![]() |
|
|
#20446 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
Boban: Nisam vjerovao u pobjedu Milana na Bernabeu
Velikan hrvatskog nogometa i legenda Milana, Zvonimir Boban, dao je intervju torinskoj La Stampi u osvrtu na pobjedu bivšeg kluba na Santiago Bernabeu... “Rossoneri” su potvrdili izlazak iz krize rezultata prošloga tjedna, nakon što su svladali Romu 2-1 u prvenstvu i taj uspjeh podebljali 3-2 pobjedom na gostovanju kod madridskog Reala u utakmici Lige prvaka. Možemo li govoriti o logici u nogometu kada Van Bastenov Milan nije uspio slaviti na Santiago Bernabeu, a ovaj jest? - Upravo je to ljepota nogometa. Jeste li vjerovali u pobjedu Milana? - Iskreno, ne previše. A, prvo je poluvrijeme u kojem je momčad djelovala sporo, tromo i rastreseno, potvrdilo moje sumnje. Iskra koja je sve inicirala bila je pogodak Pirla. Bila je to velika pobjeda Milana? - Istina. Vidio sam kod Milanovih igrača želju za pobjedom i osobnost u igri, što u njihovim očima nisam vidio posljednjih četiri mjeseca. Real? - Katastrofalan, ne samo u prvom, već i u drugom poluvremenu. Mislim da su Milanovi igrači očekivali njihovo bolje izdanje, pa su u utakmicu ušli sa zadrškom. Kaka? - Strašno loš. Izgubio je dodir i brzinu koja ga je dovela do dobitnika Zlatne lopte. Koliko je svemu kumovao izostanaka Cristiana Ronalda? - Mnogo, ali ne bih želio time umanjiti Milanovu pobjedu. Kako dalje? - Treba nastaviti s igrom iz drugog poluvremena utakmice u Madridu i vratiti ideju u igri koja je krasila Milan. Ponovit ću, već dugo nisam vidio ovako dobro izdanje i tako izraženu želju kod Milanovih igrača. Činilo se kako je Leonardo ušao u slijepu ulicu. - Drago mi je zbog njega, ali ovo je samo početak. Podsjetimo se da razgovaramo o Milanu i da je problem u kontinuitetu. Pobjeda na Bernabeu je bonus, ali treba pobjeđivati i dalje, i u onim “malim” utakmicama. Ronaldinho je ocijenjen u rasponu od četiri do sedam. Koliko biste mu vi dali? - Pet i pol ili šest, ne više od toga. Pato? - On je sjajan 20-godišnji igrač, prava klasa - kazao je, među ostalime, legendarni kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i Milanov igrač od 1992. do 2001. godine.
|
|
|
#20447 |
|
Registered User
Fave Players: Boban,Maldini,Gattuso,Ambrosini,Kaka
![]() |
Kao što smo i nas par rekli,problem je u kontiniutetu,eto i Boban tako misli,praktički je čitao naše postove i dao izjavu za novinare :-)
|
|
|
|
|
|
#20448 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Baresi,Van Basten,Weah,Nesta,Kaka',Dinho..
![]() |
)) Ma i ptice na grani znaju da je problem u kontinuitetu i "malim" utakmicama ))) Motivaciji i sl.... )))
|
|
|
#20449 |
|
Registered User
Fave Players: kaka pato ronaldinjo gatuso
![]() |
Onyewu uspješno operiran, povratak za šest mjeseci
Branič Milana i američke nogometne reprezentacije Oguchi Onyewu uspješno je operiran u srijedu, te mu sada predstoji šest mjeseci dug oporavak... Potvrdili su to iz Američkog nogometnog saveza nakon što je liječnik Bert Mandelbaum izveo operaciju tetive lijevog koljena 27-godišnjeg nogometaša, a kirurški zahvat potom okarakterizirao kao potpuni uspjeh. Onyewu će odmah započeti rehabilitaciju čiji će prvi dio odraditi u Sjedinjenim Američkim Državama. Ozljedu je Onyewu zadobio u posljednjoj kvalifikacijskoj utakmici SAD-a za SP u Južnoafričkoj Republici protiv Kostarike (2-2) sredinom mjeseca. Milanov dopredsjednik Adriano Galliani najavio je da će zbog igračeve ozljede tražiti odštetu od Američkog nogometnog saveza. |
|
|
|
|
|
#20450 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini, Boban, Inzaghi
![]() |
Ma ne mora se ni vracati, on jerupetina i doveden je da prodamo malo dresova Amerikancima.
