAR0tX6c I baka Slavica zivi za Milan
![]() http://www.youtube.com/watch?v=TU8iKWFcux0 Brazilski komentatori i dalje numero 1 ![]() Last edited by DavieBoy; 22-10-2009 at 07:30. |
|
|
|
|
|
#20426 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ja sam radije strog prema ekipi za koji navijam, tražim maksimum te momčadi. Zato i obožavam Cappella i takve trenere. To je moj stil i tako gledam nogomet. Ali dobro, imaš dijelom pravo, samo sam htio reći da stvarno nema potrebe j... mater ljudima jer su bili pesimistični.
Nema veze idemo dalje na Chievo. To je vrlo teško gostovanja uvijek! I nadam se da cemo ponovno odigrati Pirla lijevo kao u 2. poluvremenu! A na desnoj strani Abatea, dok bi u sredini bio Flamini potreban sada.
|
|
|
|
#20427 | |
|
Moderator
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20428 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
hehe.i moj prijatelj,navijac juventusa,je stavio dvojku,i to na vise listica.hehehe.
|
|
|
|
|
|
#20429 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Shvatam ja tebe Davie, al nije da sam pesimistican, vec gledam realnosti u oci.
Pa jebemu, jesam na zadnji 10 predicta, samo dva puta bio protiv nas, protiv Marseila, protiv Rome i onda si rekao ma mora nas vec jednom krenut, i jucer sam rekao da cemo izgubit. Pa pobogu, jaci su, mladji su, oni ce nas razvalit ko sale, al da sam znao da ce onako izac i zajebavat se, e pa zao mi je samo sto nisam gledao tekmu u kladionici, da odma u 20' uplatim 20 eura na pobijedu Milana. Pa oni se zajebavaju sa nama, ko mozemo mi sa njima. Vjeruj mi, da je Real usao na teren ozbiljnije, tesko da bi smo ih dobili. I dalje tvrdim: najveci KRIVAC je Pellegrini i njegova djecurlija u odbrani, a najveci DOBITNIK Leonardo. Nisam ja pesimistican covjece, al iskreno sumnjam da cemo ih ovako lako dobiti na San Siru. Zao mi je sto je Seedorf onako dosadan sa sutevima, jer se gradi za 10. Pa oni njega moraju zaobilazit da bi mu oduzeli loptu. Zao mi je sto Dinho nema snage, jer mu je tehnika i dalje za 10. Pa ko to moze na sredini terena, na 7 metara udaljenosti, predibrlat: Lassa, Xabi i Ramosa. Halo, na 7 metara ih uze jednog za drugim. Al nema trcanja. Sto mi kaze sestra, mozes samo zamislit kako je njemu. Tolika zvijezda, i spast na to da te se vise ne boje koliko su znali. Jos rada, i za mjesec bi mogao biti pravi. Ali jucer je vrijedili IZNENADJENJE. Opet se vracam, da su samo ozbiljno izasli na teren, tesko da bi izvukli bod, ali nasi ISKUSNI lavovi su ih iznenadili. Djaba ti svi ti milioni, kad u 70' minuti mora RAUL da se dere na Benzemu i Kaku sto im je pao moral. To se profesionalcu ne smije desit. Vjeruj u pobijedu do 95' minute (Man Utd 1999). Zato, SPUSTIMO SE NA ZEMLJU. Jer ako nastavimo ovako slavit i velicat se, spucat ce nam vec Chievo uzasnu samarcinu. |
|
|
|
|
|
#20430 |
|
Registered User
![]() |
Ljudi ponosan sam sinoć bio što sam navijač Milana,srce mi je tako tuklo da sam bio počeo gubiti dah.Svi govore šta je tebi,neće ti oni ništa donijet ali neznaju oni kako je kad si svim srcem uz klub i kad živiš uz njega i za njega.Snimao sam tekmu pa sam je rezimirao do duboko u noć,i nemam šta reć drugo nego odlično izdanje.Nesta umjetnik u obrani,Silva će uz njega postat jedan među boljim stoperima.Čovječe koja smirenost kod Neste u obrani,nema panike,jeste li vidjeli kako smiruje Silvu savjetima,seedorf dobar samo je imao dva kiksa kad je ispucao lopte daleko preko gola koje su trebale bit čisti udarci na gol,dinho dobro čuvan,pato odličan,boriello okrenuo utakmicu,pipo je čovjek za zadnjih pola sata igre a ne od početka,ma sve u svemu odlična utakmica.
|
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|