Davie boy, ti meni kazes da ovaj Milan ima budućnost i onda mi nabrojiš 3 igrača, hahaha. Pa da, to je baš "momčad", tj. njih trojica. Mi imamo 5,6 igrača koji su iskoristivi, ostalo je smijurija zapravo. Slažem se sa ensarom oko tih analiza Seedorfa i Dinha. Seedorf ce sada 3 utakmica šetati na terenu i igrati s pola snage, a Dinho misli da je nesto napravio iako ove godine ima jedan gol iz igre, jedan iz PENALA i JEDNU asistenciju...(???) Kada jednom u 10 tekmi odluci igrati i obranu pa uzme par lopti svi se oduševe! MEne to jako zivcira, ta preniska očekivanja. Pogledajte kako igra jedan srednji vezni kao što je Lampard npr., pa mi recite jeste i dalje oduševljeni "zalaganjem" Seedorfa. A što se tiče Dinha, on je i dalje samo 1/4 našeg bivšeg fantasiste no.22, koji bi oslobodio vise i Pata ( koji je gurnut na desno krilo!!!!) i drugu špicu! To su sve igrači koji odigraju utakmice na motivaciju i to ne svih 90min nego u nekakvim valovima! Ja sam osobno uzasnut pri pomisli da bismo mogli sa vezom Pirlo-Seedorf-Ambro igrati protiv Barce ili Chelsea itd. Jer to bi bio pokolj na sredini. Očekujte puno jači Real na San Siru i ako hoćemo i to dobiti moramo odigrati odličnih 90min a ne 45! ( I da Pirlo nije zavukao gol sa 35m iz nicega, pitanje je kada bi se Milan probudio i bi li se to dogodilo uopće). Razmislite malo na taj način. Ali ne, mi smo seljaci i pesimisti a Dinho je u super formi i sve cemo osvojiti. NO, Milan ove godine nece osvojiti nista, i to je sasvim očito. Mozemo uzivati u takvim bljeskovima, ali dok moj Milan nije stabilna ekipa koji ZNA da moze osvojiti scudetto i LP ja necu biti zadovoljan!!! Jer nije Milan Roma! Što brze se riješimo ovih "šampiona" i neke novce nabavimo, to bolje. Galliani je nedavno spomenuo nekakav novi ugovor sa Fly Emiratesima koji je sada potpisan...vidjet cemo sto je to.
Last edited by mrki; 23-10-2009 at 05:43. |
|
|
|
|
|
#20451 |
|
Registered User
Fave Players: Rino,Ricky,Sandro & Pirlo
![]() |
Jao sta bi bilo kad bi bilo..pa Realu smo ocitali bukvicu kako se igra derbi LP-a nema tu sta!! Real je u sustini bio ogranicen od nase strane pa kada sam gledao tekmu hladne glave nas vezni red je bio sjajan svaki igrac je geometrijski pokrivao teren..Ambrosini je bio odlicna to se mora priznati,cak ni ZAmbrotta nije bio toliko los sem onog "penala",desava se!!
Bilo kako bilo,u 4 dana dobili smo 2 velika kluba i ako dobijemo chievo na strani zvanicno se moze reci da smo izasli iz krize koju ja iskreno moram priznati nisam nazirao. I nekako mi je glupo traziti slabosti u ovoj tekmi sa Realom!!
|
|
|
#20452 |
|
Registered User
Fave Players: Van Basten, Boban, Rui Costa, Gullit, Inzaghi,Weah
![]() |
Ma prvo pol Real je bio bolje momcad imao je loptu, ali i jalove snase osim penala koji nije dosudjen( te nama ponisten cist gol znaci 1 za 1 sto se tice ostecenja oba kluba) Real nije imao prave snase ili izigrane akcije, sva njihova igra je isla preko nase desne strane tj preko kloca!!!
|
|
|
|
|
|
#20453 | |
|
Moderator
Fave Players: NO PROFIT!!!
![]() |
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20454 |
|
Registered User
Fave Players: Maldini,Barezi,Pirlo,Rino,Pipo.
![]() |
Nesta,Silva,Pirlo,Rino,Pato,Borielo,Flamini,Ambrosini,Abate...pa i Zambrota...Igraci na koje se itekako moze racunati jos neko vrijeme....Zato nemojte srat po igracima i blatit bezze..Trebaju tri,do cetiri pojacanja i to je to..Bok jedan vezni i jedan spic(ako se vec neracuna na tog Huntelara)...I jos da kazem da imamo dva odlicna golmana koji su povrijedjeni..Abiati i Storari,Ako dodamo jos i Boneru Kaladzea(koji je htjeli vi to priznati ili ne)odlicno zamjenio Silvu,i jos neki Bljesak Dinha kao u nekoliko navrata protiv Reala,Milan ima respektabilnu ekipu..Koja uz nekoliko pojacanja,ne 6-7 kako neki kazu moze biti konkurentna na svim poljima...
Pa real je dao tolike pare za igrace,i igraju im neki Lass ili Granero Drente itd...Oni su sad ko super igraci,ma dajte...Od tog Lassa Diare je i Anchelotiev sin bolji....
|
|
|
#20455 |
|
Registered User
![]() |
cujte vi ovo hahahahaahha
http://www.youtube.com/watch?v=3Z8rZ...layer_embedded |
|
|
|
|
|
#20456 |
|
Registered User
![]() |
|
|
|
|
|
|
#20457 |
|
Registered User
![]() |
Ja mislim da osvojimo LS,Scudetto,Cup, Mrki bi imao zamjerke, pricao, unosio negativnu energiju...svako ima pravo za svoje misljenje,ali da kontriras toliko svima...sto bi bilo kad bi bilo...sad nevalja ronaldinho... neka se trudi ovako svaku tekmu, vratice mu se igra polako...jer mislim da se nikad nije borio kao zadnje 2 tekme tokom citave karijere...
Neka zavrse koji god, samo neka igraju utakmice ovako sa srcem i ja prezadovoljan |
|
|
|
|
|
#20458 |
|
Registered User
Fave Players: Kaká, Pirlo, Nesta, Gattuso
![]() |
Bila Roma, bio Real, sad ce Chievo, pa slijedece tekme. Ne volim rijeci Galliania koji opet spominje da smo mi sampioni i uobicajene njegove gluposti. Jer to opet vodi na to, da cemo izgubit u Veroni a kao opravdanje reci: sta hocete, pobijedili smo u Madridu.
A sta da je Madrid usao kako treba? Sta da su krenuli protiv nas igrat kao protiv Seville, ili Marseilla? Hajde bilo kako bilo, pobijedili smo. Ali, sa ovakvom igrom ne mozemo se nadat da cemo doci daleko u Ch. LEague. Vec zasigurno se moze reci da cemo proci grupe. Treba pametno odigrat na San Siru, i pustit njih da se muce. Zatvorit im sredinu, i trazit brze napade po Dinhu i Patu. Tj. isto ono sto se radilo poslije Pirlovog pogodtka. Ambro-Pirlo sjajno igraju, ja bi njima dodao Rina a ostavio samo Dinha. Jer iskusni su i znaju sta rade. Mozda cak izvuci Ambra i stavit Flaminia. Boriello se polako vraca. Eto, znaci imamo stazu kojom trebamo ici, i treba se pobijediti Chievo i odma gledat na slijedecu tekmu. Jos smo u krizi, a iz nje se mozemo polako izvuci i u januar dovest obavezno lijevog beka, i strasnog napadaca. Emirates je vec potpisao ugovor, ali tu se spominje da bi Al Maktum htio i da ima dio kluba, jer bi dao para za transfere. O povrijedjenim igracima ne znam nista, i to mi je malo cudno. Tj. da nigdje ne mogu procitat kakvu povredu imaju: Abbiati, Bonera, Di Genaro, i kad se ocekuje njihov povratak. |
|
|
|
|
|
#20459 |
|
Moderator
Fave Players: Pirlo,Sheva,Topic, Kaladze, Papac, Salihovic
![]() |
Cheivo nam nikada nije posebno ležao, nadam se samo da se nakon odlične partije protiv Reala neće opustiti previše
i dalje sam pesimističan Chievo - Milan 1-1 kp
|
|
|
#20460 |
|
Registered User
Fave Players: maldini,batistuta,tiago silva
![]() |
i ja bi se prikljucio s tim predictima ako moze.
evo moj.Chievo - Milan 1-3 (borriello,pato x2). |
|
|
|
| Tags |
| balkan |
|
|